Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rothfb #13176 üzenetére
Ez beugratós kérdés volt a részedről?
Az mondjuk leesett, hogy hozzám hasonlóan fingod nincs a fotózás alapjairól, de azért az biztosan számodra is nyilvánvaló, hogy minden helyzet más és más, tehát nincs "olyan kamera beállítás, amellyel laikusként használva, ha előkapom a telefont, a legjobb, legminőségibb képeket tudnám a magam naiv módján csinálni"
Változó körülmények <-> állandó kamera beállítás -> legminőségibb képekItt valami nem kerek szerintem az elgondolásban
tudom, ez elég frusztráló a hozzá nem értők számára, ezért én hagyom, hogy az automatika "megoldja" helyettem azt amihez nem értek
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest