-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
- = Zk = - #26811 üzenetére
Ha csak a kijelölt sorban módosítottad a pénz mennyiségét és nem töröltél karaktert, akkor jónak kellene lenni.
Biztos, hogy alapjátékon van. Ha SGM-be másoltad be ezt a fájlt akkor az lehet a baj.
Amikor kidob a játék, elöjön a bugreport. Ott is meg tudod nézni a hibát.
-
shield
Topikgazda
válasz
- = Zk = - #26811 üzenetére
Ez melyik mod?
-
Antonius1978
addikt
válasz
- = Zk = - #26808 üzenetére
Hat hogy a nyavajaba ?
Ha nincs, akkor letrehozod a jatekon belul, es beteszed az allomanyt -
Antonius1978
addikt
válasz
- = Zk = - #26806 üzenetére
Hm, nem tudom hol lehet a baj
, mert a jatek eredeti allomanyat kuldtem neked, csak annyi hogy atirtam az osszeget.Amugy ott meg azt irja, hogy 0 infinitive, azaz vegtelen, de kerdes hogy hogy erti, mindket helyre 0-t kell-e irni, vagy hogy ?!
Az is lehet hogy a jatek nem tud annyi nullat megjeleniteni, ki tudja...amugy minek kell neked annyi penz, 2,5 milla, talan Lada Nivat akarsz venni ?
Jah, amugy ha kifagy, akkor a Users/Public documents/Stalker-Call of Pripyat/logs konyvtarban van egy xray_geped neve.log
Abban F3-F4-el megnezheted hogy mit ir a legvegen, az neki a baja, ami miatt megfekszik. -
Antonius1978
addikt
válasz
- = Zk = - #26797 üzenetére
Nos, itt van amit kertel, 250 ezret allitottam be. [link]
Ha tobbet, kevesebbet, vegtelent akarsz, akkor F4-el megnyitod, es megkeresed az osszeget - min 250.000, max 250.000 es atirod annyira amennyire akarod.
Az allomanyt a configs/gameplay alkonyvtarba kell betenni, a tobbi xml melle. -
Antonius1978
addikt
válasz
- = Zk = - #26792 üzenetére
Jelenleg az alapjatekkal jatszol akkor csak ? es arra akarsz valami grafikai tuningot ? Probald az Absolute Nature 2-t.
Kuldhetek neked olyan XVM-et, amiben be akarod allitani a dolgokat...marmint a nagyobb penzmennyiseget. -
Antonius1978
addikt
válasz
- = Zk = - #26790 üzenetére
Az a gamedata/configs/gameplay konyvtarban tudod allitani, F4 a character_desc_general-on, es ott at tudod irni.
-
Dhampir
félisten
válasz
- = Zk = - #26784 üzenetére
SGM alapú modokban még bankár is akad a Szkadovszkon, ha jól rémlik.
-
xFreex
aktív tag
válasz
- = Zk = - #26784 üzenetére
Complete.
Minden egyben. Bár nem tudom, hogy pénz módon mit értesz, de abban a hulláktól kapsz valamennyit.
-
jegenye77
addikt
válasz
- = Zk = - #1142 üzenetére
Pá! -
válasz
- = Zk = - #770 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #768 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #766 üzenetére
Ez valójában te vagy játék közben.
Mikor jelenik má meg?
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
- = Zk = - #685 üzenetére
Veles-lelőhelyek [link]
Remélem nem bénáztam el a linket... A sárga pöttyel jelölt helyek azok, de csak hozzávetőlegesen, két hsz-al ezelőtt írtam volt, hogy kopachiban egy markológépben, míg a tónál egy kibelezett alvázban vannak a detektorok.
Ja és abban is segítsen már valaki, hogy hogy a bánatba jutok be a hangárba, délen a Jupiterben, hogy megleljem az utat Pripyatba? Az egyik részében már jártam a hangárnak, de ott csak egy mappa volt egy íróasztalon. Van a hangárnak egy másik bejárata is, ahova bemehetek, ott egy Kama3 (Kamaz) van nekirongyolva a kerítésnek, de én ott nem tudok bejutni. Siessen már a segítségemre valaki, mert nem jutok tovább. Köszi!!!
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #650 üzenetére
[link] - ha minden igaz ez lesz az , ha mégsem , akkor szólj . elméletileg mikor átmész pripyatba az van elmentve . semmi mod meg cheat , kevés lé és fegyó , bár a ládikákat pakolta a srác rendesen
fontos : ciril betűs mentési nevet írd át ! - egy mentéshez 2 fájl van , egyforma legyen a nevük .
stamy : orosznál tényleg jobb , de azért néha gúvadozik a szemem , mikor olvasom , hogy mit is akar
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #638 üzenetére
Ráadásul a linkelt bin-el ezt produkálja.
Még szerencse, hogy lementettem az eredetit. -
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #634 üzenetére
Szintén
Jó lenne ha jönne már erre egy peccs -
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #612 üzenetére
Látod ez jó kérdés.
-
Béka86
csendes tag
válasz
- = Zk = - #605 üzenetére
Nem is Stalker lenne ha nem...
-
mokus1
addikt
válasz
- = Zk = - #601 üzenetére
Ez az 1be is igy volt már
elég szar hogy nm tudnak játékot irni mostanába. -
mokus1
addikt
válasz
- = Zk = - #584 üzenetére
Mit jelent ez?Akad?Fps-el hogy állsz meg felbontással?
-
mycso
veterán
válasz
Nálam megy win7 alatt az 1680*1050.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #590 üzenetére
Lehet, van itt egy konvoj, uaz, bmp, zil, de nincsen hozzá "kettes kulcs"-om.
Most ezért forgassam fel a zónát? -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #588 üzenetére
Lehet az anomáliákkal teli hídon van, megyek megnézem. Köszi!
-
stamy
csendes tag
válasz
Hát ajánlott
de ha nincs DX11-es VGA és ezek a parancsok ON-on vannak tehát engedélyezve vannak akkor csak simán nem hajtja végre őket (nálam is on mind2 és HD4890-em van )
-
Adiking
tag
válasz
- = Zk = - #553 üzenetére
Pfffffffffffff
Na ez aztán válasz volt a javából....
Ennyi erővel vissza is kérdezhettél volna, hogy szerinted? -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #565 üzenetére
Ha jól emlékszek akkor csak a fő cselekményhez tartozókat csináltam, mivel nem teljesen értettem miröl is van szó, és féltem hogy esetleg keresztbepakolok magamnak.
Amiről észrevettem hogy nem fontos azt hagytam.
Amire még figyeltem, hogy nem írtottam válogatás nélkül a stalkereket.A napos időért irigyellek kicsit.
Ja mit bácsizol te engem?más:
Ja ha megvan a Gauss érdemes vele visszamenni öbölbe, az ottani technikus pár vodka után simán megcsinálja. Innét megint pripyat és már lesznek más küldik is. -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #557 üzenetére
Akkor ezt megbeszéltük.
hito megy pü.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #549 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #547 üzenetére
Én sem, de ott a google translate (ENGLISH VERSION fülecske)
Egyébként meg az ltx. fájlokhoz nem nagyon kell orosz tudás.
Nekem csak azért kellet hogy a kpl. gamedata mappát nem a nulláról kezdjem el megírni.
De a good mod egész kellemesre sikeredett.
Gyakorlatilag ki tudtam tesztelni az összes fegyvert, ruhát, sisakot (ezzel nem tudtam megbarátkozni) mert elérhetőek voltak. Ja és az artifactok ebben a mod-ban kicsit meg lettek piszkálva. Szóval nem nagyon kell kötszerMent mail két mentésről.
mod: mentem meccset nézni remélem ezek a vén szarosok is tudnak olyan lelkesedéssel focizni mint az U20-as csapat. Szünetben lehet benézek ha esetleg még kellene valami.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #545 üzenetére
Bocs, szóltam hogy óvatosan
Én is gyűjtögetek.Ha megmondod melyik kell csinálok másikat üresen.
Megvan, ez az A good Mod amit az elöbb nem találtam ez direkt link
Ez meg az oldal ahol találtamAzért szerettem, mert volt minden a csaposnál, olcsón javították a cuccot, és jó áron vették meg utána. Gyakorlatilag egy pályabejárásra tökéletes.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #539 üzenetére
...éééés XP alól is kidob
...
pedig ezmár egy másik verzsön.....hát sztem részemről itt a játék vége -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #530 üzenetére
-
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #520 üzenetére
ahová letelepítetted a detektorokat ott a pda úgy mutatja hogy ráviszed az egeret pl az anomaly asphalt-ra és ki fogja írni hogy milyen artifact-eket találhatsz ott , vagy hogy nincs ott semmi , de akár a tudóst is megkérdezheted hogy mi a helyzet artifact téren
westcoastog: igen az egy mellékküldetés és a tudósoktól tudod felvenni
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #517 üzenetére
Köszi, még szenvedek vele.
Igen gyakorlatilag már tölti be a pályát amikor...
Már kaptam egy tippet ( skeleton91 köszi)
De nálam nem műkszik, most megpróbálom másképpen.
Ahogy Rejtő Jenő irta: mindennek van határa de megkerüljük.No mire mindezt megírtam, megoldódott a probléma.
Nekem valahogy másképp működik.Azért tuti ami tuti küld el, mert most nem tudom mit csináltam, de végre jó.
-
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #447 üzenetére
win7-em van és nem fagy ki ha pályát váltok
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #447 üzenetére
9-10 óra körül jelzem majd , hogy mi a pálya
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #445 üzenetére
holnap reggel hoznak egy vinyót és tolom fel rá a win7-et
- mivel rtm-es win7-en nincs ez az átjárás probléma , legalábbis úgy tudom .
sakto : egy sima directx frissítés is megoldja a gondodat .
-
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #443 üzenetére
mi a fene ez meg micsoda magyarítás
nem tudsz visszamenni creek-be mert kifagy? -
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #438 üzenetére
van valami küldi a gauss mellett, amit sárgával jelöl a küldik között , viszont a térképen nem jelöl semmit
virkir : milyen op-rendszeren nyomod ?
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #431 üzenetére
Nekem eddig csak akkor fagyott amikor vissza akartam menni.
Remélem átjutok Pripyat-ba. -
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #413 üzenetére
- = Zk = - #413 : Ne a katonaságra vidd a fejlesztést hanem Jupiter-be
#412 virkir : Olvass vissza. Készítettem egy térképet a toolkit-ek lelőhelyeiről ahol az összes toolkit fel van tüntetve de h könnyebb legyen a dolgok itt van újra [Call of Pripyat toolkits]
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #413 üzenetére
Eddig én úgy látom, hogy ha semlegeset lőttem, ha katonait, ha banditát lőttem semmi bajom nem lett utána, nem úgy mint a SoC-ban. Ott ha valakit leőttem akit nem kellet volna onnanstól kezdhetted előrébről, mert mindenki rádtámadt, de itt nem.
Itt megy mindenki rabolni a hullára. -
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #406 üzenetére
+Enton
A tuningolt SVDm-et még Crekk-ből hoztam a másikat meg a Vintart itt Jupiterben szedtem össze, fejbe lőttem egy Dutyi-s párost náluk volt mind kettő.
A CA "Lavina" amit most használok az itt Jupiterben van északnyugaton Kopachi mellett egy bádogbódé alatt lőszerrel egyetemben.
A sörétes bump szintén fejlövéssel került hozzám egy banditától.
A géppuskát egy zombitól szereztem amikor a tudósoknak mentem artiért a "Concrete Bathtube" anomáliához délkeleten.
Az artikat meg szorgalmasan szedegetem mivel sok helyen újratermelődnek.romero28
Hogy a nyavalyába lehet felugrani a mozdony tetejére?Valaki már megtalálta a 3. toolkitet a fejlesztéshez Jupiterben?
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #410 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy rossz lenne. Hisz végig se játszottam. Majd ha sikerül végigvinnem, majd nyilatkozok arról is. De most még fontos dolgom van itt Pripyat-ban.
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #408 üzenetére
A három rész közül én még mindig ezt találnám alapvetően, játszhatónak.
A SoC hát az tényleg olyan amilyen, de mára kiforrot, a CS meg hát nem is tudom, mostanában nem néztem még. Két misszió után arra azt kellet mondjam kszönöm de nem. -
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #360 üzenetére
Gauss puska elsődleges , Vintar BC másodlagos meg a backpack-ben CA lavina
Jupiter-ben lehet a tudósoknak dolgozni , ajánlom mindenkinek érdekes küldetések! -
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #358 üzenetére
Hínnye ez a sörétes bejött! Kösz a tippet!
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #356 üzenetére
Hány lövéstől kéne megmurdelnie? Amugy mikor lőjem, miután lerakott, vagy mikor nem látom és hátulról támad?
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #351 üzenetére
mod: mondjuk máig nem értem, hogy a CS-re miért nem készült 'total Conversion' mod
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #340 üzenetére
Vannak olyan alkatrészek pl távcső amit te is tudsz magadnak fel-le szerelni, miután megcsináltattad.
(#341) stamy válasza - = Zk = - (#340) üzenetére:
Hogy néznek ki ezek a toolkit-ek? Mert ha tudnál róluk képet dobni akkor már gyüjteném is, még ugyis nagyon az elején vagyok.
-
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #340 üzenetére
a fejlesztéshez toolkit-eket kell vinni a fegyverszerelőnek , egyet találsz Sawmill-ben (rough work) egyet pripyat-ban (az kell a legjobb fejlesztéshez ) és egyenlőre a közepes fejelsztéshez keressük a fine work toolt csak nincs meg egyenlőre
-
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #335 üzenetére
nem minden artifact-ért fizet 14-15 ezret csak a jobbakért
az átlag az 10k/darab de van amiért 3k-t ad...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
- = Zk = - #302 üzenetére
Azt hiszem,egy időre jegelem a játékot,inkább megvárom a profibb magyar feliratot.Úgyis azzal a legélvezhetőbb.Addig egy kis kormánytekergetés,meg Operation Flashpoint 2....
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #306 üzenetére
290-re 305-ös szerkesztve
úgyse mersz kimenni éjszaka , úgyhogy nuku sör
-
hülyegyerek
addikt
válasz
- = Zk = - #300 üzenetére
Ne verd a fejed a falba,nem lámaságból kérdeztem.Többször kijátszottam mindkét Stalkert,de az éjszakai tájból ott érdekes módon ki lehetett venni legalább a körvonalakat.Itt meg ha éjszaka 1,5m-re áll tőlem egy NPC,az ő körvonalait sem látom,nemhogy a tájét.
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #297 üzenetére
Nemtudom melyik képre gondolsz
De holnap megkeresem a kutyás embert
Na megyek, holnap felis kellene kelni
, jóéjt
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #295 üzenetére
Keresem közbe
futok, vagy sétálok, majd pár másodpercre megfagyok...állóra.. ez mitől van?
Ilyen nekemis van, eddig nemtudom hogy mitől lehet
a helikopterhez úgytudsz a legkönyebben feljutni, ha elmész és beszélsz a kutyás hajólakóval, aki rádlő, ha rányitsz. nem téged lő, csak vmitől fél. (kutyáktól)..
Megvan, megpróbálom megkeresni a hajólakót...
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #292 üzenetére
érdekesen alakul a játék
Mire gondolsz ?
Én már az elején elakadtam, amikor odakell menni a helikopterhez vagy miaz
megtámadott vagy 5 szörny
a fegyver meg beragadt, megis öltek
Ennél a résznél mitkell csinálni? A hegyre nemtudok felmenni.
(#293) virkir:
Lehetséges, 9.10-be hátha javitva lessz ha driver hiba.
-
bim
veterán
válasz
- = Zk = - #273 üzenetére
Nyilván a jobb gépen..
(másikat ki is töröltem)
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #265 üzenetére
nekem este 9 óra 5-10 perc körül jelent meg .
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #244 üzenetére
jahh , egészen véletlenül ... fekete dobozát meg elvittem a bunkerba , a szerelőnek .
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #241 üzenetére
Hát ezt meg is néztem de ezektől nekem, szemre mintha csúnyább lenne így, de a csíkok meg kockák eltüntek.
Na majd még jáccani kell ezekkel a beállításokkal sokat. -
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #236 üzenetére
az egyik hajóban volt egy manus még az elején , aki rádlőtt mikor rányitottál - majd felvitt a helikopterhez a dombra - őt keresd , elméletileg tőle lehet beszerválni a compass cuccost
a chimera egyébként nem szereti a granyókat
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #234 üzenetére
akkor kapsz majd igazán rohamot , mikor a chimerára kell éjszaka vadászni
én kb kiugrottam a gatyámból , pedig nem vagyok egy ijedős fajta
ráadásul esett az eső és villámlott , aztán jött ez a sátánfajzatoasis ereklyéhez kell az első pályáról valami compass ereklye . állítólag attól lehet beszerezni , aki a helikopterhez vitt fel a dombra , sajnos én ahogy visszamegyek az első pályára kifagy a game
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #228 üzenetére
azt hittem ezekről beszélsz
mint 2 különböző
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #225 üzenetére
végül is ugyanaz, csak az ember nincs rajta
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #223 üzenetére
Sonja: majd egyszer leírom
-
keIdor
titán
válasz
- = Zk = - #214 üzenetére
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #208 üzenetére
Én úgy láttam, hogy nem.
A hajón a szerelő pl. 1600-ért javítja a fegyvert a kereskedő meg megveszi 1200-ért.
Nem egy nagy biznic
Inkább körbebóklászok és szedegetem az artit meg a lőszert.
Ja a hiénázáshoz, a hullákat kifosztják de a kocsma közepén elszórt nagyhalom fegyvert meg ott hagyják.romero28
Úgy emlékszem ha leraktad a detektorokat akkor vissza kell menni a tudóshoz.
-
VinoRosso
veterán
válasz
- = Zk = - #199 üzenetére
valami szerintem nem jó a drivereddel. Mondjuk atinál ez nem meglepő
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #194 üzenetére
és virkir kösz, de "becsületes" gémer leszek, és várok...no persze csak azért, mert karácsony körül veszek új gépet
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #192 üzenetére
nekem simán nem megy
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #191 üzenetére
user.ltx-ből a beírt 1680X1050-et játékon belül lelövi 800X600-ra
...
ó je... -
VinoRosso
veterán
válasz
- = Zk = - #181 üzenetére
1.re: próbáld meg konzolból vagy user.ltxből belőni.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
- = Zk = - #185 üzenetére
Priviben kifejtenéd?
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #181 üzenetére
Melyik Catalyst van fent mert én lusta vagyok és még a 9,6-al nyomom.
Merre van az az ember? -
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #175 üzenetére
Ez nem rohanás a délelőttöm üres volt és bóklásztam vagy 4-5 órát most jutottam át a 2. pályarészre úgy hogy az első fő küldetésből az egyik helikopterhez nem tudok feljutni és még be sem jártam mmindent.
Nagyon könnyen össze lehet szedni sok mindent csak az a baj, hogy nincs kinek eladni egyedül az arti amit elég jó áron és mindig megvesznek.
Hát a grafikával nem tudom mi a gondod de én minden csúszkát feltoltam koppanásig 4xAA 1680x1050, átlag 40 fps megvan. -
Vladi
nagyúr
válasz
Az a lag a memória/swappal függ össze és a chernobil óta megvan. Nem tudom mi a megoldás.
-
dunc
nagyúr
válasz
Nem lag egyszerüem megakad(akkor tölt) a régebbi részeknél is ez van és ott fejött a töltést jelző "ikon" is.
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #173 üzenetére
Ez a lagg már a CS óta megvan bár itt mintha kevésbé lenne.
Viszont alapból nem igazán használja ki az összest.Igen.
Fejlesztés.Amúgy jó arc a technikus ahányszor meglátogatom mindig vodkát kunyerál, majd ha kap akkor jól benyom, sőt valamelyik fegyvernél egy fejlesztés is 1 üveg vodkához is volt kötve.
Kereskedés
-
VinoRosso
veterán
válasz
- = Zk = - #163 üzenetére
az orosz xml-ekhez nem kellett gémdata, azok benne vannak a dbfájlokban, persze kicsomagolhatod, de sok értelme nincsnen újra berakni. Persze ha valami turpisságot akarsz művelni az xml-ekkel, akkor már lehet értelme
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #152 üzenetére
Mit hallottál róla?
Egyébként nemek bejött a szinkron 90%-a. Volt pár fura, de azért illett a karakterekhez.
Egész jó szinkronszíneszek amúgy.Kedvenceim: szabadság kereskedő: Merkantilizmus... ugyan máár!
és technikus: Na halljam... ezúttal mit törtél el? -
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #154 üzenetére
elakadtál a menüben, mi?
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #148 üzenetére
elég sokáig tart levenni a polcról
-
skeleton91
tag
válasz
- = Zk = - #150 üzenetére
Jó lenne ha ezt is leszinkronizálnák, de az is jó lenne ha nem kiheréltekkel szinronizáltatnák mit a CS-ban. Némely hang olyan volt mint a 9 éves öcsémé, vagy még rosszabb, de angolul is megfelel.
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #144 üzenetére
bocsánatodért esedezem
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #142 üzenetére
milyen kedves vagy amúgy
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #133 üzenetére
persze zaklass... és fogadjunk azért írsz csak így néha-néha, mert közben sétálgatsz
Bugokkal mi a helyzet? egy képet tudnál besz(a)úrni?
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #129 üzenetére
nem, de ha megtudom a címed, nem szakadok el a csöngőtől, amíg be nem engedsz
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #123 üzenetére
szerintem az elgondolás jó: több honosított játék kellene, mert nem mindenki tud angolul pl...
remélem tényleg nem lesz kisfiú hang a játékban, de ha szinkron nem is lesz, egy felirat jó lenneCD Galaxis árusít, nem kiad...
Fejlesztő GSC; Kiadó Deep Silver; Forgalmazó CD Projekt...
Vladi: nekem nagyon bejön ez a borító, látszik, hogy miről szól a tündérmesénk
oroszul telepítettem már játékot, nem volt egyszerűnem volt ugyanott a folytatás, mint máskor, és nem volt kijelölve...és akkor 10lépésen át min. 3közül kellett kilogikáznom a jót
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #123 üzenetére
Szinkronost szeretnék én is.
Egyébként eszem megáll. Azt hiszem kezd kitörni rajtam a stalker láz.
Ukrajna csak 100km ide. Biztos találnék kárpát aljai magyar ismerőst aki jár haza...
Azt mondja... 146 hrivnya, az annyi mint... váááá 3000 forint???Meg milyen borító ez?
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #120 üzenetére
Mik vannak!
Google fordítóból ennyit tudtam kihámozni:
S.T.A.L.K.E.R fesztivál október 3.Aki S.T.A.L.K.E.R jelmezben megy, az ajándék CD-t kap.
De azért felhívják a figyelmet arra, hogy ez egy békés esemény, fegyvert lehetőleg
senki ne hozzon magával. Más világ az no... -
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #115 üzenetére
bakker te is 27en nyomod, azt hittem már, megy valakinek vistán
Lauda: látod, te neked megy, és billeg...nekem nm megy...egy kérdés: "dobozos" kiadással próbálkoztál CS-ben? mert lehet valami akörül lehet a gond... -
Tripower
tag
válasz
- = Zk = - #94 üzenetére
látom Vladi nem fog unatkozni a zonában!
de jó lenne ha már lehetne ezt is tolni! -
zuchy
őstag
válasz
- = Zk = - #89 üzenetére
Igen, ki kéne írni a főhsz-be hogy már DX11-s lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest