Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz kavics #38980 üzenetére

    Azt írtam volna valahol, hogy ugyanazzal a kártyával több Revo account is volt topupolva? Szerintem nem írtam ilyet! Ilyen nem történt. De akkor újra: 2019 elején én és asszony is regelt magának. Asszony soha nem használta, de még pénzt sem tett rá soha, sőt, valószínűleg végig se ment rendesen a regisztráción (identity validation; szelfi, ID fotók) és soha meg se nyitotta utána már az appot, majd új telefonja lett, teljességében feledésbe merült, hogy neki egyáltalán van fiókja. Ezt fogadd el, hogy nem hazugság. Lfsz se emlékezett már erre, ezer meg ezer meghatározó, fontos, tragikus, traumatikus, stb eset történt azóta az életünkben, ...hadd ne magyarázkodjak. Lényegtelen.

    Én azóta is használtam a Revo appot, de mivel nem volt a saját nevemre szóló bankkártyám, az Ő neve alatt futó bankkártyával topupoltam évekig (azóta lett egy új, mert a régi lejért, de ez már részletkérdés; ugyanúgy a nevére szólt). Sem az én Revom nem lett mással topupolva, sem ezek a bankkártyák soha nem töltöttek más Revo accot az enyémen kívül.

    Azt az utolsó beszélgetésünk során meg is erősítette a supervisor, hogy nem ezért lett tiltva az accom... de szerintem ismétlem magamat, ugyanezt írtam le korábban is.

    A másik meg, hogy olvashattunk itt olyan esetről is, hogy egy családon belül össze-vissza, random több kártyával is történtek topupok, az acc felfüggesztésre került, bekérték a kártyákról a fotókat, megkapták, accot feloldották.

    Mindegy már, én ezt el is engedtem (és ahogy olvasom, nincs is más megoldás, mert akinek eddig bármikor is tiltották, kb. soha nem tudta meg egyértelműen, hogy miért (hacsak nem valami nagyon egyértelmű oka volt)).

    [ Szerkesztve ]

    *** ALLY-t keresek *** ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák