- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz rothfb #13176 üzenetére
Én is azzal értek egyet, hogy a legjobb eredményt mindig az adott helyzethez igazított beállításokkal fogod kapni, de persze nem mindenki akar gyors kattintásnál többet áldozni a képre (nem is mindig van idő rá).
Azt szokták mondani, hogy a 4:3-as képarányt és 12 vagy 50 megapixeles beállítást érdemes használni a legjobb képminőség kiaknázása érdekében.
Szerintem igazából simán automata módban is lehet tök jó képeket lőni, de ehhez az kell, hogy legyen jó a kompozíció, ne égjen ki a kép, de dőljön, legyen fókuszban a téma stb., mert az automata mód is teljesen jól használható, de ettől még nem lesz jó egy kép, hogy egy csúcsgéppel készíted.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
AtHoS
nagyúr
válasz rothfb #13176 üzenetére
Ez beugratós kérdés volt a részedről?
Az mondjuk leesett, hogy hozzám hasonlóan fingod nincs a fotózás alapjairól, de azért az biztosan számodra is nyilvánvaló, hogy minden helyzet más és más, tehát nincs "olyan kamera beállítás, amellyel laikusként használva, ha előkapom a telefont, a legjobb, legminőségibb képeket tudnám a magam naiv módján csinálni"
Változó körülmények <-> állandó kamera beállítás -> legminőségibb képekItt valami nem kerek szerintem az elgondolásban tudom, ez elég frusztráló a hozzá nem értők számára, ezért én hagyom, hogy az automatika "megoldja" helyettem azt amihez nem értek
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest