Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
aktív tag
válasz
DaemonX #1991 üzenetére
Amúgy ha arra a Redistributable akármi 2010-re gondolsz, azt felraktam a játékkal együtt, plusz még az általad megnevezett fájlt letöltve külön is. És letöröltem a 3 megnevezett DLL fájlt. A probléma továbbra is fennáll. (illetve az ltx fájlt is töröltem, ahogy azt kellett)
Na mindegy, ezért gyűlölöm a PC-t. (általános problémák)
-Grafikai beállításokkal kell szarozni
-Össze-vissza az FPS, játszhatatlan a játék
-Crash-el a játék
-Várni kell millió Patch-re,mire játszható lesz
-Telepíteni kell, ami rohadt hosszú folyamat
és még sorolhatnám
-Ja meg fájlokkal kell babrálni de persze ez se segít.Annak idején az ilyen és ehhez hasonló f@szságok miatt lett tele a tököm az egésszel. Most meg lenne egy játék, ami érdekelne, de az is b@szik elindulni....
-
DaemonX
aktív tag
válasz
kislaki92 #1985 üzenetére
Nem, most telepítem újra a játékot.. Az előzőleg leírt módszert próbáltam, hogy az adott dll fájlokat töröltem, amik ki voltak emelve, stb. Meg többféle dolgot, de úgy se működött. Viszont ha feltelepült, akkor megpróbálom. Az általad említett fájlt honnan tudom letölteni?
-
DaemonX
aktív tag
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy valaki tudja-e, hogy a következő probléma mitől lehet.
Feltelepítettem a játékot, azonban indításkor azt a hibát írja ki, hogy: XR_3DA.exe nem Win32 alkalmazás.
Szeretnék vele játszani nagyon (hozzáteszem, évek óta nem játszok PC-n, csak konzolon, de ez most nagyon érdekelne).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged