Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szerzol
senior tag
válasz
KisApám #20917 üzenetére
Névjegyek/beállítások (bal alsó érintőgomb)/Importálás,exportálás/importálás a SIM kártyáról/Név mentése ide/ Telefon/kipipálod a név melletti négyzetet/kész (jobbra fent) és át van másolva.
Ezután ha megnyitod azt a névjegyet ami mellett nincs sim kártya ikon a menüben már fel fogja ajánlani a menüjében a csengőhangnál hogy honnan akarsz csengőhangot hozzárendelni.
Ez működik a lányom ACE-n is GB alatt, úgyhogy szerintem ICS alatt is mennie kell.
-
szerzol
senior tag
válasz
KisApám #20834 üzenetére
Figyelj KisApám!
Amelyik névhez csengőhangot akarsz rendelni át kell másolni a telefon memóriájába, vagy a gmail-os account-ra.
Elkezded lejátszani a kívánt csengőhangot és a beállítások gombra felajánlja: beállít mint ......
Nekem múkodik a legújabb Nordic JB-vel, most próbáltam ki.
Tényleg, miért nem raksz fel JB-t, k@rva jó!
-
szerzol
senior tag
válasz
Attila0313 #18626 üzenetére
A Vlingo egy cég ami a beépített hangvezérlő alkalmazást készítette.
Alkalmazások / hangvezérlő és már fel is ugrik amit említesz, vagy ha rádugod a gyári autós kihangosítóra akkor is lesz Vlingo, mert azt is ők csinálták.
Ne félj tőle próbáld ki! Nem csinál semmi kárt. -
szerzol
senior tag
Ez a Nordic LSN tegnap még Unknown volt a sammobile-on!
Na mingyá feltolom, oszt jó megnézzük mit tud! -
szerzol
senior tag
válasz
Plazmacucci #17089 üzenetére
Igen, letörölni!
-
szerzol
senior tag
válasz
vrgkrisztian #17083 üzenetére
Teljesen jó a felvétel, olyan mint a Hubble úrteleszkóp, vakuval, vagy nélküle autofókuszol rendesen.
Tedd fel, ha netán lenne valami majd gyárivisszaállítod oszt csókolom! -
szerzol
senior tag
válasz
havri1 #17002 üzenetére
Apááám, ez a Nordik XWLSN olyan smooth mint a zsíros olaj és olyan gyors mint egy versenygyalogkakukk.
25 megás UPCom van, Wi-Fi-n eccerre nyóc appot frissített le pillanatok alatt.
Lehet tettek bele még két virtuális magot!
Még a Bluetooth kihangosítót megkapcsolódtatom.
Nagyon állat! -
szerzol
senior tag
válasz
laszlolczka #16990 üzenetére
De ez nem a Baltikos, ez Nordikos! (első sor)
Ezt vártam egész nap, hagy örüjjek má na!
-
szerzol
senior tag
Nézd mán, mit hozott a Húsvéti nyúl!
-
szerzol
senior tag
válasz
proly01 #16398 üzenetére
Én azóta használom amióta kijött az LSJ, semmi gond vele és szerintem a bluetooth kapcsolódáson javítottak, mert a HF1000-es samu kihangosítóm minden funkciója működik, az LSD-vel meg nem ment minden.
Szerintem aki szereti a Stock-ot annak teljesen jó.
Beállításokat meg csináld meg kézzel, bár nekem a Telenoros beállítások megmaradtak és független a telóm.
PhilZ-em nincs, mert nem rootoltam pittel, mert igy is szmúúsz alacsony hőfokon. -
szerzol
senior tag
válasz
havri1 #15500 üzenetére
Én meg ezt találtam:
"csc (a Customer Specific Customization rövidítése): A ROM része, (tar fájl, Odinban a CSC részhez kell betallózni), ez a telekommunikációs hálózatokhoz való csatlakozáshoz szükséges adatokat, valamint régió- és nyelvspecifikus alkalmazásokat tartalmaz. Lásd még: Odin, ROM"
Meg ezt!
-
szerzol
senior tag
válasz
havri1 #15492 üzenetére
Nekem anno az S1-nél volt SOD-om rendszeresen Froyoval, aztán Samu szervízben odinnal felrakták a 2.3.3-at, ritkábban de ezzel is volt, aztán magamnak felodinoltam a 2.3.6-ot, na az megoldotta, utána soha többet nem volt, még ha két hétig nem kapcsoltam ki akkor sem.
Szerintem szoftveres hiba ez a SOD, de összefügghet bizonyos sorozatú hardver alkatrészekkel.
Ja és ezek mind Stock ROM-ok voltak! -
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
válasz
eengir #14512 üzenetére
Én feltettem az MSG változatot, de ugyan az mint a többi csak benne van az a tehenes játék, valami Farm Frenzy vagy mi a bánat.
A gyári beállítások visszaállítása után oroszul jelentkezik be, az NEE ellenben angolul.
Meg ha kilistáztatod a *#1234# kóddal, a CSC-nél OXXLS6-ot ír, nem MSG-t, vagy FOP-ot mint a Spanyolnál.
Szerintem nincs más eltérés a stock ROM-oknál csak egy két alkalmazással több vagy kevesebb.
Az NEE szerintem országfüggetlen mint a Leak JB volt, mert az is OXX volt. -
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
válasz
Nando36 #13622 üzenetére
Kb egyet beszélünk!
A Li-Ion akkumulátorok onnantól kezdve, hogy elhagyják a gyártósort, elkezdenek öregedni, ami egy elkerülhetetlen és visszafordíthatalan folyamat. Folyamatos használat mellett általában 2 év az élettartamuk, ekkor nagyjából eredeti kapacitásuk 2/3-át biztosítják. Mind a töltésük, mind a kisütésük (használatuk) kémiai reakción alapul, és ezek a folyamatok bizonyos veszteségekkel járnak.
A cikkben nem írták hogy hány ciklust bírnak, de azt igen hogy általában 2 év az élettartamuk, egyébként én is így tudom hogy 1000 ciklust bírnak, szemben a Lithium-Polimer akkuval, ami kb 500 ciklust bír, de cserében jobban alakítható a formája, vagyis kisebb helyet igényel, mert zselé formában van benne az elektrolit nem folyadék állapotban és nem is tud kifolyni így.
Csak az nem mindegy hogy ki hányszor dugja töltőre, számítógépre, autós kihangosítóra, mert ez mind egy töltési ciklus amikor veszteségek keletkeznek és például akik, mint havri
kolléga is ROM-olnak mint állat
akár napjában töbször is töltik egy kis ideig a telót amíg felmásolják a főzeléket vagy odinoznak akár, szemben azokkal akik normál használat mellett kevesebbszer dugják valamire.
Ha számolunk egyébként elvileg 3 évet is ki kellene bírni 1000 ciklussal, de szerintem nem fog.Mindezek mellett mindenkit arra buzdítok hogy használja igényeinek megfelelően telóját és sz@rja le mennyit öregszik az akku, mert a teló árának csak 5%-a egy új gyári akku és azért vettük hogy örömünket leljük benne ne csak nézegessük hogy hű de szép állapotban van a két éves telóm, igaz hogy így is csak max a feléért tudom eladni mint amennyiért vettem, de megkíméltem másnak.
-
szerzol
senior tag
válasz
bAtt001 #13499 üzenetére
A lényeg az hogy teljesen gondozásmentesek, rá lehet tölteni akárhányszor, akármikor, nem tudod befolyásolni semmiféle kalibrálással, ha elöregszik kész vége csere.
Túlmerülésl, túltötltés nincs mert mindent szabályoz a teló és a feszültséget figyeli.
A te akkud sajna kuka, szerintem. -
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
válasz
edgelaszlo #13200 üzenetére
-
szerzol
senior tag
Most akkor melyik a jobb stock JB ROM, a Spanyol vagy a Nordic szerintetek?
-
szerzol
senior tag
válasz
eladogeppc #12786 üzenetére
Csak például kikapcsolva nem tudod hívtak vagy nem egy hónapig.
Majd kipróbálom spanyolt is. -
szerzol
senior tag
válasz
belashx #12774 üzenetére
Szerintem két oldala van ennek a hely alapú cuccosnak, egyrészt jó amikor a barátokkal akarom tudatni hol vagyok, de amikor "modern bűnözők" felhasználják az már nem és ráadásul én segítek nekik.
Nincs üldözési mániám, de amióta betörtek, egy kicsit szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban.
Így nem is igazán van wake lock miatt akku merülésem.
Azon kevés alkalommal meg amikor nem tudom hogy hol vagyok, majd bekapcsolom. -
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
válasz
proly01 #10922 üzenetére
Miért ne, ha ROMolhatnékod van!
Én inkább a Nordic Countries féle OXXLS6-ot raktam fel, mert az a UNKNOWN-OXX országfüggetlen CSC csoportba tartozik nem a Spanyol FOP-hoz.
Telepítés és Factory reset után nem spanyolul jelentkezik be, hanem angolul.
Újdonság a PLAY MUSIC APP, ezen kívül semmi különbséget nem tapasztaltam, de még csak egy napja van fenn.
Odinnal tettem fel az 1 fájlos samfirmware-os változatot a 16GB-s hez való PIT-el.
Rendben ment minden, telepítés után megmaradt minden beállítás és telepített app.
Én csináltam egy full gyári beállítások visszaállítását és ekkor angolul jelentkezett be alapon.Minden működik stabilan, jó a hang telefonáláskor, nem akadozik, Wi-Fi, mobilnet tökéletes.
Szerintem az akkuidő is jó, de ez használatfüggő. -
szerzol
senior tag
válasz
Reag3nS #7442 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak beszüntetik a forgalmazását, inkább nem adják olcsóbban nehogy ne vegyék az újakat.
Ez volt a tendencia eddig is a mobilszolgáltatóknál, a jó mobilokat nem adták egy bizonyos szintnél olcsóbban, inkább visszaküldték a raktárba rohadni és a régebbi garis készülékek javítását végezték belőlük, mert tudják,hogy úgyis megveszik az új telókat, még ha drágábbak is. -
szerzol
senior tag
Helló mindenki!
OTG kábel ügyben, ha esetleg valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Fűnyíró topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest