Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
würzburger
üzenetére
A factory reset nem a memória tartalmát törli. A memória egy újraindítással is törlődik.
A romodat teszi vissza gyári állapotra. Képeid, zenéid, tárhely tartalma megmarad. Az csak akkor tűnik el, ha ICS (4.0.x) alól kóddal tolsz egy resetet. -
würzburger
aktív tag
Először is nem ismered a nejemet!

Másodszor pedig 40 éves korom ellenére elég zöldfülü vagyok az effajta dolgokban...
Tehát, ha ugyanazt a romot odinnal újrahúzom, akkor nem törlődik a belső memória?A factory reset pedig ugye a gyári visszaállítás, ami alapból törli a memória tartalmát... Vagy rosszul gondolom?
-
porse
őstag
válasz
würzburger
üzenetére
Ha nyomsz egy factory resetet se törlődik a belső sd, de ha odinnal újra húzod se. szo nem értem a nagy aggodalmat.
-
saphancs
aktív tag
Tudnátok adni egy linket, ahol szemelgethetek a romok között? Olvasom itt a sok romot, de már zúg az agyam
, szóval nem igazán tudom mi lenne jó nekem. Egy gyors megbízható romot szeretnék, nem vészesen rossz akuidővel.
Egyébként automatikus fényerőnél milyen gyorsan merülhet az aksi? Reggel levettem 100%-on, de sokat nyomkodtam, plusz a wifi folyamatosan megy, most 88 %-on van. Ez normális?
Ja meg még az jutott eszembe, hogy hol tudnám megnézni, hogy mikori a telefonom? -
busman
veterán
Photosphere
Cwm-ből mehet fel..Neat4.6-on hibátlanul megy,viszont két galéria,ill kamera alkalmazás lesz. -
logarithm
őstag
Omega fanok készüljetek:omega v23
"Hi everyone and good weekend to all,
from today I am on vacations for a 8 days
Before I leave I will release Omega v23 based on the new XWLSN Android 4.1.2 firmware.
The new rom is ready and now we are beta testing, hopefully I will manage to release it during the day,
stay tuned..." -
beast27
senior tag
erre valaki?
-
saphancs
aktív tag
Rootolni akarom a telót, nézegettem a logoutot, meg az xda-t is, de nekem csak annyi van a kernel verziónál, hogy 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505, tehát sehol egy OXA, XEO vagy ilyesmi. Ilyenkor melyik a jó verzió?
Ígérem, ha egyszer végigvergődöm magam egy root, romolás körön többet nem kérdezek már ennyit!
-
beast27
senior tag
válasz
würzburger
üzenetére
Nem
-
Kékes525
félisten
A másik amit nem értek: Ha a memóriából át pakolok egy csomó alkalmazást az SD-re csökken a memóriám?
Ez nem ROM függő, mert 4,03 gyárinál és NeatROM Lite 4.4 -nál és most 4.-61 -nél tapasztaltam.
Android Assistant -al mértem a memóriát. Az átpakolás pedig a beállítások, alkalmazások alatt történt. -
Kékes525
félisten
válasz
zoleeno1
üzenetére
Ez az egyik -a sok közül-, amit nem értek utána miért kell, ha előtte már volt? Az első törölt minden, a másodiknak már nem maradt semmi. Csak ha elindítom a rendszert épül újra a dalvik cache.
Azért kérdem mert az eredeti előtte és utána is ír wipe cahce és dalvik cache-t aminek így szerintem semmi értelme,
-
würzburger
aktív tag
válasz
würzburger
üzenetére
Root készen van...
A gépre való lementéssel van némi gondom...
Igényel ez valamiféle programot? -
beast27
senior tag
válasz
würzburger
üzenetére
Próbáld ki hogy download módban (hang le + home + bekapcsoló gomb) hogy ott is csinálja-e ha igen akkor az nem szoftveres hiba sajnos hanem hardveres
-
zoleeno1
veterán
válasz
würzburger
üzenetére
Akkor nincs rootolva a telefon, nincs cwm-ed.
Olvasd el ezt: [link] Ebben le van írva honnan kell nézni a PDA sort. Utána keresd meg ennek megfelelően és rakd fel az ahhoz való Philz kernelt innen: [link]
Ha nem megy, holnap biztos segít valaki, akár én is, majd ha gép közelben leszek, de lesz itt mindig olyan, aki tudja mit kell csinálnod. Amúgy ha figyelmesen olvasol, megérted, akkor menni fog!
Jóccakát -
beast27
senior tag
A zsiráfnak igaza van
-
zoleeno1
veterán
válasz
würzburger
üzenetére
na nem mintha az sd card annyira biztonságos lenne
ha tényleg fontosak, akkor legyenek meg vagy 3 helyen
A felhőről nem is beszélve 
-
beast27
senior tag
válasz
würzburger
üzenetére
Nincs mit
Reménykedtem hogy sikerülni fog mert több ötletem nem volt
-
beast27
senior tag
válasz
würzburger
üzenetére
Indítsd el recovery módban (hang fel + home + bekapcsoló gombot kell egyszerre nyomni kikapcsolás után), rá kell dugni az usb kábelt és mount&storage menü alatt ki kell választani a mount sd-t (ha jól emlékszem ez van ki írva) és innentől kezdve lehet menteni a dolgokat a gépre
Majd elfelejtettem a hangerő gombokkal tudsz fel/le lépked és a home gombbal választod ki amire nyomni akarsz
Amúgy ha ennyi fontos dolog van rajta miért nem sd kártyán vannak azok a dolgok? -
würzburger
aktív tag
Srácok!
Nejem telója, 1-2 órája fogta magát és minden előzetes hiba nélkül újraindult, de nem egyszer...hanem 30 másodpercenként folyamatosan...
A belső memóriában 852 db pótolhatatlan fotó van! Van rá megoldás, hogy letudjam menteni...
Hozzáteszem nincs annyi ideje a cuccnak, hogy bármilyen biztonsági mentést tudjak csinálni...
Asszonyt meg a sírógörcs kerülgeti, de semmiféle trükkre nem leltem a neten...Esetleg valaki aki penge a témában?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Willanyasz
üzenetére
az XXMS2 a modem... gondolom a PDA XWLSN...
Itt a legújabb PhilZ kernel hozzá:
PhilZ-cwm6 v4.92.8 - CWM verzió
PhilZ-cwm6 v4.92.8 - Odin verzió -
Willanyasz
tag
sziasztok!
Ma feltettem A BALTIC romot :XXMS2-----KERNEL PEDIG :3.0.31-1069234
Ezt szeretném rootolni és kellene hozzá valami jó root.
Tudnátok linkelni?
Köszönöm. -
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy I9100G verziójú S2, amin jelenleg cm10.1 fut. A vevőm szeretné ha inkább visszaraknám neki a gyári romot.
A kérdésem az lenne hogy a sammobile-on található Germany 2013 February 4.1.2 I9100GXXLSR I9100GDBTLS1 romot feltehetem-e rá?
Ha igen akkor csak annyi a dolgom hogy full wipe után download módban a zip-et telepítem Odinnal?
Esetleg a számlálót hogy tudnám nullázni? A TriangleAway nem jó a G-s verzióra ha jól tudom, csak JIG jöhet szóba?Előre is köszönöm az infókat!

-
mycso
veterán
válasz
Oldman2
üzenetére
Gyári visszaállítás esetén célszerű, sőt ezzel kellett volna kezdeni.
Valószínűleg helyre fog állni tőle.Egyébként ez az előző romból visszamaradt CSC kód.
Illetve azért nincs a listában több, mert a T-Mobile nem multi CSC-t használ, hanem csak a saját TMH kódját szokta tartalmazni a saját romjuk. -
st3
csendes tag
válasz
edgelaszlo
üzenetére
Nem tudom neked mi az ami tetszik, de [itt linkeltem egy témát], ami megy a Wanam 14.4 is.
-
dreamtom
csendes tag
válasz
Willanyasz
üzenetére
Beállítások / Mentés és visszaállítás / Gyári adatok visszaállítása : ez az FR (Factory reset).
Ezen belül lehet bepipálni a formázást. -
logarithm
őstag
válasz
dbilas
üzenetére
usb mode switch
Ezzel rakd át az mtp-t usb mass storage-ra és utána jó lesz a sebesség dori alatt is.
Nekem 9MB/sec-el másol külső sd-re ami egy noname xy kártya
, belsőre kb 14MB/secSaját megjegyzés nem kell vele egyetérteni: a cm-et meg hasonló romokat inkább 'hardcore' felhasználóknak ajánlom, aki picit már jobban bele lát ebbe

-
mateus
senior tag
Sziasztok! Vettem tegnap használtan egy S2-t, nagyon tetszik, tökéletesen fut. De az mitől lehet h nagyon lassan töltődik? Egy 1000mA-s töltővel is próbáltam már, nekem fél óra alatt 13-14%-ot töltött, szóval nem a töltővel van a gond! Lehet akksi?! Másik kérdésem, hogy hány mA-es a gyári töltője?
-
PS7A
tag
Tegnap frissítettem a Biftor 6-ost a 7.2-re, eddig ennél tovább még nem is volt fent más rom

Nagyon bejött, de most a 7.2-ben totál fekete az értesítési sáv
Ha már így frissítgetek, meg tudnátok írni, hogy jelenleg melyik a legzsírosabb rom kernel páros?!
-
dbilas
tag
Másnál is iszonyatosan lassan másol gépről???
ez a rom számomra eddig hatalmas csalódás...
-
benco
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
dbilas
tag
Ez a cm10.1, dorimanx kernel, acid gyári apollóval zenei téren egy rakás....
ha a beatsbe állítgatom hogy enyhe, extrém satöbbi a végeredmény az, hogy iszonyatosan torzít.
Melyik playert próbáljam? (gyári fülhallgatóm van)
-
edgelaszlo
senior tag
wanamlite v 14,4-hez nem tudtok véletlen vmi módosítást? már ami a kinézeten javít...(amit xda-n találtam, nem merem felhackelni mert nem találtam a legújabb JBhez valót...vagy azok univerzálisak?)
-
válasz
laszlolczka
üzenetére
Thx!
Azzal küzdök, hogy minden rom amit ráteszek valamiben sz@r. Az újabbak el se indulnak rajta.
Megfogadom ezt a Root+cwm play témát.
Szívok ezzel a nyamvadt készülékkel már egy hete.Üdv: WG.
-
Roozea
csendes tag
-
dbilas
tag
Aki használ BLN modot a telefonhoz az írna egy pü-t???
-
Oldman2
nagyúr
Tervezett eladás indokán feltettem a legfrissebb hivatalos magyar ROM-ot (4.0.3 XWLP7 T-Mobil Hungary).
A *#1234# ezt mutatja:

Ellenben a Samsung Galaxy CSC app csak ezt:
Utóbbiban miért nem jelenik meg semmilyen "választék"? Mit kell tennem, hogy valami ilyesmi jelenjen meg?
-
D-Phrag
senior tag
válasz
saphancs
üzenetére
Grat. Én 2 hete vagyok "tag". Jó választás a S2, de lehet hogy ráfaragtál pont ezzel, mivel ez hardveres hiba, amit szervizben tudnak csak javítani. KERESŐT használod meglátod kinek volt hasonló gondja!
ROM-ok területén nagy a választék, hivatalos megjelent ROM a 4.0.3, de van pár 4.1.2 és 4.2.2 verziójú stock és moddolt ROM. Ezeket folyamatosan írják. Kicsit pörgess vissza és meglátod miket ajánlanak. A legördülőből a logoutos leírás pedig minden felmerülő kérdésben segít telepítéskor.
-
saphancs
aktív tag
Üdvözletem, mai nap csatlakoztam az s2 tulajok népes táborának! Rögtön egy kérdéssel kezdeném! A kamerán van három folt, ami a kész képen is látszik. Ez hardveres hiba és átvágtak, vagy orvosolható valahogy? Illetve a szokásos, melyik romot ajánlanátok? Most az alap 4.0.3 van fenn! Köszi előre is, és remélem befogadtok magatok közé!
-
Kékes525
félisten
Feltettem a 4.6 -ra full wipe nélkül a XWLSN_NeatROM_Lite_v4.6.1 -et. Így:
Installation without wipe:
-Download, and save zip file to internal sdcard
-Go to recovery
-Select Wipe cache
-Go to Advanced and Select Wipe dalvik cache
-Select Install Rom SD cardKíváncsi vagyok milyen lesz.

Ha megint kijön egy javítás lehet hogy váltok cm10.1-dorimanxv9.13-xxms2-acidv7 -ra, ahogy többek között logarithm blogtársnak van.

-
dbilas
tag
Sziasztok!
Cm 10.1-nél hol találom azt, hogy usb adattárként csatlakozzon a készülék? A rezgő visszajelzést, hogy iktatom ki? Hogy kapcsolom ki azt, hogy zárképernyőnél ne tudjak választani semmit?
Előre is köszönöm!
(#17529) bAtt001
jól eldugták...

-
beast27
senior tag
Mióta fel raktam a dori kernelt azóta nagyon gyorsan merül a teló kb 2 perc alatt lemegy egy százalék pedig csak az operát használom 3g-vel. Mit lehetne tenni a gyors merülés ellen?
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt e már: http://www.edigital.hu/files/mediastorage/8/ed_kupon_aprilis_online.pdf?utm_source=edigital&utm_medium=hir&utm_campaign=2306
Edigitalnál most jó árban van az SII és ajándék akku és asztali töltő jár hozzá.
CM 10.1 alá felmegy a legújabb XWLSN kernel? És ha igen hogyan tudomfeltenni, mert próbáltam és utánna nem kért pin kódot a teló és teljes wipe kellett
.Üdv!
-
beast27
senior tag
Valaki küldene egy acid linket cm10.1-hez
Előre is köszi -
Bobyenter
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam xwlsn-re a PhilZ 4.91.5 kernelt. (Ha minden igaz)
Még nem raktam fel új kernelt, a mobile odin ezt "megoldotta" előtte.
Az lenne a kérdésem, hogy látok a telómon egy új superuser-t, de ha megnézem a telóban a kernelt (eszközök névjegye), ott maradt a 3.0.31-1069234 dpi@DELL237 #3 SMP PREEMT Tue Mar 19 KST 2013
Elrontottam valamit?
Köszönöm előre is a válaszotokat -
dreamtom
csendes tag
válasz
Willanyasz
üzenetére
Szia!
Az XWLSN verziót tedd fel, sokat javult.
A Nordic vagy a Baltic teljesen jó, jómagam a Balticot használom, természetesen van benne magyar nyelv.
Ha megvolt minden mentés, FR a Belső tárhely formázásával, majd telefon download módba kapcsol, adatkábellel gépre dug, ODIN 1.85-tel a PDA-hoz betallózod az .md5 fájlt, START gomb. Kb. 5-10 perc. A végén a teló újraindul.
Ennyi
Én egyéb wipe-ot nem használtam, tökéletesen működik.
Esetleg még ha mindenféle gonosz sárga háromszöget el akarsz távolítani az indítási képről, FR előtt ajánlott egy Triangle Away.
-
zoleeno1
veterán
válasz
yoleeka
üzenetére
Az odinos philz-t raktad fel, vagy a cwm-est? Mert ha csak az odinosat, akkor az még nem lesz elég, utána cwm-ből fel kell tenni a -zip-et is, hogy legyen root. Egyébként a függetlenítés tilos itt, azt ne ragozd tovább

beast27: a v7 már magától megcsinálja a fix permission-t, csak egy wipe dalvik cache-t kell nyomni, miután végzett és kész is.
-
beast27
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Én a v7-et akartam fel rakni
De majd megpróbálom így -
yoleeka
tag
Sziasztok
Van egy telefon, sim hálózat feloldó pin kódot kér a telefon. EFS mappa mentés nincs, HR2 kollégá a sim unlock-ot ajánlotta, viszont a spanyol JB van rajta, kérdés, hogy mivel tudom ezt rootolni, mivel 6.0.2.9-es CWM volt fent, és a telefon bekapcsolt, csak a kijelző nem, PHILZ kernelt is raktam rá XWLSD (fixed for bootloop) 4.87-es verziót, arra azt irja ki a simunlock program, hogy nincs rootolva a telefon, tud valaki valami jó kernelt rá?
-
beast27
senior tag
Hogy kell fel rakni az acid-et? Biztos én vagyok a béna, most le írom én hogy raktam fel rakni
Csináltam 2 wipe-ot (cache és dalvik) és utána flasheltem az acid-et (kipróbáltam úgy hogy a telepítés után nyomtam egy wipe dalvik-ot, és úgy is hogy nem). Jól csináltam? És ha nem akkor akkor mit rontottam el? -
ntomi0730
senior tag
Gyári független S2-m van(MM-ben vásárolt). Gondoltam, kipróbálom a Baltic 4.1.2 stock-ot. Feltettem, nagyon jó. Gondoltam még eggyet és feltettem kiváncsíságból a KIES-re, az persze kiírta, hogy nem támogatott a KIES-en való frissítés. Persze ezzel nincs is baj (mivel nálunk még nincs hivatalos), de az a ami érdekes XEH product kódot írt ki a Baltic rom után!!! Akkor ez most hogy is van??? Ezt fogjuk mi is kapni???
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Szeretném feltenni az ICS-re a JB-tAz 4.0.4-es ICS-n megvolt a root az EFS mappa lementése Titanium Bekap mentés.
JB:I9100XWLSJ_I9100OXXLS7_NEE (1).zip
Ezt gondoltam hogy felraknám ha jól tudom ez a Nordikos verzió amit mindenki nagyon dicsér.
Remélem van benne magyar nyelv.
A segítségeteket szeretném kérni a következő lépésekben:
Hogyan és mit kell törölni,milyen Wip lell
Meg nem tudom mire kell még odafigyelni?Odinnal raknám fel.
Válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm! -
pinnacle
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Már tényleg megkaphatnánk, mert már a letölthető kézikönyv neve is ez: GT-I9100_UM_Open_JellyBean_Hun_Rev.1.1_130326_Screen. Én is most akarok venni, az Edigitálnál. Azt mondták még sok van raktáron. Remélhetőleg nem a bemutató darabokat szórják ki. A gyári 2.3 vagy 4.0.3 Androiddal sincs semmi gond?
-
-
tresh
veterán
Valószínű usb csati cserés semmi gond ismert hiba gariba megoldják..
Hogy garizni vihesd vissza kell állítani az eredeti állapotot ehhez odni+driverk + gyári rom kell ezeket pedig mycso kolléga részletes leírásában leled amit pedig a fórum 0. hszben találsz linkelve...de tessék itt van
edem96: ahogy a leves is írta holnap
Viccet félre téve pedig passz szerbiába már lassan az összes szolgáltatós is megkapta 
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, szóval nem igazán tudom mi lenne jó nekem. Egy gyors megbízható romot szeretnék, nem vészesen rossz akuidővel.

ha tényleg fontosak, akkor legyenek meg vagy 3 helyen 
sokszor próbáltam már a dorit sosem volt sikere, cm10 alatt siyahval másol rendesen a telóra, ezért mondom

Viszont én akkor inkább nem mókolok vele, nem kockáztatok. Szóval vagy ezt veszem, és várok a 4.1-re, vagy várok és veszek S3-at, remélem lejjebb megy az ára ha bejön az S4.
Viccet félre téve pedig passz szerbiába már lassan az összes szolgáltatós is megkapta