- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
HUTCHDB #49277 üzenetére
igen, azt megtaláltam, debugging mode-ban már látja.
látom is a belső memóriáját meg a micro sd kártyát is.
most az a bajom, hogy beraktam az új 16 gigás micro sd kártyát mellé, de a telefonból ghost commanderrel egyszerűen nem látom a micro sd kártyát.. csak a belső memóriát -
vadalma65
tag
válasz
HUTCHDB #48483 üzenetére
Nagyon hiányzott az app drawer, ebben van, és valami brutálisan testreszabható az egész rom, még a miui hoz képest is. Amit nehéz volt megszokni az a kicsi betűk, és néhol zavaró az átlátszóság. Az eredeti miui témák nem használhatók, de tölthető hozzá saját. A régi felszín is választható azt hiszem. Eddig nekem nagyon tetszik, minden program tökéletesen működik rajta, gyors, sima, keveset fogyaszt. Szerintem próbáld ki, tetszeni fog. A fordítás néhol hiányos, de nem zavaró.
-
tajcsi
őstag
válasz
HUTCHDB #45826 üzenetére
bAsszus, eltunt a posztom es most vettem eszre. Szoval letoltottem az eredeti MIUIt a hivatalos oldalrol. Wipe dasta wipe cahs. XDA-rol letoltottem NDHT MIUI romjat. Ezt wipe nelkul raktam fel. Xcell kernelt pedig megtalalod az NDHT topikban kesobb lehet ideteszem de most nem otthon vagyok.
-
pzstm
titán
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HUTCHDB #42258 üzenetére
Most ezekből mit akarsz kihozni?
-Gmail esetében szerver hiba volt. Aznap sokaknak vacakolt. XDA-n lett meg a megoldás, amikor már a 10 ilyen jellegű témát fedeztem fel az adott napon.
-Ébresztő egyszer valóban nem ébresztett. Valószínűleg az android kilőtte a folyamatot. Azóta sem bízom az android ébresztőjében.
-Rebootot már írtam. Dolphin Browser...
-Az utolsót végképp nem értem. Beidézted 2.3.3ról 2.3.4-re frissítésem történetét.
R2D20208: kettővel feletted és kettővel alattad is olvashatod a reboot okát.
-
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HUTCHDB #42251 üzenetére
Röviden és tömören: Dolphin browser HD volt a ludas.
XDA-n lett is belőle jó nagy téma.Szerintem a gyári rom stabilitását itt rajtad kívül senki nem vitatta.
Mett: Gyárin kívül a többi böngésző gyorsít hardveresen? Én eddig úgy tudtam, hogy csak a stock képes erre (ezért a kockásodás).
Joe2119: Nekem az egyik pendriveomon van egy bootolható Froyo. Marha jó játéknak, de azért nem gondolom, hogy kiválthatná a windowst
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #42225 üzenetére
mint látható elég kevés alkalommal szólok hozzá az itteni dolgokhoz, mivel nincs mit megvitatnom.......tényleg jól működik minden a miui-n.
egyébként lehet, hogy elég lenne, csak modem cserével próbálkoznom.......
ki4, kl1-et már próbáltam.
lehet vissza kellene menni a ki3-ra.(#42228) Mett!
jól gondoltam!
töltsd le a soft screen tuning nevű programot ez az a program, amiben azok az állítási lehetőségek benne vannak. -
R2D20208
addikt
válasz
HUTCHDB #42225 üzenetére
Ő a Normal SGS Romon lévő 3 féle Screenre gondolt, amiket lehet választani a settingsben sztem.
(#42227) pana0017 én nem szeretem a Stock kinézetet. Van aki igen. Van akinek ez giccses, azt mondom igen, akinek tetszik , annak örülök. Nagyon nem vagyunk egyformák. Amúgy a következő még szebb lesz (mármint a saját ízlésemnek)
-
R2D20208
addikt
válasz
HUTCHDB #42210 üzenetére
Hát szerintem nem sokan. Most is rakta le 2 ismim, és nem tudják apróbb hibái miatt, és hiányosságai miatt használni.
Ezt ők mondták, írták, tudom, nálad minden okés. Hát nem tudom...
(#42213) znagy69 ezt miközben írtad, közben írtam én is. Mintha egyszerre válaszoltunk volna
(#42212) Mett ízlések és pofonok ugyebár. Rózsaszín Jaguár, vagy Ezüstmetál Porsche Carrera. Kinek ez, kinek az..Mindkettőt tisztelem. Ennyi. Neked a Stock szép, másoknak egy kellemes téma feldobja a teló használatát. Egyik sem elitélendő szvsz.
-
vadalma65
tag
válasz
HUTCHDB #40420 üzenetére
Én se használom, csak kiváncsiságból megnéztem, amit viszont használni szeretnék csak nem működik az a call recording, a felvétel elkészül a player elkezdi lejátszani, de nem hallani semmit. Próbáltam pc re átmásolva, de így sincs hang a felvételen. Kies wifi helyett a wifi file explorert használom, ez tökéletes.
-
rauley
tag
válasz
HUTCHDB #40229 üzenetére
Én kipróbáltam a múltkor a miui.hu-ról letöltött rom-ot,a kinézete annyira nem jött be,az viszont vitathatatlan tény,hogy kurva gyors volt nálam!
Viszont valamiért leszarta azt,hogy fel kéne mennie a Telenor hálózatára! Nem volt hajlandó felcsatlakozni,akármit csináltam vele. így telefonként nem tudtam használni.
Legyalultam végül,és ment fel egy Checkrom RevoHD 4,GoLauncherrel ICS-re témázva,KL1-es modemmel,void kernellel,és eléggé fasza! -
vadalma65
tag
válasz
HUTCHDB #40163 üzenetére
Még nem próbáltam : Christmas Theme
-
migabi24
nagyúr
válasz
HUTCHDB #39891 üzenetére
Az nem tünt még fel neked, hogy miui rosszabbul kezeli a kijelzőt, fényképeken vettem észre, hogy az élesség a nullával egyenlő a gyári romhoz képest, kipróbáltam több kernellel, hátha az a bűnös, más galéria appokal, de akkor sincs olyan szép mint a gyári, a bravia tuningal meg aztán tényleg gyönyörű
-
Sógi
addikt
válasz
HUTCHDB #39883 üzenetére
Az xda-s NDT-n gondolkodom, már itt is láttam 1-2 pozitív hsz-t!
Már nem emlékszem mi volt nyáron
Persze, próba-cseresznye alapon hétvégén felrakom, úgyis ráérek majd telefont nyomkodni(#39885) Carlo22: Töröld a TBP-t és telepítsd újra! De a tbp mappában vannak fájlok is?
Superuserben engedélyezve van?
(#39886) zseko: Próbáld ki a screen filter nevű appot, ha jól emlékszem azzal sikerült még lejjebb vennem...
-
znagy69
őstag
-
xnace
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest