- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
zerostar #7438 üzenetére
Nem értem
Most próbáltam, össze-vissza scrolloztam és nagyítgattam agyatlanul/gyorsan direkt, egy darab kockásodást sem láttam...De mondom én a HD-t használom. AZért rakd fel a hd-t és azzal is próbáld ki sztem...
A telefon egyébként gyors és minden ok vele?A nagyításnál is betördeli rendesen mikor már akkora egy betű, mint majdnem egy ikon...valaki panaszkodott erre, h nem látja + nem tördel rendesen..Nálam a hd igen.
(#7440) d.beni: root exp innen le tudod tölteni
[ Módosította: #65675776 ]
-
válasz
zerostar #7433 üzenetére
szerintem nincs értelme, jobban néz ki a sok kis kocka, mint a hirtelen elnyújtott oldal, vagy hasonló... meg amúgy is takarékos funkció, részint ezért lett kitalálva!
bizi990; li-xx akkumulátorok esetén már kicsit más a csepptöltés fogalma is, mint a régebbi ni-xx akkumulátoroknál! illetve itt még az sincs, hogy feltöltés után lekapcsol, majd x merülés után visszakapcsolja a töltést! ha nagyon tágítani akarod az akkumulátor celláit, akkor feltöltés után néhányszor lehúzod, majd visszadugod a töltőt, és úgy rátölt valamennyit, de a végtelenségig azt sem engedi!
-
Sógi
addikt
válasz
zerostar #7427 üzenetére
Nem! Legalábbis nálam nincs kockásodás, utoljára a sam wavenél tapasztaltam durva kockásodást
Volt már, h gyorsan scrolloztam, de nem vót ilyen, legalábbis dolphin böngészőnél nem..
(#7424) 1taki1: erről nincs infóm, de Gizmo ezt használja, még nem jelezte...
Ezért is várom már a javított 1.5-öt!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest