Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
/Enot/
A Cordon-nál éppen, hogy fel tudtam fejleszteni a fegyvert, mert a bázison újratermelődő vadak megölték a szerelőt - így a rucit is Kardán Mester javította fel az első szintig - , aki nincs helyhez kötve - bár, ekkor is megennék a szörnyikék, hiszen a közvetlen közeléből kezdenek azok!
(Ekkora programozói hibát! A túlzásba vitt anomália-sűrűséggel együtt!
)
Nekem a 7,62-es lőszervásárlás vitte még el a zsét, mert a kutyákra is azt használtam: a + loot fontosabbnak tűnt... (alig akad tároló ládika a mocsárban...)
Ill, ha kipucolom az első 2 térképet, akkor már csak a vadak termelődnek újra a kifosztani való "ellenfelek" nem és a kezdő detektorral sem lehet értelmes arti-kat begyűjteni - szerelő nélkül meg nem bóklászok ott.
A Mocsárban maradt készletemért nem mentem még vissza (RPG + lőszerek, 3 tucat, eladnivaló fegyver, stb.), de a kezdő fegyverrel való rohangálás eléggé pénzpazarló mulatság, még Zlaton-ban is - alig potyog hozzá lőszer, a többi fegyver meg nem fejleszthető a kívánt szintre.
Van még ~100k-m arti-kban, de ez az összes vésztartalékom - a 'majdan fejlesztünk rajta' fegyvereken kívül!
A Bagoly által meg nem "vehető" fegyvereket meg dobáltam/hagytam el, nem tudva a 80 alkatrész fontosságáról - az első végjátszás varázsa, ugye!
Hhmm, akkor az AK-107-es lesz a befutó: távcső + 2-3k "ingyen lőszer" már van hozzá! Aztán, majd meglátom, hogy mit dob a gép!

A Zsoldosok ellen a Fürgétől rendelt SVD-t használtam (ehhez hoztam lőszert az első 2 térképről és vettem Bagolynál is; ezt is 2.-ra hozta Nimble, mert először a K-s verziót adta, ahhoz meg nincs lőszer, még aranyáron sem), mert semmi más, "komoly" fegyvert nem lehet beszerezni, rabolni!
Messzebbről nézelődve kevésbé találnak el, viszont nagyon kell vigyázni, hogy még időben ki legyenek fosztva a hullák, mert elég rövid idő alatt eltűnnek -> egy visszatöltés is elég ehhez és máris ugrik a bevétel!/Enot/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- HP nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- P1 Gen6 16" QHD+ IPS i7-13800H RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Ekkora programozói hibát! A túlzásba vitt anomália-sűrűséggel együtt!
)

shield