- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
proci985 #3229 üzenetére
Hát nekem inkább az a játékm jön be ami kijött. Az ilyen modokból csak azok jók szerintem amik a grafikára gyúrnak rá(óverhaló meg a flót
) a többi egy nagy szar( inferno és társai ). Nem tetszik hogy húszezer artifactot ki lehet pakolni az övre, aztán egyik se használ semmit, pl rajtam van 10 db holdfény, és 65kg val futva a hátamon kifulladok 5 mp alatt. Mod nélkül rajtam van 5 és ruhától függően akár végtelen ideig is futhatok. Nem jók a blowoutok se, idegesítő hangje van, grafikailag se túl szép, és nem lehet vele mit csinálni, ha rájön a játékra az ötperc ott halsz sziven ahol vagy. Meg vannak ezek az idegesítő szellemek, amik átmennek a falon is nem lehet előlük elbújni, ha lelövöd őket akkor meg elfogy a lőszered. Jó úgy az eredeti gáma ahogy van, az összes opció el lett találva, szerintem azért is lett sikeres, amin javitani kellene az az idegesítő swap(= motorcsere), meg új pályák kellenek, amiket kihagytak, több szál a cselekménybe( amiket kihagytak), több mellék küldetés(amiket kihagytak), tényleg egy kicsit jobb AI( amit kihagytak ), meg egy fanatikus béta tesztelő, aki benéz minden résbe, kipróbál minden lehetőséget, amire még nem is gondoltak( =én
akit kihagytak ).
Amugy érdekelne engem is ez az SDK-s játékmodos terület, csak sajnos nincs időm most ezzel pepecselni, de lehet nyáron ha lesz egy kicsi, belefogok a shader programozásba, aztán meglássuk mi sül ki belöle.
mod:
az meik pálya a dark wood ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest