Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
DeFence #16580 üzenetére
Nem találok megoldást rá, viszont érdekes, hogy az angol szöveget fordítva kiírja, hogy töltsem le a spanyol csomagot hozzá
( inteligens kijelölésnél)
Ellenben ha az S Pen fordítoját használom, minden további gond nélkül fordít magyarra.
Samu billentyűzetnél van opció a google fordítójának választására, máshol nincs.
Nem értem miért erőltetik ha még nincs benne támogatott nyelvnek a magyar. Addig meg kellett volna hagyni a választási opciót. -
tothak
tag
válasz
DeFence #16173 üzenetére
Viszonylag hosszasan küzdöttem vele én is, mire rájöttem, hogy a lockscreen beállításai vannak használva az AOD-n.
Lockstarban nyugodtan vedd ki az akku megjelenítést (ráadásul hiába állítas óra típust az sem fog menni).
Helyette használd a widgeteket: lock screen szerkesztés és az óra és az értesítések között lesz egy üres kocka. Ide tudsz válogatni mindenféle dolgot a samsung saját cuccai közül. Nekem bejön talán még jobban is mint a Lockstar megoldás.
Plusz infó, hogy a legfrissebb Lockstar (amit pl apkmirror-ról lehet leszedni) már nem is tartalmazza az AOD beállításának lehetőségeit. -
mgTerminator
veterán
-
belashx
senior tag
válasz
DeFence #15925 üzenetére
Próbáld meg, hogy az autó beállításaiban kapcsolod ki a hívás kihangosítását, hátha. Mondjuk ez lehet ugyanaz, mintha a telefon beállításaiban tennéd ugyanezt.
Azt nem tudom, hogy ilyen esetben a teló kihangoaítva fogja-e felvenni, vagy akkor a miatt kell nyomkodnod a telefont.
-
-
sixpak
nagyúr
-
Rob Rob
tag
válasz
DeFence #15106 üzenetére
Nem csúszik ,biztos a fogás de az ujjlenyomatot gyűjti.
Tapintásra mint a matt karboné.
Idóvel a sarkoknál kopik, ennek ellenére évek óta nem veszek mást .
A tokkal fedett területeket tapasztalataim szerint jól védi máshol meg a többi sem.
Igényes ,nagyon vékony , a kamera sziget körül kimondottan ötletes .
Egyszer kipróbálod többet nem kell más ,ugy spórolsz, hogy nem költesz több tokra csak erre az egyre.
Már a negyediket nyúzom -
Rise17
tag
válasz
DeFence #15061 üzenetére
Igazábol lehet itt annyira nem is jön ki,de az eredeti képen nagyon látszik mennyire túl élesít az alap kamera app,illetve nagyon zajos .100x jobb a Gcam, eszembe sincs megnyitni ezután a gyári kamera appot.. Igaz én visszajöttem One ui 5.1-re de kétlem hogy lenne különbség 6.0-val ,ott is túl élesítette a képeket
-
-
-
-
-
arcitec
addikt
válasz
DeFence #14879 üzenetére
Már elnézést, de a többség nem itt van. Szerintem. Az, hogy itt pár ember cserél 1-3 évente az egyáltalán nem reprezentativ. A többség nem jómódú. Sajna talán még ez is igaz.
Azon túl az micsoda hamis hivatkozás(lásd alant), hogy nem lesz vadi új a cserélhető akku! Na és amit a szervízbe cserélnek hőlégfúvóval, raggasztóval(ez is egy vicc)
az mitől lesz vadi új? És még rájön a csere díja!
U.I: Azon túl léteznek kültéri készülékek - nyilván vízállóak és simán lehet bennük akkut cserélni és még csavarhúzóval szét is lehet szedni és kutya baja.
Ha már itt tart a technológia ahol, oldják meg, hogy ne kelljen ragasztó sem! -
arcitec
addikt
válasz
DeFence #14877 üzenetére
Csak azt nem értem ennek mi az alapja? Ha nincs használva az nem is degradálódik.(Úgy semmiképp mint ahogy használatban van.) Sok éves külső akksim van több is és tökéletesen működnek. 5-10 évesek. Alkalomszerű használatra, van hogy 3-4 havonta direkte le vannak merítve. Azon túl az S4 még cserélhető akksis volt abban cseréltem is
mondhatni tovább bírta mint a gyári(az is gyári volt). Azon túl minden írás csak hirtelen felindulásból , mindenféle tudományos mérnöki mérésektől hiányzó, már elnézést károgás. Hangsújyozom 10 évvel ezelőttig minden telefonon cserélhető volt.
A környezeti terhelésről meg ne is beszéjünk. Mert lehet TE és tárasaid eldobják pár év után, ÉN NEM. Hogy azt ne is említsem az s24U-ra hány év terméktámogatás jár?
UFF, oszt mindenki azt tesz amit akar, az a néhány negatív vélemény semmit nem számít a jövőre nézve. -
Kleroo
veterán
válasz
DeFence #14603 üzenetére
Remek cucc volt, izgi szinekben. Mai napig jó. Bár nekem nagyon fejvakaróssá tette ez a probléma...
S23U-nál azért nem pont ez a dolog. Kevés fényben gyors témát fotózni mindig is nehéz volt. Csak a mai remek telók ezt kb teljesen elrejtik a rengeteg "mágiával"Igy a laikus user kb nem is nagyon érzi, hogy egy egyébként ISO3200-f1.8-1/40-ed szituban akar épp rohangáló kisgyereket fotózni, ahol fél méterrel balra komponálva már 1/320 is elég, vagy 2 lépéssel odébb csak 1/10 (ezért nem szeretem az általánositást, hog "hát beltér").
. Tény, hogy sok készülék jobban megoldja; de ezt nem raknám párba azzal, hogy bizonyos tárgyakat/szineket konkrétan nem lehet vele fotózni normálisan, soha.
-
Kleroo
veterán
válasz
DeFence #14598 üzenetére
P30pro-val volt egy kardinális baj: barnás-sárgás árnyalatokba belekukult. Párom félig-meddig fényképező helyett vette a termékeit befotózni. És cukrászként így lábon lőtte magát, mert minden kakaóscsiga, batyu, stb amin nem volt szín, az pokolian túlkontrasztos, neonos színű lett(az a kategória, amit nem lassan veszel észre, hanem azonnal törlöd, és keresed a beállításokban, hogy milyen buta mód lehet aktív.
). Csak ezt elefeljtettéka teszterek észrevenni. A fórumokon utánaolvasva, viszont meglett a konklúzió, hogy SW-el sehogy sem lehet ezzel mit kezdeni, ez a hátránya a 2 sárgát tartalamzó érzékelőnek. És az S10emmle csináltuk a fotókat... éljen a magasságos éjjellátó.
-
arcitec
addikt
válasz
DeFence #14385 üzenetére
Ugyan már, ez a beégés max akkor történhet meg, ha sok órán keresztül be van kapcsolva a kijelző. Szerintem egy átlagos használat közben esélye sincs rá. A plazma tévék is mozgatják a képet, de simán be tud égni statikus kép esetén. Nálam be van állítva, hogy
30 sec tétlenség után kapcsoljon ki. Egyébként is a két koppintás be van állítva a ki-be
kapcsolásra, vagy egy jól elhelyezett újlenyomatra is egyből bekapcsol.
Szóval túl van ez ittenek tolva nem kicsit. -
Rob Rob
tag
válasz
DeFence #13727 üzenetére
Persze én sem zárkózom el semmitől hiszen ez a fejlődés egyik záloga de most közelebb kerültem ahhoz ,hogy tudjam miben várok fejlődést a másik oldalon,ahogy néhány dologban itt is . Jelenleg nálam még vannak megszokhatalan kompromisszumok az almás rendszerben.
Ha már rendszer ,akkor meg kell említeni ,hogy ha valaki Ipad ,MacBook iphone ,Apple Carplay rendszerben gondolkozik akkor azért valamelyest ott a pont szemben az androidos ökoszisztémával azaz ha rendszer akkor megértem a váltást de ez egy nagy váltás ,nagy beruházással ami azért valljuk be ,némi kockázattal jár .
20 éves egyetemista lanyom rendszert váltott , látom, hogy elégedett és majd ha saját autója lesz gondolom a Carplayre sem lesz panasza . Ez egy magaslabda, sokaknál pattog.
Órából Garmint használok ami szerencsére mindkét rendszeren jól működik ,közel 2 hetes üzemidővel. -
babosf
aktív tag
válasz
DeFence #13283 üzenetére
hát ha már messenger
nálam az értesítések megjavultak (volt hogy hetente 2x frissult az app.) de most azt csinálja hogy ha laptopon irok vkinek...azt a beszélgetést nem nyitja meg mobilon csak ha újrainditom a telót...ahhh
de lehet hogy csak random nem nyit meg beszélgetéseket....csak restart után
-
válasz
DeFence #13198 üzenetére
Igen nekem is hiányzik a LED értesítés, az előző SONY telóimba megszoktam.
Meg lett a megoldás! 😂
Még android 13 alatt telepítettem az aodNotify Pro alkalmazást pont ilyen céllal.
Nem vált be teljesen, ezért el is felejtettem.
Az ikonját Nova luncherrel elrejtettem, ezért fel sem tűnt, hogy ezzel az alkalmazással lehet a ludas.
😊 aki33 linkje adta a megoldást, ezért meg is köszönöm neki, igaz nem nekem ajánlotta, de nekem is segített.
Itt kellett kikapcsolnom a "folytonosan bekapcsolt kijelző kezelőt".
Mennyit kerestem, hogy mi lehet a gondom. 😂
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! -
válasz
DeFence #13194 üzenetére
Igen, bármilye üzenet érkezésekor kb. 5 másodpercre bekapcsol a kijelző világítás. iPhone telókon már ezer éves dolog, nekem sohasem tetszett, számomra fölösleges dolog, csak gyorsabban meríti a telót.
Nem szokásom minden jelzéskor felkapkodni a telót. A gond az, hogy nem találom, hogyan lehetne kikapcsolni.
Nekem bőven elég a hangjelzés.
Lehet, hogy egyedi probléma, mert itt senki nem panaszkodik erre a beállításra. -
bacus
őstag
válasz
DeFence #12876 üzenetére
Akkor nincs meg az ezek szerint.
Nekem egy quad lock mag tokom van, fiam nekem adta a magsafe töltőfejét, mert ő nem használja. Tegnap vettem egy 65W-os új töltőfejet, kiváncsi voltam, feltettem tölteni.
Annyira forró volt maga az a magsafe töltő korong pár perc után, hogy kellemetlen volt megfogni. Egy biztos, egész gyorsan tölt, messze a vezetékes gyorstöltéstől, szerintem gyorsabban, mint a normál QI töltők, de nem hiszem, hogy fogom használni. -
-
jeni
félisten
válasz
DeFence #12869 üzenetére
az A40 telón az akkumulátor belül nem púposodott fel?
USB-C panel az is lehet 3-5000Ft,a hátlap is egy összeg meg a keret csere sem 2Ft.
ez ami elégett nálad biztosan.Samsung SM-A405F Galaxy A40 Type-C USB Ladebuchse Connector Buchse Mikrofon Platine Sub PBA
ezen kívül tutira elromolhatott más is a panelon
-
gretzky77
veterán
válasz
DeFence #12693 üzenetére
Nézd úgy gondolom felesleges volna kiemelni, mert sokmindent szubjektív! Szinte az összes telefonomon a Nova Launchert használom így UI különbség kb kilöve. Én tényleg szerettem a 23U-t csak ráuntam talán az egész androidra kicsit, így lett is egy i14 ProMax de kb 3 napig bírtam. A Honor korábban is szimpi volt, gondoltam kipróbálom és így lett ez! Kamera sokoldalúbb az S23U-ban, de a fő kamera sztem kicsivel talán jobb a Honorban!!
-
-
-
Rob Rob
tag
-
Rob Rob
tag
válasz
DeFence #11872 üzenetére
Sajnos ez ilyen ,én sem értem ,hogy engedhetik meg maguknak .
Eladtuk a Samsung órákat hamar mi is , helyettük jöttek a Huawei órák majd a T-Rex ,ami nagyon jó kis cucc volt de most 2 éve Garminozunk.
Utóbbi jóval drágább de megvan a "megérkeztünk" érzés .
Agyonnyúzva is 2 hét , más kávéház az óra a szoftver és az app is -
-
-
Lajmund
őstag
válasz
DeFence #11357 üzenetére
Tactical tokom van nem pitaka.
klaya86 Szerintem a tactical jobb mivel 0.8 mm és a szélein jobban felér ezáltal merevebb mint a pitaka ezáltal jobban is véd esésnél és esztétikusabb is. Semmivel se véd kevésbé mint egy nagy bumpszli tok sik terepen. Egyenetlen talajon mindkettö elvérzik szoval tökmindegy. Elözö telomon a ringke fusion x tok volt nagy batár szar ami persze tetszett meg azt hittem mekkora védelem addig amig le nem ejtettem a fürdöben és a kijelzö felöl fent balra ért földet és ott szépen lejött a tok és a kijelzö széle odaverödött a burkolo laphoz. Szerencsére azon is volt védö üveg és csak az repedt be nem a kilejzö. A tactical annyira eláll hogy sík talajon az ér le elsönek és ez tuti nem pattan le. Ejtettem le durva betonra itt a példe ez lett belöle.
Ez meg hogy mennyire ér túl a kijelzön. Még azt is nézd hogy ezen rajta van a W.D. üveg.
Amugy már sokszor leirtam itt a forumba ha rendes kijelzö védelmet akartok üveget kell feltenni semmilyen tok nem fogja megvédeni egyenetlen talajon csak az üveg. Elözö telomon 3 repedt 4 év alatt mindenféle nagy tok mellett.
Ez meg mindenkinek aki fél hogy a foli vagy üveg nem fér el.
-
arcitec
addikt
válasz
DeFence #10120 üzenetére
És az nem vastagabb? Mondjuk annak kell lennie, ha teljesen sík.
Nekem ez van , kis kör perem védi a kamerákat, és ha sík felületre lerakom, abszolút nem billeg. Szóval nem értem ezt a billegést. Finom puha szilikon, eleddig meg vagyok elégedve vele. Véleményem szerint egy minőségi márka.A gyári screen protektor van fent és szépen könnyedén fel lehetett rakni a videó alapján.
Semmi buborék. Szedi az ujjnyomokat, de használatban nem zavar ott nem is látszik.Viszonylag új a készüléked és az usb koszos? Az előző telefonjaim +10 év még soha nem volt gond az usb-vel, nem hogy tisztogatni..
Apropó kamera. Többen felvetik a vaku állandó bekapcsolási igényét, egyetértek, már bőven az előző telefonomon is előjött ez az igény, csak egy szoftver frissítés kellene rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest