Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoza32
csendes tag
Sziasztok. Az év végi topup (OTP ) részvénydolog ( brexit) problémák nálam Jan 4 el meegoldódtak maguktól tudok utalni oda vissza a fizettem autópályára Ali stb gond nélkül.... Viszont lenne egy technikai kérdésem...... A megbízásokat amit adtam automata átváltására ( bitcoin) hol a fenében találom ha törólni akarom... Régebben megvolt...
-
sajtos365
tag
Hova tűntek a mentett számla sablonjaim az utalásokból, ha utalni akarok akkor most írjam be az összeset megint?
-
kp78
veterán
A fene sem érti, h miért, de az OTP-s Maestro kártyámmal továbbra sem megy a topup.
Minden elvégezve, amit OTP topicban is leírtak már, de nem jó.
Webkártyánál (Mastercard) ugyanezeket végeztem el, és azzal megy gond nélkül.
Kártya Revolutban törölve lett még 01.01-én, és azóta mivel minden topup próbálkozás "lesre fut", nem is adta még hozzá.
A Maestro nem tetszik neki?
-
tsilver
senior tag
hol lehetne megnézni, hogy nálam mikor van a havi fordulónap?
-
chatran
őstag
válasz
driztd
üzenetére
Erste feltöltés téma.100 ezerrel akartam tölteni, dobta a Revo, hogy a bankom elutasította a kártyás vásárlást. SMS nem jött az Erste-től, hogy erősítsem meg a vásárlást. Nekem nincs mobilapp-om csak sms jön.
Felhívtam a telebankot, hogy mi lehet a probléma, mondta az ügyintéző, hogy tudnak a problémáról. Azt mondta, hogy nagyértékű feltöltés valamiért nem működik a Revora, ezért próbáljak 50 ezrenként tölteni.
Így már működött. SMS persze most sem jött, szó nélkül feltöltötte az összeget.
Fura. -
kanyi51
senior tag
Sziasztok.
OTP-s Master kártyáról szerettem volna feltölteni, de 3x elutasítva, majd a negyedik alkalommal elvileg sikerült de függőbe van már fél órája. Valamit én csesztem el, vagy sz@r az OTP vagy a Revolut? Vajon meddig lesz függöbe a lové? Van Smartbank, de semmiféle azonosítót nem kért, úgy működött mint rendesen régen. Smartbank appba semmi sem látszik, se az elutasított, se a levett, ami a Revoba függöbe látszik. -
vnorbi
aktív tag
Nem tudom, írta-e már valaki, de megoldódott a kevés tizedesjegy probléma az automatikus devizaváltásnál. Egy ideje már nem Exchange menü van, hanem Buy és Sell, és ha mondjuk az eurónál nyomunk rá valamelyikre (úgy, hogy a devizapár a forint), akkor már nem a 0,0028-as árfolyamot látjuk, hanem a 359,8947-et, és ha market order helyett limit orderre váltunk, akkor ezt az értelmes árfolyamot lehet megadni, és működik is az euró vétel, ha beesik az árfolyam a kívánt szintre.
-
pictigjis
őstag
válasz
Tuomas
üzenetére
akkor úgy fogalmazok, hogy eddig az összes kártyarendelésemnél (függetlenül attól, hogy munkanap volt vagy sem) legkésőbb másnap posted státuszba került a rendelt kártya. lehet, hogy az volt nem pontos jelzés, nem tudom, de simán hihető volt, hiszen automatizált gyártás+borítékolás = posted, aztán vagy ténylegesen is postára került vagy nem
viszont azt sem hiszem, hogy az ünnepek alatt mindenki agyba-főbe kártyákat rendelt volna, szóval olyan nagy torlódás csak nem lehet
nem vágom a centit, hogy jajmikorvanmáritt, de az én tapasztalataim alapján szokatlan ez a "késlekedés", ennyi

-
pictigjis
őstag
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Miert van az, hogy probaltam a revolut kartyam pinjet megvaltoztatni otp es erste atmben is, de nem engedi? Pénzt ugyanígy nem tudok felvenni, mert azt irja nem engedelyezett. Appban nem látom,hogy barmi tiltva lenne. -
fredczg
csendes tag
sziasztok
gondolom felmerült már többször is ez a kérdsé de nem sikerült a keresővel sem választ találnom.
Adózás hogyan működik részvényeladás utáni nyereségnél?
Revolut küld pontos adatokat erről mennyi a nyereség, hogy vegül azt majd saját adóbevallásomon? -
NC-17
csendes tag
MCC alapjan hitelkartyan meg mindig kp befizetesnek minosul a feltoltes revolutra? Vagy esetleg modositottak rajta az elmult fel evben?
-
Melack
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Én két részletben 150k felett, és kellett. Pedig a megszokott kártyáról. De a mobilapp nem ment sehogy se.
-
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Én is kb 1 órával ezelőtt töltöttem fel Erste kártyáról, iPhone-al és nekem sem kért semmit.
Mondjuk 15 ezer forint alatti összeget töltöttem fel. -
kanyi51
senior tag
válasz
World-Soft
üzenetére
Amióta írtad azóta keresem, de sehol se találom. -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft
üzenetére
Amit pluszba írtam ige az nem aktuális, csak az eredeti kérdés, csak törölni nem tudtam.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Néztem, hogy revolut számlára hogyan tudnék linket tenni.Meg is találtam ( https://pay.revolut.com/profile/__FELHASZNÁLÓ__ ), viszont nálam máshogy mutatja mint sok más esetben.
Először azt hittem, hogy azért, mert én magyar felhasználó vagyok, ezért nálam csak azt ajánlja fel PC-n, hogy töltsem le az alkalmazást.
Viszont utána találtam más olyan magyar felhasználót akinél HUF van írva, és rögtön felajánlja az utalást is.
Mi lehet a különbség? Mi lehet az oka az eltérő működésnek? Mit kell beállítanom?
Illetve lehet -e valahogy összeget és megjegyzést is írni a linkbe?
Köszi.
Zoli -
bandus
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Nekem segogysem mukodik ios-en, igy utalni szoktam, de ma eddig 4 ora alatt az utalas sem erkezett meg, maskor pedig 5-10 perc :/. Valtozhatott valami a brexittel esetleg? Ez csak most jutott eszembe, es a szokasos templatet hasznaltam mint eddig mindig, a regi szamlaszammal, azonositoval.
-
urban racer
senior tag
Sziasztok! Tegnap este vettem valamit ebayen, virtuál kártyával, rá 10 percre vettem volna még valamit, nem fogadta el a kártyát. Gondoltam eseti hiba, majd holnap.. Ma se, sőt, sima revolutot kártyaadatokat is megadtam, azt se szerette. Legfrissebb revolut app van fenn, alkalmazásengedély is megvan, ha esetleg kérne valami plusz hitelesítést, de semmi. Az alábbi hibát adja az ebay:
-
Divinity
őstag
-
Melack
veterán
Erste betéti kártya - Revo feltöltés - Mobilbank: ma megkérdeztem a fiókban, hogy mi a szösz van, mert az app nem ad semmilyen hitelesítési kérést. Azt mondták, válasszam az sms hitelesítést, mert a mostani Erste Mobilbank nem támogatja az új 3DS-t. Majd februárban jön új verzió, az már valószínűleg fogta. Úgyhogy aki Erstéről tölt fel, az válassza az sms hitelesítést, az működik rendesen.
-
Peter.70
addikt
Nekem ma digi nem fogadta a revolut virtuális kártyát. Igaz másik kártyát sem, tehát szerintem a fogadó félnél lehet a hiba
-
válasz
lehella
üzenetére
Szia!
Én tegnap fizettem az Extreme Digital-nál, gond nélkül ment Revoluttal. Jött az értesítés az appban, rányomtam és sikeres fizetés volt.
Lehet a Vodafone rendszere nincsen még erre felkészítve - bár nekem ma vonta le az előfizetés összegét előre regisztrált kártyával. -
lehella
senior tag
Sziasztok,
Revolut kártyával történő fizetést hogyan befolyásolta most a 3DS bevezetés? Két kártyával is próbáltam fizetni de mindegyik sikertelen Vodafonenál. Revolutban nem jelent meg semmilyen engedélyezésre felhívás. -
sopruk
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy nagyon lassan reagál az érintésre a legördülő menü.
6-7 másodpercet kell várni, mire megjelennek a kiválasztható pénznemek.
Utána a kiválasztásnál újra ennyit kell várni és nekem így működik... -
hedgehog
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
7.30.3-beta875-nél se gördül le, viszont másodjára is rányomva ki lehet választani a pénznemet, próbáljátok ki hátha nálatok is
-
Tuomas
addikt
válasz
razorbenke92
üzenetére
Igen, én is ezt tapasztaltam, bug lesz ez.
-
norrberth
addikt
Utaltam magamnak pénzt Dec.31 csütörtökön.
Mikor írjak az ügyfélszolgálatnak? Ha nem érkezik meg. -
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Raiffeisenes számlával használ valaki Revolutot? Sajnos nem tudom előcsalogatni az auto topup-ot, mióta lecseréltem az OTP-s kártyámat. Eleinte azt hittem, hogy idő kell hozzá, még élő lesz ez a funkció, de kb 10 topup-ot toltam az emlúlt 3 hétben és nem jelent meg az opció.
Kellhet esetleg valamit Rafi oldalon beállítani?
Illetve másnak is csak zárolja a Revolut a topup összegét? Napokig csak pending egy-egy tranzakció és valamikor done lesz. (Kicsit bosszantó, mert a zárolásról pedig nem jön értesítés, hiába terhelés.) -
evabf
tag
Sziasztok, széf létrehozásában szeretnék segítséget kérni. Pontosabban EUR széfet szeretnék létrehozni, de a cél megadása során nem lehet kiválasztani az EUR pénznemet, csak a HUF-ot. Mit javasoltok, hogyan tudnám beállítani az eurós széfet? Standard számlám van...
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Semmit nem kapok, de ezért meg nem akarok számlát nyitni. Tudtam, hogy lesz valami változás az online vásárlásokra vonatkozóan, de nem gondoltam, hogy a Revolutos feltöltés online vásárlásnak számít, abban hitben ringattam magam, hogy az sima vásárlás, akkor ez most szivacs.
Megpróbálom az OTP telefonos ügyfélszolgálatutak, hátha eltudom ott intézni, ha nem, akkor kénytelen vagyok személyesen. Köszönöm a segítséget!
-
vnorbi
aktív tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Használhatnád a SmartBankot, de plusz szerződés, plusz pénz. Ha eddig megvoltál nélküle, akkor felesleges.
Mivel nincs OTPdirekt szerződésed, csak fiókban tudják beállítani, hogy alkalmas legyen a kártyád online vásárlásra.
Nem kaptál amúgy erről értesítést? Nekem jött e-mail (talán még sms is), és október óta minden folyószámla-kivonaton írták, hogy ezt el kell intézni, de valamiért csak ott, a hitelkártya számlakivonatára nem tartották fontosnak ezt odaírni, úgyhogy simán lehet, hogy a hitelkártyásokat elfelejtették értesíteni.
-
kp78
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ha van Smartbank app-od, akkor ez segíthet.
>> [link] -
teleahocipöm
senior tag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
OTP Bonus hitelkártyáról nem tudok pénz feltölteni, nem felel meg a 3D azonosítás ...... ellenben az ERSTE kártyával simán megy. Tudja, esetleg valaki, hogy mi lehet a megoldás?
A Bonus kártyához nem tartozik folyószámla. Előre is köszi! -
lehetne egy leiras az osszefoglaloban a revo ertekpapir kereskedessel kapcsolatos adobevallasrol, es a tobbi dolgokrol..
-
-
Pocok256
veterán
Ezt írtam. Szar a rendszerük láttam már a kodjukat okadék.. lényeg a lényeg... Hogy az internetes biztonsági kód megadása kötelező 2021 től... Ezt ellenőrzi vásárláskor és egy szar hiba ellenőrzés miatz rossz hibára vagy túl altalanosra fut. Sajnos a.banki szektor programozói jól lakott retardaltakkal van feltöltve persze tisztelet a kivételnek.
-
balinlin
senior tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Elsőt a bank tudja megmondani.
Apple Pay-el ingyenes (kh debit MC kártyát használok mögötte), persze ha a babod nem számol fel érte semmit. (Nem sok valószínűsége van, hogy így tenné)
Elvileg a kártyát direktben is hozzá tudod adni, tőlem újabban gyakran kérte a cvv kódot, ezért maradtam Apay mellett. Ez is ingyenes.
Minden módszer topup, amivel az egyenleged töltöd fel. -
Maxximus
őstag
KH bankról jelenleg két féle képpen tudok tölteni:
1: Ha utalok a KH-s számlámról a Revolutos számlára (Belföldi utalásom ingyenes azt hiszem, olyan csomagban vagyok)
2: Ha feltöltöm, mint (külföldi kereskedős) vásárlás az apple pay-en keresztül. (Ez a Top Up ?)
Meg tudja valaki mondani, hogy ezek ingyenesek vagy milyen kltsg-e van? -
kp78
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
Én a neten állítottam be a telekodot, de most az app-ban újra beállítottam. De így sem megy.
Internetes biztonsági kód beállításnál napi virtuális limitet tudok csak beállítani, kódot nem.
Telefonszámom eddig is volt a rendszerben.
De ez már inkább otp topic lesz innentől.
-
Pocok256
veterán
Na otp s revo popupot megoldottam. Csak gyors leírom hátha segít valakinek. Ha van telon smartbank app akkor azon belül allits be telekodot és internetes biztonsági kódot is meg ott teloszamot és hopp maris jönni fog a smartbank popup a megerősítésről..
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy van-e másnak is gondja MKB oldalon a top-uppal. bejött december végén ugye az "erős hitelesítés", kapásból fenn is akadt a Revo töltésem. ránéztem a bankra, beállítottam online jelszót (pár hetes lemaradásban voltam...), utána rögtön működött a top-up, nem kért semmit a Revo app és MKB sms sem jött (app-ot nem használok). ma megint próbáltam tölteni, most eggyel nagyobb összeget, 60k-t levont a banszkámláról, jött az MKB sms, de a Revo app-ban még mindig "Pending" a státusza.
valakinek volt hasonló nyűgje a napokban?
szerk.: közben olvasgatok, látom, hogy a top-up másnak is sáros. már bent hagyom a hsz-t, mert van eltérés azért. OTP látom, hogy vacak másnál is, itt viszont az MKB egyszer működött, egyszer nem. meg ugye most elvileg le is vonta az összeget. érdekes. egyéb online vásárlás, Barion, Paypal simán ment a napokban. (MC kártyám van)
ez magyar bankos bénázás lesz, ha jól sejtem.
#2 szerk.: egy 20 perces átfutással megjelent Revo-n is. még érdekesebb... nem túl konzisztens a működés a napokban.
-
Adama123
aktív tag
Nekem mobil újraindítás után sikerült hozzáadni a kártyát, smartbankban jóváhagytam, utána a revolut appban a befejezés gombra kattintva sikerült a topup. A kártyát elmentette, a következő topup már automatikusan ment mindenféle hitelesítés nélkül. Jövő héten remélem rendben fog menni az automatikus HBO GO, Spotify fizetések.
-
emeritus
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest