- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #14583 üzenetére
Hát akár milyen lassan scollozok dbhd-ben, nálam nem akad, bocs nem tehetek róla
Lehet a magas cf bench eredményem miatt
Már észrevettem, h GS2 és GS2 között is vannak különbségek, vkinek jól megy vmi, a másiknál már nem biztos, de túl sok a változó tényező, h ennek okát kideritsük
Én már többször aláírtam azt is, h király a gyári böngi is, de nekem nagyon tetszik a sok funkció amit tud a hd + nagyon idegesített, h nincs kilépés gomb a gyárinál, már ezerszer bekérdeztem itt, de nem kaptam választ
De mondom, nem netezek sokat telóról(#14584) F-ECT$ : dolphinom egyszer sem kockásodott még, utóljára wave-emen láttam ilyet
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #14581 üzenetére
Mindenkinek más a szeme
Én csak dolphinról tudok nyilatkozni, nálam egy db lag sincs benne, gyorsabban tölti be az oldalakat, mint a gyári, viszont azt aláírom, h jobban szívja az akkut.
De azt is hozzáteszem, h criskelo romban nagyon tetszett, h végre K.gyors volt a gyári böngésző (odabaszos), ha visszaállok arra, lehet azt is fogom használni, de én nem sokat netezek telóról, mert általában pc közelben vagyok
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #14577 üzenetére
Nem tudom cogni és sky miért nem javítja a gyári böngészőt, lehet azért, mert nem tartják sokra
Meg kell nézni, mert sztem már biztos írták neki, h xar...(#14578) F-ECT$: Akkor sosem lesz főzött romod, mert ez a frissítgetés folyamatos (ami nem baj, mert ha ráállsz egy főzelékre, akkor csak néha feldobod a frissítést és kész, mint pl. az appoknál is, windowsnál vagy egyéb pc-s programoknál, hiszen minden frissül folyamatosan, nem értem ez miért probléma???), de most tudnék mondani 2-3 olyan verziót ami qrwa jó és nem kell frissíteni sem...
Amit felsoroltál, az a sok + megy a gps is, gondolom az is szív rendesen... -
Sógi
addikt
válasz
RedCat #14558 üzenetére
Már hogyne tetszene!
Nagyon szuper rom!
Csak már régóta fájt a fogam sky-ra és most azt használom egy darabig, mert az is szuper.
Több romra már nem flesselek rá (eleget teszteltem), mert számomra ennek a 3 embernek a tetszik legjobban a munkája: designgears+criskelo+bmwpokeraceEgyébként criskelo frissítette a blue témáját v7-re, amit imádok
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
RedCat #14546 üzenetére
módositott touchwiz.
igen wipe data-val előjött a theme settings érdekes, azért köszönöm
a lock screent meg cseréld le widgetlocker lockscreen-re és oda kitudod tenni a gyári órát ha az jobban bejön. (én eleve nem használok lock screent, symbian után megszokhatatlan)
amúgy így wipe data-val szárnyal a telefon még 1.2GHz-n is!
nagyon ajánlom ezt a romot minden kedves rom "tesztelőnek"
mondjuk egyet nem értek miért kell olyat benne hagyni ami nem is működik kg3 alatt gondolok ilyenkor a fuse.ko / ntfs-3g párosra, vagy rosszul tudom és működésre lehet bírni?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
RedCat #14526 üzenetére
köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet erre a Criskelo Rom-ra nagyon bejön.(ezt a boot képernyőt már mentem is le, ZSENiÁLiS)
végre itt is 6ikonos a status bar.
és a tw4 mod is kilett javítva!most már csak az akku időre leszek kiváncsi.
egy problémám van csak vele hogy nekem a kikapcsolásnál csak 4 gomb van, tudsz erről valamit mondani?
-
rp1983
csendes tag
válasz
RedCat #14506 üzenetére
Ez alapból nincs benne ebben a romban, de nekem megvolt külön mivel a gyáriakban benne van. Root explorerrel be kell másolni a system/app mappába és utána elérhető a widgetek közül.
Innen le tudod tölteni ha kell:
http://ponack.net/designgears/roms/sgs2/removed/
A neve: SamsungWidget_Program monitor
Megnéznéd hogy neked megy-e?
-
xtremetuning
addikt
válasz
RedCat #14346 üzenetére
Mire ébredek ma reggel ???
Este felpróbálom... -
KeFe
tag
válasz
RedCat #13937 üzenetére
Nekem az történt a gyári KG3 felrakása után hogy csak download módban érzékel USB kábelt a telefon. Tehát se Kies (nah az nem is kéne) se belső tárhely pc-hez csatolása. De a legfájóbb az hogy a JIG sem megy!!! Visszatettem a KG2-t és továbbra is ugyanez a helyzet. Járt már vki így mint én? Mi a megoldás? Szerviz? Milyen esélyekkel indulok counter nullázása nélkül?
-
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
RedCat #13851 üzenetére
feltettem a 3.1et még tegnap nagyon jó, gyors, gyári böngésző nem laggol, a fogyasztás vetekszik a cognival (amiből minden fölösleg kivan vágva, itt viszont nincs) a ninphetamine kernellel szerintem most ez az egyik leggyorsabb rom
egy zavaró dolog van benne hogy van be és kikapcsoló hang de ezen nálam jobban hozzáértők biztos jobban tudnak segíteni
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #13783 üzenetére
Ma már csak bújok az ágyba
Holnap talán feltolok mindent tesztre,, ha lesz időm, de sok volt a meló ma, fáradt vagyok főzöcskézni márDiikkk, mi van velem?
De minden le van töltve, készen és sorban állnak az alapanyagok
Én is KG2-ön vagyok cognival, tökéletes...(#13784) zeroo5ux : köszke
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #13442 üzenetére
CF benchel lszi
(#13441) Sógi: De lehet, h a sky átvenné a cogni első helyét, ha foglalkozna vele a srác vagy lány?
Egyébként az én telefonom a cogni a leggyorsabb...vagyis azzal hasít legjobban a rendszer, természetesen proci húzás nélkül értendőTessssss: Cogni 1.20
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #13413 üzenetére
Ezt a touch x-et nem erőltetem én sem, elég, ha 3 rom eseményeit és frissítéseit követem.
A böngésző érdekes, h sky-ban elég tűrhető, néha lagol, de liteban full lag és fagyogatás...(#13414) zeroo5ux: Nem tom, egy hsz-be írta itt vki tegnap, h nem ajánlott, csak az alap touch, de hiába minden, mert nálam és redcatnál is rosszul kezdet ez a rom, telepítés után bootloop..pfff
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #13384 üzenetére
Nem tudom mi a gáz, lehet csak vissza kéne olvasnunk és megtalálnánk a megoldást, lehet megpróbálom, h felteszem, jön a boot loop és arra még egyszer feltolom...
Ráadásul te alapra próbáltad, érdekes...Beleolvasok az xda-ba, hátha látok vmit...
CF root-od van fent, ugye? -
dancsuri
veterán
válasz
RedCat #13144 üzenetére
mert arrol a romrol leírtam a véleményem
de ha ugyse akarsz romot cserélni
egyébként szar a gyári böngészője, de van egy csomó altarnativ böngésző.
vagy egybegyurva minden jó a fentebb leirt rombana gyermeteg hibárol annyit hogy próbáld ki
10 perc nem a világ
CWM-el lementad recovwryböl a FULL romodat (utána visszateheted)
ha kell sgítek is csak HIGGYÉTEKMÁRELHOGYJÓEZATUCHXbár ugye ha többen is irnák a betegségeit de nem általánoságban hanem konkrétan, én is kételkednék
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #12754 üzenetére
Láthatóság külső fényben be van kapcsolva?
(#12725) cundeyy: Este felteszegetem a témákat, ha nem leszek túl fáradt, már rég ki akartam próbálni ezeket, majd írok, h mi újság..Jah, elvileg recoveryből mennek fel, de van ami egy apk-val a rendszerből, de nem emlékszem már melyik olyan cucc...
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #12697 üzenetére
Most jut eszembe, h de rég használtam a DC++-t, körülnézek ott is, bár nekem megvan a fix forrásom és elég jók a frissítések is, sőt
(#12698) Silent018: Jól van, nincs semmi baj
Látod, h segítettünk
De tényleg nem árt olvasni itt sokat, tudom, h hosszú idő és nyüg, de mikor idejöttem, elolvastam vagy 6-7 ezer hsz-t és azóta mindet elolvastam, nagyon sokat tanultam itt
Akkor lehet okosodni és képben lenni, ha folyamatosan nyomon követi az emberfia a történéseket... -
DonDragonka
őstag
válasz
RedCat #12578 üzenetére
Fogásra érdekes. Olyan mintha valami nagyon pihe-puha gumit fogdosnál, mint a pillecukor, és pont ezért furi, mert várnád, hogy olyan puha is közben meg még is kemény.
Remélem védi a telót. az biztos, hogy nekem már éppen jól jött mert alig 3hetes a teló de már kopási nyomok vannak a hátuljánál azon a részen ahol az antennája és a levehető hátlap találkozik egymással.
Vastagsága meg mint imént írtam pontyjó... -
dancsuri
veterán
válasz
RedCat #12443 üzenetére
By .Kromosome
Ami az odexet és a deodexet illeti...
Úgy látom, van egy kis zavar e két fogalom terén, mivel elég sokan kérdezték már, hogy mik is ezek, úgyhogy akkor egy kis előadás:
Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
-
Flashhh
tag
válasz
RedCat #12289 üzenetére
És iphoneosoknak mar most is fizetos. De Viber nincs symbianra pl. Az 1 dollarba meg nem fogok belehalni majd foleg h szerintem nagyon durvan megfogom szokni mert mar most is naponta tobbszor hasznalom. Egyedul a hanghivas hianyzik belole. A vibert meg a whatsappot egybe kellene gyurni es megkapnank a tokeletes progit. Minden platformra, sms/hanghivas, push uzenetek.
Viber is fut folyamatosan hatterbe mint whatsapp?
Hanghivasnak milyen adatforgalma van? Mondjuk 1 perc atlagosan hany kbyte ? -
DonDragonka
őstag
válasz
RedCat #12285 üzenetére
És kb. a 16. ez a találat ha beírod azt a keresőbe, hogy Viber... Mondjuk a fejlesztőnek nagyon bejött ez progi, rákaptak a népek, volt vagy 5 telepítése...
-
Flashhh
tag
válasz
RedCat #12275 üzenetére
Ááááááááá nagyon jóóóó
végre
Amikor szo volt rola, beregeltem az altalad adott linken. De hiaba vartam a meghivasos linket mailbe nem jott semmi. Ezekszerint ezért mert vegeztek a zart betaval
Nagyon jo
Probalgatom is
WhatsApp ot is eroszeretettel hasznalom, haverokkal ingyen sms nagyon korrekt
-
dancsuri
veterán
-
Kapanyél
őstag
válasz
RedCat #12011 üzenetére
Szerintem se frissítsd! Sőt, később se, ha fölajánlja... Amennyire szép és csili-vili, annyira lassú. Sőt, gyakorlatilag használhatatlanul lassú. Mintha egy proxy lenne csak.
R2D2
Nem nagyon zuhan még. Pár helyen lehet 110 alatt kapni, de általában nincs. Magyar jótállásos még mindig a T-nél a legolcsóbb, de azt meg rögtön elcseszi az ODIN. -
DonDragonka
őstag
válasz
RedCat #11703 üzenetére
Kérdésedre a választ nem tudom biztosan.
Azt látom, hogy elvben még akár ki is lehetne cserélni lévén csak egy zip fájl és kész.
Abban meg még meg is vannak az appok. Tehát ha igaz akkor ott ki is lehetne cserélni erre a HW gyorsítósra, de ilyet én még nem műveltem...
Esetleg valaki aki tapasztaltabb e téren megerősíthetne vagy cáfolhatna, hogy az elmélet helyes avagy sem... -
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #11515 üzenetére
Nem érdemes ezzel a setcpu-val foglalkozni túl sokat, hiszen anélkül is tökéletes a telefon, max az alapot érdemes néha felhúzni 1500-re, de ennyi.
Állítgattam tegnap éjszaka, rátettem töltőre, kb 1-kor húztam le és most arra ébredtem, h telefon kikapcsolva és 38%-on az akku, én inkább hanyagolom ezt a cpu profilozgatást(#11517) ERPY: Minnyá kipróbálom! Xarrá fagyott a böngészőm mikor rányomtam a play-re (dolphin hd + 8megás net)
Aztán, ha youtubról nézem, akkor jó...
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #11448 üzenetére
Igen, dobj fel egy cf root kernelt, tedd fel a romot és ha zavar a felkjel, akkor vissza a gyári kernel, de várj csak főzött romnál még nem tettem vissza gyári kernelt, sztem ez balgaság, mert az egy custom kernel...Most belekavarodtam.
De az biztos, h az sd kártyádhoz nem nyúl, ahogy a re-partition sem!(#11481) ForRedGlory: Jól látos, most használom először
És ha az van beállítva éjszakára, h min 200 max 200, akkor ez most ok vagy sem? Van értelme vagy sem? köszi(#11484) fecs : Aham...van benne vmi, biztos ért hozzá, de miért nem 200 és 500?
Mindenesetre ezt a screen offot kipróbálom 200-500-on kíváncsiságból. Most pl. erre beraktam egy ébresztést és ment, tehát elvileg nem fagy... -
Sógi
addikt
válasz
RedCat #10899 üzenetére
TBP száma küldve
Kipróbálta a szinkronizálásos módszert, és voltak érdekességek az elején (írta, h van levél, de nem volt), amit észrevettem, h a max levélszámnál 250-et adta meg és jó lett, tehát engedélyezni kell a maxot ott. ok?(#10918) DonDragonka: Én a helyedbe wipe-al tenném fel, én is inkább úgy toltam fel..
(#10905) ERPY : Ez biztos nem én voltam, mindig áttanulmányozom a rom leírását xda-an, láttam, h a 8-asat tette bele
(#10907) dancsuri : Lejjebb vetted a cpu-t? Figyu, most az alap 200-1200, ugye? Ha nem pipálom be a start on boot-ot akkor a gyári alapbeállításokkal használja a rendszer a procit? Vagy ha nem szeretném használni akkor tiltom superuserbe? Köszi!
-
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #10878 üzenetére
Kipróbáltam, volt egy új levelem az egyik fiókomban (nekem is úgy van beállítva, h szerverről ne törölje) beléptem, elolvastam, kitöröltem, utána küldtem magamnak egy levelet, megjött és csak egyet jelez és egy is volt a fiókban, nálam üzemszerűen működik...
Nálam nem szaporodnak a számok...
Nem értem mi lehet nálad a gond...Lehet fel kéne tenned azt amit én használok, ez egy magyarított verzió...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest