- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Reggel is egy 455megás frissítés, este is egy 455 megás. Valamit elronthattak....
-
imis
senior tag
Nekem adb -nél nem ajánlja fel a csc cserét.
hogyan tudnám cserélni, hogy hívás rögzítőt tudjak használni + walet + ekg -
Regiee
aktív tag
Köszi szépen. Szerintem leszedem. Végülis töréstől nem védene úgyse, ha meg nagy a gáz ott a Care +
-
Armahun
addikt
A második héten megkarcolódott a zsebemben. Nem tudom mitől.Ezen a matt sötét üvegen meg virít a karc, főleg napfényben. Az előző két Samsungomon semmi védelem nem volt, nem kíméltem. Azok nem nagyon karcolódtak, és ha lett is rajta csak fényben egy bizonyos szögből látszott.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki kijelzővédő nélkül? Mennyire bírja?
Dobozból kivétel után kapott egyből egy matt fóliát, de szerintem rontja a képminőséget. -
TODI1111
veterán
válasz
Leslie1966 #7733 üzenetére
Én is. Érdekes viszont, hogy az ILO-nál még mindig AXD5 van.
-
kungzi
veterán
-
korika18
csendes tag
Tegnap egy frissítés.
Ma pedig második frissítés.
No problem -
TODI1111
veterán
Érdekes ez a frissítési "sorrend". Kapott az EUX egy frissítést ami még mindig a májusi biztonsági frissítéssel jött. Az ILO még nem kapott semmit. Az XTC pedig kapott egy frissítést ami már a júniusi biztonsági frissítést tartalmazza. Azért érdekes, mert mindhárom csc az OXM multi csc csoportba tartozik.
-
Mike81
senior tag
Köszi a részletes választ
és nektek is;
waszabi07
Dave CrankEzzel megerösítettek a döntésemben. Amúgy a SES-nél 54 000 ha jól rémlik ez alatt meg nyílván a nem gyári garis ajánlatok vannak. De a leírtak alapján nekem az 54 is megérős választas lesz.
Köszönöm nektek a segítséget -
Mike81
senior tag
válasz
LosBlancosRM #7717 üzenetére
Igen tudom de ott sem volt kifejezetten válasz erről amit kerestem egyébként.
-
waszabi07
aktív tag
-
qltsar
veterán
Latom irtal mar a topicjaba is ami nem igazan porog, forumtars altal javasolt szak"topicban szeretik lehuzni erthetetlenul.
Nekem Buds 2 Pro-m van, amelett, hogy millionyi beallitasi lehetoseget kapsz barmi mas gyarto termekehez kepest, iszonyat jo hangja van, sot azt is meg merem kockaztatni, hogy egy szinten van az XM4 fejhallgatommal, ami pedig mar egy masik kategoria.
Nagyon szep a kulso zajszurese is telefonalas alatt, sokszor hasznalom meetingeken is.
Szerintem tul sokat ne gondolkodj rajta, foleg, ha jo aron talalod.
SH Momentum TWS 3 - Sony WF-1000XM4 es a Buds 2 Pro kozott gondolkodtam anno, de jol dontottem.
Egyetlenegy negativum, hogy az uzemideje nem a legacelosabb, de, ha jol remlik amikor mertem, 20 perc alatt beletol 60%-ot a tok.
Ha esetleg elhagysz alkatreszt, tok, bal-jobb fules, akkor kulon meg tudod venni (Oktogonon a markaszervizben), nem hinnem, hogy ilyet tul sok gyarto garantal.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Igaz hogy 23U-t hasznalok de hátha itt előbb kapok választ a kérdésemre.
Buds 2 Proval szemezgetek mert a mostani fülesem kezd sz@rakodni ami BlitzWolf. Annak a hangzásával is megvoltam elégedve, de nemtudom pl ahhoz képest milyen lehet a Buds2P. Mivel az órám is Samu ezért gondolkodom Samsung fülesben. Az érdekelne hogy kinek mi a tapasztalata vele, ha van? Leginkább elektronikus zenéket deep houst hallgatok film nézes és podcast hallgatás lenne a cél. telefonálás nagyon minimális lenne
Előre is köszönöm a válaszokat -
qltsar
veterán
válasz
waszabi07 #7711 üzenetére
Ugyanez Xiaominál simán tiltható, mintha egy bármilyen másik alkalmazás értesítését tiltanád le.
A probléma akkor van, ha nincsenek notification categoryk, mert akkor vagy letiltod az egészet, és semmi más értesítés nem jön az apptól, vagy minden jön, ha van, akkor simán letiltod az ongoing notification-ját, és kész.
-
waszabi07
aktív tag
Azzal lehet valamit kezdeni hogy az amazfit óra szoftvere, a Zepp folyamatosan ott van az értesítési sávon. Írja hogy a készülék megfelelő működéséhez futnia kell. Ez mind oké, felőlem fusson a háttérben, de nem lehetne hogy ne legyen egy folyamatos értesítése?
-
FireShadow
senior tag
Azzal mit lehet kezdeni hogy pihenő állapotban gyorsan merül? Mondjuk óránként 1%-ot (szóval reggelre -10% a "semmitől") és úgy hogy nem adja ki a matek ha megnézem hogy melyik app szívta. Csak azért fura mert a tabletem pl napi 2-3%-ot merül és egy hónapig is elvan egy töltéssel készenlétiben (mondjuk abban nincs 2 SIM). Minden battery saver, lower performance, AOD nélkül stb, és a recentsben nem fut semmi app, csak wifi van bekapcsolva. Elkezdtem azokat az appokat is deep sleepesre rakni amitől nem várok értesítést hátha.
-
-
Flashback
addikt
Az új Bluetooth stack nagyon stabil lett. Nekem ez most megoldotta a fö gondomat. Csak erre 4 hónapot kellett várnom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest