- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
killerjohn #50364 üzenetére
sippet, killerjohn:
lasúak vagytok
-
Piwi
veterán
válasz
killerjohn #50364 üzenetére
2 hsz-el feljebb vótmááá
-
smoli
aktív tag
válasz
killerjohn #46174 üzenetére
(#46175) pzstm
(#46181) C.Brigante+1
-
C.Brigante
veterán
válasz
R2D2 romja csakis! nem banod meg..
-
pzstm
titán
válasz
R2D2 romját tudom ajánlani meleg szívvel (5.1)
Olyna szinten gyors és tökéletes, hogy néha már nekem fáj
-
hossszú
őstag
válasz
killerjohn #46053 üzenetére
Én a második linken lévő sráctól vettem, tökéletes.
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #46060 üzenetére
megjött. hibátlanul teszi a dolgát
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #46060 üzenetére
unicumtól nyugodtan rendelhetsz. ő itt drBonci kollega néven ismert. Csak pozitív tapasztaltot tudunk mondani róla
-
Mett
senior tag
válasz
a 799-est ma vagy holnap kell megkapnom, ha gondolod utána írok milyen
-
iSonic
addikt
válasz
az sem rossz ötlet
-
iSonic
addikt
válasz
killerjohn #46049 üzenetére
hát megyeget..
picit szaggatósan
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #45920 üzenetére
Bocs, de én S2-ről írtam. Noteról semmit sem tudok. Akkor sorry, tárgytalan.
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #45912 üzenetére
240 a gyári alap, nem 320.
F-ect: konkrétan nem mértem, csak az érzésre hagyatkoztam, de 1-2 nap és talán tudok nyilatkozni. Most lassan, vagyis inkább holnap jön a grafikai design átdolgozása, mert nekem annyira nem gyerebe az ICS látványvilága.
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #45905 üzenetére
Persze hogy befolyásolja, én tesztelgettem 192 és az alap 240-es értéken, értelemszerűen 240-en több pontot ad minden.
Ami pozitív az ICS-nél, hogy én 192 dpi-n használom ezt is mint az eddigi romokat is, és itt végre a market nem nyerít bizonyos alkalmazásoknál, hogy nem kompatibilis a készülékkel. És a market is full smooth, semmi röccenés. -
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #45790 üzenetére
új eredmény: 1600mhz - 7646. nem melegedett. 20 ponttal kevesebb az 1700-as note-tól
1195
2264
1765
298
1243
525
(23.1 mb/s) 150
(>50 mb/s) 206
1600 mhz
7646 -
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #45838 üzenetére
Én is nyomkodtam egy noteot valamelyik nagyáruházban, és meglepődtem, hogy mennyire laggol, de azt gondoltam, hogy biztos valami régi szar rom van rajta.
-
pzstm
titán
válasz
XI. kerület nem jó?
(Illetve most XIII.-ban dolgozom de nincs nálam a JIG)
-
pzstm
titán
válasz
samfirmware stock romjaira gondoltam
De akkor nem az igazi. Viszont az SGS2 azért out-of-the-box is simán jó szerintem
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #45836 üzenetére
ezt nem tudtam
viszont a legfrissebb gyári FW-k már csak jobbak azért
-
agabe
addikt
válasz
killerjohn #45792 üzenetére
betegek vagytok
viszont ami tenyleg durva, hogy sgs2 mind 2D-ben, mind 3D- ben lenyomja a note-ot minden esetben, pedig ha mar a note a mostano csucs, akkor nem kene.
Azt viszont ne felejtsuk, hogy a note nem melegedett, az s2-es viszont tuti.DonDragonka:
a noti lehet, hogy megerett egy "romcserere"ha ujrahuzod a windowst, akkor elvileg nem kell varakozni a progikra hogy elinduljanak.
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #45790 üzenetére
az előző tesztedben jobb volt a 2d, 3d eredmény. ez a vége? ennek mennie kellene 1800-on is
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #45788 üzenetére
s2 7562 1600mhz
1162
2246
1777
298
1238
485
21 mb/s 150
>50 mb/s 206
1600mhz
7562amúgy mennyi a vége a procinak?
-
mivan80
aktív tag
válasz
killerjohn #45222 üzenetére
Igen azt!
(javaslom próbálj ki több iGO verziót is, van jobban testreszabható, és bolondbiztosabb verziója is.)
Korábban nekem is tetszett a Sygic, de ez a Visegrádi út eléggé helyretette az értékítéletemet... Legalábbis jelenlegi formájában. Arról nem is beszélve, h ezért a csicsás "szolgáltatásért" még pénzt is kérnének...
DE persze, ha neked bejött, használd egészséggel!
Lehet csak engem nem szeret vmiért...
Engem rendesen büntetett, az uccsó félórát a gyerek már végig üvöltötte a hátam mögött!
Hazafelé a rövidebb utat viszont szépen végig aludta.@ (#45227) kaisers:
Na igen, de vmiért azt nem mindig adta fel. Volt amikor laza sávváltáskor is feldobta, de volt pl. a gyorsforgalmi előtti kereszteződésnél, h kuka maradt és fingom sem volt, h a gyorsforgalmira akar-e felvinni, vagy mellette tovább egyenesen, paraszti józan ész segítségével döntöttem a gyorforgalmi mellett, a forgalom menetében nem volt vmi túl sok időm gondolkozni, de ez csak egy példa volt, volt még jópár ilyen Pesten.
Később egy pirosnál próbáltam beállítani, h minden kereszteződésnél, minden sávváltáskor jelezzen ezzel időben, de nem jöttem rá, h hogyan lehetne.
De persze a lámpánál nem voltvmi sok időm a beállítások között kirándulni, és lehet h én voltam a hülye és előző nap nem 30 percet kellett volna a beálításaira, tesztelésére hagynom, de iGOhozszokott agyamban meg sem fordult, h napokat kéne töltenem a beállítások elsajátításával, h vezetés közben ismeretlen terepen is menjen flottul minden.Továbbra is állítom, nekem nem jött be, de persze kinek a pap kinek a paplan, szóval, akinek bejön, használja egészséggel, én nem csalom meg egyhamar a jó kis iGO-t!
-
C.Brigante
veterán
válasz
killerjohn #45223 üzenetére
azon a nyelven beszél amire a telefon állítva van.
Rotate: Evidens, h mindenki azt ahsznál amit akar... de nekem akkor is fáj amikor egy elavult programot egy messze előre mutató cég programjához hasonlítunk! Gondold el, ha megcsinálják végre ezt a szerencsétlen Budapest street view-t is végre (mert már régen elkészült volna ha aez a béna ország anno aprúvolja a fényképezést...) akkor a google navigációval gyakorlatilag lehetetlen lesz rossz utcába fordulni és nem mellékesen lesz komoly a látványvilága a navigációnak! node azért hajrá sygic!!!
-
raycoon
tag
válasz
killerjohn #45223 üzenetére
Kellett nekem cseh nyelvű számítógépet is használnom már.. Megszoktam, hogy sok esetben ne érdekeljen a felirat..
Egyébként az angol navigációhoz is hozzá lehet szokni.. Max az utca neveket szűrd ki miközben hallgatod..
Jja, a map-hez egy kis adalék, ha valaki nem tudna róla.. Be lehet cache-elni pl majdnem egész BP-et offline használathoz és akkor nem töltöget a térkép miatt, csak az újra számolás miatt, ha más merre mész. Bécsben kifejezetten jó volt offline térképnek.
-
raycoon
tag
válasz
killerjohn #45218 üzenetére
Tud magyarul.. Nekem is magyar a nyelvi beállítás..
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #45218 üzenetére
Nekem navigált már magyarul, szóval tud, de egyelőre fagyasztva van a gmaps, így nem tudom, hogy mit kell beállítani. (A telefon nyelve magyar.)
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #45190 üzenetére
A sygic alapvetően jól használható, de vannak hibái. Nálam eddig ezek jöttek elő:
-Bp-en be akart vinni egyirányú utcába
-Dobott már 2-3 FC-t
-Nem jól kezeli a védett utat: autópályán haladtunk, elmentünk egy alsóbbrendű út felett, és a helyzetünket jelző nyíl átugrott rá, pedig se lehajtó, se semmi nem vitt rá
-Hegyen mentünk felfelé egy szerpentinen, és sosem tudta, hogy pontosan hol tartunk. (Egymással párhuzamos útszakaszokból áll a felfelé menő út, melyek végén 1-1 180 fokos kanyar van. A jel le-föl ugrált 2-3 ilyen párhuzamos útszakasz között folyamatosan.) -
C.Brigante
veterán
válasz
Egyszer feltettem es kiprobaltam. beadtam neki egy utvonalat majd torolni akartam azt. nem sikerult, akarmit allitottam be mast neki ez mindig oda akart menni. mesekonyv hatasa van a proginak, gagyi, hoki, szar. ennyi. A gmaps-hez meg ne hasonlitsuk mar. eg es fold szimdroma.
-
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn #45194 üzenetére
zsepit ha esetleg magömlésed lenne a sok paramétertől
Bár ezekből jó ha egy belekerül az új S3-ba
-
Rotate
veterán
válasz
én sem értem mi baja vele, jól navigál... bár S2-n kissé bugos utóbbi időben, de amikor sikerül elindítani akkor hibátlan
-
lefkosia
őstag
válasz
killerjohn #44687 üzenetére
Amennyiben volt kernel, vagy nem gyári rom, akkor jig-gel nullázod a számlálót, majd teljes reset: *2767*3855#, odinnal felteszed a legutolsó független gyári rom 2.3.4-ot.
Ha szolgáltatós vagy, akkor Kali kolléga által leírt módon járj el.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #44539 üzenetére
Azért a Note-on "kicsit" nagyobb felbontással megy a pentile, mint az sgs-en.
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #44539 üzenetére
Agyfaszt tudok kapni a pentile-os vájtszeműektől. Ezek allergiásak lehetnek a Bayer-rácsra is... Nevezzük is el őket Foveonoknak!
Keldor papa lesz a királyuk!
-
agabe
addikt
válasz
killerjohn #44510 üzenetére
grat a masinahoz
en otthon egy yp-g70-est hasznalok (wifi 5.0 a galaxy s sorozatbol) hasonlo okok miatt ami neked is tetszik...csak az nem telefon, bar sokkal olcsobb is.
valoban nehez elszakadni az 5coltol, de telefonban ha lehetne, akkor s2-es tudasu telo kene s1 - defy meretben es az 5colos kutyut is megtartanam tovabbra is. -
zelma
aktív tag
válasz
-
pzstm
titán
válasz
ha már Prime, akkor megvárnám a FullHD-s kiadást belőle. Tudtommal már lehet kapni a sima-t
A Full HD-s is nemsokára jön, az már gyárilag ICS-el
-
F-ECT$
titán
válasz
Jó az a Prime, de ha ennyi pénzed van kütyükre, akkor nem lenne érdemes kipróbálni az ipad2-t? Vagy munka miatt vennél billentyűzetes droid táblát?
-
lefkosia
őstag
válasz
killerjohn #44504 üzenetére
Gratulálok a note-hoz! Később tudnál mondani véleményt akku idő, megbízhatóság, gps, stb.
-
bence007
tag
válasz
Grat hozzá!jó dőntes volt,biztos nagyon szeretni fogod!A többi emberrel meg ne foglalkozz,hogy ki mit mondd!csak irígykednek!;-)
-
JUmbozorzje
tag
válasz
Gratulalok!
En nagyon sokat telefonalok kozegben, bar nem is nagyon erdekelne, hogy ki mit mond/gondol.
A hatrany, hogy nagy es ez szamomra kizaro OK is egyben.De orulok, hogy orulsz
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #44347 üzenetére
100k körül kb.
-
válasz
Igen, sokkal jobb szerintem!
-
Leonardo91
őstag
válasz
Gyors, stabil, letisztult , jól néz ki, akksival is egész jól bánik.. mi kell még?
-
C.Brigante
veterán
válasz
ez a baj, hogy pontosan nem tudom mit mutatna csekrom után. már én is azt használom egy ideje és hiányzik egy kis változás..... Sógi kolléga azt mondja szerinte kk5-nél gyorsabb ez az illusion. B@ssza a csőrömet
-
válasz
killerjohn #44311 üzenetére
net nálam is nagyon sokat megy, és ez az s2 esetében még pont kivitelezhető akár egy kézzel is, de nagyobb telefonon már nem! meg szemre/látszatra is nagy a note, nem csak fogásra, részemről már az ízlés határán felül van, nem az a telefon, amit bárhol és bármikor simán hurcolászhatok - főleg majd nyáron, amikor lengébben/alig öltözik az ember -, és csak úgy előkaphatok...
az igazat megvallva, s2 után inkább lépnék méretben kicsit lefelé, hogy a kényelem is maradjon!
nehogy i4s legyen... -
PaFec
aktív tag
válasz
killerjohn #44297 üzenetére
Èn S2-t Galaxy Tab mellè vetem. A tabot lehet lecserèlem note-ra, pont most gondolkozok rajta, de az S2-t biztos hogy nem. Az S2 az S2. Marad egy darabig
-
válasz
nézegettem, próbálgattam, mert aránylag olcsóért lett volna új, de nagy, kényelmetlen már telefonnak - az s2 pont a határon mozog -, ezért nem csábultam el...
-
bence007
tag
válasz
Én azt mondom semmiképpen ne gondolkodj a cserén ha nem zavar a mérete!sokszor jól jön a nagy kijelző!azzal számolj,hogy bárhol veszed is elő mindenki csak nézni fog,hogy mi az a kezedbe!
mZoleee; Az Illusion romot ajánlom!pár hsz.-el fentebb linkelte valaki!stabil,gyors,letisztult!
-
Piwi
veterán
válasz
Telenor boltban megtapiztam.. Első benyomás hogy nagyon nagy
a kijelző gyönyörű..
gyári rommal elég fürge volt, pedig volt rajta sok szemét.. Ha elfogadható árban lenne, tuti cserélnék, de 50ezret nem ér meg nekem
-
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn #42841 üzenetére
Nekem az van fent 14 órája, és okés eddig. pzstm küldök mailt...
-
válasz
killerjohn #42841 üzenetére
a teljes xxkp8 firmware esetén játszik?
mert úgy nagyon jó! -
mykos
aktív tag
válasz
killerjohn #41980 üzenetére
Ha leggyorsabban akarod, akkor beviszed a Telemax-hoz budaörsön, mivel ők a központi szerviz, így vagy úgy mindenképp hozzájuk kerül. Samsung márkaboltokba is leadhatod, pólus, westend..bla. Ilyenkor 5-8 munkanap a várható. Meg a gyors szerviz pontokba is ami a samu honlapján van..ilyenkor hívnak egy szervizfutárt és beküldik a telemaxba.
-
DjBlero
őstag
válasz
killerjohn #41980 üzenetére
Szervizfutár
Ha prémium Samsung mobiltelefonja, notebookja vagy monitora a garanciális időszak alatt meghibásodna, ingyenesen elhozzuk Öntől, majd lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk és utána visszaszállítjuk Önnek.
Mobiltelefon esetén új szolgáltatásunkat, az adatmentést is igénybeveheti.
Szervizfutár igénylése
Melyik készüléke hibásodott meg? Tovább
Szervizfutár
Hogy működik díjmentes szolgáltatásunk?Futárunk az Ön által meghatározott helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket. A munkanapokon 16.00 óráig beérkezett igényeket leghamarabb a következő munkanapon teljesítjük. A munkanapokon 16.00 óra után beérkezett igényeket leghamarabb a rendelést követő második munkanapon teljesítjük.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Ön által megjelölt helyen és napon visszaadjuk azt.Mi a mobiltelefon adatmentés?
Ha a mobiltelefon javítása szoftverfrissítést igényel és a készülék állapota ezt lehetővé teszi, a rajta lévő adatokat a javítás megkezdése előtt ingyenesen lementjük.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a készülékek adatmentése nem minden esetben lehetséges, illetve esetenként csak részlegesen lehetséges:
Az adatok mentésére vélhetően nincs lehetőség, ha a készülék nem kapcsol be vagy bekapcsolás után lefagy, ha a készüléket folyadék okozta vagy mechanikai sérülés érte.
A telepített játékokat, (jogdíjas) alkalmazásokat, fizetős csengőhangokat nem lehet elmenteni és visszatölteni a telefonra.
Az SMS és MMS üzenetek mentésére és/vagy visszatöltésére típusonként eltérően van csak lehetőség, így azok megőrzését garantálni nem tudjuk.
A mentett állományokat a készülékre történő visszatöltés után azonnal töröljük rendszerünkből, így azok későbbi visszanyerésére tőlünk semmilyen formában, semmilyen célra nincs lehetőségezt irják,online kell szervizfutárt kérni szerintem
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #41966 üzenetére
ez milyen számon hívható, és hány nap a szervíz?
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #41957 üzenetére
Igen. Nem tudom. Új képernyő. Nem árt, de lehet nem foglalkoznak vele.
-
válasz
killerjohn #41957 üzenetére
szervizfutár?
-
WaterWave
veterán
válasz
killerjohn #39698 üzenetére
jövőre jön Q1
-
Apol77
tag
válasz
killerjohn #39537 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom
-
SzlobiG
félisten
válasz
killerjohn #39195 üzenetére
Nézték=fos ne tedd fel. Nagyon bugos.
-
sippet
senior tag
válasz
killerjohn #33503 üzenetére
értem én, csak nem tudom, hogy ő hol olvasta, hogy 2% alá nem lehet menni.
mármint én? muhaha. nem olvastam sehol, ez a saját tapasztalatom, ettől még nem vonom kétségbe, hogy nálad minden fasza.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #33464 üzenetére
Nem tudom honnan jött az a 2%
sippet írta, hogy neki 3%, és örülne a 2%-nak.simán elérhető 1% teljes sync mellett
Akkor írd le, hogy hogyanNekem olyan 1.2-1.5% körül szokott lenni.
-
Caaabi
senior tag
válasz
killerjohn #32011 üzenetére
google earth, térkép és igo is ugyanugy téved..checkrom 2.0 xxki4 siyah 2.0-s kernellel,felraktam a fasterfixet is de nem veszek észre semmi javulást
-
joe2119
tag
válasz
killerjohn #30832 üzenetére
Amit linkeltem az Siyah-v2.1 Final HIVATALOS !
NEM A 2.1 béta !
5350 pont
"ja, és xda fórumon is sokan írják hogy gondjuk van vele" ezzel biztos NEM mert félórája linkelte a készítő
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
killerjohn #29724 üzenetére
Szinte tuti, hogy nem hw-es baj okozza. Sokkal valószínűbb, hogy valami sws dolog a ludas. Meg ugye a szerviz mit mondana? Náluk tuti nem lenne reprodukálható.
Ezek ilyenek... túl okosak már. Az sgs2 is már inkább számgép, mint telefon...
Szerk.: feleséged is sgs2 tulaj?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
killerjohn #29716 üzenetére
Miért, szerinted nem kellene bírnia 10 napig egyhuzamban bekapcsolva? (Mármint rendszeres töltéssel). Sok??? Na ne hülyéskedj...
Gyári rommal ezt tudnia kellene!Szerintem bárminemű random reboot nem lehet természetes....
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
killerjohn #29710 üzenetére
Gyári, kiessel telepített a romom, mégis volt már 2 reboot (az egyik 240h uptime után)
-
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn #29494 üzenetére
"OTA Update:
The OTA is having lots of work done to it still and it has not been released yet, nor will it be till it is 100% completeI am making this post because everywhere I look there are people asking "where can I download OTA?" and "When will it be ready?"
Well You heard it here, it isnt available, it isnt ready yet and it wont be until ficeto is finished with it!
Ice-Cream Update:
There is no ROM yet! No one knows if it even will come to the SGS or SGS2!WE HAVE TO WAIT AND SEE!
As soon as a source becomes available (if at all) we will have it and the guys in the team will do everything they do to it to make it amazingThank you from your time, now please wait and see what comes, there will be a notification sent out when it is available, like all new ROMs "
(Ebből azt szűröm le, vagyis így érzem az első ICS custom rom, szinte tuti Ficeto tulajdonában lesz)
Hogy mikor és melyik teló. Passzolva. Sztem lesz meglepetés egy hónapon belül valami.
-
adamho
tag
válasz
killerjohn #29229 üzenetére
Csak azért kérdezem meg ezerszer, mert az utóbbi időkben nagyokat szívtam.
Jelenelg XXKI4 van fönt, új bootloaderrel.
A Dlev v3.0 telepítés menete:
1: Wipe/factory reset
2: ROM belső SD-re másolása
3: CWM recovery
4: Install any ZIP from SD card
5: rendszer újraindul, és boldog vagyok?Bocsánat a sokszoros visszakérdezésekért, de a KI8 és XXKI4-en kívül semmilyen más ROMot nem bírtam felrakni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Miben?
-
Nordik
őstag
válasz
Maradt a régi zöldes téma?
-
mycso
veterán
válasz
killerjohn #28970 üzenetére
magyarul most az XXKI4 a legjobb,
Hát ebbe nem sok konkrétumot látok....(mondhatni ez elég szubjektív véleménynek tűnik)
Mind1, már közben írtam, hogy ki4 lesz, tehát mind1 is.
Sokka a 3szög az eredeti kernel visszapakolása miatt szűnt meg.
-
WaterWave
veterán
válasz
killerjohn #28956 üzenetére
köszi... akkor így már tiszta
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #28913 üzenetére
és amit tegnap is említettem ez már állítólag 2.3.5-ös KI4
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #28829 üzenetére
Csak találgatni tudunk, én reménykedek
-
Caaabi
senior tag
válasz
killerjohn #28796 üzenetére
értelek de nekem valamiért akkoris lefagy 1600 ra huzva és cska aksi ki meg be segít.. lehet rom vagy kernel vagy modem miatt ez a jelenség ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
killerjohn #28729 üzenetére
Ez tetszik, milyen beállítást ajánlanál leomar75 2.7.1 es romhoz syjah 1.8 as kernellel hogy a battery life továbbra is hosszu maradjon esetleg hosszabb, jelenleg a set cpu van ugyvan beállítva h min 200 max 1000 screen off min 200 max 500akkor 1600nál 1425, 1400-1325, 1200-1275, 1000-1175, 800-1075, 500-975, 200-950, 100-950 és ígyis viszonylag jó az akkuidő de ha tudsz ezzel a progival mégjobb beállítást hasonló min 200 max 1000 es procira akkor megköszönném
am a set cpu van ha beállítottam a procit 1400 ra még elment de 1600 nál már megfagy és ujra kell indítani úgy hogy kivenni az aksit meg minden :S meg gondolom 1600 al eszik is rendesen
-
No.01
addikt
válasz
killerjohn #28769 üzenetére
LOL
Mellesleg en is igy voltam vele, de most "nyertunk" egy kis idot amig az S3 megjelenik... Bar ezt a telefont annyira megszerttem, h lehet nem is adom majd el inkabb megtartom referencia alapnak az S3 melle
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
killerjohn #28769 üzenetére
igaz a párszáz pixel széltében és magasságban nem sokat számít a kijelzőnél
sgs3 nem lesz sokkal jobb a primenál én többet vártam tőle... (~400mhz plusz meg a 12megapixel már a 8 is sok...)
-
F-ECT$
titán
válasz
Nem lesz sok a töltési áramerősség?
A GPU-n állítottál valamit?
-
Shummo
senior tag
válasz
Akkor hajrá V2.0 is kinn van már. Nekem eddigi legjobb. Vmi battery drainem mindig volt az előzőkkel. Most egyenlőre nincs
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Szép munka!
-
Solten
őstag
válasz
killerjohn #28531 üzenetére
Nem lehet megunni...
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #28397 üzenetére
És az a fül hol van?
-
Sokka
aktív tag
válasz
killerjohn #27669 üzenetére
Mégiscsak ezzel a kernellel lesz valami. Már vagyunk hárman.
Amúgy linkelte már valaki a 2.0-ást? Mert beírtam a keresőbe, de nem találtam. -
Soound
tag
válasz
killerjohn #27210 üzenetére
Így van, nyers cyan. Egyik srác a Q&A topicban szívott a nandroid backupjának visszaállításával, ugyanis visszaállítás közben apk-i odalettek. Hála istennek nekem ilyen gondom nem volt.
Aki Cyanogen-t akar, az előtte olvasson utánna, mert ahogy már fentebb írtam, a "mássága" akár gondot is okozhat.
-
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn #27210 üzenetére
Bocsi nem engem kérdeztél, de igen így van. A CM7 nem tartalmazza a google programokat (pl. Market, Gmail, stb.), azt külön kell flashelni a recoveryben közvetlenül a rom után. Ezt a csomagot legegyszerűbben a ROM Managerben lehet letölteni.Amugy ITTis követhetőek a Nightly-k.
-
Soound
tag
válasz
killerjohn #27208 üzenetére
-
knyitogato
őstag
válasz
killerjohn #26712 üzenetére
Miért?
lefkosia: köszönöm az ajánlást! a fólia teljesen védi az előlapot?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
akkor már inkább: sgs2 hd lte vagy az sgs3
-
pzstm
titán
válasz
Miert is??? En total nem erzem ezt...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
killerjohn #26526 üzenetére
Szerintem alaplap és táp függő!
-
bordi10
senior tag
válasz
killerjohn #26305 üzenetére
+1..nálam a HD2 1,5 évig vendégeskedett, az utolsó félévében NANDroiddal
-
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn #26302 üzenetére
Jó is volt az...
-
cundeyy
tag
válasz
killerjohn #26179 üzenetére
Köszi!
Feltettem, kipróbáltam..
Őőő
Ami bajom volt azzal, hogy nem tudtam beletekerni a filmbe, csak ha az egész részt használtam, de az meg elég körülményes volt, mert a szemem nem olyan mint a sasé.
Viszont sikerült a VLC cuccot összehoznom.
Igaz most a helper-ben nem pipálta ki az alsót, de most legalább megy.
A Remote is meg a Direct Pro is.
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem nyílnak a Foldok?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest