Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43740 üzenetére
Az nem is rossz ár. Kevesebbre számítottam, olyan 20 ezer környékére. Ha meghirdetem 35-re akkor még alkudhat is belőle.
Köszönöm!
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
A Telekomnál a Black Friday kereten belül vásároltam egy S4-et, így a meglévő S2 feleslegessé vált.
El szeretném adni. Ez szintén Telekomos, jó állapotú készülék, néhány hónapos gyári akku van benne. Nemrégen volt szervizelve, így kicseréltek benne mindent, október elején járt le róla a kétéves garancia.
Minden tartozéka megvan.
Szerintetek mennyit kérhetek érte, mennyi a reális ára?Köszönöm!
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
2000-es akkut fekete hátlappal szeretnék vásárolni az S2 telefonomhoz.
Honnan, melyik webshopból érdemes vásárolni?
Nézelődtem már ez ügyben a neten, de sok utángyártott vackot találtam, amit meg nem szeretnék megvenni. Eredeti akkut szeretnék valami megbízható boltból.Köszi!
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #40287 üzenetére
Sajnos nem úgy lenne a csere. Gondolkodom tovább rajta. Hátha olcsóbb lesz a szolgáltatónál.
-
szaniszlokar
aktív tag
sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy az S2 telefonomat lecserélem egy LG G2 minire. Szerintetek megéri a csere?
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném eladni az S2-es telefonomat. Váltanék S3 LTE vagy egy S4 minire.
T-mobile-os, még október 13-ig van rá garancia. Gyári ROM van rajta, nem piszkáltam sosem. Kéte hete kaptam vissza javításból a telemaxtól. Főpanel és kijelző csere volt benne. Az akku még eredeti. Egy kicsit gyengélkedik, estére lemerül.Szerintetek mi a reális ára az készülékemnek?
Köszi!
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T-s S2-es készülékem. Hétfőn délután óta nem látja a SIM kártyámat.
A készülék működik, csak a kártya gondja van. Kipróbáltam a kártyámat egy másik készülékben ott jó volt és idegen kártyát is raktam a sajátomba, de azt sem látta. Így azt gondolom, hogy nem kártya hiba.
Még garanciális, így szervíz lesz belőle. Mit gondoltok, hogy mi lehet a baja? A SIM olvasót, ha esetleg az ment volna tönkre ki lehet cserélni?Köszi!
-
szaniszlokar
aktív tag
sziasztok!
Kezd tönkremenni az eredeti gyári akkumulátorom.
Hol érdemes vásárolni hozzá 2000 Mah-ás akkut?
Ajánlanátok egy jó és megbízható webshopot?Köszi!
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
GrooveHero #27236 üzenetére
A saját belső memóriájába rögzít. Nincs benne SD kártya.
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérném. T-mobile-os 4.0.3-as S2-es telefonom van.
Időnként tapasztalom, hogy ha videót szeretnék felvenni akkor a felvétel szaggat. Visszajátszáskor is látszik a szaggatás. A hang az ok, de a videó időnként belassul, majd visszaáll a normál sebességre, majd megint lassul. Csak akkor szűnik meg ha újraindítom a telefont.
Nem full HD-ban csak 720-as HD-ba szoktam felvenni.
A gyári kamera szoftver és az ICS camera van fent ezeket szoktam használni fényképezésre és videózásra.
Tegnap 30 fokban videóztam árnyékban, tehát nem tűző napon és azt vettem észre, hogy a szokásostól melegebb volt a telefon. Mennyire kellene melegedni neki? Lehet, hogy nem szereti a nyári kánikulát és azért szaggat mert melege volt?
Egy hónapja jött vissza Telemaxtól, kijelzőt, mikrofont cseréltek valamit szoftverfrissítés volt gyári ICS-t tettek vissza.Mit csináljak vele, hogy ne szaggason a felvételnél?
Köszönöm!
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
T-mobile-os 4.0.3-as ICS szoftveres S2-es telefonom van. Beszélgetés közben ha sms-t kapok, akkor a készülék lejátsza az sms érkezését jelző hangot, nagyon zavaró.
Eddig más Samsung készüléknél beszélgetés közben csak egy csipogást hallottam, ha üzenet jött.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy segítsenek, biztosan valami beállítási probléma. Igazat megvallva, csak hadoválás volt, segítség nem nagyon, de azt elismerte, hogy csak csipogni kellene.
Tudnátok segíteni, hogy mit kell beállítani, hogy beszélgetés közben csak csipogjon ha sms érkezik?Köszönöm!
-
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Azt tapasztalom mostanában az S2-es telefonomon, hogy ha megnyomom a home gombot, akkor néha úgy érzékeli mintha kétszer nyomnám meg és elindul a Samsung Voice talk.
Nektek szokott ilyen előfordulni?köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest