- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
TayRol #30849 üzenetére
lehet nekem is váltani kéne... régóta vágyom már nagyobb felbontású kijelzőre...
de egyszerűen annyira jó kis megbízható készülék lett az s2ből a 4.1-el,hogy nem merek semmire...
max egyetlen telefonra váltanék,az pedig az s4! a prémium gari miattde 60ért nem adom el az imádott s2-t,az fix. na majd ha nyerek a lottón
-
havri1
félisten
válasz
TayRol #30579 üzenetére
Nem, és gyári rendszernél a memóriafogyás hamar bekövetkezik.
Ami mellette szól (S3) : Jó minőségű kamera, nekem jobban tetszik a külseje, jó kijelző, értesítési led, jobb akkuidő. És a teli akksifedél. Ha karcolódik, mindent cserélsz hátul, nem úgy mint S2-nél, hogy külön az akksifedél, külön a hátlap.. -
-
Oldman2
nagyúr
válasz
TayRol #21201 üzenetére
Tud valaki új Samsung garanciás fekete S2-est még valahol?
Az Edigitalban már csak fehér van...
:-( -
Chas01
tag
válasz
TayRol #20635 üzenetére
Én régebbi telónál találkoztam ilyennel, de még asszem a minim is csinált ilyet. A tünet, hogy bekapcsolt állapotban full térerőt mutat, de hívást nem tudsz indítani. Ez spec az N72-esemnél volt nagyon sokszor. Aztán ha sokat próbálkozol, akkor ledob a háló rebootol a telefon, és minden kérdés nélkül az asztalon vagy. Még mindig nincs semmi térerő, és csak a hardveres kikapcs és bekapcs állítja vissza.
Persze olyat is láttam már, hogy semmi probléma, egyszer csak csinál egy hotrestartot a telefon és pin kérés nélkül újra működik.
Én mondjuk szívem szerint visszavinném, vagy szervizfutár. Esélyes, hogy csak valami rom hiba. -
-
kano
nagyúr
válasz
TayRol #20015 üzenetére
De elviekben a cserélt fődarabra kell, hogy vonatkozzon 1 év gar a beépítés időpontjától.
(#20027) nggabi
De a garjegyre rá kell vezetniük az alaplap cserét nem? Az meg fődarab. Úgyhogy a javítás idejétől vonatkozik a fődarabra mindenképpen az újabb 1 év.(#20021) tisvol
Milyen kijelzővédőt használsz pontosan? Az enyém minden telefonálás után tiszta zsír és törölgetni kell. -
-
flirt
tag
válasz
TayRol #19981 üzenetére
Melyik MM-ban vetted és mennyiért?
D-Phrag:
Már rájöttem, hogy a bevásárlóközpontos "józsigsm-ek" a kiegészítők legnagyobb vámszedői: korábbi mobilomhoz kerestem szilikont, mindenhol ugyanaz az egyféle volt, WCC aluljáró szinten, az említett boltokban 2500HUF egységáron, onnan szó szerint pár lépésre kint az aluljáróban a pulton árulóknál UGYANAZ 1500, és onnan ugyancsak szó szerint pár lépésre fent a vácin a gsmhome üzletében 990Ft. (Speedshoptól hozatták, mondjuk azóta már ők is felárazták egy ezressel...)geckowize:
Eddig az összes mobilomnál ez volt, minél nagyobb a felbontás, annál kisebb a látószög sajnos. -
beast27
senior tag
válasz
TayRol #19930 üzenetére
Nekem is van olyan tokom van a telefonon és csak azért cserélem le mert ahogy havri is írja bármi megtörténhet. Amúgy az Otterbox-ot tudom ajánlani mindenkinek mert a hülye haverom vett egyet (iphone 4-re) és kitalálta hogy akkor ő most létesíteni mennyire véd a tok, kimentünk legközelebb lévő parkba ahol egy nagy füves terület van és a hülye gyerek elhajitotta a telefont jó 50 méterre és semmi baja nem lett a telefonnak
-
bodoman
tag
válasz
TayRol #19921 üzenetére
Ilyen selymes kemény műanyag. Azt ne kérdezd, hogy polimicsoda. Nagyon jó a kézbe fogni és rendesen rácuppan a telefonra, kicsit sem mozog, vagy ilyesmi.
Fóliát nem adtak hozzá, de én azt amúgy is bojkottálom.
Amúgy úgy van kialakítva, hogy háton védi a kamerát, mert nem lóg ki.
Arcal lerakva, meg védi a kijelzőt, mert egy kicsit túl lóg, pont ezért.
Persze a zsebkarcoktól nem védi a kijelzőt. -
-
havri1
félisten
válasz
TayRol #19845 üzenetére
Nekem ilyen van, észre sem venni szinte, hogy a telefonon van :
Tok, Samsung GT-i9100 Galaxy S2, Barely There, fényes fehér, CM014410, CASE-MATE
(#19891) nggabi : Kamerát takarja? Króm csík részt? Tehát arra vagyok kíváncsi, ha szemből nézed a telefont, alul+felül kilátszik a króm rész? Mert ha nem, akkor a fület zavarhatja, ha igen, kophat a króm
Lehet vennék egyet, kipróbálni, ez a ~600ft nem pénz érte.. -
D-Phrag
senior tag
válasz
TayRol #19847 üzenetére
Nekem ismerős hozott gsm bolton keresztül slim thin tokot (aszem 0.3mm-es). Igaz elég karcos áron volt, bár már nem akartam visszaállni a vásárlástól, de megérte. Nagyon patent. Körbefogja és passzos. Csak ajánlani tudom. Van egy kolléga aki tud beszerezni itt, bár gyanítom ebay-ről rendeli, mert 2 hetet mondott rá.
-
GrooveHero
addikt
válasz
TayRol #19872 üzenetére
Az EX és a sima is két részből áll. Egy szilikon ( az EX-nél csak keret, a simánál meg hátlap is) rész, meg a sárga cucc, ami igazából csak a szint adja. Eszméletlenül jól néz ki. Mint vmi darázs. Mondjuk útálom őket, mocskod tolvaj banda
De a sárga meg a fekete nagyon jól megy egymáshoz, ez vitathatatlan.
-
GrooveHero
addikt
válasz
TayRol #19870 üzenetére
Igen, élőben lenne jó, mert így fényképen tényleg tök jól néz ki, szuper, meg minden, de sajnos vannak nem eredeti SPG termékek, amik sztem tuti, hogy lötyögnének. Nem tudom bevállaljam e a gumisat, igazból jobban véd, mert a hátlapot is takarja, de a sima EX jobban tetszik.
beast27 igazán nincs mit
-
Bjørgersson
félisten
válasz
TayRol #19829 üzenetére
Megkérdezhetem miért cserélted őket? Csak mert pont ez a kettő tetszik most Samsungok közül és nyáron valószínűleg venni is fogok valamilyen Androidos telefont, csak még nem tudom milyet (milyenre lesz pénzem). Ha gondolod átmehetünk a Galaxy OFF topicba, vagy pü-ben is írhatsz. Már ha nem túl nagy kérés.
-
t256
őstag
válasz
TayRol #19311 üzenetére
Nekem talán lenne olcsóbban. Viszont gari már nincs rá és egy darab karc van a kijelzőn, ha világít a kijelző észre sem venni, de ott van. Gondolom így már nem érdekel.
Előző érintőképernyős telefonomat 2 évig használtam, egy darab karc nincs a kijelzőjén.
Nem is értem, hogy lehet összekarcolni.Ha már karc. Polírozás ér valamit? Mindenhol a Displex polírozó pasztára bukkanok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest