Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő101
csendes tag
Barátnőmnek tervezem csinálni, online fizetésre meg, hogy legyen egy számlaszáma. Akkor egy próbát megér, aztán meglátjuk.. Köszi nektek
-
eszmilan
tag
Az előre beállított ütemezett fizetéseket hol látom az appban? Nem találom sehol. Köszi!
-
balinlin
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Az új rendszer alatt az azonnali fizetésre gondoltok? Az csak belföldi utalás esetén működik, de ott jól vizsgázott esetemben.
-
XboxGamePass
senior tag
-
Somatom
veterán
Utalt már vki hazai számlára az új rendszerben? Én az előbb utaltam magamnak. Kíváncsi vagyok, hogy mikor érkezik meg.
-
Broki1
tag
válasz
emeritus
üzenetére
Én is így akartam egy ismerősnek aktiválni a számláját, hogy küldtem neki 3500 Huf-ot, de így nem sikerült. Én elkértem tőle a belépési azonosítókat, és a saját telefonomon belépve a saját bankkártyámmal top-up-oltam fel neki 3500 HUF-ot. A lényeg, hogy csak bankkártyás feltöltés a nyerő, utalás nem!
-
zseko
veterán
Hi,
pontosan úgy csinálom én is ahogy írod, már tavaly az igénylés pillanatában tisztában voltam a hétvégi extra charge-al, és igazad van azzal amit nem értesz, az egy be nem fejezett gondolatból maradt ott
A lényeg a váltási árfolyamon volt csupán, mivel úgy emlékszem, hogy régen mintha nem jelezte volna. -
Gergő101
csendes tag
Próbált már valaki olyannak számlát nyitni, akinek nincs bankkártyáját? Már a kezdő 3000et is át tudom neki utalni, vagy akkor még nem aktiválják a számláját?
-
TigerDzsó
tag
Szia!
Igen, a kártyán is úgy lesz, nekem is olyan.

MÁS:
1 héten keresztül csak a Revolutot használtam GPay-el együtt Németország, Ausztria és (legfőképp) Magyarországon. Sehol nem ütköztem problémába, mindenhol ment a telefonos fizetés. Előtte 2-3 hét alatt feltöltöttem EUR-val és apránként váltottam át HUF-ra.
Eddig mindig bajlódni kellett a pénzváltókkal, most nem, plusz spóroltam is egy keveset a Revolutnak köszönhetően.
-
S.J.
tag
sziasztok:)
telefont csereltem, es a revolut alklmazast megnyitva keri a telefonszamom, a jelszom (eddig oke), viszont a megerosito email nem erkezik meg. spam et is neztem, tobbszor probaltam. valakinek otlet? csak angol szamuk van ahol lehet reklamalni, ott hivjam oket? valakivel ez mar elofordult?
-
gzbotii
nagyúr
Tegnap töltöttem rá kisebb összeget (20e), gond nélkül, pillanatok alatt ment.
-
alexy92
aktív tag
Másnal is rosszalkodik most a revo? Próbáltam feltölteni, de 3* akadt meg a folyamat, és nem 20 ezerről van szó.
-
ZephX
senior tag
Hali!
Sikeresen igényletem egy ingyenes fizikai kártyát. Na most az lenne a kérdésem, hogy nekem két keresztnevem van. Mindkettő használom hivatalos helyeken, így revoluton is megadnam, ezért az emailokat ís így kapom, "Szia keresztnév1, keresztnév2" Na most akko a kártyán is így lesz? "keresztnév1, keresztnév2, családnév"?
-
vnorbi
aktív tag
-
KimM.
újonc
Sziasztok! Egy ideje használom a Revolutot és nagyon elégedett voltam vele. Pár napja azonban ha be akarok lépni az aplikációba, miután az ujjlenyomatommal vagy simán a pin kódommal be akarok lépni, azonnal bezárja a meg nem nyitott app-et... Magyarán: nem tudok egyáltalán belépni! Napok óta próbálom, gondoltam rendszerhiba talán, de továbbra sem sikerül :-( Egy angol szám van csak megadva helpdesknek, de ott is csak robotok vannak. Egyébként meg szuperül van kitalálva mit ne mondjak, csak az app-en keresztül tudsz kapcsolatba lépni emberrel, a belső chatben. Na de ha nem tudok belépni az app-be, akkor kivel és hogy beszéljek? Valaki tud segíteni ebben a témában? Azért ez így valóban elég para, pénz van a kártyádon, de nem tudok belépni és senki ember fiához nem tudok fordulni ezen a fórumon kívül... Köszönöm előre is! (Gondoltam rá, hogy esetleg törölni az app-et és újra letölteni, de kiírja, hogy akkor az adatok törlődnek, ezért nem mertem törölni.)
-
delon
tag
Szia!
Lehet hogy én nem igazán értem a Revolutot de ha Hétköznap váltok az eurós számlámra pénzt akkor azt bármikor használható váltási felár nélkül tehát ha kedvező hétköznap az árfolyam akkor vásárolok eurót és a hétvégén az eBayen elköltöm váltás és felár nélkül. Az már onnantól bármikor használható. Hsz.:19762 ezért nem igazán értem ha van rajta oénzed miért akarsz váltani
-
vmarci21
tag
A pénzküldés irányától függ:
Ha Paypalra bankkártyát csatolsz, akkor Paypalra tudsz befizetni külső számláról (vagy ha veszel valamit Paypalon át akkor "közvetlenül" tudsz "kártyával" fizetni). Ha bankszámlaszámot adsz meg, akkor paypalról tudsz kiutalni külső számlára.
Tehát a 2 ellentétes irányú művelet. -
zseko
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi, ritkán vásárolok mostanában külföldről, csak a héten épp nézegettem ezt az oda-vissza váltósdit, és akkor nem volt ekkora eltérés a két összeg között, így gondoltam pontosítom, hogy jól gondolom-é
(a hétvégi felárról tudtam
, csak mintha régebben nem jelezte volna) -
-
zseko
veterán
Vásárolni szeretnék Steamről, úgy gondoltam a Revolutot használnám hozzá. Jobban vált ugye mint a bank, eleve van is rajta GBP a vásárláshoz, hétvége is van, meg fene se tudja, milyen lesz a banknál is az árfolyam két nap múlva, mire elszámolják (és gondolom az nem középárfolyamon fog számolni nekem, jelenleg 392,21 | 396,97 | 401,73 a vétel-közép-eladás árfolyam náluk.)
Kíváncsiságból ránéztem az árfolyamra oda-vissza, jól gondolom, hogy a hétvége miatt van ekkora eltérés, hogy GBP > HUF = 389,23 de a HUF > GBP = 397,68?
(Gugli szerint meg 393,43 , régen mindig csak ezt néztem...)
-
delon
tag
Hol találom a számlaszámot a Revoluton 2x8; 3x8 számjegy?
Hogy lehet PayPal hoz csatolni a virtuális kártyát? -
delon
tag
Hogyan tudom elérni a kripto valutákat?
-
delon
tag
Sziasztok
Amikor regisztráltam azt írták hogy ingyenes kártyát kapok de most valami 1980 ft akarnak leszámlázni a kártyáért?
Ez most hogy van akkor?
-
kmarci25
veterán
De, csak nem esik útba az eurós atm és curve-vel a napi limit 200£, és az is kevés. Két-háromszor meg nem éri meg menni, illetve kifizetem az a 2%-nyi eurót, nem olyan nagy összeg. Felveszek 200at a curve-vel, és még 200at revoluttal, 4 eurót nekem megér, hogy nem kell még egyszer bebumszlizni az Astoriához. (Ráadásul jegyet is kell vennem, oda-vissza egy út így 600 Ft.)
-
kmarci25
veterán
Ha kimerítem a havi 75 ezres pénzfelveteli keretén, akkor a 2% felárnál nincs semmi "trükk", ugye? Tehát ha otp-s euró atm-nél veszek fel pl. 100 euró (és ez már feláras), akkor az atm kiad 100 eurót, és a terhelés a revoluton pedig 102 euró lesz? Jól értem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
pictigjis
üzenetére
Az mindegy nekem igazam van-e. Lényeg hogy az átlag banki ügyfél azt sem tudja hogy kell neten vásárolni kártyával nem hogy mcc kód..

De szerencsére egyre többen tudnak online vásárolni meg egyre többnek van egyáltalán bankszámlája (nemhogy Revolut). A többiek épp kifosztják a liszt meg az étolaj készleteket a multikban mert jön az apokalipszis
Egyébként sosem figyeltem mert nem érdekel de Revolut kiírja az mcc kódot ha vásárolsz vele valahol?
Inkább komolyabb dolgokkal foglalkozzanak szerintem mint az mcc kód pl hogy hétfőn indul az azonnali utalás, meg a pénzbekérés, ill az emailre meg mobilszámra utalás itthon és jó lenne ha nem halna le az összes rendszer...
-
pictigjis
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
ezzel összességében nem értek egyet. egy csomó kedvezmény- és visszatérítési szabályzat, esetleg ezek alóli kizárás mcc kódok alapján megy, illene megmutatnia őket minden banknak. az nem érv, hogy "úgysem érdekli az ügyfeleket", mindet valóban nem, de ha ők kötnek hozzájuk szabályokat, akkor mindegyiknek meg is kéne mutatnia a kódokat valamilyen felületen
-
válasz
pictigjis
üzenetére
Én ma nem mert feltölteni az erste hk-val inkább szóltam kolléganőnek, hogy dobjon át egy 10-st, mert csak kp-ba lehetett fizetni a farmerokért amit vettem és nem volt nálam annyi kp és a havi 150e-s keretet ugyan nem használtam el, de 2x már vettem fel. Aztán mikor hazaértem betettem a bankkárytám és visszaküldtem neki.
-
pictigjis
őstag
most toltottem kh hitelkartyaval, ujra 6012 az mcc!
21-en meg 4829 volt
-
MrPeekaboo
senior tag
Két price alert-et állítottam be korábban, amik ma teljesültek. Viszont ezekről push üzenetet nem kaptam és a notification-ök alatt sem látom őket, azonban a price alert-nél látszanak, hogy teljesültek. Korábban ilyenről kaptam push üzenetet és az a gyanúm, hogy a nemrég bevezetett új notification ablakhoz van köze. Más tapasztalt ilyet?
-
Somatom
veterán
Lehetséges Revolut kártyával kaukciót "fizetni"? A kedvezményezett a kártyával beterhelné, majd felodaná az összeget.
-
4ron
senior tag
Sziasztok
Sosem vettem még fel Revolut kártyával készpénzt. Mi a helyzet jelenleg, van bármi díja a készpénzfelvételnek? OTP atm esik útba, ott vennék fel 20.000 alatti összeget.
-
aDtG
tag
Sziasztok!
Legjobb tudomásom szerint hétvégén plusz költség van a pénzváltásra. Ha ma átrakom font-ba és UK-ban fizetek akkor jól gondolom, hogy nincsen plusz költség?
köszi
-
pictigjis
őstag
a múltkori címváltoztatós kis trükkre visszautalva: ma rendben megjött a revolut maestro kártya, most már nem leszek sehol bajban hollandiában

-
kissbg
tag
válasz
Dominika89
üzenetére
Nekem megy erstés Maistro-val, gond nélkül, legutóbb decemberben adtam hozzá újra. Annyi, hogy az enyémen az internetes vásárlásos kódkérést kikapcsoltattam.
-
Tuomas
addikt
válasz
Dominika89
üzenetére
A majsztró kártyákat nem szereti a revolut. Próbáld meg másik kártyával, ha van rá lehetőséged.
-
Dominika89
újonc
Sziasztok!
Augusztusban regisztráltam a Revoluton Erste Bankos Maestro kártyával. Minden rendben volt egy darabid, tudtam pénzt átrakni a Revolutos kártyámra róla. Pár hete viszont nem engedte, hogy a kártyámról pénzt rakjak át, csak tekergett, de nem csinált semmit. Segítséget nem kaptam a Revoluttól, annyit írtak, hogy menjek be a bankba, de ott szinte azt sem tudták, mi az a Revolut.
Végül töröltem Revolutról a kártyámat, magát a Revolutot is töröltem a telefonomról, újra beléptem, próbáltam a kártyát újra hozzáadni, de már nem is engedi.
Mi lehet a probléma? Kérlek segítsetek! Köszönöm szépen -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Most szeretnék csatlakozni a revoluthoz. Egyik barátom meg tudna hívni. Van most valami akció vagy kellene tudnom valamiről ami előnyömre válhat?
-
adriankoooo
senior tag
Azt meg lehet nézni valahol, hogy már verified -e vagyok? Régen regisztráltam és már nem emlékszem, hogy kértek -e papírokat vagy sem.
-
ádika86
aktív tag
válasz
bigdady
üzenetére
jah
amugy nagyon erdekes, mert irtam nekik a chaten, hogy oke most nem erek ra, de majd nehany nap mulva elkuldom nekik. Erre a no megkoszonte, majd lezarta a beszelgetest. Ez volt 3 napja, azota semmi hir. Nem tudok neki ujra irni es olyat, hogy upload documents sehol nem talaltam.
-
ádika86
aktív tag
-
kmarci25
veterán
-
Watt25
veterán
Érdemes az új verziót feltenni, az értékpapír grafikonok időfelbontása sokkal jobb lett!
-
huan
őstag
Sziasztok!
Mi az a FIAT-pénznem?
Köszi -
adabra
senior tag
Sajnos igénybe kellett vennem a chargeback (visszatérítés) szolgáltatást -> [link]
Röviden: tudatos és gyakorlott online vásárlónak tartom magam, de elkövettem a szokásos hibát. Megrendeltem egy terméket egy számomra addig ismeretlen angol webshop-ból. A termék nem érkezett meg egy hónapon belül sem, megkeresésekre nem reagáltak. Később kiderült, hogy nem angol volt, hanem kínai, és másokat is átvertek már (több különböző domain-ről).
Felvettem a kapcsolatot a Revoluttal (az app-ban a tranzakcióra bökve lehet elindulni), küldtek egy online form-ot, ahol részletesen le lehetett írni az esetet: mikor, mit, mennyiért rendeltem/vásároltam, mit tettem az ügy rendezése érdekében, dokumentumok csatolása, egyebek.
Egy héten alatt kivizsgálták az esetet, és visszakaptam a pénzt (kb 20e Ft). Szerintem ez nagyon rendben van.
-
Andralin
aktív tag
Leírtam részletesen a sztorit itt: [link]
-
Milestone85
csendes tag
Na nem volt gond így nem kell semmit küldözgetni. Simán engedte a 450ezret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A lényeg a váltási árfolyamon volt csupán, mivel úgy emlékszem, hogy régen mintha nem jelezte volna.

(a hétvégi felárról tudtam