Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos365
tag
-
-
törölt tag
Visszajött a pénz most már rendben van minden.
Köszi a segítséget!
-
norrberth
addikt
Ma odamentem NFC-s OTP ATM hez.
Pénzt levenni Revoluttal.De nem vette be.
Érzékelte feljött Revolut kártya és semmi nem történt.
ATM nem reagált rá.Pedig fizikai Revolut van G pay mögé téve.
-
anadroid
senior tag
borix: ment privát
-
emeritus
tag
válasz
üzenetére
Mindig egyszerre legalább 4000.- Ft értékű feltöltést kér egyösszegben. Ha kevesebb, meghiusul a feltöltés bármennyi az állományod. Ha "0" volt, annyi is maradt. A 10 euro kevés, inkább töltsd túl. Nem fog elveszni a pénzed a Revolutnál. A debit kártyás feltöltés ingyenes.
-
zerodot
aktív tag
válasz
üzenetére
Ja de akkor ezt a kereskedő csinálta... +30% az valami adó vagy ilyesmi lehet, mert a pénzváltáson ennyit nyerészkedni az nagyon durva lenne...
Na mindegy, tényleg a legjobb ha vársz egy fél napot, aztán ha nem áll helyre írsz a supportnak. De ez így nagyon fura, ha nincs elég fedezet, akkor normál esetben egyszerűen elutasítja a tranzakciót, de az egyenleg attók még marad érintetlenül. -
törölt tag
Üdv.
Regisztráltam a Revolut-ra kértek 4000 Ft-ot első körben.
Majd megcsináltam a webkártyát és az igazolvány azonosítást.
(Az igazolvány azonosítás még nem fejeződött be teljesen arra még várat.)A Voip 10Euro feltöltés többre jött ki mint 4000Ft ezért azt írja a revolut, hogy meghiúsult.
Tettem rá megint 4000Ft-ot majd megint kiírta, hogy meghiúsult.
A lényeg az, hogy az elsőt is levonta és a másodikat is, a Revolut-ról eltűnt a pénz nem látszik, de az utalás meghiúsult mert kevés volt átszámítva ezért nem ment át.
Ilyenkor mi a teendő? -
Drenadar
veterán
csak mert nekem van egy MC virtuálisom is és érdekes mód arra nem jött email hogy azt is bevonnák... érdekes
-
Somatom
veterán
Más is kapott mélt új virtuális kártyáról? Merre van a köszidenemkelljónekemamostani opció?
-
Bogyi007
veterán
Magyar kártyák közül a Playit Cardról (Dipocket Ltd - ez mellé itthon bankszámlaszámot is kaptam) biztosan lehet átutalni rá, tegnap próbáltam ki éppen.
Most a Revolut karimon (ez Mastercardos) rajta van egy Xbox Series X konzol ára, szerintem alapbeállításokon van a Revolut, ha jön a Gls futár ahhoz kell bármit átállítanom hogy ne kerüljek kínos szituba?
-
w.miki
veterán
Revo app-ot feltettem egy másik telefonomra.
Ilyenkor hogyan tudok belépni? Elölről kell kezdeni fényképpel az egész folyamatot?
Hogyan tudnám ott folytatni, mint az elözö telefonomon?
Elvileg a szelfi csinálás után most be tudtam lépni. -
pictigjis
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
igen, a tobbi mind mc muanyagkartya eseten
egyik sem jobb a masiknal. nekem azert kellett visa, mert olyan meg nem volt. sose lehet tudni, mikor vetodik olyan helyre az ember, ahol csak
a, visa jo
b, mastercard jo
c, maestro jo.most mar van mind, az mc-m viszont meg prepaides
-
norrberth
addikt
Visa jobb? Vagy a MasterCard?
(#27755) pictigjis De a többi mellette mind MasterCard.
-
-
balinlin
senior tag
Nem lehet hogy pont azokat a virtuális kártyákat szüntetik meg, amik prepaidek még? Fizikai kártyáim már debitek.
Vagy a lokalizáció miatt lenne? -
Vérboci
addikt
válasz
üzenetére
nem vagyok bankguru, de a prepaid az feltöltős, de nincs mögötte számla
a számlás a debit, a hitel meg a credit.
vagy nem?
mert a prepaid kártyát pl. szállodai foglalásoknál volt már, hogy visszadobták, mert ugye azt kihajítom a kukába, aztán nem tudnak kötbérezni...
vagy nem tudom... -
Vérboci
addikt
válasz
üzenetére
de azt miért fogadnák el szélesebb körben, mint a mastercardot?
nem szeretem az ilyet, hogy rámmelegítik az akaratukat, de persze ez nekem milyen jó lesz.
Elég sok helyen ezt a kártyát használom, most adhatom meg az adatokat újra...
egyedül a "betéti kártya" szó ütötte meg a "fülemet", talán nem prepaidnek fog számítani? -
Vérboci
addikt
ezt most kaptam. ezmiez?
Szia András!
Ügyfélkörünk kiválasztott tagjainak egy vadonatúj virtuális betéti kártyát adunk. A kártyának új a száma, és szélesebb körben fogadják el a kereskedők. Biztosan szeretni fogod!
Az új virtuális kártyát egy héten belül bocsátjuk ki neked. Amint kiadjuk az új kártyát, push értesítést küldünk.A meglévő (**2741 végződésű) virtuális kártyád még 60 napig működni fog, utána megszűnik. Ne aggódj, a kártya megszüntetése előtt jó előre értesítést küldünk. Ha más Revolut-kártyáid is vannak, azok változatlanul működnek tovább.
-
Tamaris
újonc
Nekem nem volt gond ettől nagyobb összeggel sem...
-
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Új Revolut felhasználóként egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nemrég regisztráltam magamnak egy standard előfízetést és szeretnék a revolut számlára kb 1 millió Forintot utalni. Olvastam, hogy a hirtelen nagyösszegű mozgásoknal tíltás léphet életbe. Kezdésnél mi ennek a módja, hogy ne akadjon fenn a rostán egy ilyen hirtelen nagyobb összegű utalás? -
vesir
tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Igen, megerősítették, hogy csak utalással lehet topup-olni a business accountot.
A bankomat még nem kérdeztem meg arról, hogy támogatják-e az instant payment-et, de a legutóbbi próbautalásom alapján nem.
Azt sem értem, hogy a business accountban nem lehet csak simán pénzt küldeni, úgy mint a personal accountban, telefonszám vagy azonosító alapján, hanem csak IBAN megadásával lehet? -
vesir
tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
De itt nincs szó üzleti kártyáról, tehát ez nem magyarázat. A topup a privátomról történne, ugyanúgy tölteném, mint a personal accountomat.
A logikád alapján a Revolut úgy áll hozzá, hogy a business account biztos, hogy business kártyával lenne topup-olva, ami drágább nekik, ezért inkább fel sem dobja, mint lehetőséget és csak utalást engedélyez?
Az utalásos topup-pal az a bajom, hogy 1-2 nap alatt érkezik meg (gondolom a bankom miatt). Majd azt mondom a beszállítómnak, hogy "bocs, csak 1-2 napon belül tudok fizetni, mert csak utalással tudok topup-olni és az ennyi ideig tart"?
Vagy marad a Gabás által javasolt módszer, kártyás topup a privátomra, majd átküldés a businessre, de nem azért hoztam létre a business accountot, hogy így kelljen vele ügyeskedni vagy 1-2 napig tartson az, ami a priváttal instant ment.
-
scincole
csendes tag
Sziasztok! Nagyon kezdő revolutos vagyok. Államkincstárba akarnék eurót utalni, odáig eljutottam, hogy raktam HUF-ot a revolutos számlámra, majd átváltottam euróra. Amikor küldeném az Államkincstárba, kiválasztom az EUR számlát, de mégis HUF-ban kell megadnom a küldendő pénz mennyiségét, és az infóra kattintva látom, hogy "átváltási összeg, átváltási díj" mezők szerepelnek. Nekem úgy tűnik, hogy az EUR számláról HUF-ot akar küldeni a Revolut, úgyhogy most valamit vagy nagyon nem értek, vagy nagyon elcseszek. Tudtok segíteni?
-
balinlin
senior tag
Mert mondjuk egy hagyományos banknál nincsenek hibák/karbantartások... Ja de, vannak.
Kellemetlen, ez tény de talán túlélhető.
Az, hogy mindig csak akkor tévedsz ide, mikor valami bajod van az még ok, de hogy ilyenkor mindig minősíthetetlen stílusban fejted ki, hogy milyen rossz is a revolut, az kicsit fárasztó. Ha ennyire nem vagy kompatibilis vele, akkor nem kell feltétlen használni. -
mufi
senior tag
Miért nem lehet sem magyar pénzt feltölteni erre a "fantasztikus" rendszerre sem VISA sem MASTERCARD kártyával?
Két kártyát is eludtasít ez az "éden" rendszer. Miért kellett egy rakás sz*rt csinálni belőle mikor az elején minden olyan jól működött
-
vesir
tag
Létrehoztam egy osztrák business accountot és csak utalással lehet topup-olni. Ez a magyar business accountnál is így van, nem lehet simán kártyával topup-olni, ahogy a personal accountnál?
-
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Egy cseh cég a CZK pénzemet egy cseh bankszámlára tudja csak kiutalni. Revolut esetében tudok kapni cseh bankszámlaszámot amire a cég utalna és az a fiókomba érkezne?
(Mint transferwise-nél a lengyel Zloty számlaszám például) -
spileraaa
senior tag
válasz
emeritus
üzenetére
Te is szerepelj a névjegyzékében
na lehet itt a hiba úgy tudom nem szerepelek
Beállítások - > adatvédelem - > barátok közötti fizetés
Illetve a Revolut felhasználónév beállításainál (fizetések menü -> saját képünkre bökve -> szerkesztés)screneld kérlek merre keresem mind2 revoluton belül gondolom
-
Tuomas
addikt
válasz
emeritus
üzenetére
Még névjegyzékben sem kell szerepelni (azt hiszem), erre jó a @-al kezdődő username.
Arra viszont figyelni kell, hogy ez a funkció be legyen kapcsolva.
Beállítások - > adatvédelem - > barátok közötti fizetés
Illetve a Revolut felhasználónév beállításainál (fizetések menü -> saját képünkre bökve -> szerkesztés) a megtalálhatóság felhasználónév alapján is be legyen kapcsolva. -
kovisoft
őstag
Nem hiszem, hogy ezt egy ügyfél ki tudja deríteni, talán még a kibocsátó és a fogadó bank sem tudja pontosan, mert akár több közvetítő bank is lehet kettejük között, akik éppen aktuálisan eldöntik, hogy milyen útvonalon megy majd a pénz. Megpróbálhatod megkérdezni az ügyfélszolgálatot, de nem hiszem, hogy érdemi választ kapsz.
-
emeritus
tag
válasz
spileraaa
üzenetére
Nem valószínű, hogy a friss regisztráció a sikertelen pénzküldés oka. A kezdőképernyőn („R”) a "Küldés"elemére koppintva meg kell jelenjenek a Revolut fiókkal rendelkező "Barátok", képükön kék „R” jellel, ha már küldtél nekik pénzt. Ha az ismerős, akinek pénz küldenél, nem jelenik meg a partnerlistádon itt, akkor új partnerként próbáld hozzáadni. (Te is szerepelj a névjegyzékében. A topup jelentését láttad, a bankkártyás feltöltés a célszerű.)
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Macska topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest