- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Ha a lift generátora beindul akkor még le kell menned az alagsorba, de nem a legfelső szinten tudsz beszálni. Talán X58 vagy valami ilyesmi a küldi.
A pályaváltás bug-ot nekem egy újratelepítés helyrerakta, párszor le lett írva a forumban. Többünknek volt ilyen problémája.
A hulla ott van de csak egész közelről kivehető. Nála van a detonátor
Kb. a jelölt területen kell keresni: -
2o1i
senior tag
Nem vesztesz sokat, ha kimarad ez a küldi.
Amennyit szoptam én is vele, hogy meglegyen mind3 (mer ugye ha találtam korábban ilyen detektort, eladtam és mire találtam 3-at...) . Kb. 2-3 órába telt, mire végül meglett minden, és mindezek eredménye egy 10 másodperces dolog, ami lehet látványos volt, de nem érte meg a szenvedést.Lehet ha rákeresel youtube-on lesz róla videó, hogy mi történik a perfect detektoros küldi végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest