- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
-
mgTerminator
veterán
válasz golyós #15092 üzenetére
Nagyon vékony és szinte semmi súlya nincs. Támogatja a magsafet, és bár meglepő de nem kopik annyira mint számítottam rá. A sarkokban mostmár látható némi kopás de nem feltűnő csak ha direkt nézi az ember.
Nekem esett le az ágyról a laminált padlóra, kijelzővel lefelé, elmondtam egy imát mielőtt felemeltem és hála istennek meg a toknak de semmi baja nem lett.
Gabinak igaza van, én utálom a tokokat de ezzel nincs gondom, valószínűleg a következő telóhoz is pitakát veszek, kerül amibe kerül!
Nem, nem vicc az ár, aki megveszi, használja az megérti hogy miért annyi amennyi.
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz Ferenczi Áko #15093 üzenetére
Vágom, csak azért vicc ez az ár.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz Ferenczi Áko #15090 üzenetére
Gondolom 2x leápol az eladó, ez a minimum. Biztos, hogy nem adok tokért ennyit.
Lehet bármilyen tok vagy üveg, ha úgy esik úgy is annyi a kijelzőnek.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #15090 üzenetére
Csak annyit tudnak, hogy ha kipróbálod 1x aztán más nem kell többet
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezek a Pitaka tokok mit tudnak, hogy ilyen áron mennek?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
sixpak
nagyúr
-
Richie86
senior tag
Köszi Srácok ezt nyilván ismerem, csak ez is egy plusz lépés... De nem rinyálok, tudom jól, valamit-valamiért. Emellett is van pár dolog ami idegesít, a teljesség igénye nélkül: Budapest GO alkalmazás nehezebben, lassabban és csak közelebbről olvassa be a QR kódot, hogy be tudjam mutatni a buszsofőrnek a bérletem (iPhone-on ez méterekről, lehetetlen szögekből is megy, mocskos gyorsan) időnként ha a telefon alkalmazásra nyomok, mielőtt betölti, az ikont megjeleníti böszme nagyban, elég csúnya így, a telefon kamerája lassabban exponál, az ujjlenyomatolvasó gyakran nem ismeri fel az ujjam, mellé bekapcsoltam az arcfelismerést is, de az is lassabb és bizonytalanabb, mint a Face ID, ilyesmik amik nem tetszenek. Viszont emellett bámulatos a kijelző, az iPhone-é is szép, de ehhez képest lópikula. Nagyon tetszik a 10x-es zoom, persze ilyenkor a minőség rovására megy a dolog, de akkor is fasza. Jobb a gépelés, kényelmesebb a tartalomfogyasztás, a tollal még nem sokat volt időm játszani, de majd felfedezem, biztosan sok mindenre jó. És mintha valamivel hangosabb és tisztább lenne a telefonálás, mint az iPhone-on volt, bár arra sem panaszkodtam soha. Szóval vannak itt pro és kontra érvek, amiket jól meg kell rágnom 14 nap alatt
Legszívesebben mindkettőt megtartanám, de csak egy maradhat[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
válasz Pythoncobra #15082 üzenetére
egykezes mód a neve
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
DeFence
tag
válasz Rise17 #15077 üzenetére
Három configot is próbáltam. Végül az lett most ami az xda-n volt.
Nem törlöm még le, próbálgatom majd. Azért a Samsung is sokat fejlődött az évek alatt, most az más téma hogy más gyártók is
De korábban Samsungon is sokat lehetett tuningolni egy jól beállított gcam-al. Én már S9-nél is azt vettem észre hogy alig van változás.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
-
Richie86
senior tag
válasz sanca72 #15079 üzenetére
Ja, kb. Pedig amúgy nagyon patent telefon. Az is fura, hogy nem tudom egy kézzel kezelni, persze erre nyilván számítottam, de nem gondoltam, hogy ennyire zavarni fog. Mindenesetre el kell ismerni, kiváló készülék. De ha nem tudom megszokni, kénytelen leszek visszatérni az eddig használt iPhone 13 Pro-ra, hiszen azzal sem volt bajom, de annak a mérete is komfortosabb volt.
-
DeFence
tag
Teszteltem most a gcam VS gyárit.
Bent egyértelműen sötétebbek a képek a gcam-al, és van hogy életlenebbek is. Kint változó az eredmény, de kimondottan nem tudom előrébb helyezni a gcam féle képeket. Ott is azt láttam pl egy bokor fotózásánál hogy sötétebb és az ágak alig látszanak mert annyival sötétebb. Ha rábökök akkor jobb de direkt egyiket sem böktem hanem csak nyomtam a gombot.Szóval nem tudom valahogy nem érzem jogosnak a gcam hype-ot pedig én aztán imádom ha jók a készült képek.
Nem csak neked szántam válaszul, bocsi hogy jelöltelek.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
sanca72
tag
Sziasztok. Egy hete használom az új 23 U-t, előtte 1,5centivel kisebb telefonom volt. Menyi idő megszokni? Amúgy nagyon tetszik, gyors, sokáig bírja az akku, gyönyörű képeket készít. Véletlen egy csajos spiegen tokot rendeltem érdekel valakit?
Pontos márka név: Spigen liquid crystal Glitter, víztiszta, de csillámlik a fényben -
golyós
addikt
Egyébként miért van ennyi konfig hozzá?
Még anno felraktam egy verziót , talán 8.1-nél járt akkor.( nem tudom megnézni, szervizben van a telo)
Érdemes frissiteni ezt is mindig, vagy hobbi felhasználáshoz felesleges?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Rise17
tag
válasz DeFence #15061 üzenetére
Igazábol lehet itt annyira nem is jön ki,de az eredeti képen nagyon látszik mennyire túl élesít az alap kamera app,illetve nagyon zajos .100x jobb a Gcam, eszembe sincs megnyitni ezután a gyári kamera appot.. Igaz én visszajöttem One ui 5.1-re de kétlem hogy lenne különbség 6.0-val ,ott is túl élesítette a képeket
[ Szerkesztve ]
-
Rise17
tag
válasz Plazmacucci #15046 üzenetére
[link] Agc 9.1 v13 v38 Sharp konfig , HDR Max q beállítás legörgetsz és ott van a forumban a zip file
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Ezt próbálta már valaki?
Vélemény?
A facebook nyomja feszt a képembe a reklámot.
[link]Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
DeFence
tag
Hát az én szemem nem látott akkora különbséget a gcam és gyári képek között. Lehet szar volt a gcam, nekem is az az agc volt.
Igazából az s7 edge volt az utolsó nekem aminél hatalmas különbséget vettem észre a gyári app és gcam között. Na de hát mikor volt már az...
Gcam-nál a színek lehet jobbak, de a hdr kevesebb mint a gyárinál és emiatt a sötét részek túl sötétek voltak.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
sixpak
nagyúr
válasz golyós #15055 üzenetére
Értem, de ez mindegyik fóliára igaz.
Vagy tényleg azt hiszi valaki, hogy a törés ellen véd bármilyen fólia is?
Ez olyan mint a 20-30 ezres tokok, ugyanaz a gép köp ki belőle 1 csilliót naponta, csak más név kerül rá, mint az 1000 forintosra.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz mgTerminator #15044 üzenetére
Köszönöm a Xiaomi 120 w-os töltése után nehéz lesz megszokni
Viszont cserébe nem is merül annyiraHonor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
sixpak
nagyúr
válasz mgTerminator #15051 üzenetére
Köszi, akkor nem erőltetem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Aloha!
Ez a Media Markt-os Clear Plex vállalható?
Azt látom, hogy jó drága.
Mert ez lenne a legegyszerűbb nekem, helyben van, 5 perc alatt felrakják.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
gippazoid
senior tag
Köszi mindkét kollégának a választ!
Gyártottam egy rutint, de még nem próbáltam ki.Nem kell szerintem két rutin, mert csak ezen feltételeknél aktiválódik:
1. töltés van folyamatban
2. eléri a 90%-ot
Amint ezek a feltételek nem teljesülnek, visszaáll az eredeti állapot, azaz kikapcsol az akkuvédelem.Nem jól gondolom?
Gippazoid Novelties Inc.
-
félisten
-
Capella
senior tag
válasz mgTerminator #15044 üzenetére
Így van. 20 % töltöttség környékén lecsökken 45 W-ról 38 W-ra. Azután majd még jobban.
-
mgTerminator
veterán
válasz Ferenczi Áko #15031 üzenetére
Baseus 65W illetve 100W töltők támogatják a Samsung Super Fast Charging 2.0-t. De a telefon kb 1 percig tölt 45W-al. Vegyél hozzá 100W kijelzős kábelt, azon látni fogod a sebességet. Nagyrészt 38W-ot fogsz látni. De tény hogy ígyis egy zuhanyzás alatt jelentős mennyiség megy bele.
-
Kleroo
veterán
Igazából az a nehézség a témakörben, hogy az alin végtelensok verzió van, első blikkre nekem is a csiricsáré 300féle telóra elérhető gumis vackok ugranak be az ali szóra. Amiket én veszek, azok olyan samsung copyk, amik 95%ban gyári szinten vannak és kb 2-5k között vannak. Ahol nem teljesen tökéletes a kamerakivágás,rossz a gombok nyomáspontja,nincs velúros belseje, lekopik a szöveg stb az már eleve alsó polcos gagyi fos, bármennyibe is került.
S10emnél egy cimbivel összenéztük az ő eredti tokját és az enyémet, és nem volt semmilyen difi. Tartósságra pedig ugyanúgy so-so volt mindkettő.
23U-ra vett is remek, meg lehet mondani azért hogy nem gyári, de laikus elhinné, hogy original.
Azt tudom leginkább megérteni, ha az ütésállóság szempont, mert van 1-2 gyár akinek talán jobban elhihető, hogy véd ténylegesen. (bár nekem is az lett végül egy végzet, hogy kijlezőre pottyant lézerprecízen lapra, arcra,és védte minden, de a kavics akkora ütést adott, hogy a gorillaglass alatt maga a panel nyekkent. 4-5mm-es pereme meg semmilyen toknak nincs, a legdrágább batárral is vége lett volna. Max egy flip tok, ha nem nyílik ki zuhanás közben Linkelni akartam amit vettem, mert 3hónap után is jó állapotban van, kifeezetten ajánlom; csak már nem árulják és msáhol első blikkre nem találtam ugyanezt.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Rise17
tag
Brutális Gcam-al mennyivel más képet csinál... Mintha 1 másik kamera lenne benne.. Eszméletlen(belenagyított kép)
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
Én sem szeretem az Alis tokokat, hiába nem alsó polcost rendeltem, az anyagán érezhető, hogy nem az igazi, meg általában a kameránál gagyin vannak megoldva a kivágások.
A bumszli tokokat sem szeretem, de elfogadom, ha valaki olyan helyen dolgozik, mozog, akkor jól jöhet neki egy olyan, ami jobban véd.
Mások az igények, más az ízlése mindenkinek.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
DeFence
tag
Én mindig úgy vettem tokot hogy a véleményeket néztem és ha jókat írtak illetve sokan tettek fel képet a tokról akkor lehet azért sejteni mit kap az ember.
Csalódások mindig érhetnek ennek ellenére is. Én is vettem egy gyárira hajazó szilikontokot, nagyon jó, 5 nap használat utána el kezdett le kopni a hátulján a Samsung felirat
De azt leszámítva jó minőség, csak nekem nem jött be. Azt szeretem ha stabilan tudom fogni benne a telót úgy hogy nem kell erőből fogni mert csuszik a felülete.Emiatt használom most is a 900 forintos egyszerű szilikontokot, vékony és stabil. Semmit nem ér ha le ejtem de hát valamit valamiért. Ha le ejtem mégis, meg is erdemlem akkor veszek egy redmit és évente cserélem az újabb modellre, biztos nem csináltatom meg.
-
cultfeca
tag
Mindenki saját maga dönti el mi a fontos neki.Nekem spigen tok van a telefonomon is meg a watch5 pro-n is.
2500-ért ha alis is valóban spigen akkor nyertem,ha nem akkor meg csak 2500-at buktam.20000-es tokra nincs szükségem.Páromnak mobilfox van az s23-on,ami csak amiatt van,hogy saját képes tokot akart...[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Hogy is lehet a gyári 85%‐os limitet mondjuk 90-re állítani az akkuvédelemnél?
Állítható valahol vagy kell egy rutin ami töltés közben a 90% elérésekor bekapcsolja az akkuvédelmet ami le fogja állítani a töltést mivel túl van a 85%-on?
Gippazoid Novelties Inc.
-
bombibmw
veterán
Látom, tok téma van.
Én most Hofi üveget raktam fel egy UAG Plyo átlátszó tokkal és nagyon élem.
Bézs színű a teló és így látszik is.
Nagyon jó a fogás, nem túl vastag, az üveggel pedig megy szépen az újjlenyomatolvasó.
A Spigen Ultra Hybridet kukáztam, mert beleért az üvegbe.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
10+ éve felsőbb polcos ali tokokat veszek. Hibátlanok bármilyen aspektust nézve.
Néha olyan tökéletes samsung copy, hogy fogalmad sincs eredeti-e. CImborám is átállt idővel eredetiről alisra, mert a gyári csamcsung 10+ ezres tokjai is ugyanúgy pár hónap alatt koptak a sarkukon, stb. Volt most Spigenem is, amivel vettem, nem estem hanyatt... Ha nem alsó polcos vackot veszel, hanem drágább, top értékelésű normálisabb cuccot, akkor lényegében ugyanazt kapod. vinyl vackok ezek... a világ egyik legnagyobb business-e 10-20k közötti sávban árulni őket. Nem is véletelen, hogy ezek még mindig a felszínen tartják a rengeteg gsm boltot.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
jcrk
tag
Lehet nem lesz népszerű kérdés, de miért vesz valaki aliról kamu aramid vagy gagyi műanyag tokot a több százezres telefonjára? Egy ilyen telefonnál nem ér meg 10-20 ezret egy mous, pitaka vagy hasonló kaliberű tok
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #15031 üzenetére
Nincs olyan ami végig 45W-al tölt, ezt a telefon szabályozza, töltötség/hőmérséklet fügvényében.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tok téma után azt szeretném megkérdezni, hogy töltőből milyet ajánlatok, ami kb végig 45 w-tal tölti a telefont? A gyárit, vagy esetleg van másik ami jobban bevált?
-
r0by
addikt
Én Nillkin mágneses tokot használok. Kicsit a keményebb fajta és kicsit talán csúszik is. Szinte minden előző telefonomhoz volt a márkából, így már megszoktam ezeket a tulajdonságait. Autós tartón is tökéletesen tart.
Alin most volt akciós 5.39 dodóért, úgyhogy rendeltem is egyet tartalékba. [link] -
cultfeca
tag
válasz Ferenczi Áko #15017 üzenetére
Ali talán...
-
Topikgazda
válasz Ferenczi Áko #15013 üzenetére
Ez a tok mennyire kemény? Hajlékony?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
S e t h
nagyúr
Ízlésről természetesen sosem vitatkozunk, de ezt én sosem értettem annyira nem gyere be.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
félisten
-
-Maci-
addikt
válasz mgTerminator #15011 üzenetére
A Fold5-be sem bírták bele tenni az S23U kameráját se, nem hogy jobbat!
Szerintem az idén sem lesz ez másként.
Nekem 800-1m-ért egy fold (vagy bármi)
-No1, egyértelműen világverő fotókat készítsen.
-legyen nagy előlapi képernyője (ne ilyen kis nyomorék féloldalas)
-A belső képernyőn ne legyen gyűrődés
-legyen toll a készülék házban.
-stabil, megbízható szervíz háttérSzerintem ez alap lenne, de valszeg ez idén sem fog összejönni.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Ferenczi Áko
addikt
-
félisten
Aranyos ez a képzelt belső szerkezet...
Én olyan tokot választottam, ahol az alsó és felső szegély magasabb egy picit mint a kijelző, így ha leteszem pofával, így sem ér le az érintő.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
mgTerminator
veterán
Ez úgy lenne az igazi ha csak fólia lenne a teló hátlapján Amúgy az lenne az igazán király ha be lenne építve a magsafe és nem kéne tokokkal vacakolni, mehetne rá egy fasza fólia és annyi
DeFence: jó jó de a érted a lényeget nah
-
cultfeca
tag
Nekem most van úton.Azthiszem 2.500 volt.Szóval ennyiért nem hagyhatzam ki.
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha már tok téma.. Azért ez sem az alsó házban versenyez...
-
DeFence
tag
válasz mgTerminator #15011 üzenetére
Az túlzás hogy gagyi, de azért lehetne jobb tényleg.
-
-Maci-
addikt
válasz mgTerminator #15008 üzenetére
Én is kíváncsian várom a fold6-ot, de....
Nekem eddig soha semmilyen gondom nem volt Samsung eszközzel. Viszont itt-ott olvasni lehet, hogy mennyire sz@r, rugalmatlan a gariztatás ha gázvan....
Emiatt a kétes háttér szervíz miatt nem vagyok benne biztos, hogy mégegyszer adnék ennyi (illetve több) pénzt egy csúcs eszközért, mint 1 éve az S23U-ért.
Főleg, hogy úgy néz ki, kamera fronton vannak jobb telefonok... Azért szerntem valahol gáz, hogy olcsóbb telefonnal lehet jobb képet lőni.
A Fold 6 meg tuti lesz vagy ~800K ha nem több. Most ennyiért higgyem el megint, hogy mindenben a legjobb? Aztán 2 hét múlva megint kezdenek jönni a gyengeségek...Vannak gyártók, akik talán kicsit előrébb járnak fold témában. Csak nálunk nem kaphatóak a készülékek... Még...
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
petymeg
addikt
válasz sixpak #14973 üzenetére
A gyári műa. is hasonló. Annyira passzentos, hogy alig lehet levenni róla:
[link]
Nekem ilyen van, a karcoknak nem nagyon áll ellen.
Amit linkeltél spigent, abban az nem praktikus, hogy a vakunál a kis kamera meg az érzékelők hármasa egy ovál lyuk, az összes szösz meg por ott fog megállni.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
mgTerminator
veterán
válasz Lajmund #15007 üzenetére
Sofőr vagyok és kell a tok a magsafe miatt. Pitaka Magsafe autós tartóm van és imádom
Elég nagy hülyeség ez a zsanéros garis dolog, meg kellene csinálni rendesen. De amúgy mitől lenne karcos? Nem tudom mert nem volt még soha csak izgatja a fantáziámat mióta megnyomkodtam a fold 5-öt a Samsungban.
-
Lajmund
őstag
válasz mgTerminator #15006 üzenetére
Plusz a zsanért se védi az egyetlen dolgot amit a foldokon kell. Amúgy meg tök felesleges rá tok. Egy karc van a zsanéron buktad a garit. Szóval vagy rendes tok vagy semmilyen.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
mgTerminator
veterán
válasz pitiless #15005 üzenetére
A húgomnak vettem egy S24U-t és égre földre bekerestem a Ringke Slim magsafe verziót de csak a fusiont találtam. Én is tervezek S24U-t venni (kék verziót) vagy esetleg fold 6, attól függ hogy sikerül e végre csinálnia egy normálisat a Samsungnak. Ráadásul ha esetleg fold 6 lesz a következő akkor arra kellene magsafe tok ami rendkívül vékony. Ilyen a föld 5-höz a pitakának nincs ha jól tudom.
-
pitiless
senior tag
válasz mgTerminator #15004 üzenetére
Igen, de egyáltalán nem zavaró, legalábbis engem nem zavar.
-
pitiless
senior tag
válasz mgTerminator #15001 üzenetére
Ringke Fusionből van MagSafe verzió. Teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?