- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
scapegt #46289 üzenetére
Akit érdekel esetleg, honnan lett véve az alaplap, akkor tessék
Ki lett cserélve és jelentem, MŰKÖDIK AZ S2! Egyelőre minden OK vele. Még nem lett lecsekkolva, valóban milyen hardver került bele, de az is meg lesz és megírom, ha érdekel valakit, de remélhetőleg tényleg a hozzá való alaplap és társai.
Megj.: érdemes összenézni a telefon mostani alaplapját a képeken láthatóakkal, hogy valóban az a típus-e és csak azután megrendelni.
Egyébként apukám 02.28-n rendelte meg és 03.11-n már kézhez is kapta, szóval gyorsan ideért.
Elnézést kérek attól, akinek nem privátban írtam, de itt biztosan nézi, most pótoltam a hiányosságomat (linket)
Szerk.: én egy ilyet találtam, ez valamivel olcsóbb az appon keresztül, de azért ezt is érdemes lecsekkolni --> [link]
-
dSERiES
senior tag
válasz
scapegt #46224 üzenetére
Van egy mód rá hogy hard reseteld bekapcskor. A recovery asszem a home+bekapcs+hangerő fel, és a hard reset talán a home+bekapcs+h.erő le gombbal hívható elő...
Gugli: S2 hard reset.
Találtam is, ez:
1. If your Samsung Galaxy S II is frozen, Shut the POWER OFF, take the battery out and put it back again.
2. Hold the Volume Down button
3. Briefly Press and release the Power button
4. A menu will then appears that let you allows for Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock
5. Select Clear Storage by pressing the Volume Down button
6. Quickly Press and release the Power button
7. Select Volume Up for YES and Volume Down for NOvagy ez:
1. Turn the POWER OFF, pull the battery out and put it back again.
2. Simultaneously press the Volume Up, Home and Power button
3. If the Samsung Symbol appears, release the Power button
4. A Boot Menu will then show, Use the volume up/down to choose and home to select.Egyébként ha download mód van, akkor Odinnal fel kell menjen a gyári rom. Valami usb driver vagy ilyesmi hiányozhat...
-
mycso
veterán
válasz
scapegt #24764 üzenetére
Ha gyári rom, akkor kicsomagol és a benne lévő *.tar vagy *.md5 kiterjesztésű fájlt kell ODIN-al felrakni.
Megmarad minden a felrakás után, a kérdés, hogy milyen romod van jelenleg, mert belefuthatsz bootloop-ba és akkor kell a factory reset (akár recovery-ből). Tehát érdemes előtte egy mentést csinálni a szükséges dolgaidról. (én így szoktam biztos ami biztos alapon) -
mivan80
aktív tag
válasz
scapegt #23351 üzenetére
Nekem most Húsvét után volt a telóm a szervizben, több probléma volt, köztük a hirtelen akksi merülés.
Már telefonon közölték, még a szervizbe vitel előtt, hogy vszínű halódik az akksim, kéne helyette új, de az nem garanciális csere, hanem fizetős mulatság.
Mondtam, hogy azt most nem szeretném fizetni, nem volt ezzel problémájuk, elvitte a futár így is, és minden mást megjavítottak (kijelző csere, stb), és visszakaptam a telót a régi akksimmal. -
cozmo
őstag
-
nfsu17
veterán
válasz
scapegt #23351 üzenetére
most voltam egy telenor üzletben, 14.000 pénz volt a 2000-es akku.
jól értem, hogy garanciás teló, "csak" púpos akku és addig nem csinálják meg mondjuk a kijelző cserét, míg valahogy bele nem teszel valami nempúpos akkut?
ez milyen már?
értem, hogy veszélyes a púpos akku már, meg gondolom azzal magyarázzák, hogy veszélyes lehet a többi alkatrészre, de ez akkor is nekem kicsit fura. -
scapegt
őstag
válasz
scapegt #20852 üzenetére
cozmo: vagy bárki aki ez alapján tud segíteni
Mégsem bénáztam, tényleg nem megy.
Van az oldalon 2 link, az egyik ROM Manager, ahonnan 2 verzió is letölthető a recovery-ből, egy sima és egy érintős. Ez lenne a CWM.zip? Mert el is indul, de utána nem találja meg a SU-Busybox-Installer.zip-et, pedig az SD-re tettem. Mi lehet a gond? -
cozmo
őstag
válasz
scapegt #20736 üzenetére
Szerintem még kernelt sem kell felraknod! Nekem ez vált be: "ICS romok esetében létezik egy másik, kernelcsere nélküli root és unroot megoldás is." (forrás 1.-es hsz)
-
Motion_Blur
félisten
-
nggabi
félisten
válasz
scapegt #18514 üzenetére
akksi ha tényleg púpos cserélni kell. a napokban volt itt egy térerő hibás sgs, azon a végfok ment ki az alaplapon, hasonló áthúzott karika volt. érdemes lenne szervizbe vinned. először próbáld ki egy másik akksival, csak van valamelyik ismerősödnek s2je
csabám: a szétszedés és lepucolás hatékonyabb mint a rizs
fagyálló: +1 akkor a titkos összetevőt én se mondom el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged