- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFence
tag
Az a durva hogy nem is találok ilyen beállítást. Pár éve kifejezetten kutattam mert én szerettem volna ha felvillant volna, és akkor egy külső alkalmazással sikerült is. Most is csak azzal működne a Samsungokon. Értem a problémád ettől függetlenül csak nem tudom mitől csinálja.
Nekem nagyon régóta hiányzik az értesítés jelző LED, de úgy gondolták az AOD helyettesíti... Szerintem sokkal jobb volt egy kis villogó LED.
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
addikt
válasz DeFence #13194 üzenetére
Igen, bármilye üzenet érkezésekor kb. 5 másodpercre bekapcsol a kijelző világítás. iPhone telókon már ezer éves dolog, nekem sohasem tetszett, számomra fölösleges dolog, csak gyorsabban meríti a telót.
Nem szokásom minden jelzéskor felkapkodni a telót. A gond az, hogy nem találom, hogyan lehetne kikapcsolni.
Nekem bőven elég a hangjelzés.
Lehet, hogy egyedi probléma, mert itt senki nem panaszkodik erre a beállításra.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
DeFence
tag
Az a baj nem tudom mire gondolsz ez alatt. Jön értesítés és bekapcsol a kijelző?
-
addikt
Sziasztok!
Pár napja kérdeztem, hogyan lehet kikapcsolni a kijelző felvillanását üzenet érkezésekor. Akkor még azt hittem, hogy a Facebook Messenger bűne, de azóta rájöttem, hogy az utolsó frissítés óta van ez a számomra idegesítő lehetőség.
Nem is zavarna annyira a dolog, ha ki tudnám kapcsolni.
Titeket nem zavar ez a plusz energi zabáló funkció? 🤔
Esetleg van valakinek ötlete a problémámra?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
DeFence
tag
válasz bordi10 #13188 üzenetére
Igazad van, reggel a vécén ülve csak ennyire futotta.
5A és 60w a kábel amiről beszéltem.
Nem tudom hogy mennyire számít a töltőfejnek és a telónak hogy nem gyári kábellel van összekötve. Majd ma azért rá próbálok változik e valami.
Az biztos akkor, hogy a 25w adapterhez nem 5v kábel járt anno, így elképzelhető hogy lesz javulás.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
bordi10
senior tag
válasz DeFence #13186 üzenetére
Nincs ilyen fogalom: "66w kábelem".
A telóhoz 3A(amper) kábel jár, a 45W gyári töltőfejhez meg egy 1,8M-es 5A(amper) kábel.
[link]Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
DeFence
tag
Rá próbálok már majd, mert én nem vettem észre hogy az S21 25w kábele nem tudná a 45w töltést. Van egy Baseus 66w kábelem, majd azzal próbálom van e különbség. Teló ki jelzi a szupergyors töltés 2.0-át.
Igen én is próbáltam a töltés szabályozást, és nekem is be nyomta a 85% max töltést, így nem is érdekes még, gondolom nem véletlenül nincs benne még a rendszerben a "helyén".
-
AtHoS
nagyúr
válasz rothfb #13178 üzenetére
Jó, mondjuk várj azért hozzáértőbbektől érkező válaszra is, mert, ha kihagyod a "legminőségibb képek" elvárást, még lehet olyan általános beállítás, ami majd minden körülmények között elfogadható eredményt produkál ha nem is "legminőségibbet"
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz rothfb #13176 üzenetére
Ez beugratós kérdés volt a részedről?
Az mondjuk leesett, hogy hozzám hasonlóan fingod nincs a fotózás alapjairól, de azért az biztosan számodra is nyilvánvaló, hogy minden helyzet más és más, tehát nincs "olyan kamera beállítás, amellyel laikusként használva, ha előkapom a telefont, a legjobb, legminőségibb képeket tudnám a magam naiv módján csinálni"
Változó körülmények <-> állandó kamera beállítás -> legminőségibb képekItt valami nem kerek szerintem az elgondolásban tudom, ez elég frusztráló a hozzá nem értők számára, ezért én hagyom, hogy az automatika "megoldja" helyettem azt amihez nem értek
read-only mode on the forum
-
veterán
Fura kérdés lesz, igazából egy videót kerestem, de természetesen nem találtam magyarul érthetően, szóval tudna valaki olyan kamera beállításokkal szolgálni, amit laikusként használva, ha előkapom a telefont, a legjobb, legminőségibb képeket tudnám a magam naiv módján csinálni?
Nyílván automatán hagyom, a pro meg raw mód nekem magas, mikor mit kell ahhoz beállítani, hogy a legjobb képeket kapjam, de egyéb más beállítások terén tudna nekem valaki segíteni? Vagy ez túl általános és helyzetfüggő dolog? Mármint környezeti viszonyok kérdése? -
Dika22
tag
Sziasztok! Most lettem tulaja egy S23 ultrának. Tudnátok javasolni milyen fajta 25w-os töltőfej jó hozzá. Segítséget köszi!
"Samsung s24 ultra®
-
Diák66
őstag
válasz rhunseeker #13168 üzenetére
Nekem is volt 8T, de az az akku optimalizálás sose működött benne rendesen.
-
jcrk
tag
Elültetted a bogarat a fülembe és már rendeltem is 2 mous tokot (még mellé egy iPad tokot). Remélem tényleg 3-6 munkanap lesz.
A 20%os kupon amit az első vásárlás után ad az összes akciós is megy.
Igazából egy ghostek tokot néztem, de sehol nem lehetett megvenni (hazai forgalmazó azt írta majd tél után lesz)
Neked megjött már?
-
iceQ!
addikt
válasz gyuri81 #13166 üzenetére
Megosztó ezzel kapcsolatban a vélemény, ezért is rakták bele. Jó dolog aki mondjuk lesz@rja, az mehet basic-en akit meg érdekel ez, ott pedig be lehet állítani maximum protectionra.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Rob Rob
tag
Tegnap érdekes dolog történt .
Kb 70% töltöttség mellett töltőre dugtam de semmi nem történt. Ellenőriztem a töltőt,az jó volt majd újra megpróbáltam többször is de semmi. Néztem az aljzatot hátha valami zsebpiszok belement de ez sem jött be. Ok mondom ujraindítom.
Qva lassan de ujraindult ,ezután már vette a töltést ,azóta is jó minden. Mi lehet ez?KRB
-
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
A14-en hogy lehet megtudni, hogy a legutolsó töltés óta mennyi volt a SOT és melyik app mennyit fogyasztott?
Agyamra megy ez a naptári nap szerinti bontás.
Gippazoid Novelties Inc.
-
FeZ...
aktív tag
válasz Kincsvadász #13158 üzenetére
"Nem nyílik olyan könnyen szét, elég erősen tartják a mágnesek."
Akkor ez tok-gyártmány függő is lehet. Nekem volt ilyen jellegű tokom korábban, én is elég erősnek éreztem a mágneseit, de egy leesésnél úgy pattant szét a két fele, hogy "öröm" volt nézni. Még jó, hogy csak lakásban esett le és nem is túl magasról. Szerencsére a telefonnak nem lett baja, de el tudtam képzelni olyan esetet, hogy pattan is egyet és a következőnél már tok nélkül érkezik le. No, akkor dobtam le róla gyorsan.
-
DeFence
tag
válasz leslien #13156 üzenetére
Jaaa igen.
Nem bírtam feldolgozni az információt.Akkor egy kis időre Pixel 7 lesz, aztán majd látod hogy 24U vagy más.
Régen sűrűn váltogattam a telefonokat, 3-4 havonta. Hiányzik is ez meg nem is. Már sajnálnék a hibátlan telón túl adni azért hogy egy másikat vegyek kézbe.
Nálam nem játszana hogy mindenből újat vegyek. Itt hardveraprón lehetne megbízhatóan adni venni a telókat, de valahogy közben az is igaz hogy már kevesebb készülék kelti fel az érdeklődésem.
Egy Honor Magic 5 Pro jöhetne, én szívesen próbálnék ki egy új Sony telefont is vagy egy új Zenfone-t.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
őstag
A legújabb a14-es verzió van a telefonon. Szükségem lenne egy a13-as app futtatására a telefonról, majd vissza is térnék az aktuális verzióra.
Valahogy lehet ezt egyszerűen adatvesztés nélkül kivitelezni egyszerűen?
(A SamMobile.com-ról nem lenne gond az fw-ket leszednem.)Kellemes ünnepeket kívánok minden fórumtársnak!
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Kincsvadász
újonc
Nekem egy Note9 Ultrán ilyen megoldású mágneses üvegtok van. Igaz már nem az első, de nem tennék mást rá. Volt rá eset, hogy kiesett a phablet a táskából, ráadásul a sarkára. A tok kivédte, de megrepedt a széle. Olcsóbb volt a tokot cserélni, mintha képernyőt kellett volna.
Nem nyílik olyan könnyen szét, elég erősen tartják a mágnesek.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Véget ért a móka mára, / Zárul leslien mókatára. / De ha tetszett, nemsokára visszavárhatsz, / S24 Ultra vagy S23 Ultra ../ S valahány teló a naptárba' / Eljövök még hozzátok, / Viszont látásra pajtások!
btw
Boldog karácsonyt mindenkinek..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
csubííí
senior tag
válasz Lajmund #13146 üzenetére
"goodlock-ba a téma ikon lehetőségnél berakom"
Ugyanitt jobb felül három pötty- change ikons- megérinted a kivánt ikont- majd bal alul kiválasztod a galériából a saját képet- majd szintén bal alul edit ikon. Formáját tudod változtatni és mennyi/mi legyen látható benne (1 ujjal mozgatható, 2 ujjal nagyítható/kicsinyíthető). Ha kész alul kéri, hogy mentés, ezt mindegyiknél megcsinálni ha szükséges, majd egyet vissza lépni, jobb felül letöltés, adni neki nevet és ment, végül alkalmaz.
Én így csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Sikerült megoldani nagy a boldogság [link] Itt letöltöm vagy szerkesztem a megfelelő ikon pakkot és a goodlock-ba a téma ikon lehetőségnél berakom. Most màr kb mindent meg tudok csinálni amit csak akarok ez volt az utolsó dolog ami a helyère került. Köszi mindenkinek az öteleteket
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
csubííí
senior tag
válasz Lajmund #13142 üzenetére
Én a Theme Park-al ilyenre csináltam, ez is menthető/mentődik a felhőbe. Rá kell szánni egy kis időt, aztán többé már nem kell, minden új készüléken azonos lesz. Bármi rakható ikonnak, és a rendszerbe is jobban beépül mint bármi más ikonpack vagy launcher.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz csubííí #13141 üzenetére
Egyetértek. Nekem sincs kedvem szórakozni mert csomó minden megoldható goodlockban de viszont rendes ikont sehogy se tudok varázsolni mindenhol gagyik vannak. Viszont programokkal sincs kedvem tökölni. Valakinek valami ötlet?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Topikgazda
-
BusinessGuy
őstag
Ezek a nettó bullshit tokok. Sokat nem védenek de legalább az érintőkijelző is nehézkesebben fog müködni és még a telefon méretét is eléggé megnövelik... Egy olcsóbb szilokon tok sarokvédelemmel és egy üvegfólia a telefon elejére gyakorlatilag jobb védelmet ad mint ezek a mágneses bohóckodások aminkél amúgy az első dolog ami történik amikor véletlenül leejted a telefont és az rosszul esik például a sarkára hogy megpattan lerepül az eleje és kvázi nulla kijelzővédelemmel pattog-csúszik tovább a tel.....
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz migabi24 #13137 üzenetére
szerintem semennyire,bár megoldható egy kétoldalú ragasztóval,ilyen megoldással ennél lehet lenne egy hézag mindenütt.
a drasztikus megoldás: gyors ragasztó Loctite-ennél a szétszedés lenne majd a gond.
van másik hasonló tokom de az elől nem fed be semmit,viszont nem esik szét.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
ez mennyire tartja meg a súlyát ha csak a tetejét vagyis annak a szélét fogom meg?
-
kengyel
nagyúr
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket ! Ez a telefon, ami mostanában megélte nálam az év végét, és marad is.
kengyel
-
-Maci-
addikt
Kedves fórum társak! Engedjétek meg nekem, hogy nagyon boldog, szeretetben, kütyüben és szoftverfrissítésekben (fönt a toronyban is) gazdag, áldott karácsonyt kívánjak nektek!
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
FuRiONight
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, ha a telefon gyári média lejatszojat használom akkor magyar, mikor a tv-re küldöm akkor pedig angol és sehogy sem tudom magyarra beállitani? Ha viszont megszakitom a telefonon magyarul szólal meg. Köszönöm előre is!
-
Diák66
őstag
Sziasztok! Nem az S23-ra vonatkozik a kérdés, hanem A12-re, de hátha tud valaki segíteni. A képernyő tönkrement, le kellene mentenem az adatokat. Ha a gépre dugom a telefont, bejön a meghajtó, de ki kellene választani, hogy fájl megosztás. Ez bukta, mert nem lehet kijelző nélkül. A smart switch is kérné a PC-n. Valami ADB parancs nincs erre, hogy az legyen az alapértelmezett? A Type-C csatlakozón sajnos video kimenet nincs. Csak miracast lenne, vagy windows kapcsolat, de hibás kijelzővel ez nehéz. Csak USB egér és fekete képernyő mellett tudok vaktában lövöldözni a kurzorral.
Tud esetleg valaki ötletet? Nem vagyok benne biztos, hogy a kijelző adta meg magát, lehet az alaplapon lesz valami hibás és azért nincs kép és érintés érzékelés.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Abban kérek segítséget, hogy lehet kikapcsolni a Facebook Messenger kijelző felvillanási értést.
Egy pár napja tűnt fel, lehet, hogy az utolsó adroid frissítés lehet a hunyó?
A Messenger beállításokban ki van kapcsolva, hol kellene még szétnézni?
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
veterán
válasz Plazmacucci #13125 üzenetére
Köszi!
-
félisten
-
veterán
Előző telefonomon volt egy olyan lehetőség, hogy ha sms-em jött és nem olvastam el, akkor időnként rezgett egyet a telefon, amíg meg nem nyitottam. Emlékeztetett rezgéssel, hogy olvassam el. S23U-n nem találok ilyet. Vagy csak béna vagyok.
Valaki tudna segíteni? Vagy ha alapból nincs ilyen, valamilyen kis app nem létezik erre? -
félisten
-
Pug
veterán
válasz Plazmacucci #13120 üzenetére
Hat nalam UWD felvetelnel erezhetoen nincs meg a 60FPS a videoanyagon, akkor ez lehet akar HW hiba is?
Sot, konkretan csak 30FPS-sel rogziti (vagy eppen csak 35-tel), hiaba a kivalasztott 60.....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Pug
veterán
Azt jol erzekelem, hogy ultrawide-ban nem tud 60FPS-sel rogziteni a keszulek?
-
veterán
Kérném a segítségeteket.
Nem S23U, hanem Galaxy Z Flip5, de ez a fórum pörög.
Telekomos simkártya, bekapcsolva rajta a wifi hívás funkció a szolgáltató által, eddig galaxy s10-ben működött is. Most viszont nem akar. Kicseréltük a kártyát, belekerült a Z Flip5-be és bár a beállításokban, kapcsolatok/mobilhálózatok-nál ott van a "Wifi Hang Telekom", be is van kapcsolva, viszont hiányzik egy másik menü, a Kapcsolatok/Wifi Hang. Ahol a hívási preferenciát lehet beállítani. Ami a "Wifi, ha lehetséges" lehetőséget állítaná.
Így nincs wifi hívás.
Két telefont állítottam be, az enyémen (S23U) megjelent a menüpont és működik is a wifi hívás az én telekomos kártyámmal, a Faterén (Z Flip5) viszont nem jelenik meg a fentebb említett menüpont az ő kártyájával. Mindkettőn A14 fut a legutolsó frissítéssel. EUX romos mindkettő.
Valaki tudna mondani tippet? -
Pug
veterán
Ha esetleg valaki rendept tokot mar kozvetlenul a Mous-tol, nekik mennyi ido alatt ert ki?
-
Gardaai
senior tag
válasz FingR86 #13113 üzenetére
+1
4 db-osat rendeltem én is, megjelenés óta rajta van és még mindig bomba. Egy mélyebb karc van rajta, valahogy nagyon odakaptam a körmömmel, de annyira visszaszívta magát, hogy úgy voltam vele maradjon, mert annyira középre tudtam felrakni elsőre, hogy egyik tok se kezdi meg akármit is raktam rá.
Korábban is mondtuk már egy fórumossal, de úgy tűnt rajtunk kívül senkinek se felelt meg.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Topikgazda
-
FingR86
őstag
válasz Plazmacucci #13097 üzenetére
aliexpress, hidrogél folia. 4db 2$. KB megsemmisithetetlen, és olyan könnyű felrakni, hogy még nekem is sikerült pedig életemben nem tudtam még más telora soha felrakni egyet sem.
-
HaliGab23
senior tag
Nektek is jobban merül az új firmware-ekkel? A készenléti merülés (is) magasabb.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
klaya86
senior tag
válasz Plazmacucci #13110 üzenetére
Akkor behúzott 😀
-
félisten
-
Topikgazda
Ha Kecskeméten jársz, szívesen felrakom neked a gyári fóliát.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
klaya86
senior tag
válasz Plazmacucci #13105 üzenetére
Az, hogy balfaszok normálisan felrakni egy fóliát, az nem a fólia hibája. Nem agysebészet, rakd fel magadnak. 2 db van a csomagban. Ha nem előtted vették ki a dobozból, akkor valószínűleg a gyárihoz semmi köze nem volt annak a fóliának.
-
gippazoid
senior tag
SES store-ban szerintem nem csak gyárit tesznek fel.
Gippazoid Novelties Inc.
-
leslien
nagyúr
válasz Plazmacucci #13105 üzenetére
elvileg abban 2db nak kellett lennie.. szóval menjél vissza tegyék fel ,akkor másikat ..
ilyen a dobozban [kép][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
félisten
-
TODI1111
veterán
válasz Plazmacucci #13102 üzenetére
-
Pug
veterán
válasz Plazmacucci #13102 üzenetére
Szerintem erre gondolnak
-
félisten
-
klaya86
senior tag
Gyári fólia. Teljesen jó. Nekem igaz csak az hónapig volt fent, mert raktam fel üveget, de tökéletes volt a fólia. Tok sem nyomta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Filmvilág
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest