Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Standard csomagban mekkora az ingyenes havi keret deviza váltásra? Illetve hányszor lehetséges ingyenesen váltani? Köszönöm! -
A kérdés jó volt, a válaszok is jók voltak csak nem találkoztak...

-
balinlin
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Én a Vámház körút 9-et akartam írni
De az sajnos tudtommal ott már más a profil...
Elvileg most már aranyat is lehet venni Revoluton, kérdés mikor fog normálisan működni. -
-
balinlin
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Alapvetően igazad van ebben. Nem pontos a kérdés teljesen.
De maga az utalás semmilyen díjmentes a revolutról. Ráadásul feltételezhető, hogy ha forint zsebből akar fizetni, akkor forint számlára. -
zsamiatt
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
a programra gondolt. Nekem is felkinálta a program, hogy lehet, de nem találom a menűben.
-
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Aranyat merre lehet vásárolni? -
bigdady
nagyúr
válasz
Blackhole13
üzenetére
Attól függ milyen folyószámlára mert azt nem írtad. De ha deviza akkor is csak árfolyam váltás van
-
balinlin
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ebben az esetben a hétvégi felár nem releváns.
-
balinlin
senior tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ha a most is forintban van az összeg és forint számlára utalsz, akkor annak nincsen semmilyen díja.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
holnap csináld, hogy elkerüld a hétvégi felárat.
hétköznap minimális az eltérés a vételi és eladási árfolyam közt. -
Blackhole13
senior tag
Abban az esetben, ha Revolutról Forintban lévő pénzt szeretnék a folyószámlámra kiutalni, akkor konverziós díjjal számolni kell? Laikusként úgy gondolnám igen, van mód ennek elkerülésére?
-
Watt25
veterán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nagyon be van lassulva minden.
-
balinlin
senior tag
3 után volt egy kártyás vásárlásom
3. alkalomra sikeredett a fizetés lehet ez is ezért volt -
balinlin
senior tag
Kora délután 14.00-14.30 körül még nekem ment
-
viharhozo
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nem. Megint eltunt az osszes kartyaadat, tapasztalataim szerint amig ez vissza nem kerul, probalkozni is felesleges.
-
XboxGamePass
senior tag
Másnak sem megy a top up vagy a pénzküldés?
-
Watt25
veterán
válasz
nextman
üzenetére
Akkora esés volt, hogy egy ideig nem volt kereskedés, gondolom belefutottál.
14:39-es és 14:57-es hír.
Én még $792-ért adtam el a Teslámat időben.
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Regisztrálni szeretnék a Revolutra, van esetleg valakinek olyan kódja, amivel mindketten jól járunk és átküldené privátban?
Ingyenes még az első bankkártya küldése?Köszi előre is!
-
kmarci25
veterán
Pirospont a Revolutnak! Írtam már korábban, hogy volt egy 400 eurós pénzfelvételem (OTP atm), ahol az automata nem adta ki a pénzt. OTP call centere is elismerte, hogy látják, technikai hiba volt, természetesen visszakapom a pénzem. Revoluton chateltem, ott azt javasolták, hogy várjak, majd törlik a zárolást, és rendben lesz. Tegnap délután felkönyvelték, magyarul úgy láttam, hogy teljesült a tranzakció. Megint írtam a chat-en, ott megadtak egy webcímet, és az ott található űrlap kitöltését kérték. (Melyik tranzakció nem teljesült, mennyivel kevesebb pénzt kaptam, plusz egy szabadszöveges rész.) Ezt elküldtem, azt írták, hogy majd felveszik vele a kapcsolatot. És itt jött a meglepetés, az űrlap elküldése után kb. negyed órával jött az értesítés, hogy mind a 400 (+3,55 díj) eurót visszatették a számlámra.
Nagyon pozitív, hogy mindez ilyen egyszerűen, telefonálgatás, sorbanállás nélkül elintéződött! Persze az alap, hogy ennek kb. automatikusan kéne mennie, de én ennek is nagyon örülök. -
nextman
aktív tag
Nem tudok tozsdezni , elutasitasra kerulnek a tranzakciok. Ti tudtok reszvenyt venni?
-
Amita
csendes tag
válasz
setino
üzenetére
Szia! Igen, ugyanez a hiba, kb. két hete. Voltam OTP fiókban mikor meguntam és nem javult, valami probléma volt a Visa kártyákkal, de már megoldották állítólag, ezt mondták. Mindenesetre az ügyintéző nem tudott segíteni, pedig próbált sok mindent, végül írnom kellett az információnak e-mailt, ott meg még nem válaszoltak. Máshol olvastam, hogy volt, akinek megoldotta a problémáját, hogy törölte, majd újra hozzáadta a kártyát az appban. Másnak ez sem hatott. Az sem egyértelmű, kinek van problémája, de úgy tűnik Visa kártya probléma. És előfordul, hogy más netes fizetés sem megy a kártyával. Ezt is kipróbáltam, de nekem csak a revo akadt be.
-
kmarci25
veterán
Na, a Revolut csak lekönyvelte azt a pénzfelvételt, amikor nem kaptam meg a kp-t. Most intéztem a chat-en, ki kellett töltenem egy űrlapot.
-
ultio
aktív tag
Hétfőn (03. 09.)késő este K&H betéti kártyáról töltöttem fel 25 000 Ft-ot a Revolut kártyámra. 321,72 Ft volt a díja.
Mi a csoda ez?03. 02-án, délben ez 0 Ft-ba került.
-
nonono
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha külföldi utazásoknál használnám elsősorban a rendszert, akkor mi a teendő?
1. Regisztrálok egy EUR kártyát,
2. OTP forint számláról feltöltöm, (mi a költsége?)
3. A Revolut kártyával külföldön felveszem a rajta lévő összeget EUR-ban (mi a költsége?)
Ha jól olvastam havi 200 EUR összegig díjmentes a felvétel?
A lényeg az lenne, hogy alacsonyabb összeggel legyen a kezemben az EUR, mintha az utcán váltanám..
Bocs a láma kérdésekért, köszönöm előre is! -
fravik
tag
válasz
setino
üzenetére
Igen, az utóbbi pár napban 2x is nagyobb (200k környékén) összeget OTP debit MC kártyával, az egyik "Kártyás tranzakció" címszó alatt fut, a másik "Revolut*...*"-gal szerepel... nem igazán értem, hogy mi alapján
mindkettő esetén kért kódot... az első ilyet el is rontottam, mert az online vásárláshoz kapcsolódó limitem kisebb volt
Nálad a limitek rendben vannak? -
driztd
csendes tag
Erste hitelkártyás topup most kp felvét helyett megint vásárlásnak látszik...
-
emeritus
tag
válasz
setino
üzenetére
Topupoltam OTP webkártyával most, nálam zavarmentes volt. DE: tőlem - nem tudom, miért - jó ideje nem kér megerősítő kódot, most sem kért, jóllehet az eszköz nincs megbízhatónak jelölve. Minimális feltöltésként 3500.- Ft, összeget várt el, bár régi(?) Revolutos vagyok. Online fizetésnél egyes elszámoló bankok (K&H pl.) elutasítják a Revolutot, mások (OTP/Simple) megerősítő kódot igényelnek/küldenek. (Összegezve: ki tudja, hogy nagy emberek mikor, mit, miért cselekszenek.)
-
moma
őstag
Köszi mindenkinek
! Meg is oldottam
-
setino
csendes tag
Sziasztok,
Valaki topupolt otp debit kártyáról revolutra tegnap vagy ma?
Nekem addig megy a topup, amíg nem kéri a sms-ben küldött kódot.
Ha jön az sms, beírom a kódot, azt írja visszautasította a bankod...biztos, hogy nem a költési limit miatt van...
Valaki tapasztalt ilyet? Otp hiba?
-
Tuomas
addikt
-
moma
őstag
Sziasztok. Arra van egyszerű módszer, ha valakinek 30 fontot kell utalnom, akkor annyit is töltsek fel a forint alapú kártyámra? Szóval, hogy ne kelljen előre számolgatnom.
Vagy ha muszáj kiszámolnom előre, akkor hogy tudom meg milyen árfolyamon vált majd a revolut szóval mennyi forintot rakjak rá? Lehet ezt egyszerűen?
-
attiati
veterán
Lehet, hogy revolut nem enged befizetni egyes szolgáltatókhoz?
Azt írja, hogy nem engedélyezett partner.
-
pictigjis
őstag
folytatódik a variálás a revolutnál
ahogy többen írtátok, nekem is 3500-ról 2500-re csökkent a minimális feltöltés összege
az mcc 6540-re változott, ezt eddig a curve használta a vásárlásként könyvelt atm-es kpfelvételekre
korábban a revolut szó mellett volt egy négyjegyű szám a tranzakció azonosítóban, eltűnt ez is (ezzel lehetett kártyát ellenőrizni)
-
kmarci25
veterán
Ma vettem volna fel pénzt, nem sikerült, pillanatnyi probléma az atm-nél. Az OTP (övé az ATM) azt mondja, hogy az automata sztornózta a pénzfelvételt, a Revolutnál függőben van. Nyilván 7 nap múlva feloldják, mert az OTP nem fogja kérni. Van rá esély hogy 7 napnál korábban feloldja a rev a zárolást? Történt már valakivel ilyen? (Csak azért dühítő, mert eurót vettem volna fel, pénteken indulunk. Most válthatok meg pluszban eurót, mikor már rosszabb azt árfolyam, mint mikor váltottam.)
-
XTaki
tag
kosz
-
balinlin
senior tag
Kártyáról nem fog neked levenni, csak ha te töltöd fel a számlát akkor.
Hétköznap kell váltani forintról, vagy hétköznap kell vásárolni.
Paypal konverziós kérdés paypal topik összefoklalójában le van írva, meg itt is többször volt róla szó, keress vissza.
Zárolni nem fognak szerintem e miatt, de pontosan senki nem tudja, hogy mikor miért van zárolás....
A frissen hozzáadott kártyával a napi topup korlátozva van, is lehet több nap alatt tudod a kívánt összeget feltölteni. -
XTaki
tag
Sziasztok!
lassan 1 éve használom a revolutot aliexpresses kicsi vasarlasokra. kevesebb, mint 100e HUF-t költöttem el vele. Most szeretnék egy 1459 euro-s vásárlást indítani az e-infinity-ről paypal-on keresztül :
- hogyan tudom azt biztosítani, hogy a banközi középen menjen a vásárlás és ne a rafi és ne a paypal árfolyamán?
- nem fogja a revolut zárolni a számlámat?
- be kellene rakni a rafi kártyámat a revolut alkalmazásba és úgy inditani, vagy inkább utaljám át forintban az összeget?
- ha berakom a rafi kártyát, akkor honnan tudom, hogy mikor melyik kártyán fog váltani?előre is kösz a válaszokat!
-
tigri44
tag
válasz
balinlin
üzenetére
Engem is zavart hogy az asszonynak hiányzott a "Megbízhatónak jelölöm az eszközt" menüpont ezért a Fizetések menüpontnál felvettem egy bankszámlát ahova esetleg utalni lehet, ez esetben a saját Rafis számlaszámát, jött egy email a revoluttól hogy hitelesítsem az eszközt,ment a hitelesítés, és megjelent a menüben a menüpont.Hogy ettől volt e vagy sem nem tudom, de azóta már nem kéri a topupnál a feltöltésre használt kártya cvv kódját.
-
petir
senior tag
-
Aaron14
őstag
válasz
balinlin
üzenetére
Beleszámítja, mivel ki is írja, hogy elértem a limitet. A kérdésem arra irányul, hogyha esetleg én törlöm az egyik MasterCard-om és rendelek helyette VISA-t, akkor az premium előfizetőként pénzbe kerül-e. Nyilván ha pénzbe kerül, akkor nem törlöm véglegesen a kártyám, de ha ingyenes lenne a "csere", akkor viszont megpróbálkozom vele.
-
rkristof
tag
A Revolut-os részvények adózását valaki össze tudná foglalni?
Mennyire "egyértelmű" a dolog? Olvastam, hogy mivel ezek amerikai részvények, eléggé bekavar.
-
augustine
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm a választ. Ez egy kicsit lehangoló, de akkor megpróbálok tájékozódni a transferwise-ról.
-
regos
tag
hmmm.
ugyanaz volt 2x pár perc eltéréssel. -
regos
tag
-
St bobo
csendes tag
Sziasztok. Egy hete csináltam egy revolutos számlát, az első feltöltés óta nem tudok rárakni kártyáról (otp) pénzt (1000 forintot se), azt írja nem tudták regisztrálni a kártyát, de az első feltöltés is erről ment. Visszaolvastam de otp-sek azt írták hogy itt nem szokott előfordulni.
Van valami ötletetek mi lehet a gond. -
balinlin
senior tag
Az mitől függ, hogy a megbízhatónak jelölöm ezt az eszközt opció elérhető-e? Nekem van, öregemnek nincs.
-
augustine
csendes tag
Meg szeretném kérdezni, hogy sikerült-e valakinek a paypal számláját összekapcsolni a Revolut számlaszámmal? A Revolut kártyát simán tudtam hozzákapcsolni Paypal accountomhoz, de a Revolut számla hozzákapcsolása nem sikerült, pedig mindenképpen erre lenne szükségem, hogy a Paypal fiókomban felgyült pénzt a revolut számlára tudjam utalni. Próbálkozásomkor mindig a bevitelkor 16-24 számot vár (ami nincsen) és "Helytelen adatot adott meg" hibajelzést kapok. (Próbálkoztam Ibannal, Iban nélkül, a számsort egybe írva, külön írva, de az eredmény mindig ugyanaz.). Magyarországon regisztráltam Paypalra, már 7 éve, elsődleges fizetőeszköznek EUR van beállítva, de ha dollárra váltok, akkor is ugyanez a helyzet.
-
Aaron14
őstag
Ha három fizikai kártyám van (1 standard MasterCard, 1 RevBeta MasterCard és 1 Premium VISA) és én szeretnék az egyik fizikai MasterCard helyett VISA-t, az prémium előfizetőként díjköteles lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor írtam akkor nem ment semmi.

Nagyon pozitív, hogy mindez ilyen egyszerűen, telefonálgatás, sorbanállás nélkül elintéződött! Persze az alap, hogy ennek kb. automatikusan kéne mennie, de én ennek is nagyon örülök.