Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kotomicuki

senior tag

/Enot/

Átmentem a Jupiterhez, de itt eléggé finnyás a kereskedő - a kevésbé ütős fegyvereket nem akarja megvenni, hiába volna az akár kifogástalan állapotban is (pl. egy tipp-topp MP5-st sem vesz már át) - , így, előbb-utóbb felkopik az állam, ha nem találok ki vmit... :O

Az 5.45-ös lőszert használó fegyverek így következnek a sorban?
    - AK(S)-74 (optikát viszonylag korán lehet rá találni)
    - AK-74M (optikát viszonylag korán lehet rá találni)
    - ABAKAN (nem találok hozzá optikát)
    - AK-107 (optikát viszonylag korán lehet rá találni - de ezt 14k körüli áron méri Hawaii...)
    - AEK-971 (nem találok hozzá optikát)

Mert vmit ki kellene ötölnöm a - Kardánnál már kimaxolt - kezdőfegyver helyett, amihez már "ingyen" volna a lőszer, de távolabbra is "hatásos"... (A Jupiternél irreálisan sok zombi mozog, szerte a terepen és ez nagyon eszi a lőszert a nagyítás nélküli optikával - a cuccaikat meg nem veszi a kereskedő...)
    Az L85-höz már találtam 4x-es optikát, de egyik szerelő sem "tudja" fejleszteni, ami eléggé költségessé tenné a használatát az állandó, 5-10 lövésenkénti teljes felújítást igénylő volta miatt... :(
    Az egyik bokorban találtam egy M4A1-t, amin van 1,5-2x(?)-s optika és fejleszteni is lehet, esetleg, egy, még a zsoldosoktól elvett HK36K/E volna, amit be tudnék vetni - csak ne állnék a pénzügyi csőd szélén... :(

Tehát, vmi ötlet kéne az 5,45-ös és 5,56-os lőszerkészlet (közép) távolba lövő felhasználására, nem túl drágán, ha lehet! ;]

Esetleg: mit kéne átírni, összefésülni az Enot-ban, hogy minden szerelő tudjon - végre - minden fegyvert fejleszteni?

/Enot/

Új hozzászólás Aktív témák