- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Igen, változott. A Legendary-val kapcsolatban került felszínre, kekeeci társunk jóvoltából, több hibás rejtekhely megnevezés amit az alapjáték frissebb fordításában követtek el. Ezek javítva lettek, természetesen több más modban is korrigáltam.
hubai1979 melankolikus őszi hangulatú, nekem tetszik, jól néz ki benne a magas fű, jól meglehet benne bújni, persze ez veszélyt jelenthet ránk ha figyelmetlenek vagyunk.
A zöldfülűek falujában szól a zene és beszélgetnek, alig lehet észre venni a fűben ülő Stalkereket. Előrébb dodopek rakott fel képet a Szido pincéjéről, rohadt jól néz ki. Még csak Kordonban vagyok, úgyhogy többet nem igen tapasztaltam. A Clear Sky a főbb csapás irány, de ma melankolikus a hangulatom, ezért az Autumn Aurora 2-őt indítom perceken belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield