Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
kavics #38980 üzenetére
Azt írtam volna valahol, hogy ugyanazzal a kártyával több Revo account is volt topupolva? Szerintem nem írtam ilyet! Ilyen nem történt. De akkor újra: 2019 elején én és asszony is regelt magának. Asszony soha nem használta, de még pénzt sem tett rá soha, sőt, valószínűleg végig se ment rendesen a regisztráción (identity validation; szelfi, ID fotók) és soha meg se nyitotta utána már az appot, majd új telefonja lett, teljességében feledésbe merült, hogy neki egyáltalán van fiókja. Ezt fogadd el, hogy nem hazugság. Lfsz se emlékezett már erre, ezer meg ezer meghatározó, fontos, tragikus, traumatikus, stb eset történt azóta az életünkben, ...hadd ne magyarázkodjak. Lényegtelen.
Én azóta is használtam a Revo appot, de mivel nem volt a saját nevemre szóló bankkártyám, az Ő neve alatt futó bankkártyával topupoltam évekig (azóta lett egy új, mert a régi lejért, de ez már részletkérdés; ugyanúgy a nevére szólt). Sem az én Revom nem lett mással topupolva, sem ezek a bankkártyák soha nem töltöttek más Revo accot az enyémen kívül.
Azt az utolsó beszélgetésünk során meg is erősítette a supervisor, hogy nem ezért lett tiltva az accom... de szerintem ismétlem magamat, ugyanezt írtam le korábban is.
A másik meg, hogy olvashattunk itt olyan esetről is, hogy egy családon belül össze-vissza, random több kártyával is történtek topupok, az acc felfüggesztésre került, bekérték a kártyákról a fotókat, megkapták, accot feloldották.
Mindegy már, én ezt el is engedtem (és ahogy olvasom, nincs is más megoldás, mert akinek eddig bármikor is tiltották, kb. soha nem tudta meg egyértelműen, hogy miért (hacsak nem valami nagyon egyértelmű oka volt)).
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- MD Wraith Stealth Ryzen AM4 proci hűtő
- Prada 2AF-1A1 férfi napszemüveg
- ASUS ROG Zephyrus M15 GU502L / i7-10875H / RTX 2070 8GB / 16GB RAM / 512TB SSD / 4K IPS / jó akksi
- Cooler Master HKM-7M52A-A2-GP, Socket AM2+/AM3/AM3+ proci hűtő
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest