- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Aktív témák
-
fecs
senior tag
Marketben a bal oldali érintőgombbal elő tudom varázsolni a saját alkalmazásaimat. Ott 2 részre bontja őket: Telepítve illetve nincs telepítve. Pedig azok mind telepítve vannak.
Hol kellene az elsők között szerepeljen? Lehet a ROM-csere zavarta össze a Marketet.Ha vmit uninstallal eltávolítok a telefonról, akkor az mikor tűnik el a webes felületű Andris marketből? Ha belépek a webes felületre, akkor még régebbi alkalmazások is ott vannak, amiket napokkal ezelőtt szedtem le.
-
-
Sokka
aktív tag
Egy resetre én is gondoltam, csak most még nézegetem egy-két napig, hogy viselkedik az akksi. A frissítésekkel az a bajom, hogy egyrészt még bátortalan vagyok, másrészt sem otthon, sem az itteni szállásomon nincs internetem, csak itt az irodai gépemen, ahol dolgozom. Itt viszont semmi ilyesmi nem megengedett. Max le tudnám szedni a progikat, meg a file-okat. Amúgy én még azt sem tudom, milyen az a Kies, mert még azt sem telepítettem fel. A film és zene másolásokat meg tudtam oldani a TC-vel is.
-
Sógi
addikt
A böngészéssel maga nincs gond, de a teszt oldaladnál kidob, amit linkeltél videót...
Vmi gáz van ezzel, mert fagy a böngészőben a viedó, de DB hd-ben is már...Teszem vissza 1.13-at...amiben eddig nem csalódtam még, ez a best nálam eddig(#11612) xtremetuning : Nem akartam még felrakni, pont örültem, h milyen jól fogyaszt az 1.13 és szépen be is laktam már! ERPY kedvéért csináltam, mert jó tett helyébe jót várj
Az aláírásom élni fog egy pár napig még -
Sógi
addikt
Én ezt nem értem, most winrarban cseréltem ki a képeket és megint minden kényszerbezárás.
1. framework-res.apk-t kimásoltam PC-re, winrarral megnyítottam
2. megnyitottam egy másik framework-res apk-t winrarral, amiben a kiválasztott png-k voltak.
3. a kiválasztott battery png-ket (csak azokat 1-100-ig kijelzés és töltés animáció) egyik winrar ablakból áthúztam a másikba(az alap frame.apk-mba), ott megkérdezte, h milyen römörítés, normált nyomtam, ki is cserélte. (drawable-hdpi mappában)
4. mindkét winrar ablak bezár, apk visszamásol a helyére vagyis kicserél, telefon újraindít és kényszerbezárások tömkelege fogad..De a háttérben láttam, h sikerült az ikonok cseréje, mert az új ikon volt...
Mit baxtam el?
Annak lehet köze hozzá, h a cserét akkor csinálom, amikor éppen töltöm a telefont? -
fRooStzzZ
senior tag
-
ERPY
őstag
Egyszerűen nem értem. Vagy nálam van a baj, vagy valami nagyon nem kerek a 2.3.4 alatt a flash-el. Feltettem a Leo romot, de ennél is ugyanúgy nemokés a flash. Sem a gyári böngészőben, sem a Dolphinban.
Akinek WIFI-je van, próbálja már ki, hogy ezt az oldalt megnyitva a youtube videót elindítva okés-e. Mármint hogy szépen megy-e, mert nálam úgy szaggat mint a vaddisznó. Ha pedig felteszem jobb minőségre, 720p vagy afölött le sem játsza. 2.3.3 alatt úgy nyomatta böngészőből a youtube videókat akár 1080p-be is mint a kisangyal.
-
Sógi
addikt
Most olvasok xda-n róla...Vmi 3g adatforgalom csökkentés vagy mi...Ez csak akkor csökkenti az akkut, ha 3G-n vagy? És még lassul is a net? Pfff
"Én a fogyatékkal élő gyorsan nyugalmi és teljesen megbénult a adatátviteli sebességet. Otthon SpeedTest felkelek, hogy 2000kbps. Gyors nyugalmi tiltva Kezdtem a 60kbps."
Dancsuri: Ezzel a "gyors nyugalmi állapotba helyezéssel" nem vagyunk előrébb
Részletesen mit takar, mi változik, ha kikapcsolod?(#11473) ERPY: Te vágod mi az?
Beavatnál?
-
Sógi
addikt
Én sem értem, annyira emlékszem, h írt már back up-nál egy olyat, h sd ext txt not found vagy mi...Ez mi lehet? Lehet ez lenne a ludas? De mindenre írta, h done...(data+system+app vagy mik voltak még ott)
Fontos kérdésem van:
Egy rom telepítés CWM-ből (+wipe data +cash partition + dalvik) = 3+1 fájlos re-partitionos telepítéssel?(#11394) poczabence: Alap! Telefon megvételkor megvolt!
Én még egy db játékot sem töltöttem le samu appsról, én más forrást használok -
Gyula88
tag
-
Sógi
addikt
Honnan lehet leszedni a png ikonokat? XDA-ról?
Melyik mappában vannak és mi a nevük?(#11248) xtremetuning:
kaptál egy enyhe célzást
Mire reagáltál és mikor? Jah a romokra és unalomra gondoltál...? Elvesztettem a fonalat...
Kezd végem lenni, egész este itt kockulok a gép előtt...wwwáááááááá
arany bogaram+10000
-
Sógi
addikt
Good job soilder!
Igen, látom, te a feketét(fehéret) respektálod
Ez lesz a kövi amit meg kell tanulnom, cserélgetni az ikonokat, színeket a rendszerben, hjaj ez még egy nagy kihívás számomra(#11230) richie900812: hányadik napnál jársz az akkuval?
(#11232) 72mviktor:
Az oldal alja felé találod az első (vagy az már a második..) hsz-ben!(#11236) Kleshk: Az efs mappa lementéshez pedig egyszer törni kell, bár anélkül is lehet frissíteni, ha bevállalod..
-
Sógi
addikt
Sajnos én nem vagyok oda a B&W témákért, szeretem, ha színes, de csak módjával...
Ezt a screen off effekt pixelesedést én sem értem, lite és most cogniban is jelen van, újraindítás után egy darabig jó..(#11202) xtremetuning : Cogni színes??? Hol??? Szinte egy alap rom, a túlhúzás effekt sárga, nagyjából ennyi
(#11200) HardRic: a manuális fényerőt status baron való állítással nem vágtam, köszi!
De a keresés menü gomb hosszan nyomásával nekem nem megy, lehet vmit rosszul csinálok -
xtremetuning
addikt
Nagyon komoly a kékje..., de én igazi kék fan vagyok, úgyhogy nálam ez telitalálat.
Nem komornak nevezném, inkább technokratának.
És ahogy a menüket megoldja, a sok apró finomság, amit eddig a többiben nem találtam meg......., igen ez tetszik.
Nekem a cogni túl szines volt, mondhatnám csicsás. De persze kinek a pap....
Egyébként élőben más, mint a screen shotokon. -
Sógi
addikt
Tényleg lehetne kicsit lightosabb, mint lite-nál...Van különbség a kettő között..
Nekem nem tetszenek a status bar ikonjai sem
A whiskeXblue lighotasabb
Elindulhatna már ez a romkitchen is -
Prien
addikt
Az spb-t én is megvettem anno előző telómra, de egy idő után nagyon szaggatott, fagyott és nem tudtam rájönni,miért.Talán nem boldogult a widgetekkel? Másnál ugyanolyan készülékkel állítólag szépen futott. Uninstall után lett jó minden. SGS2-n,hát nem tudom, zavart,hogy nem jól jeleníti meg a gyári Samsung időjárás widgetet pl. ,így nem erőltettem. De túl sokat nem is vacakoltam még vele.
T72killer:
-
RedCat
senior tag
Kipróbáltam a mobo vido player-t. Tényleg szép a felülete, ötletes a kezelőfelület, de számomra felejtős. Elindítottam egy 720p DTS mkv-t és szaggat. A folyamatos mozgásoknál látszik. Próbáld ki az act 1 video playert, ugyanezt a sample-t tökéletesen játsza, megakadás, szaggatás nélkül.
Amivel próbáltam: sadu-just.go.with.it.sample.mkv -
Sógi
addikt
Én is ezt éreztem lite után, h bexarás
Most egy darabig vissza se teszem lite-ot. Rossz az aláírásod
(#10891) RedCat : Én imádom a TBP-t, nagyon jó kis progi csak vigyázni kell, h újabb és pro verziód legyen, ennyi, pl. tegnap be akartam lépni a samuapp-ba, de ugye C2-ben nincs benne, bementem tbp-be és ott le volt mentve az előző, újra telepítettem és egyből ment, vágta a fiókomat is, csak most jöttem rá milyen jó progi is, mert eddig nem volt wipe + full visszaállítás...
-
DTS hangsávot is lejátszik?
#10864: garivesztéssel a hivatalos álláspont szerint a főzött ROM használata és a rootolás számít. A gyakorlatban ennél sokkal durvább dolgok mellett is elmennek (lásd az én esetem kb 4-5ezer HSZ-al ezelőtt, keress rá a "téglásít"-ra a keresőben).
#10866: hja, kicsit olvasgatni kéne, az én esetemnél durvább szándékos beavatkozás a teló szoftverébe nemigen képzelhető el... és nem 1 HSZ-t írtam róla.
-
Sógi
addikt
A pro-t használom, de nem értem mert eddig nem volt az és állítani sem lehet, na mind1...
Ez így hirtelenben sokkal gyorsabb, mint lite 2.1, nem gondoltam volna, h ilyen jó ez a cognition rom...Na mind1, azért még kivárom a holnap estét, h miket produkál + mire mindent végigpróbálok lemegy a nap, legalább egyszer
-
RedCat
senior tag
Annyira azért ez mégsem jó. Próbáld ki: Írd be városnak Békéscsaba. Felajánlja: Szolnok (kb 100 km), Debrecen (130 km), Arad (passz), Szeged (100 km). Ez azért így kicsit necces. Az egyik szerint 22 esős, a másik szerint 27 felhős, harmadik szerint 29 fok tiszta az időjárás Békéscsabán. Valahogy ez így nem az igazi... Nagyon nagyok a távolságok. 100 km-re teljesen más lehet az időjárás.
Egyébként a program nagyon tetszik, tényleg szép, de így használhatatlan. Tudom, költözzek Pestre -
RedCat
senior tag
Melyik verzió van neked? Nekem az 1.26
Ahogy beírom pl hogy Győr, azonnal kiadja hogy válasszak "reporting location"-t, ami általában egy reptér.
Ezután ha kiválasztom a várost, amit beírtam, akkor alul ott vannak a repterek, és ha rájuk kattintok, akkor fent kiírva marad hogy Győr, de az időjárás és a hőfok is változik. Egyik szerint esik, másik szerint, süt a nap, stb...
Esetleg neked újabb verziód van? 1.27-t nem találtam... -
RedCat
senior tag
Igen ezt néztem már korábban, de nem tudtam eligazodni rajta. Kér valamilyen repteret minden település beállításakor. Ez mihez kell? Ráadásul ha rákattintok a reptér időjárására, akkor fent a településhez rendelt időjárás is változik. Azaz ha beállítom, hogy a település Szeged, akkor itt a repterektől függően mindig más és más az időjárás. Hogy van ez? Nem sikerült pontosan megértenem...
-
pestibenji
senior tag
hát nincs
De amúgy nem vészes, csak jobban kell rá vigyáznom. Úgyis hibás a kijelzőm, szóval majd ha nagyon karcos lesz visszaviszem kicseréltetni. Most nem mindegy, hogy a kijelzőn lévő karcokat nézem, vagy a fólián lévőket? És szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy melyiken mélyebbek a karcok, illetve melyiken van több.
-
RedCat
senior tag
Ez nem tűnik rossznak, de mi az, hogy válaszzsk ki egy repteret? Utána a kép felső részén van az adott város, alól a kiválasztott repülőtér. De ha lapozom a repülőteret, akkor változtatja a fenti részen az időjárást is (a város neve nem változik). Hogy működik ez pontosan? Egyáltalán minek egy időjárás programban repülőtér kiválasztás???
-
andrew01
tag
Érdekes eltérések ..
Mondjuk nekem is jóval nagyobb értékek jöttek ki mint a program GSII értékei .. na de ennyire nem mint Erpy-nekGyári Rom vagyok.. Tényleg.. ki kéne probálni újraindítás után, mikor nincs még annyi program a háttérben..
Erpy - LoL ez tetszett !
Te fejszámoló művész
-
zeroo5ux
aktív tag
én ma feltettem a CIFSmanagert (ROOT kell hozzá) ez a program egy smb/nfs server adott mappáját bemountolja a telefon meghatározott mappájába (pl sdcard/cifs/filmek) így az látható lesz egy mezei fájl kezelővel (ahonnan már könnyen kilehet választani hogy mivel akarjuk lejátszani) vagy akár be is "media scannelhetjük" és akkor bekerül a gyári lejátszókba is a zene/film.
de mkv lejátszásra használhatatlan egy átlagos 720p-s (~5000Kbps) filmet ac3-al egyik lejátszó se bírja. (se a gyári lejátszó se az mvideoplayer (ami ugye szintén támogatja a hardveres gyorsítást, se a vPlayer és se a Moboplayer (ami nálam alapból felejtős mert még memóriakártyáról is lassan/akadozva játssza le az mkv-kat) mindegyik élvezhetetlenül lassan játssza le, vagy akadozva.) talán nem elég neki a max 65Mbps-t bíró wifi? (mert ugye memóriakártyáról mind két hardveres gyorsítást használó lejátszó simán viszi még az 1080p-s filmeket is. (mondjuk azért kiváncsi leszek mhl csatlakozón keresztül mit fog tudni a kicsike
)
sajnálom mert tényleg jó lett volna nem darabolni a filmeket.
viszont egy átlagos xvid/avc-vel elbír a vPlayer érdekes módon még a 3000kbps bitsűrűségűvel is. ez jó mert legalább avi filmeket nem kell másoljak a telefonra hanem nasról mehet egyből
én arra lennék kíváncsi hogy miért emlegetik itt sokan ezt a moboplayert, nálam élvezhetetlenül szaggatva/lassan (10-15fps?) játszik le egy átlagos mkv-t belső memóriából is.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
Sógi
addikt
Sejtettem, h lesz vmi tévedés az írásomban!
Azért jó tudni ezt az új droid telónál kezdő resettel való indítást, bár nekem már mind1, mert nem tettem meg (mivel fingom sem volt erről), de aki leendő tulaj, annak érdemes lehet végrehajtani, az esetleges problémák elkerülése végett..
Lehet nálam is ez volt a gond, mert miután rádobtam a telefonra először a KE7-et, újraindulgatott, megette az akkut egyik percről a másikra, meg ilyen finomságok, aztán kapott egy wipe/dalvik case partition-t, újra KE7 felrak és tökéletes lett.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest