Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Úgy néz ki a jövő hét végétől egy kisebb európai utazás erejéig élesben is tesztelhetem a revolut-kártyámat. Viszont ahogy most készülődök és elkezdtem számolgatni, nekem valami nem stimmel. Nem arról volt szó hogy középárfolyamon történik a revolut-on a váltás? Mert amit még a nyitó hsz-ben linkeltem, ott ugye ez volt.
Csakhogy! Nézegetem a converter-t a mobil appban, hát az nagyon nem közép árfolyam (nekem ugye dollárom van, euro-ban kellene majd fizetnem) Jelenleg 100 USD-ből csinálna 80,75 EUR-t, miközben a középárfolyam ennél jobb, de ami igazán vicces, hogy ahogy nézem a valutaváltók árfolyamát, ha ott elmennék és a dollárból váltok forintot, majd abból veszek euro-t, azzal is jobban járok... 80,9 EUR lenne belőle. Nyilván nem óriási a különbség, de egyrészt persze sajnos 100 usd-ből nem jön ki az út, másrészt pont az lett volna a lényeg hogy így jobban kellene kijönnöm mint a kettős konverzióval..
Vagy elnéztem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest