Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Már 79.900-ért is lehet kapni újonnan 2 év gyári garival.
-
csabám
addikt
válasz
kacsuszka #17390 üzenetére
A kdg rom eléggé öreg. Nem is találtam konkrétan hozzávaló root kernelt.
Esetleg innen az legutolsó variánssal fogod tudni rootolni (felelősséget nem tudok sajnos vállalni).Közben megtaláltam ezt.
Ezek szerint ez a kernel jó lesz a jelenlegi romodhoz!Szerk.: Ne cwmből tedd fel hanem odinnal a speedmod kernelt (Odin version: SpeedMod K2-21 for Odin)!
-
Attila0313
csendes tag
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni,S2 zenelejátszójával kapcsolatban!Nem tudom,h egyedi eset-e,vagy a telefon szoftveres hibájából adódik.Zenehallgatás közben mikor bekapcsolom az 5.1-es hangzást,van mikor tökéletesen szól,de van mikor szaggat és torzít!Az utóbbinál semmi mást ilyenkor nem tudok tenni csak újraindítani és akkor megjavul.Gyári headsettel volt hallgatva és másikkal is kilett próbálva.Ha valaki találkozott már hasonló problémával és leírná,vagy esetleg tanácsot adna,nagyon szívesen megköszönném!
Nem volt időm végigolvasni az egész fórumot,ha már volt feszegetve a téma akkor elnézéseteket kérem,hogy újból felvetettem!
-
FET-MEN
veterán
Üdv. Érdeklődnék hogy nektek ,,gyári" JB-vel laggol-e a névjegyzék meg az üzenetek?
-
csabám
addikt
válasz
kacsuszka #17381 üzenetére
EFS mentés miatt kell a cwm-es kernel?
A romodnak megfelelő cf kernelt megkeresed, letöltöd és felrakod. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #17378 üzenetére
Közben megoldottam.
-
kacsuszka
aktív tag
hali
gb-ről firssítenék odinnal (csak odinnal) ics-re. Melyik kernelt használjam? mert ugye előtte kell egy cwm képes kernel
-
proly01
őstag
válasz
Kékes525 #17362 üzenetére
Nekem is bootloop om van LSN el és a philz kernel-el.
Próbáltam már tegnap is feltenni amit linkeltél,de nekem tegnap sem engedte letölteni és ma sem engedi.
Mellesleg merül mint mint az állat fél óra viber 10% szedett le az akuból....Tegnap leállt valami alkalmazás és ahelyett hogy kiírta volna,hogy az alkalmazás leállt befagyott a képernyő semmit sem csinált majd kikapcsolt és az S 2 felíratnál megállt.Majd aksi ki újra megállt aztán magától újraindult aztán samsung logo majd megállt es negyedjére elindult magától.Azóta nem mertem kikapcsolni.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy volt egy egyénileg beállított értesítő hangom. Ezt a hangot letöröltem, de a készülékben a hangoknál még mindig szerepel a neve. Ha rányomok, akkor természetesen nem történik semmi, de nem értem miért van még ott. Esetleg valami tipp hogyan lehetne onnan eltüntetni? (Reboot már volt).
-
busman
veterán
Egy kérdés.DENON AH-C 360 vagy SENNHEISER CX 300-II ?
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz
maggi1886076 #17374 üzenetére
Nagyon Köszönöm! Respect!!!
-
maggi1886076
addikt
válasz
W.a.T.T.O. #17373 üzenetére
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Most egy -VK- XWLPX 5.4.5 -ös (4.0.4) Rom van a telómon, szeretnék frissíteni,
Valaki tud segíteni egy friss -VK- Rom linkkel! Örök hála!
Előre is köszönöm! -
slimshady
senior tag
A móka kedvéért rendeltem. Ennyit még megért, ha nem tudnám, Kínai még el is hinném, hogy belefér 2450 mAh az akkuba.
Mese nincs, a nyers teszteredmények majd megmondják a frankót.
- Teljesen sötétben volt, a fényerő automatikusra állítva
- Hang levéve
- Telefon offline-ban (WiFi és BT sem ment)
- Elindítottam folyamatos lejátszásra egy videótSimple Battery Loggerrel is néztem biztos ami biztos azt, hogyan változott az akku. Mikor lemerült, megnéztem mennyit is bírt. Kíváncsian várom én is az eredményt.
Amúgy, ha jól sejtem, tapasztalat nélkül alkottál róla rossz véleményt...
-
KisBundi
őstag
Vki volna olyan szíves és megmérné nekem multiméterrel, a telefon + és- érintkezői között az ellenállást?
-
Kékes525
félisten
03.04.2013][PhilZ-cwm6][i9100/P] v4.92.3 Safe Stock Kernel+CWM6+Root+exFAT+ext4-LSN
XWLSN - fixed for bootloop
Az előzővel nekem is bootloop-om volt....
Kipróbáljam?
-
KisBundi
őstag
Srácok 6 óra alatt az éjjel 25%-ot merült!
A telefon + és - érintkező között 140 ohm-ot mérek.. -
Kékes525
félisten
Hasznos linkek kezdőknek és középhaladóknak:
1. [ Getting Started: Rooting,Bootloader Unlocking,Recovery,Custom ROM installation & more]
-
logarithm
őstag
A ril-es modemekről ezt találtam (illetve innen lehet letölteni őket) [link]
Kiemelem, ami fontos lehet számomra:
"These Modem/RIL files have been extracted from official Samsung firmwares. Do not attempt to flash Modem/RIL files onto CM/AOSP/AOKP based ROMs as results cannot be guaranteed. You may end up with no network or baseband if you flash on anything other than Samsung based ROMs!!!!" -
slimshady
senior tag
Akkor örüljünk neki.
Azt tudtam, hogy az akkuban van egy kis elektronika, ami nem engedi túlzottan lemerülni és túltölteni sem, csak tudtommal a telefon is logolja az akksi használatot ami bezavarhat abba, a telefon hány %-ot is lát még az akkuban. Remélem valóban nem lenne más dolgom vele. Amúgy nem 2000-es hanem 2450-es kínai. Most pár napig még járatom és hétvégén tesztelem ez hogyan bírja. Múlt hétvégén a gyárit mértem le filmnézéssel, szóval lesz összehasonlítási alapom. Majd megosztom a tapasztalatokat... már ha érdekel valakit.
-
demyen
tag
lefutattam a 3dmarkot. (Gyári JB stock)
1567pont.
extrem is lefut de miután vége nem ir pontot. -
edgelaszlo
senior tag
tudna vki linkelni vmi gyors Wanamlite romhoz való linket? mmint vmi olyat ahonnan gyorsan jön, mert ami az XDA-n van egy kaki...megoldottam...
-
slimshady
senior tag
Bocs, lehet én fogalmaztam félreérthetően. A gyári 1650 mAh-s akksi helyett vettem bele nagyobb kapacitású akkumulátort és a telefont szeretném felvilágosítani róla, hogy nagyobb telep van benne.
- Úgy olvastam elvileg ~4-5 nap alatt felfogja a telefon, hogy nagyobb akkuval van dolga
- Lehet törölni a telefonban az akkumulátorról tárolt statisztikai adatokat (amik még a kisebb kapacitásúval készültek, így félrevezetőek lehetnek mikor megsaccolja a hátralévő töltöttséget)
- Esetleg akkumulátor kalibráló programokról olvastam még.
De mélyebb leírást nem találtam róluk így hirtelen, illetve kíváncsi voltam a tapasztalataitokra is. Nem tudom, hogy a 2. és 3. módszer esetén is kell-e "teljes" lemerítés és töltés.
-
eengir
tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy miután levette töltöröl a telot akkor az aksi töltöttségjelzöje szépen lassan kuszott fölfelé? Nekem volt, hogy egy ora alatt még 6-8% pluszt mutatott a telefon. Ezt többféle rommal is csinalta, ugyhogy hardveres hibára gyanakszom; lehet, hogy az USB csatlakozo a ludas. Garanciális még a készulék, de nincs kedvem (megint) visszavinni szervizbe, mert akkor rakhatom vissza a gyári ICS-t; annyira még nem zavar a dolog.
Szoval, ha valakinek ismerös a probléma, azt kérem erösitsen vagy cáfoljon meg, hogy az USB csatlakozo e a hibás.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Gabó75 #17317 üzenetére
Szuper, mondjuk horror ára van így..
Más: Ezt az 500HUF-os tokot ismeri valaki? Véletlenül nem slim thin? Ilyen ultravékony szilikont tud valaki ajánlani hasonlóan, mint sziPhone-okhoz is kapható?
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Kékes525 #17331 üzenetére
Köszi a segítséget. Ez a kernel wipe nekem is megvan, de nem láttam értelmét, mivel a rommal együtt települő kernel van fent. Aztán rájöttem, hogy én voltam láma, mivel az omega rom alapból philz ezzel a kernellel jött ki, csak megzavart, hogy a rendszerbeállításnál a kernel verzió leírás nem utalt rá.. sry.
Egyébként ennél a kernelnél milyen progival lehet "tuningolni"? STweaks, NSTools nem sokat ér.Viszont ha már itt tartunk a másik két wipe-oló script is hasznos tud lenni:
GS2ROMWipe/Nuke Scripts ROm telepítés előtt nagyon hasznos lehet, ill.
GS2MediaWipe Scrip pedig a felesleges media szennyeket pucolja. Ez pont volt is téma nem olyan rég itt mediascanner kapcsán. -
tresh
veterán
válasz
slimshady #17340 üzenetére
Leginkább semelyiket!
Mert már sokan /sokszor írtuk hogy nem kell kalibrálni ezeket a li-ion aksikat..van jó pár leírás emlékem szerint MA is írt róla cikket és többen a logout-on
parancsolj itt leírtak után tiszta sor lesz minden nagyon jó írás
-
tresh
veterán
-
@matthew@
őstag
Amúgy a JB-vel, megkapjuk ugyan azt a kinézetet mint pl a Galaxy S3 miniben van? asszem Tuchwiz UI vagy mi fene a neve
-
KisBundi
őstag
Nem értem ezt a telefon..:/
Hihetetlen, hogy 2 óra alatt hogy eshet 8%-ot az akku 2 perces képernyővel.. -
beast27
senior tag
Ma délután fel raktam töltőre a telefonom és töltés közben használtam, nem használtam semmi megerörtető programot csak az operát használtam 3g-vel, és elkezdet szép lassan merülni miközben töltőn volt
Ez mitől lehet? -
Kékes525
félisten
-
FrezeR
senior tag
válasz
laszlolczka #17327 üzenetére
Ok köszi
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Független telóm van jelenleg ICS van rajta 4.0.3 gyári rom az alapsáv verziója: I9100XXLPW CSC: I9100OXALPW
Nem tudom milyen infó kell még ezen kívül.Szeretném majd felrakni a JB-t ebben kérnék segítséget, hogy mit kell nekem beszerezni/felrakni hozzá?
Egy ilyet szedtem le a minap I9100XWLSN_I9100OXFLS2_SEB egy md5 fájlt tartalmaz.
Ezen kívül más semmi nincs megA telefon rootolva van az efs mappát már előzőleg lementettem gépre ICS-re frissítés előtt.
-
slimshady
senior tag
-
@matthew@
őstag
Független S2-re már van akinek jelzett Kies h van frissítés vagy még csak Odin-on keresztül lehet felvarázsolni?
-
csevede
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami módja annak, hogy ezt a típusú készüléket televízióra rákössem? Milyen kábellel, vagy átalakítóval lehetne megoldani, ha egyáltalán meg lehet? Köszönöm.
-
tresh
veterán
-
Gabó75
senior tag
Sziasztok!
Egy barátnőm vesz a Vodánál egy S2-t. Melyik a legfrissebb Voda rendszer? Köszi!
-
kopi73
tag
Ez az Indiai mit tudhat:I9100XWLSK I9100ODDLSA ?
-
AlmaZoli
tag
Az szerintetek normális, hogy visszarakva a stock LSJ kernelt is még azt irogatja ki, hogy próbáljam meg később? Ilyenkor már kellene frissítenie, nem?
-
tresh
veterán
válasz
laszlolczka #17305 üzenetére
nem rossz
majd ma lefuttatom én is
-
laszlolczka
őstag
válasz
D-Phrag #17297 üzenetére
3D eredmények:ice storm:1518(1659).Graphics score:1335(1431).Physics score:2910(3942).Graphics test:9.2FPS(12.5)..Physics test:9.2FPS(12.5).-1659 pont.Zárójelbe a lehetséges elérhető egységek vannak.A proci maximum 800MHZ pörgött.Kétéves telefontól ezek nagyszerű eredmények.
-
slimshady
senior tag
válasz
Plazmacucci #17248 üzenetére
Hmm... őszintén szólva nem tudom. Ritkán használom, de észrevételem szerint bőven, ugyanis nem vettem észre semmi akadást vagy laggot, ami szerintem 20 FPS alatt már érezhető lenne.
-
hr2
őstag
válasz
laszlolczka #17292 üzenetére
A zip-et kicsomagolod és lesz benne egy tar fájl, azt az Odinba a CSC-hez betallózod és Start.
Gyári kernelnek kell fent lennie, mielőtt felteszed ezt a CSC-t, mivel a gyári recovery bírja majd telepíteni, mikor az Odin feltette automatikusan újraindul és telepíti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest