Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz BusinessGuy #18893 üzenetére
Nálam elég szokott lenni havonta a frissítés utáni újraindítás. Ez kb. 700-800 óra.
-
jeni
félisten
válasz BusinessGuy #18893 üzenetére
Minél okosabb valami eszköz annál inkább fo...ik!
-
klaya86
senior tag
válasz BusinessGuy #18873 üzenetére
Akiknek nincs kézügyessége , vegyen whitestone-t. Ez nem bántásból írom .
-
Szellem.
nagyúr
válasz BusinessGuy #18778 üzenetére
Lehet noob kérdés, de a gcamet honnan tudom letölteni és a telefonra varázsolni?
-
klaya86
senior tag
válasz BusinessGuy #18776 üzenetére
Tudod, az van, hogy a két felső képre ránézek és elsőre ugyanaz a kettő, nagyíthatva nyilván látok némi különbséget. A helyzet viszont az, hogy itt van az iPhone 14pro is a kezemben és ha lövök 1-1 képet, mindenféle nagyítózás nélkül is látom, hogy jobb az iPhone.... A gcam max javít egy picit az s23u-n, de nem éri el az iPhone szintjét. Lőttem Duna parton napsütésben képet. Az iPhone a kavicsokat a földön szépen szeparárta,a Samsung meg ilyen élesitett, de mégis szétfolyt pacákat fényképezezett. Beltérben: a kislányom arca ,ha mozgott a Samsungnál egy paca volt, iPhone éles. Ha állt, mozdulatlan volt, az iPhone akkor is jobb volt. Szebb, életszerűbb bőr szín, az arca minden rendeltéte okés volt. Samsungnál a szemöldöke, egy paca volt a gyereknevelés illetve a haja is kevésbé volt reszeltes. Ezeken lòfaszt se segít a gcam . Egyébként néztem éjszaka a munkatársam iPhone 13 pro maxát. Attól kicsivel jobb az ultra, illetve zoomban már 2x nagyítás felett jobb az S23u. De egy 14 pro nagyjából minden körülmények között jobb, illetve 3x nagyításig is jobb képeket lő, de felette is nagyon rendben van. Az S23u valahol a két iPhone között van minőségben. Viszont videóban meg sokkal jobb a Samsung. Beltérben próbáltam és a 14 pro sokkal zajosabb volt a Samsung meg tűéles, részletes.
-
rjg
őstag
válasz BusinessGuy #18776 üzenetére
Írhatnál egy pár sort, melyik verziót és milyen beállításokkal használod, illetve honnan lehet letölteni. Pár hónapja én is feltettem egy verziót, de az nem volt meggyőző, de szerintem többen tennénk egy próbát személyes tapasztalat alapján.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
klaya86
senior tag
válasz BusinessGuy #18765 üzenetére
Hát én megnéztem pár youtube tesztet most. Lehet van egy két helyzet, ahol jobb a gcam,de többségében a gyári képek jobbak. Illetve ahol jobb a gcam,ott sem az van hogy ránézel a képre és gyári szar,gcam meg állat, hanem minimális különbséggek vannak. Szerintem egyáltalán nem éri meg szarakodni vele. Ez nem az a telefon, aminél a gcam megváltja a világot.
-
mgTerminator
veterán
válasz BusinessGuy #18765 üzenetére
Pontosan erről beszélek.... Tegyél be ide 2 képet amin akkora jelentős a különbség hogy megérje szarakodni vele.
-
mgTerminator
veterán
válasz BusinessGuy #18759 üzenetére
Túl van hypeolva, láttam képeket és semmivel sem jobbak a képek gcammal. Nem éri meg rá pazarolni az időt.
-
klaya86
senior tag
válasz BusinessGuy #18759 üzenetére
Annyira nem érdekel, hogy mókolgassak vele 😀
-
Rigormortiis
veterán
válasz BusinessGuy #18723 üzenetére
Mondjuk a 24U tükröződésmentes kijelzője nagyon adja.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
bcl
senior tag
válasz BusinessGuy #18435 üzenetére
Van kupon kunyeráló topic, ott tuti érdemes próbálkozni
-
Zsolty20
senior tag
válasz BusinessGuy #17997 üzenetére
Eddig is tiszta volt a hozzáértőknek, hogy a Samsung és/vagy Google sara az egész. Szó sem volt soha(már az ittenieken kívül), hogy a CSC váltás bármiféle módon befolyásolta volna ezt. Nyilván aki nem ért hozzá, csak köhögi a szavakat annak mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltg4s
tag
válasz BusinessGuy #17834 üzenetére
Odinnan ráraksz egy EUX romot home csc-vel.
Ilyet már csináltál annó mikor INS-nél előjött ugyanez.
Ezután wipe chach.
Utána beállítások, alkalmazások, wallet, minden adat törlése és meg is érkeztél. -
golyós
addikt
válasz BusinessGuy #17822 üzenetére
Vidd be a szervízbe és mond meg, hogy módosítottad a szoftvert. Szerinted foglalkozni fognak veled?
Semmiféle telefont nem csesztek el, tökéletesen működik azzal amivel kiadták neked, nektek. Módosítottad? Csöcs.#17834 Persze, hogy nem szóltak mert nem szoftveres gondal adtad be, így meg sem nézték.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Zsoltg4s
tag
A megoldás ugyan az, mint annó INS-nél. Az ILO most otán nem CXDF buildot húzott le. Ugyan azt kell csinálni, mint akkor. Sőt, még egyszerűbb.
Odinnal ráraksz egy EUX romot home csc-vel, majd a Wallet adatait törlöd, ezután egy wipe c.
Megmaradnak az adataid és a régiód is és menni fog a hívásfelvevő és a fizetés is. -
BIT_
tag
Tesó, nem a Samsung cseszte el, hanem te. Mindenki tudja, hogy ha mókolás van, ott lehet hiba. Nehogy már a Samsung legyen a hibás azért, mert te módosítod a telefonod gyári adatait. 😂😂
-
Pistike1985
aktív tag
válasz BusinessGuy #12234 üzenetére
Melyik gcamet használod? Tudsz feltenni egy linket?
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
dannyl
addikt
válasz BusinessGuy #8465 üzenetére
Az a baj, hogy az érveid 90%-a lufi. Leírhatom én is, hogy a xiaomi sokkal megbízhatóbb, mint a samu, meg jól össze van szerelve, attól még, mert én mondom, nem lesz igaz feltétlenül. Mit jelent ez, hogy megbízhatóbb? Mutass valami statisztikát, vagy egyebet, mert ez is csak vaktában ellőt lövedék. Nem mondom, hogy nincs igazad, de azért mert ezt mondod, még nem lesz automatikusan igaz. Meg optimalizáltabb. Lehet, hogy így van, de mit jelent ez? Akadozik a másik teló ehhez képest? Nem gondolnám.
Én imádom az infrát, rengetegszer jól jött. Nem 20 perccel tölt fel előbb, hanem 40-nel.
200k-val olcsóbban jó teló lenne ez. De legjobb telefonnak kikiáltani gyorstöltés és gyengélkedő kamera mellett elég erős. Mondom ezt úgy, hogy szerettem volna egy ilyet, de ennyi pénzért nem kell olyan teló, ami rosszabb képeket lő beltérben, mint a 3 éves jelenlegi. -
thomas92
aktív tag
válasz BusinessGuy #8450 üzenetére
Igen, azzal egyetértek én is, hogy sokan sajnos a 0. szinttel, pl. a koppintásos fókuszálással sincsenek tisztában. Amúgy szerintem itt sem szar az automata mód, de van olyan szcenárió, amikor másik jobb.
Azzal is egyetértek, hogy lehet, valamiben jobb mondjuk a felhozott Xiaomi, de én tuti, hogy nem vennék Xiaomit. Ha még kamerában bizonyos esetekben jobb is, nem annyival, hogy minden mást, ami a Samsung mellett szól, kárpótoljon értem. De ez én vagyok.
-
dannyl
addikt
válasz BusinessGuy #8450 üzenetére
Infraport, gyorstöltés, fotózás, töltő a dobozban. És a benchmark tesztek egyáltalán nem érdekelnek. Nem játszom semmivel sem. Megbízhatóság? Mire alapozod? Összeszerelési minőség? Mi alapján? Szoftver/rendszer? Nem nagyon látok különbséget. Ezek odadobált semmik. Akkuidő se eget regetően jobb azért. Szóval azért ne elvakultan közölj dolgokat. A huawei meg, ha nem volt tőlük csúcs telód, akkor nem fogod tudni, hogy miről beszélek.
És még egyszer: tudom és értem, hogy brutáljó az ultra. Csak meglepő, hogy ennyi pénzért egy 400k-val olcsóbb teló többre képes fotózás tekintetében. Vagyis nem. Inkább azt mondom, hogy a samsung nem képes megugrani ilyen egyszerű dolgot, amit rajtuk kívül már mindenki megtett. Apple pl. megoldotta, hogy kis videót készít, és abból lehet kiválasztani, hogy melyik frame legyen a fotó. A többiek gondolom alacsonyabb záridővel dolgoznak. -
Zsoltg4s
tag
válasz BusinessGuy #8385 üzenetére
Én a frijáról töltöttem, de az még az előző volt. Egyébként az INS is tökéletesen működött a júliusi frissítésig. Felment otán, majd pár nap után nem tudtam vele fizetni. Ha találsz ILO-t, told fel azt. Egyszerre megcsinálod a kettőt. Lényeg, hogy ne csak a régiót cseréld le CSC váltással, hanem a firmet is odinnal.
-
Kincsesss
tag
válasz BusinessGuy #8387 üzenetére
Azt gondoltam , h fèl èv alatt kipofozzák. Nem pofozták. A zenfone èltetès nem vicces. 13-14 készülék előzi be. Úgy reálisabb.Ès bűnrossz.
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
Zsoltg4s
tag
válasz BusinessGuy #8383 üzenetére
Odin után már mehet Samfw toolal az ILO.
-
Zsoltg4s
tag
válasz BusinessGuy #8374 üzenetére
Igen, páran belefutottunk, de már ez régi történet. Az INS volt a ludas. Az ILO-soknál nem jelentkezett. Én már átálltam ILO-ra, azóta ismét hozzá tudtam adni a kártyát a banki apphoz és működik az nfc-s fizetés.
Odinnal fel kell rakni egy EUX romot, ha home cs-t tallózod be mindened megmarad, nem gyalul. Ezután egy wipe chache. Utána már átrakhatod ILO-ra, működni fog. Ha csak SAMFw TOOL-al rakod át a CSC?t, nem lesz jó. Sajnos elkerülhetetlen az odin...[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #8374 üzenetére
Na kipróbáltam az eredeti CSC visszarakással is,úgy is ugyan az....
"Phone doesn't meet security standards"
Valaki futott hasonlóba? -
Maxxy10
addikt
válasz BusinessGuy #2513 üzenetére
Rollback prevention
-
zAcsKO
tag
válasz BusinessGuy #2212 üzenetére
"egy életre áll a levegőben hogy imei ban"
Nem értek, hozzá, ez milyen esetben történhet meg, mit jelent pontosan, hogyan lehet ellenőrizni van e ilyen veszély, köszi. -
XZoli
aktív tag
válasz BusinessGuy #2212 üzenetére
5 éves S10+ mindig 100% töltöm most kezd az aksi meghalni , inkább a csutkára merítés árt az aksinak
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
iszoke
senior tag
válasz BusinessGuy #2200 üzenetére
Durva... mondjuk akkor nem értem, miért vannak még egyáltalán forgalomban...
-
F-ECT$
titán
válasz BusinessGuy #2200 üzenetére
Végül kapott másikat? Akkor mondjuk nem járt olyan rosszul.
Dive ever, work never.
-
Gardaai
senior tag
válasz BusinessGuy #799 üzenetére
Ez a videó alapján szerencsén van.. nekem elég könnyen elindul a fólia rajta. Megnyugodtam.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
hito
nagyúr
Ez hasznos lehet az IP védett telefonoknál, de a többénél marad a kínlódás.
A videóban lévő egy normál UV-s üveg és ezzel a löttyel ilyen könnyen megadja magát? Ha igen, az tök jó!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
xhege
veterán
A Whitestone dome például normális, könnyen leszedhető UV ragasztót használ? Ha már ilyen piszok drága üveg?
-
hito
nagyúr
válasz BusinessGuy #795 üzenetére
Ettől féltem, hogy ezt mondod Köszi az infót! Lehet, hogy adok neki még egy esélyt. Túlságosan lázba hoz a téma ahhoz, hogy kihagyjam PS2-es játékokat gondolom kisujjból kirázza. Egy jól működő PS3 emulátor de szép is lenne...
-
hito
nagyúr
válasz BusinessGuy #760 üzenetére
Engem nagyon is érdekel Mit használsz, Skyline? Tegnap kipróbáltam egy Egg NS nevezetű Switch emulátort, de elég neccesnek tűnik security szempontból. Van az az érzés, amikor fészkelődsz egy app használatakor és érzed, hogy itt valami nem kerek. Na pont ilyen volt, úgyhogy inkább gyalultam
-
oAcido
aktív tag
válasz BusinessGuy #760 üzenetére
Én ha tudom hogy tovább játszok, akkor egy Black Shark Funcooler Pro-t csattintok a telefon hátuljára. Hátrány, hogy kell neki áramforrás és ki kell kapni a telót a tokból.
Gamesir X3 kontroller van még ellátva gyárilag hűtéssel.
-
veterán
válasz BusinessGuy #477 üzenetére
+#475
Elvileg az ECO csomagolás és megjelölés az nem az eredeti Samu. Ez teljesen ugyan az, mint a SES-ben volt és a súlya is valóban eléggé nagy.
Szerintem eredeti!
A fólia viszont azóta sem "szebb" szóval holnap lesz egy köröm vele Budára...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
xhege
veterán
válasz BusinessGuy #482 üzenetére
Elhiszem, hogy neked ilyen rossz tapasztalataid vannak. Én most eg,ebkent egy Baseus 65w-os GaN2 toltovel használom a telefont és tökéletesen működik a gyors töltés.
Más: ti biztosítást tervezték kötni a telefonra? Ez már elég komoly érték azért. Melyik a legjobb biztosítás? Nyilván olyan amelyik fizet is ha baj van.
-
-Maci-
addikt
Köszönöm szépen.
Leginkább üveget szeretnék. Anno a tabira vettem Spigen üveget. Adtak hozzá egy felhelyező keretet, amivel pontosan fel tudtam tenni.
Erre is jó lenne egy olyan.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
xhege
veterán
Nekem van itthon Blitzwolf legalább 5-6 éves és nincs vele gond.
Ezek a zselés fóliák nekem sem annyira tetszenek, illetve nem nagyon tudom hogyan működik vele a toll például.
-
Tin
veterán
válasz BusinessGuy #384 üzenetére
Fóliában egyetértünk, nekem nagyon bejött, hogy van rajta. A Note 20 Ultrán is volt, eladáskor 1 évesen már éreztem, hogy cserélhető, ezen is van pár karc, de asszonynak megy a teló, és van tartalékban fólia, szóval ha akarja, majd lecserélem neki.
A game optimizing service be volt kapcsolva. Performance módon. A Labs-os "áteresztés" nem volt bekapcsolva, szóval a GOS felügyelt mindent. És 25W-os Samsung töltőről ment bypass módban. Mindkét játék maxra volt rakva, 60 fps simán. Valamelyik asszem a PUBG elvileg tud 90-et, de én nem játszottam vele. A fent említett tokban langyos volt a telefon a játékok után (kb 1.5-2 óra).
-
Tin
veterán
válasz BusinessGuy #322 üzenetére
Kösz neked is, reméljük a legjobbakat. A fólia maga rendben van, a felhelyezés is megoldható, csak nehézkes, de másodjára sikerült szöszök nélkül. Ha azt mondjátok, jó ez így, rendelek majd még 1 csomaggal, hogy legyen, ha mégis feljönne. Tokból egyelőre nem akarok újat, mert az UAG ára még az egekben van, ezzel meg amúgy is elegánsabb a telefon.
-
Reggie0
félisten
válasz BusinessGuy #180 üzenetére
"Usb-c-n keresztül is tudja amit jacken keresztül. Bluetooth is képes már erre."
Hogyan tudom USB-C-n radugni a fulhallgatot, mikozben toltom akkubankrol?
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Ha a rádiós magnó praktikusabb lenne és azonos áron sokkal jobb hangminőséget hozna mint az mp3/stream akkor azt is többen visszasírnák
-
Somatom
veterán
Van egy Huawei Freelace pro fülesem, autós AUX -hoz egy Baseus BA01 adapterem, telefonáláshoz pedig mindíg a csuklómon van a Huawei Talkband. A microSD slotról eltérő a véleményünk. Van NAS -om, de a felhőfüggés nem minden használati módnál alkalmazható. Pl. Svájcban nehéz hozzá roaming netet szerezni. Én csak azt nem értem, hogy ha a Samsungnál a középkategóriában megtalálhatóak ezek a lehetőségek, akkor a non plus ultrából miért spórolja ki? A cserélhető akkuról nem is szólva.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Yany
addikt
válasz BusinessGuy #155 üzenetére
Ez érdekes. Az Exynos chipes S9+-omon van AptX, a Qualcomm chipes (ugyebár övéké a szabvány) S23 meg nem tudja?
Le tudná nekem fotózni, hogy a developer menüben milyen CODEC-ek érhetők el a BT kapcsolatokra? Köszi.
Itt kell keresni:
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Tin
veterán
válasz BusinessGuy #110 üzenetére
Azóta, hogy leírtam a hozzászólásom, kb a hsz-ek 2/3-ára ráhúzható valamelyik kategória
-
babosf
aktív tag
válasz BusinessGuy #144 üzenetére
ez gyors volt köszi.....ejjj csak kell vennem egyet
Galaxy S23 Ultra
-
veterán
válasz BusinessGuy #144 üzenetére
Ez miért jó egyébként?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz BusinessGuy #82 üzenetére
Erről beszéltünk is ma délelőtt, hogy kellene egy új, egységes pontozási rendszer.
A teszt során standard profilban futott végig a telefon, mert az az alap beállítás, amivel kivesszük a dobozból. De egyébként igazad van, köszi!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz BusinessGuy #110 üzenetére
Azért egy Samsungot vagy Sony-t elfogadna.
lásd hirdetése.
Romanes eunt domus
-
veterán
válasz BusinessGuy #89 üzenetére
Igen azt tudom, de akkor még fix nincsen. Addig marad a gyári app, az is elég jókat tud csinálni szerintem, ha elkapod a pillanatot.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz BusinessGuy #82 üzenetére
Melyik a legjobb kamera alkalmazás egyébként ami elérhető és működik is már rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teclast Tablet Topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Prime Video
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest