-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
SGM modot használóktól kérdezném , hogy hogyan lehetne a játékban működésre bírni a vsync-et ? grafikai beállításoknál hiába kapcsolom be , nem működik . nvidia driver-ben próbáltam ráerőltetni , de ez sem vált be . létezik esetleg valami konzol-os parancs , vagy cfg fájl átírása , amivel esetleg működésre tudnám bírni a vsync-et ?
-
romero28
senior tag
válasz
rétisün #3656 üzenetére
kevered szerintem , mert a clear sky a soc előzménye , a pripyat eseményei röviddel az első rész befejezése után bontakoznak ki, amikor 2012-ben egy Lövész (Strelok) becenevű stalker megfejti az agyperzselő rejtélyét, és kikapcsolja azt. A stalker-ek tömegesen indulnak a Zóna középpontjába; egyesek a legendás képződmény-aranybányát, mások pedig nem kevesebbet, mint magát a kívánságteljesítőt keresik. vagyis időben első a clear sky , aztán soc , majd a pripyat fejezi be a sort .
-
romero28
senior tag
értem , köszi
elmentem én gontával arra a helyre . ahogy leértünk a pincébe ahol a vérszívók aludtak , megvártam hogy a társam kitotyogjon a helységből , majd felugrottam a lépcsőről a jobb oldali szekrény tetejére és pár kézigranyóval , meg vagy 10 tár lőszerrel kiirtottam az egész bagázst . ( ezt a megoldást még itt a fórumban olvastam valamikor ) .
-
romero28
senior tag
válasz
westcoastog #2638 üzenetére
nem vagy te egy kicsit mazohista ?
van nálam egy palack ideggáz . ezzel mi a szent sz@rt kell kezdeni ? az utolsó küldetés jön pripyatban és idáig semmire sem kellett...
az első pályán találtam a hídon . két kulcs kellett hozzá , hogy kiszedjem az egyik kocsin lévő ládából . -
romero28
senior tag
-
romero28
senior tag
válasz
==Andrew== #2342 üzenetére
a játék saját dx-ét felraktad ? vga drivert frissíts első lépésben .
-
romero28
senior tag
válasz
desert_camo #1163 üzenetére
nem a fán van , menj le a vízpartra és ott lesz egy csatorna , vagy valami hasonló . a lényeg , hogy a föld alatt van
-
romero28
senior tag
-
romero28
senior tag
válasz
DerStauner #904 üzenetére
jó az a grafika még szerintem . de a stalker-nél sosem ez volt a lényeg , hanem a felülmúlhatatlan atmoszféra . egy erős vassal , mindent fullra állítva azért pompás látvány tárul elénk
-
romero28
senior tag
válasz
DerStauner #902 üzenetére
oroszoknál és németeknél megjelent már . jövőre jön az európai verzió és a dx11 benne lesz
-
romero28
senior tag
-
romero28
senior tag
válasz
ssolitude #823 üzenetére
jó az amit zorro555 linkelt , csak egy sor el van cseszve az fsgame.ltx fájl-ban :
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ - így néz ki
$game_data$ = true | true| $fs_root$| gamedata\ - ilyen kell legyen .
vagyis az első true után kihagytak egy szóközt .zorro555 : mentések megmaradnak , csak ebben az fsgame.ltx fájlban az elején vissza kell írni , ahova idáig tette a mentést . mert ez kavar be
vagy a mentést - stalke1 mappástol oda rakni ahol ebben a fájlban írja .
-
romero28
senior tag
válasz
westcoastog #655 üzenetére
ilyen guggolós buggal találkoztam egyszer én is , sz@rrá röhögtem az agyam rajta
emre : faja képek
virkir : két fajta lőszer van a söréteshez , a szimplához használható a távcső
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #650 üzenetére
[link] - ha minden igaz ez lesz az , ha mégsem , akkor szólj . elméletileg mikor átmész pripyatba az van elmentve . semmi mod meg cheat , kevés lé és fegyó , bár a ládikákat pakolta a srác rendesen
fontos : ciril betűs mentési nevet írd át ! - egy mentéshez 2 fájl van , egyforma legyen a nevük .
stamy : orosznál tényleg jobb , de azért néha gúvadozik a szemem , mikor olvasom , hogy mit is akar
-
romero28
senior tag
abból a googlis angol meg magyar feliratból nem is csodálom , hogy nem lehet érteni
végre találtam olyan mentést a neten ahol a feltöltője kb ott tartott ahol én , viszont végre nem dob ki az első pályán a gamma bugtrap hibaüzivel
emre:
kimérára fent kell vadászni , estefelé tuti ott lesz -
romero28
senior tag
emre : azok az alvó bloodsuckerek merre találhatók pontosan
egyik küldinél el kellett menni mellettük csendben , de most el akarom kapni a szájukat
-
romero28
senior tag
találtam egy jó kis mod-ot :
trade
a kereskedő nem csak a 70%-nál jobb állapotú fegyókat veszi át , hanem mindent ! -
romero28
senior tag
látom megy a cheat ezerrel
egy modot kipróbáltam én is ami a súlyhatárt tolta ki , de rendesen , meg végtelen futás volt még benne , aztán meguntam és leszedtem .
mondjuk ez az 50kg-os súlyhatár kicsit vicces...skeleton : itt egy videó az oázis megszerzéséről :[link]
zk : én konkrétan annál a küldinél hagytam el creek-et , mikor egy daruhoz küldtek - nem messze a bázis-hajótól . nem tudtam , hogy ott mit tegyek , ezért hagytam a fenébe és mentem tovább a második pályára .
-
romero28
senior tag
-
romero28
senior tag
most vettem csak észre , hogy a kimérának 2 feje van . mozgás közben nem látni , olyan gyors ez a dög .[a két fejű szörnyeteg] - kórháznál éjszaka adtam a pofájára
-
romero28
senior tag
köszi
állítólag a híd alatt van a másik .
sakto : ezt csináld meg - és jó lesz a grafika .
más : feltettem az rtm-es win7-et , vistás mentéseket benyomtam a gammának , de ugyanúgy kivág a játék , mikor visszamennék creekbe
- teljesen kikészültem
-
romero28
senior tag
-
romero28
senior tag
stamy : pripyat-ban az óvodába be lehet menni valahogy , nem tudod ?
win7-ed rtm-es -
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #447 üzenetére
9-10 óra körül jelzem majd , hogy mi a pálya
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #445 üzenetére
holnap reggel hoznak egy vinyót és tolom fel rá a win7-et
- mivel rtm-es win7-en nincs ez az átjárás probléma , legalábbis úgy tudom .
sakto : egy sima directx frissítés is megoldja a gondodat .
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #438 üzenetére
van valami küldi a gauss mellett, amit sárgával jelöl a küldik között , viszont a térképen nem jelöl semmit
virkir : milyen op-rendszeren nyomod ?
-
romero28
senior tag
ne fuss az ellen elől , hanem ők fussanak előled ,és ők sz@rják össze magukat , vadásszál rájuk
pripyatban a kórháznál szokott lődörögni mindig egy-egy kiméra , azokat punnyasztom unalmamban .
- és már éjjel is
zk - asszem a gaussal az első pályára kéne visszamenni - itt akadtam el ugye... mivel lerohad a játék ahogy visszamegyek oda .
amúgy pripyat-ban még lesz küldi utána , nem csak ennyi volt . -
romero28
senior tag
pripyat-ban az óvodába hogyan lehet bejutni (persze ha egyáltalán lehetséges)
érdekes dolgok látszódnak az ablakból -
romero28
senior tag
ha valaki még nem jött volna rá :
vannak helyek - polc alatt , cső mögött stb... ahonnan nehéz , vagy szinte lehetetlennek tűnik kibányászni dolgokat . ilyen esetben használjátok a guggolás és séta (walk) kombinációt . így kicsit mélyebbre lehet hajolni .
virkir szedd össze magad , milyen stalker vagy
-
romero28
senior tag
ugorj fel elöl az ütközőjére , majd az oldalsó korlátra és onnan tudsz ráugrani a tetejére .
zk : ez jupiterben van .
enton : CS-t én is megvédeném
, még az sem rondított a képen , hogy nagyrészt a régi helyszíneken játszódott . amúgy is kicsit más látvány tárult elénk - átrajzoltak mindent a készítők . más : szerezz be egy jó detektort és kutasd az artifactokat , sok van belőlük és jó pénzt kapsz értük . minden hullát nézz át . volt olyan , hogy kitörés után kimásztam a rejtekből , és a környéken volt 2-3 új hulla - gondolom nem értek időben menedékbe , és nagyon jó cuccokat találtam náluk .
-
romero28
senior tag
-
romero28
senior tag
válasz
skeleton91 #370 üzenetére
össze kell szedni pár társat,és csak velük tudsz átmenni , ott fognak gyülekezni a második helyszínen ( midsummer bázis ). az épület mellett - előtt van egy torony , oda kell majd értük menni,de előtte szerezz egy olyan ruhát amiben van légző berendezés .
-
romero28
senior tag
én csak ezt a pár sort írtam át az user ltx-ben :
( egy orosz fórumról koppintottam)r2_sun_near 1.
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0,00002
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0,00001
r2_sun_depth_near_scale 1.nagy fekete árnyék így nincs , és az fps sem esik a béka segge alá .
Enton : az a kertitörpe a legbutább lény az egész játékban , félig takarásból ha megszórod gránáttal mégcsak meg sem moccan
jók a képek amúgy , főleg az első , ahol villámlik
-
romero28
senior tag
itt keresgélhetsz
oroszul a mapok -
romero28
senior tag
meg van egy másik trükkös hely . 2.pálya bázistól délre egy hídnál áll egy vasúti szerelvény amiben futkos egy kék anomália . a hídról rá kell ugrani a vonat tetejére és elmenni a végére . ott be lehet mászni . aztán a kocsiban ki lehet kerülni azt a kék nyavaját ha oldalra húzódtok az ülésekhez ott nem sebez . végig kell menni egész az elejéig és ott is lesz valami "kincs" .
-
romero28
senior tag
2. pályán van egy nagy bányászgép . abban is találtam valamit , lehet toolkit volt . mögötte a domboldalról rányúlik egy kiszáradt fa , arról rá lehet ugrani , és be lehet jutni a fülkéjébe , próbáljátok meg hátha azt keresitek .
-
romero28
senior tag
egyik kereskedő 3xxx ru-ért vett meg tőlem egy mesterlövész puskát , amit utána 33k-ért adott volna vissza
-
romero28
senior tag
aki pripyatban van már nem tudná elmesélni nekem , hogy a gauss puskáról honnan tudok infót gyűjteni?
-
romero28
senior tag
nem jelöli a térkép . csak ha a látómeződben vannak .
nagyon béta magyarosítás - oroszról angolra , majd magyarra fordították gondolom egy fordítóprogi segítségével
-
romero28
senior tag
pripyat-ban ingyé javít a szerelő
a chimera meg fényes nappal rontott rám , kishíján infarktust kaptam
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #306 üzenetére
290-re 305-ös szerkesztve
úgyse mersz kimenni éjszaka , úgyhogy nuku sör
-
romero28
senior tag
gyerekek aki pripyat-ban kimerészkedik éjszaka a városba , annak fizetek egy láda sört
még nappal is elég para...
- = Zk = - úgy tudom annak a mérésnek amit nem tudsz megcsinálni , feltétele hogy az első pályán beszerezz valamit . én sem tudtam egyébként emiatt megcsinálni azt a küldetést .
egyébként pripyat-ból sem lehet visszamenni az első pályára - ugyanúgy kivág pár mp múlva -
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #265 üzenetére
nekem este 9 óra 5-10 perc körül jelent meg .
-
romero28
senior tag
megvan az oázis ereklye : 4 oszlopsor van , először a 4.-nél jelenik meg az árnyék - anomália , átmész rajta , utána az első oszlopsornál , átmész azon is , aztán 3.-nál azon is átmész és végül megjelenik a 2.-nál is - persze ezen is át kell menni . ha mind a négy megvan , akkor elindulsz az elsőtől a 4.-ig - végig átmész mindegyiken . tehát a sorrend : 4 , 1, 3 , 2 . utána beenged a terembe ahol van az oázis ereklye , azt csak ha felugrasz , akkor tudod levenni a helyéről .
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #244 üzenetére
jahh , egészen véletlenül ... fekete dobozát meg elvittem a bunkerba , a szerelőnek .
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #236 üzenetére
az egyik hajóban volt egy manus még az elején , aki rádlőtt mikor rányitottál - majd felvitt a helikopterhez a dombra - őt keresd , elméletileg tőle lehet beszerválni a compass cuccost
a chimera egyébként nem szereti a granyókat
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #234 üzenetére
akkor kapsz majd igazán rohamot , mikor a chimerára kell éjszaka vadászni
én kb kiugrottam a gatyámból , pedig nem vagyok egy ijedős fajta
ráadásul esett az eső és villámlott , aztán jött ez a sátánfajzatoasis ereklyéhez kell az első pályáról valami compass ereklye . állítólag attól lehet beszerezni , aki a helikopterhez vitt fel a dombra , sajnos én ahogy visszamegyek az első pályára kifagy a game
-
romero28
senior tag
valaki nem tudja , hogy hogyan kell megszerezni az oázis ereklyét
átmegyek a csatornán , aztán a szellőző anomálián , de mikor majdnem odaérnék az oázis ereklyéhez , akkor mindig visszadob . -
romero28
senior tag
ha kevésbé van leamortizálva a fegyó akkor megéri megjavíttatni és úgy eladni , én így csinálom legalábbis
-
romero28
senior tag
kereskedéssel kapcsolatban rájöttem valamire : eleinte én sem tudtam az összegyűjtött fegyvereket eladni , de mikor az alapfegyómat megjavíttattam azt vettem észre , hogy eladható lenne mikor bizniszeltem valakivel . vagyis csak tökéletes állapotban lévő fegyvert tudunk eladni .
más : első pályára visszamentem artifactokat gyűjteni , meg mellék küldiket csinálni . az egyik ilyen küldetésnél el kell mennem egy nagy daru alá , de senki sincs ott , és pár játék-órai várakozás után sem jött oda senki!
küldetés neve : disappearance stalkers : find glouchar . van valaki aki tudja mit kellene esetleg tennem -
romero28
senior tag
van megoldás az xp-n és vistán való futtatásra-priviben keress !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest