- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz waszabi07 #15295 üzenetére
Igen.
Samsungnál kiválasztod, hogy adatok fogadása, kiválasztod, hogy iPhone és onnantól mutatja animációkkal, hogy mit csinálj.
- Samsung setup fázisban költöztetést kiválasztod, rányomsz, hogy adatok fogadása -> iPhone-ról
- iPhone Smart Switch letöltése App Store-ból, majd elindítod és kiválasztod, hogy adatok küldése
- USB-C - USB-C vagy USB-C vagy Lightning kábellel összedugod, iPhone-on engedélyezni kell, hogy megbízható eszköz (mint amikor Windows gépre dugod)
- innentől már pár mp-en belül azt fogod látni amit fentebb küldtem↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
félisten
-
Gardaai
senior tag
válasz Gardaai #15292 üzenetére
"Javítanám a fentebb írtakat, Wi-Fi-n néztem meg"
Jól van hülyeségeket írok.Tehát, Wireless módban néztem meg, ott sokkal limitáltabb a helyzet. Csak azokat viszi át amit felsoroltam. Viszont ha kábelesen dugod össze, akkor szinte mindent. Azt hogy milyen minőség nem tudom, nem próbáltam, de úgy gondolom rengeteg mindent át fog hozni.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz waszabi07 #15290 üzenetére
Javítanám a fentebb írtakat, Wi-Fi-n néztem meg, viszont kábelesen elég komoly adathalmazt át tud hozni.
Szerk.:
Még ezeken belül is vannak extra opciók, ahol van a nyíl jobb oldalt.Mondjuk nem tudom miért lepődtem meg ennyire, amikor köztudott, hogy dizájn és egyéb megoldásokban szándékosan másolja az iPhone-t, hogy szinte semmiben ne legyen kompromisszum, ha váltanának az almások.
[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Ferenczi Áko #15288 üzenetére
Ugyan.
Az igaz. Huawei aztán tudott olyan szappan dizájnt csinálni, hogy megfogni is nehéz volt.
Akkor üt be igazán az S24U feeling, ha használod 1-2 hétig, majd megfogsz egy másikat. Ha előtte ezt mondják nekem, én sem hiszem.
Így hogy már eladtam, teljesen rendben van, ugyanúgy megvan a prémium feeling mint előtte és nem is hiányzik a másik adta érzet.
-
waszabi07
tag
válasz Gardaai #15289 üzenetére
Hmm ez jól hangzik akkor.
céges telefonom valami samsung a04 vagy mi, rettenetesen lassú viszont maga a one ui azon is tetszik nagyon. Samsung tv-vel is tök jó dolgokat tud.
Jelszavaim szerintem az iclod-ba vannak mentve vagyis gondolom az ios oda menti őket. Sms-t meg max túlélem ha elvesznek, az nem olyan nagyon fontos. Képek meg az sem baj ha maradnak icloudban mert ugyis marad a tárhely szerintem.
Meg is rendeltem volna a telót csak közben muszáj lesz bemennem telekomba valami adat változás miatt :/Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
Gardaai
senior tag
válasz waszabi07 #15286 üzenetére
Akku-ra nem lesz panasz. Nagyjából egál a 13 PM-hoz képest. Persze kell idő, hogy megtanulja a szokásaidat, az első héten ne várj tőle csodákat.
"Ios-ben is egyre több a hiba, lagg stb. Nem érzem azt a régi stabil rendszer érzést sokszor. Közben meg kb semmi újdonság.."
Ezt sajnos én is érzem. Van egy strapa iPhone-on Xs Max személyében ahol 17-es verzió óta nagyon sok hibát látok az animációkban és a stabilitásban. Gondoltam megérett a cserére, beszereztem strapa telefonnak egy iP13-mat és ugyanúgy fennáll a hiba.. tehát ez nem az elmúlás jele, hanem, hogy már nem a régi az optimalizáció. Na mindegy, arra szerettem volna kilyukadni, hogy fluiditásban, ha még nem iOS, de már szinte elhanyagolható a különbség, még szakavatott szemnek is. Jön lassan a OneUI6.1 update, ott még egy kicsit javítottak ezen (S24U már azzal jött ki), nagyon közel van már az animációk minősége.A Samsung áttudja hozni a cuccokat Smart Switch saját programjával. Az hogy mennyi, milyen minőségben, ezt nem próbáltam még. Ami tuti, hogy Névjegyek, Naptár, Képek, Videókat át tudja "szívni".
Jelszavak akkor jönnek át, hanem Keychain-t használtál eddig. Firefox és egyéb appok jelszavait természetesen lehet használni itt is, akár alapértelmezett jelszó kezelőnek is beállítható.
SMS szerintem nem fog menni. Esetleg valami 3rd tool-al, ebben talán más tud segíteni.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Gardaai #15287 üzenetére
Igazad van, ne haragudj..
Egyébként egy Huawei Mate 40 Pro után minden más kijelző síknak tűnik
Most egy Spigen Core Armor van a telefonon, és úgy hajlik tizedmilliméter pontosan a kijelzőre, hogy síknak tűnik tőle
Ma megint megnéztem amúgy az S24 ultrát, értem én miről beszélsz, az (is) egy mestermunka, de az S23 Ultrát sem a darazsak hordták összeHonor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Gardaai
senior tag
válasz TODI1111 #15276 üzenetére
Ez pontosan így van.
Mindkettőt előrendelésben vettem és használtam/használom is.
Nyilván nem az, de a kettő megfogva, mégis ez a jelző mászott a fejembe. Ami megint csak szubjektív vélemény, de saját tapasztalatok és nem fotók alapján.#15273 Ferenczi Áko
Ez a szó írta le legjobban az érzést amit keltett a visszaállás S23U-ra.
Ahogy azt is írtam, hogy az elején nem gondoltam volna, hogy egyáltalán minőségibb, szebb/jobb az S24U fotókról/videókról, de még SStore-ban megfogva sem, aztán használtam pár hétig. Ne csak 2 szót ragadj ki az egész kontextusból és alapozz egy szubjektív véleményre.
Gondolom az is közre játszik, hogy már unom a évek óta tartó ívelt kialakítást. Főleg, hogy minden évben cserélek az új modellre, aztán vagy marad vagy nem. Eddig kettő nem maradt, S22U és S24U. S22U érthető okokból (No more Exynos thx), S24U pedig az S23U érdeme, mert ha a dizájn nem is a kedvenc, ár/érték/teljesítmény arányban erősebbnek bizonyult számomra.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
waszabi07
tag
válasz Plazmacucci #15284 üzenetére
Igazábol nekem az akku fontos. Már 6-7 éve iphone + watch-ot használok, de ennyi idő után újra ki akarom próbálni az androidot. Ios-ben is egyre több a hiba, lagg stb. Nem érzem azt a régi stabil rendszer érzést sokszor. Közben meg kb semmi újdonság..
Érdekel az S-pen is és tetszik ez a nagy kijelző, nèha játszom is ott tuti jobb lenne.
ios-ről át tudok vinni mindenemet? Jelszavak, sms-ek?Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
félisten
-
waszabi07
tag
Valaki cserélt esetleg iphone 13 pro max-ot s23 ultrára?
telekomnál akcióvan ez a 388 ezres ár nagyon elgondolkoztatott. Akksiban és kamerában jobb lehet az s23 ultra?Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
jeni
félisten
válasz Ferenczi Áko #15273 üzenetére
azt mond amit csak akar,nem kell készpénznek venni.
S23 Ultra ívelt kijelzőt kapott,az S24 Ultra meg laposabbat,így mindkét telefon kinézetre,vizuálisan is más más a reagálás,sőt ha kézbe veszi akkor is más az érzés.
a két széria közt 1 év különbség van.
a Samsung dizájn akkor az volt most más van.
értelemszerűen az újabb modellnél szolgáltatás bővül,persze ez nem jelenti,hogy az előző évi kiadás gagyibb,vagy rosszabb lenne. -
TODI1111
veterán
válasz Ferenczi Áko #15275 üzenetére
Szerintem nem ócsárolta csak leírta a véleményét. Nem képeket nézegetve hanem úgy, hogy használta mindkét készüléket. Ráadásul ezt azután írta, hogy 24 ultrát használt egy ideig és ezután visszaváltott 23 ultrára. Előtte hosszú ideig 23 ultrát használt.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltg4s
tag
válasz Ferenczi Áko #15273 üzenetére
Nem értem, hogy miért pont ide raktál be egy csomó képet róla...
Itt mindenkinek ilyen telefonja van. -
Ferenczi Áko
addikt
Múltkor azt írta valaki, hogy egy S24 ultra után játéktelefonnak hat az S23 ultra.. Nem szeretnék vitatkozni, mindenki döntse el, hogy gagyi-e.. (A képek Honor magic 4 Pr-val készültek)
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
DeFence
tag
-
Zsoltg4s
tag
válasz klaya86 #15265 üzenetére
Nem akar összejönni...
Letöltöttem, az appban megjelent egyből a tévé, gondolom, azért, mert ugyanabba a Samsung fiókba van bejelentkezve, mint a telefon.
Ugyan arra a wifin vannak, de azt írja, hogy kapcsoljam be a tévét. Be van, megy a Youtube, tehát wifin van. Lefutott egy diagnosztika, ami ezt írja...
-
Zsoltg4s
tag
Smart tévéhez, ami szintén Samsung, milyen távirányító appot ajánlotok?
-
félisten
-
Tommy-1998
tag
válasz Gardaai #15240 üzenetére
Az AI mint újitás pont hogy nem érv, mert megkapja ez a széria is, a teljesítmény növekedést meg a hétköznapokban őszintén ki veszi észre? Kamera szinten sincs akkora előrelépés, úgyhogy ha valaki régebbi szériáról váltana én s23-ra beszélném rá, mert olcsóbban megkapja ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
-
Rise17
tag
Sziasztok! Ha felrakok 1 Custom rom-ot ami rootolva van akkor ugrik a gari,vagy ha visszarakom a Gyári romot Odinnal marad?
-
Tin
veterán
válasz Tommy-1998 #15226 üzenetére
Jelen pillanatban nem nagyon. Egyrészt függőben van a szemcsés kijelző ügye, és ha ez hardveres probléma, akkor csak az elállás segít, javításról nem tudni, szóval lutri. Másrészt most nincs is olyan akció, ami miatt akkora nagy üzlet lenne megvenni a telefont.
Ha most azonnal kellene telefon, nálam az ár döntene. Ha nagyon akciósan lenne S24U, akkor az, ha az S23U jelentősen olcsóbb, akkor azt, de S24U-t csakis netről, elállási lehetőséggel.
Ha ráérős, akkor én várnék egy jobb akcióra, vagy 2-3 hónapot arra, hogy milyen lesz a következő S24U széria, mi lesz a kijelzővel, és aztán később egy jobb akcióban megvenném az S24U-t. Az egyébként is "jobb" telefon, tovább is lesz támogatva, a használtpiaci értéke is nagyobb.
-
Gardaai
senior tag
válasz WinstonWolf #15250 üzenetére
Arra figyelj, ha "újra csinálod" az eSIM-et, előtte kérj kódot mielőtt törlöd, mert nem fog megjönni az SMS, ugyanis nem lesz már szolgáltatásod.
Mondjuk nem tudom milyen szolgáltató, de Telekomnál SMS-ben kapott kód után lehet aktiválni az eSIM-et.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz arcitec #15246 üzenetére
"Értelmetlen dolgot feszegetsz."
Én nem feszengek, hanem pontosan erről beszélek. Értelmet hiába keresünk ebben, hogy érdemes-e S23 szériáról S24 szériára váltani, mert nem hogy S23U-ról S24U-ra nincs értelme váltani, hanem egyáltalán 300e. vagy többért telefont venni. De kell a jobb és szebb.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
jeni
félisten
Az eSÍM az nem fizikai sím,azt nem tudod csak úgy kicserélni,ez azt amit a szolgáltató biztosít neked, általuk kell engedélyeztetni.
-
Rob Rob
tag
válasz Gardaai #15244 üzenetére
Nem kell értelmet keresni mert ezek legtöbbször vágyvezérelt dolgok csak itt és máshol is ezt a zíínternet mögé bújva,magas lóról kioktató stílusban letagadják.
Nem véletlenül van adósságba verve a világ nagyja .
A legtöbben többet mutatnak (költenek) kifelé mint amennyit a bőrük ér (megengedhetnek) majd keresnek egy platformot ahol igazolni lehet a rossz döntéseket.
Tisztelet a ritka kivételnek .KRB
-
félisten
Ja, hogy esim. Szerintem nem. Távolítsd el majd társítsd, hátha.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz Plazmacucci #15249 üzenetére
Érdemes E-simet is cseréltetni ilyen hiba esetén? Kérjek új kódot a szolgáltatótól?
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
félisten
válasz WinstonWolf #15247 üzenetére
Nem, de ha factory reset után sem jó, először sim csere, utána szerviz.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lajmund
őstag
Az agyonvitatott tok témàra itt az igazi megoldás. (A macska mindig a talpàra esik) Csak zsebre tenni necces de amúgy működhet.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítést tegnap tettem fel. Azóta már háromszor jött velem szembe a telefon használata közben, hogy nincs sim, nem tud a telefon hívást indítani. Olyan, mintha a telekom e-sim-jét eldobná a készülék. Van, háromból egyszer csak az újraindítás segített... másik két alkalommal 2 másodpercen belül visszajött a hálózat is és a térerő is.
Más tapasztalt hasonlót?
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
arcitec
addikt
válasz Gardaai #15244 üzenetére
Értelme? Jobb mindenből, a jobb a jobb, már ha van. Akinek azok a tulajdonságok érdektelenek amik ügye nyilván valóak, azok nem ezt veszik. Mi itt a probléma?
Sajnos aki szeretne, de nem teheti meg az bizony sajnálatos, de egyébként nem ilyenektől szép az élet, azt is tudjuk. Értelmetlen dolgot feszegetsz.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Gardaai
senior tag
válasz arcitec #15241 üzenetére
Értelmet keresünk.
300e. Ft amúgy észszerű egy telefonért, amikor van 100e. Ft-ért is? Miben tud többet alap felhasználásra? Van értelme a jobb kamerának? Van értelme a gyorsabb tárhelynek, jobb kijelzőnek? Nincs. Vágynak rá az emberek, "kell" nekik a jobb és szebb? Igen.
300e. Ft-ért valakinek hónapokig spórolnia kell. 400-500e. Ft-ról meg ne is beszéljünk, hogy aztán jobb fotó masinája legyen? Az hogy van-e értelme ilyen árkategóriában évről-évre cserélni telefont, több mint nevetséges számomra. De ebben valószínűleg sose fogunk egyetérteni, legalábbis ebben a fórumban biztosan nem járunk a végére. Ennél egy jóval mélyebb téma, és nem is túl S23U specifikus.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Béká
csendes újonc
válasz sixpak #15238 üzenetére
Nem pofára esett mert akkor tényleg mindegy. A tok sarkára, ott is tört el a kijelző (tollat amúgy még érzékel csak ujjat nem). Ne egy ilyen bumszli tok egy ilyen eséstől szerintem megvédi. Persze inkább próbálom nem ledoboni. Illetve tetszik maga a tok is, az is egy szempont.
-
-
Gardaai
senior tag
Értelme?
Van értelme 600.000 Ft-ért egyáltalán telefont venni? Negyed ennyiért is lehet épkézláb telefont venni. Ne keress értelmet.
Indokot tudok párat. Kezdve a nem kis teljesítmény növekedéssel, főleg NPU szinten, ami ugye kell az AI-hoz, hogy gyorsan, megbízhatóan működjön.
AI korát éljük, ezt hozta mint újítás és a (számomra és még sokan vagyunk így) nagyon király dizájnt, jó kijelző és fényerővel (+ 7/7 év támogatással - ez nem érint).
Én váltottam, viszont nagy nehezen arra jutottam, hogy inkább marad az S23U. Viszont aki ugyanígy váltott és marad, 100%-ban megtudom érteni.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
sixpak
nagyúr
válasz mgTerminator #15235 üzenetére
Persze, vágom.
De nekem nincs szükségem rá.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz Plazmacucci #15233 üzenetére
Ebben biztos vagyok, de olyan tok nem létezik, ami alá nem megy be a por.
Amúgy nekem van erre megoldásom, hetente ki szoktam venni a tokból és csap alatt kap a pofájára.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
félisten
-
sixpak
nagyúr
válasz mgTerminator #15230 üzenetére
Kevésbé vagyok fogékony ezekre a fenszi hívószavakra.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne a telefon képét, teljes képernyőre varázsolni egy monitoron? A tv-n sem teljes képernyős. Egy USB-C/HDMI kábellel kötöttem rá.. A monitor beállításaiba, nem találtam széthúzást/nagyítást vagy valamit. Előre is köszi
-
S e t h
nagyúr
Eddig sem volt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sixpak
nagyúr
válasz DeFence #14984 üzenetére
Hey!
Így néz ki a műanyag tok, amiről beszéltünk:Gyakorlatilag szinte láthatatlan, úgyhogy én meg is érkeztem, tok ügyileg.
Nem csúszik vészesen amúgy.
Vettem egy másikat is, egy Air nevűt, az szilikon, nem rossz, de azért az nagyobb, csúnya lesz tőle a telefon...ez szép, cserébe kevésbé véd.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
golyós
addikt
válasz Ferenczi Áko #15223 üzenetére
Merülj bele kicsit, rengeteg jó modulja van, teljesen egyedi igényekre szabható a telo.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rhunseeker #15219 üzenetére
Köszönöm, nem tudtam, hogy kell hozzá külön a Good Lock alkalmazás, így már fain🫡
-
gatesz
tag
válasz golyós #15201 üzenetére
Szia,
Nézelődöm, de elég nehézkes. Elég messze élek Budapest és vonzáskörzetétől és alig találok valamit. Van aki vissza sem ír, van aki még a részletet fizeti, kétes garancia stb.... Ezért gondoltam a Rejoy-ra, bár nem tudom mennyire megbízható cég.
Az S23Ultra 8gb ha a méret nem mérvadó akkor mennyivel jobb vétel mint a S23+?
12gb-os verziót nehezen találok, vagy nincs a környéken. Várjak még inkább, megéri a plusz pénzt a 12gb-os verzió?
-
rhunseeker
tag
válasz Ferenczi Áko #15216 üzenetére
-
tms+
aktív tag
válasz gatesz #15199 üzenetére
A 8 vs 12 GB RAM a korábbi pár napban ismét téma volt, esetleg olvass vissza az eddigi tapasztalatokról, egységes álláspont nincs, valaki esküszik a 12 GB RAM-ra, más azt mondja, hogy semmi különbség. Én is azt gondolom, hogy mondjuk 4 év múlva lehet előnye, jelenleg nem látom (nekem 8-as van, tesómnak 12-es).
Ha van lehetőséged, akkor kapcsold be a mobilt és futtasd le a készülékdiagnosztikát az Eszközkarbantartó menüpontból, azzal ki lehet szűrni dolgokat. [kép]
Legyen hozzá számla, gyári gari, szerintem célszerű olyat venni, ami nem részletre lett véve.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rhunseeker #15214 üzenetére
Letöltöttem.. Utána hol találom meg?
-
rhunseeker
tag
válasz Ferenczi Áko #15208 üzenetére
LockStar-ban ki tudod kapcsolni.
-
mgTerminator
veterán
válasz Ferenczi Áko #15208 üzenetére
Tudtommal nem, de miért gond az hogy írja?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy az Always on display-nél ne mutassa az akkumulátor töltöttségét?
-
-Maci-
addikt
válasz Plazmacucci #15204 üzenetére
Nincs és nem is volt mágneses tokom.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
félisten
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Gondoltam megosztok veletek egy tapasztalatot, hátha segít valakinek.
Panaszkodtam már itt, hogy valamiért nem érzékeli a telefon a tollat a széleken. Idegesítő volt, többször szívtam az inteligens kijelölővel, mert a szélén nem érzékelt. Gondoltam szoftver hiba, vártam a frissítést. Aztán addig nyomogattam tegnap a telefont, mire rájöttem, hogy a Onehand operation+ a hibás.
Amilyen szélesre van állítva a fogópont, olyan szélesen "nem érzékeli" a tollat a képernyő.
Fullos megoldás a Onehand operation+ kukázása.
Ha mindenképp kell, érdemes a fogópont minimális széleségre állítani. Így is lesz egy vékony sáv, de sokkal élhetőbb.
Plusz trükk, hogy érdemes a kijelölést/rajzot belülről kifelé alaklmazni. Kifelé haladva ugyanis nincs ez a kis baki.Remélem tudtam hasznosat írni valaki számára.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
S e t h
nagyúr
márciusban jönnek az s24 szériában bemutatkozott ai elemek, bocs ha esetleg volt már, redditen olvastam vhol
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
golyós
addikt
válasz gatesz #15199 üzenetére
Rejoy-tól vettünk januárban Iphine-t, 3 nap alatt itt volt, semmi gond nem volt velük, utánvéttel fizettem.
Viszont nem a gyári dobozban küldik. Szuper, designos meg minden de saját Rejoy dobozban jött.
Tudtommal ha ott veszed akkor a garit is ők intézik, nem gyári gari lesz rá.
Nézz körül itt Hardveraprón, azok szinte mindegyik gyári garisak.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek