- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #20809 üzenetére
Pontosam, ez az AMK.Ez eddig szep, de amikor megszerzel egy hosszabb csovu mesterloveszt --> pl Furge egyik hangtompitos mesterloveszet veszed meg, akkor meg keresztbe rakja a csovet, ami eltakarja a detektort,es az baromira idegesito...
Kotomicuki nekem most epp az Enot van fenn (mivel kedvencem az a fegyver amivel kezdunk), lehetseges, hogy mas anomaliaknal is jartam, de az valoban teny, hogy en a vege fele kerestem a kereskedo kepzodmenyet, es ott volt a radioaktiv szemettelepen...ugy dontottem, hogy nem adom oda a kereskedonek, mert nekem sokkal jobban kell mint neki
(amikor eloszor jatszodtam, akkor odaadtam, de nem sok ertelme van, mert a jutalom nem tul acelos).
Az tenyleg idegesito volt, ha meghalt a mocsarbeli szerelo, egyetertek.
A detektor alkatresz helye nem megkozelithetetlen, a terkepen meg egy jelet is tettek a keszitok, hogy tudd hol kell atkelj a keritesen.UI : ha valaki feltette a Shocker modot, csinalna egy kepet az equipment DDS-rol ? Lam milyen uj fegyverek vannak benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest