Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
Kamarásss #1948 üzenetére
"Jelen pillanatban a Samsung még nem ismerte el hivatalosan a problémát, bár aggodalmának adott hangot az X felhasználó bejegyzései miatt, amelyek szerint azok negatívan befolyásolták a hírnevét."
Valóban tudtak róla..
Mi lenne, ha abbahagynátok a hülyeség terjesztését? -
Gardaai
senior tag
Akinek fekete színű S24U van, nála is más színű a toll gombja? Kicsit bordós, a kép nem feltétlen adja vissza. Kicsit olyan mint amikor meghevül a titánium és elszíneződik. -
Kamarásss
junior tag
[link] tudtak róla, ès mégis forgalomba hozták..
-
Gardaai
senior tag
Azért mert 5x és 10x között csak digitális zoom van.
Kicsit nézzetek már utána a dolgoknak, mielőtt kivernétek a hisztit a Samsungnál.
Ez sima szoftveres "megoldás" lenne, ami nem mindig sikerül, hogy szebb legyen az áttűnés.
Rakj mellé egy S23U-t, ugyanígy fog ugrani csak csillapítatlanul, mert gondolom ez OneUI 6.1-el fog bejönni. -
beno52
tag
Most, hogy vége az előrendelésnek, tud valaki valahol jó ajánlatot/kupont?
-
-
dnelb
veterán
szerencsétlen samsung amúgy, színhelyesebb kijelzőt akar, meg smooth kameraváltást, erre mindenki azt hiszi hibás
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #1937 üzenetére
Ezt mondom, szimplán egy hülye clickbait cikk miatt megy az egymás hülyítése...
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #1931 üzenetére
Ne ülj már fel te is erre hülye vonatra.
Távoli tárgyakat akarunk zoom kamerával közelebb "hozni" ott ez a jelenség nem jelentkezik teljesen magától érthetően... -
Avicularia
veterán
Mondjuk logikus, hogy közelre más szögből látnak a tárgyra a különböző optikák.
-
Bilux
veterán
válasz
Leonardo91 #1885 üzenetére
Ez elvileg mindenkinek így van mert a 3x optika pont a vaku alatt van jóval odébb mint a többi lencse. Tehát közeli tárgynál persze hogy feltűnő.
Szóval megint egy "zörög" a kamerám ha rázom effektus -
dnelb
veterán
válasz
nem.
-
válasz
Ameddig nem volt róla cikk senkinek nem tűnt fel a dolog. Nálam is ugrik valamennyit, de különösebben nem érdekel mivel nem váltogatom az 1x 5x-et másodpercenként..
-
malor
aktív tag
Azonnal töröltem őket. Nem nagyügy csinálni újat, de nagyjából ennyi:
Ráközelítésnél "bemozdul" a téma, ami jelen esetben egy szunyókáló cica. "Megrántja" (balról jobbra) a videóban a cicát, nem szép sima a ráközelítés. Visszafelé, tehát amikor lépkedsz a közeliből a távolira, akkor nem csinálja. Ilyenkor csak ugrik.
-
Avicularia
veterán
Ez vajon hiba?
[link] -
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #1923 üzenetére
"Tudott róla Samsung" = Random ember X-en kipostolta hivatalos, megerősített forrás nélkül.
Szokásos BS tornádó ilyen formában
-
dnelb
veterán
válasz
LosBlancosRM #1923 üzenetére
Akkor van animáció, ha objektívot vált. És mivel csak fénykép módban, én azt mondom ez nem hiba. Pl étel, éjszakai, videó módban is ugrik, nem animál.
-
LosBlancosRM
őstag
Nálam pedig nem mindig csinálja.
Vagyis elsőre csinálta, azóta nem. Csak az az ugrás van, ami a pozícióból adódik. Lehet, hogy animáció akar lenni az a paca, hogy ne tűnjön ugrásnak. De akkor meg mi ez a hír a hibás darabokról? Nekem kicsit hihetetlen, hogy tudott róla a Samsung, mégis eladta így.
-
malor
aktív tag
válasz
Nálunk mindkettő S24U ilyen közeli témánál.
-
dnelb
veterán
Tesztelgettem, szerintem ez nem hiba. Videozas közben pl nem ilyen , hanem ugrik egy kicsit. Fotó módban pedig ez egy sima animáció, ami középről kifelé rajzolja ki a képet amikor váltasz, a simább átmenet miatt.
-
S e t h
nagyúr
Mindeközben xda és reddit néma.
-
Teal'C
veterán
Az imént megérkezett a ReGalaxy kupon. Illetve kaptam még egy mailt hogy nyugodjak meg a ráadás termékeim meg fognak érkezni csak késéssel.
-
Markizmark
addikt
Néztem, nekem valami nem kerek. Jobb oldali elvileg a jó, azon egyáltalán nem látszik a nézőpont váltás, pedig kéne, a bal oldalin meg elég egyértelmű.
Nekem úgy tűnik, mintha a jobboldai 3x és 5x-nél is ugyanazt a kamerát használná, a baloldali pedig átdobja a másikra.
Pl camera assist appal az automata objektívváltás elég jól meg tudja viccelni az embert. -
thamasz
senior tag
Nálam is más a kép középpontja a különböző lencsék használatakor. Azt gondolom, hogy ez a normális, mégis csak bizonyos távolságra vannak egymástól a lencsék, nem láthatják ugyanazt a tengelyű képet. Az 1x lencséről a 3x lencsére váltás esetén balra ugrik a kép középpontja mert balra van a 3x lencse az 1x mellett. Az 1x -ről 5x-re váltásnál lefelé ugrik a kép középpontja. Hogy lehet ez hardveres probléma? Ezen max croppal lehetne szoftveresen javítani nem? Videózás közbeni lencse váltáskor is ez a helyzet, erre érdemes figyelni ha valaki ilyet tervezne. Amúgy jan.2. gyártású a példányom. Vietnam.
Feleségem S24-e szintén Vietnam szintén változik a kép kö-zéppontja. -
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #1903 üzenetére
Érthetetlen, játszottam vele én is, de néha jó, néha nem. Volt amikor végigzongoráztam az UW-tól a 10x-es Zoomig a kamerákat, és utána váltogattam 3-5x között, és nem volt ez az "effekt", ugyanazon fényviszonyok, és tárgy, távolság mellett
Engem az inkonzisztencia zavar, mert minőségre nem tűnik rossznak egyikkel készített kép sem.
Valószínűleg visual bug, csak az a furcsa, hogy az X-es postokon, ugyanazon fényviszonyok mellett, miért viselkedik máshogy két S24U.
-
dnelb
veterán
válasz
Markizmark #1911 üzenetére
nézd meg a linket inkább amit küldtem és érteni fogod
olyan mintha váltás után közepről 2 irányba szélre töltené/rajzolná ki a képet, és ennek az animációnak látszik a vége, ez nem tetszik sokaknak. -
Markizmark
addikt
válasz
LosBlancosRM #1905 üzenetére
De milyen legyen amúgy?
Én az enyémen nem vettem észre nagy elmosódást a képek szélén, ami pedig van az betudható a különböző rekeszértékeknek (?), és ezzel ugye a mélység-élesség változásának.
Már amennyiben jók az ismereteim.
Csináltam 3 fotót, ebből 2db F1.7, a másik F2.4., a fókusz pedig középen van.
Vagy úgy tűnik az enyém normális és neki más baja is van.Az egyetlen érv az, hogy a twitter bejegyzésben egyik ilyen a másik olyan, nem nagyon értem.
-
Leonardo91
őstag
Új csámcsogni valót dobtam be
Amúgy nekem annyira nem csinálja.
-
Avicularia
veterán
Enyém is elég durván csinálja
Január 5 Vietnám.
-
Tybike81
őstag
Az a gond még fotónál nem is gond ez az ugrás, de videó felvétel közben is csinálja és ott azért elég rosszul mutat...
-
dnelb
veterán
válasz
LosBlancosRM #1904 üzenetére
jó most ez olyan dolog ha nincs ez a poszt az életben nem vennéd észre, nem zavarna..
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #1903 üzenetére
Szerintem az elmosódással van baj a széleken, nem az ugrással. Összehasonlító videón is az egyik elmosódós(ami a júzeré), a másik simán ugrós. Ráadásul ha van olyan, ami nem csinálja, akkor nehezen lehet szoftveres hiba.
-
Markizmark
addikt
válasz
wong kok wah #1888 üzenetére
Nekem is ilyen, már ha erről van szó.
Csináltam screenvideot.
[link]
Január 11. a gyártás.
Ez nekem inkább tűnik vmi szoftveres gondnak.
Illetve 20cm-ről nézünk egy tárgyat, a kamerák között pedig van nettó 1cm, ekkora távon azért megváltozik szépen a szög. -
dnelb
veterán
válasz
[link] itt jobban látszik a diffi jó és a rossz között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest