Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borge
csendes tag
Na, amint lesz rá időm, ezt meglesem. Az uninstall/install-al semmi probléma, az elmúlt 3 napban kb. 15-ször töröltem és raktam fel újra, úgyhogy lassan már agyf@szt kapok tőle. Köszönöm mindkettőtök önzetlen segítségét (már ennek is örülni kell ebben a mái világban), majd jelentek az eredményről!

-
Borge
csendes tag
-
Borge
csendes tag
Ja, értem. Kb. egy éve játszottam vele utoljára, rémlett is valami, még a trader mod-al kapcsolatosan.
Akkor, miután az fsgame.ltx-ben a gamedata sorban mindkettő "true"-ra van állítva, az alapjátékban nyissak egy gamedata nevű könyvtárat? Majd ide másoljam be és itt futtassam a socol2009_rc1 exe-t? -
Bencom ™
őstag
hopp ezt lefelejtettem:ERŐSEN SPOILER!
már az megvolt
bennvagyok a szarkofágban... az dedurva hely... PDA alapon kijelez 30 embert (persze mind exós, de már nekem is van, találtam lenn)
Sugárzás az egekben, szóval sokáig nem fogom húzni...
Ja és valaki oroszul duruzsol a fülembe egyfolytában
Lehet ezt a játékot még fokozni?
-
Hun'reeth
őstag
Akkor te valami könnyített játékot nyomsz
mert az alapjátékban se ez a ruha nincs ott se a katonákat nem lehet így legyőzni. Ők lövik szarrá az egész telepet ha felbosszantod őket, akkor meg nézhetsz bután.(#3076) VinoRosso: ahol a vonat van az Agropom felé? Hát ott aztán van anomália anomális hátán.
De ha te mondod. De ott is van a keresett papír? (az ellopott dokumentumok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

bennvagyok a szarkofágban... az dedurva hely... PDA alapon kijelez 30 embert (persze mind exós, de már nekem is van, találtam lenn)
Vagy én értettem félre azt az előző hszt?
egyre jobb
mert az alapjátékban se ez a ruha nincs ott se a katonákat nem lehet így legyőzni. Ők lövik szarrá az egész telepet ha felbosszantod őket, akkor meg nézhetsz bután.
shield