Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Nem tudom volt-e már, de automata benzinkútnál nem lehet fizetni a kártyával. Erre érdemes odafigyelni, nehogy meglepetés legyen.
-
Goert
tag
válasz
Watcher45
üzenetére
köszönöm az ötleteket, végül helyreállt a kártyás fizetés.
1,5 órát chateltem a supporttal, miután resetelték a kártyát, és azóta működik (koppkopp)
egyébként a privát véleményem az eddigiek alapján negatív. a support lényegében nem sokat tesz hozzá a robothoz, és a FAQ-hoz, ugyanazokat a frázisokat tudták csak ismételgetni: nem mindenhol fogadják el a pre-paid kártyát, és a kedvencem, miszerint néha connection issue-k vannak a payment processor szolgáltatással, amik átmenetileg problémát okozhatnak, és a hétvégén is volt ilyen. mondtam, hogy semmi gond, adjon egy linket a hivatalos announcementre, ahol leírják, hogy milyen típusú kiesés volt mettől meddig, mert nekem a szombattól hétfő reggelig nem egy átmeneti issue-nak tűnik. ilyen bejelentés persze nincs, de próbálgassam újra. erre elmondtam neki, hogy ezzel kijelenti, hogy az ügyfeleket nem tájékoztatják megfelelően, és ez egy best effort szolgáltatás.
tanulság, hogy mindig legyen nálatok tartalék kártya, vagy kp. sajnos ez így még nem egy megbízható fizetési eszköz. remélem másnak jobb tapasztalatai vannak.
-
KTU
addikt
Lehet az is elég ha beregisztrálja PayPal-ra vagy Amazon-ra.
-
Watcher45
tag
Azt gondolom, hogy próbálj ki egy pár centes online vásárlást pl aliexpressen a fizikai kártyád számát felhasználva. Ha az működik akkor valami mechanikai malőr leamortizálta a kártyád adathordozóit, bár a chip nem tudom mire érzékeny, ha nem akkor bizony valahol le van tiltva a fizetési rendszered.
-
Goert
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
kezd egyre gyanúsabb lenni, hogy nálam a hiba. vagy valamit csúnyán benézek, vagy valami olyan tiltást sikerült összeszedni, amit az "egyszeri" supportosok nem látnak, ezért ugyanazt ismételgetik.
egyébként ti használjátok vásárlásra a kártyát itthon? senki nem tapasztalt mostanában, vagy korábban ilyet? a kevés válasz alapján kicsit úgy érzem, hogy senki nem használja itthon a kártyát.
-
Goert
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
így van. ez az elsődleges különbség.
közben sikertelen online vásásrlás és sikertelen Tesco vásárlás is volt a Revolut szerint problémamentes kártyámmal, szóval kezd egyre érdekesebb lenni a történet. a legnagyobb gondom, hogy a Revolut support semmit nem tud segíteni, azt mondják, hogy náluk annyi látszik, hogy nem jön válasz a "merchant"-tól, vagy lehet egy "connection issue", szóval ők képtelenek segíteni abban, hogy mitől van az egész. mindezt persze úgy, hogy 2-3-szor próbálkozom paypassal, chippel, majd csodák csodájára egy másik kártyával tökéletesen működik minden.
ez nem túl megnyugtató eddig. kb. a korábban működő kártyámmal nem tudok vásárolni. keressem meg az OTP-t az online, vagy a Tesco-t a sikertelen vásárlás miatt a pénztárnál kapott visszautasított fecnivel? vagy szerintetek mi a teendő ilyenkor?
-
szabi__memo
nagyúr
Prepaid nincs bankszámlához kötve
-
Oliverda
félisten
-
TOZ
addikt
Külföldön jártam úgy, hogy egy POS az istennek nem fogadta el. Minden más igen. Illetve a helyi közlekedési vállalat mobil appja sem. Ott kiderult, hogy a Mastercard sms auth rendszere kavart be. Szóval van ilyen.
Még jó, hogy volt nálunk másik kártya. Mert SEK egy darab sem. 🤣 -
Goert
tag
köszönöm a javaslatodat, ez volt az első, amit átnéztem. a support is visszaigazolta, hogy a kártyával minden rendben, ideértve a security beállításokat is.
egyébként ha ilyen átmeneti kártyaletiltás lép életbe, akkor az app nem jelzi, hogy amiatt hiúsult meg a vásárlás? nekem konkrétan sikeresnek jelölte, és pending tranzakció maradt.
-
maross
nagyúr
Van ahol nem fogadjak el a prepaid kartyakat, de ott soha nem fogadjak el. Appban nezd meg mi tortent. valoszinuleg letiltodott a kartyad, foleg ha utolso ket vasarlasrol beszelunk, es azota nem vasaroltal (nekem ketszer volt ilyen, soha nem ertettem. masodjara "too many cvc tries" vagy valami hasonlo szerepelt. Szerintem egyszer rontottam akkor epp cvc-t, olyan mintha bug lenne es osszeadodna az osszes eddigi cvc hibazasom. Probalkozhatsz +3 cvc tryt hozzaadni appon belul, nekem nem segitett. Support "resetelte" a kartyam, ujbol chipes bedugos pinbeiroskent kellett elso alkalommal hasznalnom.
-
Goert
tag
chateltem fél órát a supportjukkal, és annyit tudtak mondani, hogy elképzelhető, hogy bizonyos kereskedések nem fogadják el a pre-paid típusú debit cardokat, ők nem látják az elutasítás pontos okát.
valaki szokott fizetni Revolut kártyával Lidlben, vagy Mol kutakon? általában valahol tapasztalatok olyat, hogy visszadobják a kártyát?
-
sparks
senior tag
Friss balek élmény Prágából:
Euronet ATM-be szaladtam (ez nálunk is lehúzós, de balf@sz módjára nem figyeltem rá, hogy ez is olyan, pedig szépen sárga betűkkel virít rajta: EURONET - EUR, CZK).
Még oda is figyeltem rá, hogy ne GBP-ből váltson ő, hanem hagyja csak meg ezt a Revolutnak (hiszen van CZK számlám) és beállítottam 600 koronát felvételre. Szóval azt hittem ügyes vagyok, majd amikor kiadta a 600 CZK-t, akkor jött a döbbenet: 675 koronát fizettem a tranzakcióért
Na ez az ügyes lehúzás, EURONET ATM-ből soha, semmilyen körülmények között nem szabad pénzt kivenni, mert meglopnak durván. Nekem 75 koronába fájt a tanulópénz. És hangsúlyozom: nem hagytam neki, hogy GBP-ben számoljunk el, hanem koronát kértem azonnal.
Átmentem egy cseh banknak az ATM-jéhez kíváncsiságból, hogy ott mi történik. Ugyan ezt végig játszottam, 200 koronát beállítom, nem engedtem, hogy GBP-ben számoljunk el, és ő váltson át, hanem koronát adjon ki, bízza a Revolutra a váltást és ott szépen 200 koronát is vontak le.
Tanulópénz leróva, messziről kerüljétek a lehúzós Euronet ATM-eket, ha nem akartok így járni.
Ui.: azt hittem ez az Euronet nevű csaló cég csak kis hazánkban tevékenykedik, hát tévedtem
Szerk.: Google Pay+Revolut simán működött ma McDonald'sban és Tescoban is itt Prágában.
-
Goert
tag
Sziasztok. Ma kétszer is elutasították az alap revolut MC kártyámat vásárlásnál, többször is próbáltam. MOL és Lidl. A revolut appban pending tranzakciók szerepelnek, a boltban viszont egyértelmű elutasítva blokkot nyomtatott a POS terminál. Korábban voltak sikeres vásárlásaim ezzel a kártyával.
Másnak volt ilyen ma vagy máskor?
-
mrrr74
aktív tag
Nos.
Felhívtam az üsz-t és rákérdeztem. Kis fejvakarás, de (azt mondták) egész biztos nem lehet külföldi KP felvét, illetve később sem változhat át a státusz erre vásárlásról. Ha bármi gond lenne, jelentkezzek.Feltöltöttem ahogy tavasszal, most is vásárlást írt, ha változik megírom. Erste Max (Visa), forintban feltöltve (lehet ez a kulcsszó?).
-
edk-
őstag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
TW-n keresztül a Revolutra is lehet pénzt juttatni ugyanúgy belföldi utalással. A TW díját kell fizetni, ami előszőr ugye nulla, később asszem 0.5% körül van. Kártyahasználatkor 1% körül, de azt ellensúlyozhatja a hk visszatérítése.
A díjjal kapcsolatos kérdésem arra vonatkozott, a feltöltésből levon-e valamit a TW. Utánanéztem, utalásnál nem, kártyahasználatnál 0.2%-ot, továbbá a HUF -> EUR váltásért 0.35%-ot.
Ha jól látom, a TW kártyája nem ingyen vált, ha eltérő pénznemben költök vele, míg a Revoluté ingyen (banki nyitvatartási időn kívül kicsit rosszabb árfolyammal, az igaz).
Ha eurozónán kívül használom a kártyát, akkor minden költséget számolva a TW kicsit drágább, mint a Rev.
-
edk-
őstag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
De akkor onnan is kell kártyát igényelni, Revolut meg van. Meg hát ez nem továbbutalás, hanem közvetlen utalás a Revolutra.
Díjbeli előnye van az átutaláshoz képest a TW account töltésének?
-
Iginotus
addikt
Normál nem expressz kártyát rendeltem ma adták fel kíváncsi vagyok mikorra ér ide

Bár ez már a magyar királyi postán múlik! -
edk-
őstag
válasz
compi.hu
üzenetére
1. Regisztrálsz TW-ra (lehetőleg meghívóval (wink-wink), mert akkor az első utalás ingyenes).
2. TW segítségével kívánt pénzösszeget a Revolutos számlaszámodra utalsz. Forráspénzemnek forint, célpénznemnek eurót választasz. Vagy a kártyádra terheltetsz, vagy belföldi utalást indítasz a TW magyar számlájára. Célszámlának a Revolutban aktivált Local IBANt érdemes használni. Akkor nem kell közlemény és hamar jóváíródik.
Az IBANt akkor látod, ha a Revolut appban a Top Upnál Bank Transfert választasz.
-
sajti_pajti
tag
válasz
compi.hu
üzenetére
Szerintem TW (ha normális áron tudsz utalni).
A Simple-féle feltöltés/visszatöltés móka szerintem (mások itt leírt tapasztalatai alapján) nagyobb összegre rizikós, de leaglább is nem feltétlenül tuti.
Vagy: igényelj gyorsan Cetelem hitelkártyát és költs azzal eurót, mert azt egy korábban be is linkelt cetelemes kondilista alapján MNB napi középen váltják forintra (a tartozást meg a rafis szládról rendezd havonta). -
-
kridli
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Nem euro tranzakció esetén a kártyatársaság vált euróra, és a bank középárfolyamon forintra.
-
Beebor88
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy miért nem enged beneficiery-t hozzáadni, ha revolut számlámról szeretnék OTP-nek utalni? Huf mindkét pénznem..
-
compi.hu
senior tag
Üdv,
Tanácsra lenne szükségem. Ha minden jól alakul októbertől lepattanok EUR pénznemű országba, és az első fizuming a jelenleg HUF-ban található számlámról kéne fedeznem az életemet minél kisebb konverziós veszteséggel. Ami jelenleg van Rafis debit/credit kártya meg Revolut. Utóbbi ugye áprilisra végéig igérte a HUF feltöltés megoldását, szóval tényleg lehet valami ebben a globális felmelegedésben, ha már áprilisban is 35 fok van árnyékban...
Szóval Revolutban ezek után bizalmam kb valahol a nulla és a mínusz tízmillió között mozog, de külföldi költésre jelenleg nincs jobb ötletem, már ha sikerülne valahogyan normális veszteséggel rátolnom a nyomorult forintomat. (Párezer ájrórós nagyságrendről van szó, szóval a veszteség már azért érezhető lenne)
Ha van erre valakinek ötlete kérem ne tartsa magában. Nyitok bármilyen accountot ha kell (TW, akármi), csak a módszert kéne kitalálni. -
TOZ
addikt
-
Iginotus
addikt
Revoult gyorsasága: én múlt héten csináltam egy uj accontot revoltra. Ma reggel tettem rá eurot. Aztán coinbasre utaltam sepa-val 2 eurot. Aztán coinbasről vissza eurot... Még nincs délután 4 óra és mindezt egy nap alatt... (Minden utalás dijmentesen!)
Magyar bankoknak ez kb 3-5 munkanap, és nem kevés plusz költség.
-
TOZ
addikt
Hm....
En engem valtottam azonnali aras egyedi arfolyamon (valamivel jobb, mint amit a HUF konverzio utan lekonyvelne bank) es utan mar EUR-t toltottem at.
Amig nincs HUF top up ez tunik az optimalisnak, bar igy meg akar maradhat is az Erste Kartya kulfoldon, csak a fraud veszely miatt jobb szeretem, hogy a Revolut kartyat hasznalom ilyenkor, ami mogott kevesebb penz van.
Meg amiota akar Google Paybe is be lehet kotni meg elkepeszto geek feelingje is van. -
mrrr74
aktív tag
Köszi, érdekes...
Nálam forint alapú hitelkártyáról történt márciusban a feltöltés és akkor vásárlásnak könyvelte el.
Lehet változott valami. Mindenesetre megpróbálom a kp felvételi limitet 1ft-ra állítani, megnézem mi történik akkor.szerk: most nézem, hogy most is 1ft-on áll. Mostanában nem állítottam, így akkor viszont vásárlás volt.
-
TOZ
addikt
Nezd.
Nalam a kovetkezo volt (szinten Erste):A beteti zsugarol akartam tolteni Revolutra (EUR szamlarol EUR-t) Mindig rejectre futott. Bankkal egyeztetettem telefon es akkor derult ki, hogy ATM (raadasul kulfoldi) felvetelnek latja a rendszerben es a limit (annal valamivel nagyobb osszeg volt a feltoltes) miatt utasitja vissza. Limit modositas utan pocre roffent.
-
sparks
senior tag
válasz
hedgehog
üzenetére
A kártya elfogadóhelyeknek az az érdeke, hogy a kártyát abban a pénznemben terheljék, amilyen alapú a kártya. Ha az eltérő a helyi pénznemtől, akkor nekik kevesebbet vagy semmit nem kell fizetni a kártya elfogadásért (jutalék helyett a bank kaszál a váltáson) - tudom, mert itthon is így működik, van terminálom.
Én is szívtam már meg annó autóbérlésnél, amikor a végén vettem észre, hogy forintban terhelték meg a magyar hitelkártyámat és persze horrorisztikus EUR/HUF árfolyamon váltva. Azóta nagyon odafigyelek, ha pl. Revoluttal fizetek, mindig lesem, hogy megkérdi-e a terminál, miben akarok fizetni és nem hagyom, hogy ne a nekem tetszőt válasszák. -
tarat
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igen én szerencsére ingyen utalok.
Egyetlen hátrányát látom a TW bankkártyának, de az nagyon megszivatott.
Spanyolban fizettem volna. A csávó beütött mindent és átadta amikor a PIN-t kellett beütnöm.
A számla EUR-ról szólt. Viszont a terminál minden egyes alkalommal megkérdezi milyen pénzben akarok fizetni (hiába EUR amit veszel). GBP/EUR?. Ha itt valaki GBP-t választ akkor csinál egy konverziót EUR-> GBP.
Mivel nem láttam mit csinál és mit választ, ezért már csak a levonáskor szembesültem a dologgal. Pedig volt EUR a számlán és EUR lett volna a fizetendő. A terminál akkor is felteszi a kérdést.
Ezt le sem lehet állítani a felületen.
Úgy tudom a Revolutnál viszont lehet korlátozni. -
hedgehog
senior tag
Nem utalok a TW-nek, hanem a KH-s kártyámmal töltöm. (így nekem olcsóbb, de aki ingyen utal, annak jobb az)
A TW-n belül konvertálok EUR-ra, és a TW kártyájával töltöm fel a Revolutot.
Én azért teszem át Revolutra, mert az támogatja a Google Pay-t, a TransferWise egyelőre nem. -
tarat
tag
Sziasztok!
Ha jól értem és nem a Simple megoldást akarom választani, akkor banki utalás forintban TW-hez EUR konverzióval. Ekkor rákerül az EUR a megfelelő alszámlára. Itt már tudom használni a TW bankkártyájával.
Kérdéseim:
- Minek utaljátok tovább az EUR-t a Revolutra?
- Ingyenes az utalás a TW és a Revolut között a Revolut irányába?Sajnos nekem csak bankkártyám van (nincs hitelkártya), így gondolom ez a legolcsóbb váltási megoldás.
Köszi
-
válasz
hedgehog
üzenetére
Igen, ez csak hitelkártya, szerintem lakossági számlájuk nincs is nekik.
Kb. 6 éve egy Euronics-es TV vásárláskor kaptam 60e kedvezményt a HK igénylésre.
Utána egy ideig nem használtam, de mióta már van 1% visszatérítés minden vásárlásra (ehhez be kell kapcsoltatni az SMS értesítést és engedélyezni a marketing célú megkeresést) illetve rájöttem milyen jó árfolyamon vált már majdnem napi szinten használom.
Egyébként a havidíjakat/éves kártya díjat nem számolják fel ha pontban hófordulóra visszafizeted a havi költést. Utalással lehet visszafizetni a teljes költést, csoportos beszedéssel illetve csekken csak a minimális összeget engedik.(Megtakarítási számlájuk is van, az sem rossz, bár régebben még jobb volt, azóta kicsit lejjebb vitték a kamatot. Arra pl. tökéletes, hogy a hitelkártyákkal költött összegek fedezetét visszafizetésig ott parkoltassam, mivel látra szóló napi kamatszámítás van.)
-
hedgehog
senior tag
válasz
betyarr
üzenetére
A K&H pocsékul vált, most épp majdnem 6,5 Ft-tal magasabb az € eladási árfolyama, mint a Revolutnak.
Ez 100 €-nál ugye 650 Ft. TW-re töltve 100 €-t a költség 112 Ft, plusz van a Revoluton visszaváltáskor is 5-10 Ft bukó, vagyis kb. egy 500-ast megtakarítasz, ha ezen az úton töltöd fel a Revolutot.
(ehhez kell a borderless account a TW-n). -
válasz
jackbauerr
üzenetére
Én eddig Cetelem hitelkártyával töltöttem Revolutot, vásárlásnak könyvelték. Azért is jó még a Cetelem mert MNB középárfolyamon vált devizát.
-
hedgehog
senior tag
Revoluton van egy rendes (angol) eurós számlád, arra tudnak utalni.
A számlaszámodat látod, ha az egyenlegre tappolsz. A Local kell neked. Megadod a cégnek az IBAN-t (és a BIC-et ha kéri) és ennyi..
A költségekről nincs infóm, de ugyanannyi, mint bármilyen unión belüli nemzetközi EUR átutalás. -
hedgehog
senior tag
válasz
jackbauerr
üzenetére
Én voltam aki TW-t töltött KH hitelkártyával, de az akkor írtak óta nem mertem újra megpróbálni. Sima (szintén KH-s) kártyával töltöttem most TW-t, és vásárlásnak könyvelte.
A Revolutot a Gránit Bankos kártyámmal szoktam tölteni, az vásárlásnak veszi.
(bár most legutóbb már úgy csináltam, hogy TW-re töltöttem sima KH-s kártyáról, és a TW-n EUR-ra konvertáltam, és arról feltöltöttem a Revolutot, és onnan vissza forintra... kb. 0,8%-os költséget eredményezett) -
plus44
veterán
Bocsi, ha mar volt rola szo!
Belfoldi maganszemely es ceg utalna nekem direktbe eurot. Megoldhato ez? Nyilvan kerdeses, hogy nekik milyen banknal van szamlajuk, de elvileg lehetseges a dolog, es HA igen, akkor az pontosan hogyan mukodne?
-
TOZ
addikt
válasz
jackbauerr
üzenetére
Erste tutti ATM felvételnek kezeli. Külföldinek ráadásul.
-
betyarr
veterán
próbáltam létrehozni simple virtuális kártyát,végigmentem a lépéseken,de a végén azt írja,hogy sikertelen a kártya létrehozása.mitől lehet?járt még így valaki közületek?pedig már akartam csinálni egy visszatöltést...

-
Sziasztok,
A Revolut, TransferWise és a hazai hitelkártyákkal történő Bermuda háromszöggel kapcsolatban lenne kérdésem. Van valakinek bármilyen információja azzal kapcsolatban, hogy melyik bank melyik hitelkártyájának esetében könyvelődik el a TW utalás, valamint a Revolut kártyás befizetés "Vásárlásnak" vagyis hogy él a visszatérítés és nem készpénzfelvételnek minősül?
Erste MAX hitelkártyával elsőkörben Internetes vásárlásnak minősítette a TW-t, de utólag átminősítették "Készpénzfelvétel POS terminálon"-ra szóval szerintem ez így azonnal kamat köteles. De érdekes a dolog mert 1100 Ft-al próbáltam, úgy hogy a készpénzfelvételi limit 1000 Ft, azonban gond nélkül lemegy vásárlásként, majd utólag lett kp felvét. A Revolut befizetést még nem könyvelték el.
Azt itt már olvastam hogy a K&H Mastercard 2%-os visszatérítéssel elvileg vásárlásnak könyveli el, de örülnék ha valaki ezt még megerősíteni, illetve ha bárkinek van tapasztalata egyéb hitelkártyákkal kapcsolatban azt is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Bálint -
csajap
újonc
Sziasztok! Próbaképpen vissza akartam utalni magamnak a Revolutról a Raiffesenes számlámra, de nem sikerült. A kedvezményezett hozzáadása (látszólag) rendben sikerült, mert hozzáadta a listához hibaüzenet nélkül. Az általam megadott IBAN számlaszám és a BIC/SWIFT kód is biztosan jó. Mondjuk nem is értem, hogy miért kéri a BIC/SWIFT-et, mert az (IBAN) számlaszám ugyanúgy tartalmazza a bankazonosítót.. Az átutalás indítása után viszont azonnal írta, hogy declined. Ami furcsa, hogy ha az Accounts alatt megnézem ezt az átutalásos tételt, akkor nem a teljes IBAN számlaszámot (HU+26számot) mutatja, hanem csak az elejét, az utolsó 8 számjegyet nem. Simán kiférne az adott sorba a teljes IBAN, tehát nem arról van szó, hogy az olvashatóság, áttekinthetőség kedvéért nem mutatja. Ha az utolsó 8 számjegy nélkül akarta elutalni, akkor nyilván érthető, hogy nem tudta elküldeni, de ilyet nem kéne csinálnia, mert a kedvezményezettnél a teljeset lementette, direkt ellenőriztem utólag is. Találkoztatok már ilyen hibával? Utaltatok már magyar számlaszámra a Revolutból? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest