- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Persze, h nem ér fel a keret egy teljes tokkal...evidens...
A fólia használat felesleges? Nálad tuti..Te már valszleg túlontúl is vigyázol rá
Azért volt itt pár hsz karcokról, GG ide vagy oda...
Én azért enyhén dobálgatom az asztalra, ővtáskába és már párszor kicsúszott a kezemből is
Egyébként ez baromi állatul néz ki, mármint a bugatti tartó!
Mennyi egy ilyen?Lehet benevezek rá egyszer majd...
E-bayről vetted vagy SH? Ezzel a tokkal azért nehezebb zsebre vágni, mi? -
Sógi
addikt
Persze, h annyit veszek, amennyit akarok
Jól látod...
Ez egy oltári nagy baromság, h "szinte nem véd semmit"Ha már egy ejtésnél megvédi a teló sarkát + pofára esésnél nem ér le a kijelző, már megérte
Ez az alu keret baromi jól fog kinézni (egyáltalán nem giccses, sőt a legvékonyabbat választottam, mert azok a nagy bumfurdi alu keretek nagyon gázok) és nagyon jó érzés lesz kézbe venni, kicsit pótolja a fémtelefon feelinget...és ez elég jól fogja védeni a telót is
Az sgp-t is érdemes volt megvennem, mert nagyon minőségi.
Te nem használsz tokot + fóliát sem? -
Gizmo94
veterán
-
Gergőkee
aktív tag
Mert nincs jobb... A DesireS-t nagyon szerettem, csak az megsemmisült. Az SGSII-t is szeretem, de nem vagyok elájulva tőle. Van pár dolog, amivel nem vagyok kibékülve. Ennyi.
R2D20208 - nem azt írtam, hogy gyorsabb az egymagos. Azt írtam, hogy a valós használati viszonyok között nem lassabb! Egészen mást jelent a kettő.
scapegt:
böngésző - ott a notif. bar
gmail - ott a notification bar.Nekem ez a két program megy nagyon sokat. Kb napi 2 óra kijelző 90%-át ezek töltik ki. Játék talán még sosem futott 5 percnél tovább rajta.
-
Soound
tag
Nekem Zenus-om van barna színben. Én gyak X hetente cserélgetem a tokot amit épp használok. Flip case-ek azok számára akik folyton használják a telefonjukat elég idegesítő lehet. De ha nem folyton SMS-ezel meg böngészgetsz akkor teljesen használható. Igazából alkalmi toknak vettem, mert baromi jól és igényesen néz ki ebbe a telefon.
-
R2D20208
addikt
Szia ! Nem bántani akarlak, de ha linket küldesz, van egy lehetőseég --> jobb alul az ablakban Link fülre kattintasz, majd bemásolod a link URL- jét, igy ha valaki meg akarja nezni az alltalad linkelt dolgot, csak rákattint. Tényleg jóindulatból irom neked.ezt priviben szerettem vola irni. Sorry -
-
Nordik
őstag
Néha zenehallgatás, böngészgetés, facebook, RSS, Viber, netmegosztás és néhány widget.
Az a baj, hogy az SGS2 hihetetlenül jól teljesít mindenbe, de én az előbb felsorolt dolgokon kívül nem nagyon használom másra.Igaz amit akarok azt gyorsan, minőségien hajtja végre. Suliba egész jó unaloműzőnek, de lassan meló, ott nem lesz ilyen telefonnyomkodás.
-
-
Gergőkee
aktív tag
-
lefkosia
őstag
-
adamho
tag
Tudom én, naponta cserélgetem a ROMokat, és pl a Dlev 3.1 nagyon jónak tűnt, de valami okból nem tetszett a sok ikon egy képernyőn. Criskelo is jó, de azon nagyon nem tetszik az az undok kis figura, amit mindig néznem kell. A gyári ROM-ok is jók, de ha telepakolom a kezdőképernyőket, nem annyira smooth, ha értitek, mi a problémám.
Most csúnyát fogok írni: megtapogattam egy iphone 4S-t, és semmit nem irígylek tőle csak a smoothságot. Ezt szeretném elérni az én kedves S2-mön is! -
Ez elég érdekes mert most jelezte hogy jött 2 email,de utána jött még 1 azt már nem jelezte,,pedig nagyon jo lenne,ha menne normálisan.
Esetleg valaki más tudja mit tegyek hogy normálisan értesitsen az összes beérkezö emailröl?Valamit bekell még állitani?vipmailos mailt álliottam be,de érdekes módon nem mindig jelzi hogyha mail érkezik ha frissitem akkor egyböl mutatja de ugy semmi értelmeKöszi
-
Szerintem mindent jol csináltam,de csak akkor kapok üzenetet jelzéssel,ha frissitek,magátol nem jelzi hogy mail jött.Esetleg leirnád,vagy valaki hogy mit állitott be?Vipmailos mailt állitottam be,és még csak wifin keresztül probáltam,vagy azon nem menne?Még nem fizettem elö külön netre a telefonhoz.Köszi.
-
Gizmo94
veterán
Nem idegesít a történet, ha bárki úgy véli, tartsa bárminek, csak segítő szándékkal írtam mindenkinek,hogy nem elveszett dolog a gariztatása.
Nekem sem volt tervem repíteni, csak már annyira kész voltam,hogy eljött az a pont, amikor már én is úgy voltam,hogy na,akkor a mentés aztán alvás. Kerestem a mentést, sehol. Hova lett??? Nincs??? akkor " akkkurvaanyádat" és csatt. Utána én is nézegettem,hogy hm, ez hasznos volt, megérte... De akkorra már késő volt.
-
Gizmo94
veterán
Nálam úgy nyár közepétől kb. egy hónappal ezelőttig folyamatosan jelen volt ez a hiba, azóta nem jelentkezett, majd úgy kb. 2-3 napja újra jelentkezett párszor. De nekem a főként és legtöbbet telefonálásra használt Telenoros kártyám nem az SGSII- ben van, így semmiképpen nem köthetem az SGS-hez az okot.
-
Gizmo94
veterán
Mivel felidegesített. Két és fél óra szenvedés után sem ment fel a rom, fc-zett, bootloop, meg ilyenek. Ráadásul elszállt a TBP mentésem is. Utána lefagyott a pc-m is, odin is szarakodott, látta-nem láttta, usb failok, addig basztattam, mire kétszer összeomlott a windoz, késő éjjel is volt, és elszakadt a cérna.
Minden nézőpont kérdése, hogy mire terjed ki a jótállás, amennyiben az ügyfél és a szervízszolgáltató konszenzusra jut.
Azt hiszem, igazán őszintén írtam le a történteket, de lehet,hogy kár volt, mert látom, darázsfészekbe nyúltam.
-
Rotate
veterán
fél év alatt az Optimus 2x-en sem lett 1 karcom sem... azon is GG volt ezen is az van... hasonló karc mennyiségre számítok itt is... én nagy becsben tartom a telefonom, nagyon vigyázok rá
xnace:
ez volt életem első (és utolsó) fólia felrakása... nincs kézügyességem apró pepecselő dolgokhoz... sőt, igazából a felrakással nem volt gondom... a szöszökkel annál inkább... és mire 1-et kipiszkáltam 3 másik aláment... andrenalin szintem meg felfele... asszonnyal is jól összevesztem... és most itt vagyok fólia nélkül, és még a zasszony is haragos...
tanulság > a fóliafelrakás kártékony hatással van a párkapcsolatokra...
-
Gizmo94
veterán
Igen, elégggé rosszul alakult a fogyasztás. Amúgy nagyon tetszett a Ninphetamine, szépen ment,minden ok. volt vele. De kezdek már rájönni,hogy nem a kernelek körül kell itt a gondot keresnem, hanem a saját hülyeségem körül,mert mindenféle idétlen appot felraktam anno amire nem is emlékeztem már és azok a háttérben szépen ténykedtek.. Most erőt vettem magamon, takarítgatok, fagyasztgatok és egyelőre az android rendszer fogyasztása kezd 4% lenni.
norbert999: Nem csinálsz romcsere előtt TBP mentést? Ha van, abból mindent visszarakhatsz, amit az adott rom készítője kitakarított belőle, vagy ha valami miatt széthullott az app, akkor is vissza tudod állítani eredetire.
-
zseko
veterán
A tokról jut eszembe, van egy ilyen cippzáras, teljesen zárható tokom, ezt még a Spicához vettem:
Tud valaki ilyet olyanba ami jó az S2-re? Oldalról becsúsztatós, vagy bármi más nem jó ami nyitott, pláne a mágneszáras, gépiparban dolgozom és csúnyán összeszedné a vasport, az A501-em meg is szenvedte ezt a saját tokjával. Csak ilyen megoldású teljesen zárható érdekelne. -
Gizmo94
veterán
Most én is visszaraktam egy Ninphetamine-t, mert az új Siyah akkuzabálása katasztrofális volt.
Nem emlékszem, melyik volt a TurkbeyV24-ben, most amit felraktam az a 2.6.35.11-ninphetamine-2.1.3+ninpo@titan26Csak nem tudom,hogy ez volt-e integrálva a Turkbey V24-be, mert amivel felraktam, azzal a Ninph kernellel viszont hibátlan volt az akkuidő.
Ez felért egy anyázással:
-
72mviktor
senior tag
Szép napot mindenkinek
A 23-as törököt feltette már valaki?Milyen lett ha igen?Wipe-os rom?Zelma
"Azt kell eldönteni, hogy Kiesen keresztül akarod-e frissíteni, vagy főzöttre is szükséged van.
Ha előbbi, akkor hűséggel viszonylag normális áron lehet szolgáltatónál hozzájutni. Ekkor magyar régiókóddal veszed + nem lesz gond a jótállással sem.
Ha romolni akarsz, akkor rendelheted a neten is függetlenül, de ekkor már jól körül kell nézni tartozékok és jótállás tekintetében."
Azért ez egy kicsit sarkos így szerintem...ahoz hogy romolja nem kell függetlent vennie.
Az enyém szolgáltatós mégis romolom ezerrel,ha esetleg gond lenne a gari mindig "megoldható" -
Gizmo94
veterán
Dehogy veszem,bár tény, hogy más oldalról nézve egy extra pizza ára,de annyira azért nem vagyok szétesve tőle. Szép, ahogy forgatja az oldalakat, meg logikusan lehet benne rendszerezni az appokat, de ennél sokkal többet nem találtam benne, mint más launcherben, vagy az alap gyáriban. Tudtam kezelni,hogy menjen,ne dögöljön meg, nem volt vele sok bajom, csak a fent leírt, ezért inkább az utóbbi javaslatod mellett döntöttem és szanáltam. A Go Launcher EX is tud durva lenni jó témával és beállításokkal, és az problémamentes. De a sok launcher után a gyári TW-nél kötöttem ki, azt használom újabban. Jó az, és tud szép lenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest