Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Gyorshelp plíííz! Hova az édes anyukájukba rakták az új felületen a váltást (Android)? Az Euró zsebből kéne átváltsak Forintos zsebbe, de nem találom az opciót.
-
megint én
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Igen, useroff!
És, ha megvan az űrlap, akkor a "Név, Cím" rubrikába mit írjak?
Kötelezően kitöltendő mező. -
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Lex Icon
üzenetére
Az Android 5-tel voltak problémák az elmúlt héten egyébként globálisan (nekem is az 5-össel van a bajom). Valami a tanúsítványkezeléssel elromlott (Google sara?), és más appnál láttam olyat, hogy erre extra frissítést adtak ki. Akkor a telefon böngészője (Chrome) is beriasztott egy csomó oldalra, hogy nem biztonságos velük a kapcsolat (hírportálokra, de még az OTP fizetési felületére is). Azóta ez megoldódni látszik, most minden korábban gyanúsnak mondott oldal újra biztonságos a Chrome szerint is a telefonon (és nem az adott oldal újította meg a tanúsítványát, hanem a Google jött rá, hogy nincs hiba a régivel).
Ettől persze még a Revolut app nálam nem javult meg

-
Maxximus
őstag
MOL kutakon rendszeresen el utasítja. R kártya+Apple pay (órával fizetve)
Másnak is? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Most regisztráltam, tölteném föl a pénzt, de az a baj, hogy az IBAN amit megad az app, az csak 22 karakter az OTP webbank meg nem akarja elfogadni. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Nem bétázok (legalábbis nem tudok róla, bár most úgy érzem
).
Xiaomi Mi2, MIUI 8.2, Android 5.0.2.
Nem rootolt, bár a CIB applikáció kiírja, hogy nem a gyári FW van rajta, mert ez a xiaomi.eu-s magyar FW, tehát hivatalos, de nem a gyári kínai.
De ha tavaly óta jó volt a R-nak. -
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Köszi. Amikor telepítettem, akkor gondolom, a 7.1.1-et rakta fel. Utána mivel nem működött, a Play alkalmazásból néztem meg, van-e frissítés, mert ahogy korábban is írtam, volt frissítés és utána meg is javult (1 napig
) Most is volt, frissítettem és így lett 7.2. A Play-en 7.1.1 van. Passz, hogy ez hogy lehet. A 7.2 még béta lenne, de ha én kérem a frissítés keresését, akkor azt is adja?
Próbáltam felrakni korábbi verziókat (6.38.1-39.1) simán APK-ból (úgy indítás után kilép) APKMirror-ral APKM-et, APKPure-ral is APKX-et, de vagy sose ér véget a telepítés vagy hibát ír ki telepítés közben.
Azt nem értem, a Play-en miért nem lehet néhány korábbi verziót meghagyni, hogy ha gond van az új verzióval, akkor vissza lehessen állni arra. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Lex Icon
üzenetére
A te eseted valószínűleg más, de nálam most ez a helyzet:
A Google nekem még nem ajánlotta a 7.2-t, továbbra is a 7.1.1 érhető csak el, ezzel pedig továbbra is a "something has gone wrong" üzenet fogad miután megadom a telefonszámomat.
A másik telefonon, amivel működik a Revolut, letöltöttem a "Subject access request" dokumentumot a profilomból. Ebben látszik, hogy milyen készülékek vannak regisztrálva a Revolut accountomhoz. Itt a listában most négy telefon van: egyszer a jól működő, és háromszor a nem működő. A háromból kétszer maga a készülék van regisztrálva egyszer pedig a készüléken futó böngésző. A működő készülékhez tartozó utolsó hozzáférés dátuma aktuális (mai), a nem működőhöz tartozó időpontok pedig két hetesek (pedig azóta is használtam, app frissítés is volt). Ez a két héttel ezelőtti dátum "véletlenül" pont az, amikor support ügyem volt az említett Confirmation dokumentum elrontása miatt, és rávettek adattörlésre meg újratelepítésre. A böngészős dolog meg az lehet, hogy a helyes Confirmation dokumentumot a support böngészőn keresztüli letöltéssel küldte el, és ott is az az authentikáció volt, mint az app-ban (telefonszám + passcode).
Szerintem most az van, hogy maga a készülék bekerült valami tiltólistára, vagy valami elromlott az adminisztrációnál, vagy ezen a ponton nem tud bejelentkezni a Revoluthoz. Amúgy írhatok be bármilyen telefonszámot, semmivel nem működik, nem tudnék új számmal regisztrálni róla.
Ha nagyon unatkozom, és addig nem javul meg magától, hétvégén megkérdezem erről a supportot.
-
agroman
aktív tag
válasz
Quinine911
üzenetére
nekem is visszadobta elsore egy paypalos vasarlasom, gyanus kifizetes uruggyel es letiltotta a kartyat. az appban meg kellett erositenem hogy en voltam.
-
hhheni
tag
válasz
Quinine911
üzenetére
este 8-tól mostanáig - most összeszámoltam - 7* fizettem vele (ali, ebay, banggood, kifli, tesco), semmi gond nem volt
-
Oliverda
félisten
Aki iOS-en benne van a beta programban, annak (még) van lehetőség könnyen visszaállni egy 7 előtti verzióra. Így tettem én is, inkább megvárom a 7.5-öt. Addig csak gatyába szedik az új felületet.
-
bigdady
nagyúr
Ma nekem is eldobta egymás után kétszer is a az eldobható kártyát az app. Nekem kellett ujragyártarni.
Ezek a frissítések mostanában elég szarok.. -
sambenez
addikt
Felmerült egy kérdés. A Revolut Juniort csak saját gyereknek vagy rokon gyereknek is lehet kérni? Mert a használati feltétel nekem nem egyértelmű.
Erre gondolok:
"Csak akkor adhatsz a számlához hozzáférést egy személynek mint Gyermeknek, ha az adott személy 7–17 éves, te vagy a gondviselője, vagy pedig más módon vállalsz érte jogi felelősséget."
Tehát mondjuk az unokaöcsémnek kérhetek én? -
viktorhu
veterán
válasz
Quinine911
üzenetére
Most fizettem vele online pár perce.
-
Quinine911
aktív tag
Skacok nektek megy most a revolutos vásárlás?
most akartam virtuálissal venni nintendo eshopban erre kiirja h nem használhatja ezt a kártyát, érdeklődjön a szolgáltatónál részletekért.revo appban meg sem jelent h megprobálná levonni...wtf?! Nem egyszer használtam már ezt a kártyàt!
mondom rácsekkolok hátha màsnál is szarakodik most.
köszi. -
Lex Icon
senior tag
Engem még mindig "valamilyen" hiba miatt nem aktivál be újratelepítés után, pedig már a 7.2-es verzióra frissített.
A fórumon sokaknak van/volt ilyen hibája.
Az utolsó bejegyzés 4 órája volt és azt írja, "Solved via Revolut twitter. Thanks.", de nem találok ilyen bejegyzést a Revolut Twitter oldalán.
Nektek sikerült megoldani? -
KTU
addikt
Párszor volt már kérdés, hogy Revolut-ról utalok EUR-t, mennyi idő alatt kapja meg a másik fél.
Belga TransferWise € számlára 4db utalást indítottam ma reggel 7:30 körül,
mind gyorsan megérkezett 7:50 és 8:00 közt.
HUF utalásokat reggel 6h köröl indítottam, 8:40 és 8:50 közt érkeztek. -
Kijött a kérdőív be írtam azt is amit ti itt írtatok elég jól össze szedtetek.
Min kellene változtatni -
törölt tag
válasz
sittes79
üzenetére
OTP-nek van saját IBAN-kalkulátora, ott a számlaszámból egy pillanat alatt megmutatja: https://www.otpbank.hu/portal/hu/IBAN
-
sittes79
addikt
Hali,
Szeretnék küldeni Magyarországi OTP számlára forintot, de előtte eur atvaltanam forintra, szóval lehetséges így a dolog illetve sima számla számot tudok de át lehet konvertálni IBAN ra elvileg.?
-
Villa7
aktív tag
Más tud vásárolni playstation storeba?
Egyik kártyát se fogadja el, csak 0 Ftra meg pingeli. -
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi
üzenetére
És akkor még a proci verziót nem is említetted (arm64-v8a, arm-v7a,...)
Nem tudtam felrakni egyik változatot se működőképes formában.
Korábban az apkmirror normálisan használható apk-t adott, most apkm-es szemetet amit csak a saját félrevezető reklámokkal tömött appjával lehet felrakni. -
rkristof
tag
válasz
üzenetére
a design sajnos változik. a főoldalon pl a képernyő alja tök üres, mégis csak az utolsó tranzakció látszik. arról nem is beszélve, h ezt a junior menüpontot is folyamatosan az arcomba rakják, az is csak a helyet foglalja a részemre lényegesebb dolgok elől.
a számomra elég fontos árfolyam értékeket folyamatosan pakolgatják, szerintem idén legalább 2-3 helyen volt már.
Nem tudom hova kapkodnak ennyire. -
Årpi
őstag
Mióta küldi ki a Revolut a Premium kártyákat GLS-el?
Emlékeim szerint DHL Express pörgött eddig, pár hete is ők hozták a kártyát amikor csomagot váltottam. Most meg lejárt az első "klasszikus kék" kártyám és egy arany premiumot kértem "helyette" és a GLS-től jött az email, hogy holnap hozzák. 
-
Divinity
őstag
válasz
Lex Icon
üzenetére
Az APK Mirror elég megbízható
-
zsola400
senior tag
válasz
Lex Icon
üzenetére
Saját mentés, tuti jó, viszont apks kiterjesztésű amihez kell megfelelő fájlkezelő (pl. total commander, sai) ami kezeli ezt a kiterjesztésű fájlokat
revolut_6.39.1 -
balinlin
senior tag
Vettem fel készpénzt ATM-ből. Az app előtte azt írta hogy 69000 HUF a felvehető. Felvettem 19-et erre díjat számolt fel. Nagyszerű!
Ráadásul most már nem mutat ingyenes kp felvételi lehetőséget... -
válasz
Lex Icon
üzenetére
Üdv !
Nekem tetszik eddig az új dizájn
Egy éve van revokutom de nem rendeltem meg még hozzá a kártyát curven már van .
Gondolkodom hogy még rendeljen de rohadtul tetszik a metal fekete kártya.
Ha őszinte vagyok nem nagyon használnám ki a plusz dolgait esetleg a tőzsde utasbiztosítás és a várok részét ha újra lehet utazni .
Van itt olyan aki használja mi a véleménye úri hóbort csak ?
-
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Nekem se működik újfent a küldés, és megnéztem a kártyákat és nekem se mutatja meg az adatait. Az oldalukon a státusz szerint meg minden rendben van.
@zsola400:
Tudsz egy linket adni a korábbi jó apk verzióra, ami nem vírusos, fake, meg egyéb piszkált változat? Köszönöm. -
zsola400
senior tag
Nekem nem jött be az új dizájn meg mindent átvariáltak, áthelyeztek, ezért raktam vissza a régebbi 6.39.1 verziót, ez stabilan, fagyások nélkül működik nálam.
-
kavics
csendes tag
Mea culpa!
Elismerem láma voltam...
Köszi srácok!
Holnap megyek és aktiválom a kártyám....
-
vnorbi
aktív tag
Nálam is hasonló a helyzet. A mai frissítés után vettem észre, hogy az app nem mutatja meg a Revolut kártyáim adatait (és mellékesen megint elrontották az utalások Confirmation dokumentumát, amit kb három napja egyszer már megjavítottak). Appból kiléptem, de vissza már nem engedett, mert "valami hiba történt". Újratelepítettem, ugyanez.
Türelmesen várok a következő frissítésre, és közben vigyázok a másik telefonommal, amivel még minden fasza, hogy véletlenül ki ne lépjek, és nehogy frissítsem az appot.
-
66zio
aktív tag
Az alkalmazás frissítése után befagytak az árfolyamaim, több napig nem változtak. Ezt meguntam, töröltem az adatokat, gyorsírótárat. Ekkor nem akart visszaengedni az app, de volt egy frissítés, azt feltettem, és utána már kiküldte az emailes megerősítőt. Aztán ma megint befagytak az árfolyamok. Alkalmazás újratelepítésénél megint abba a hibába ütköztem, hogy nem enged be. Megadom a telefonszámom, jelszót és hibát dob. Természetesen nem ad semmi használható infót. Van valakinek ötlete? Olvastam Lex Iconnnál, hogy neki is a frissítés után oldódott meg, de ugye most nincs frissítés, a legújabb verzió van fent ami elérhető a Play áruházból.
Taps taps Revolut
-
kavics
csendes tag
Revolut-hoz hozzáadott Erstes debit kártyám lejárt
Megjött az új kártya, próbálom frissíteni az adatokat, de folyton elutasítja
Kipróbáltam, hogy törlöm a régit és hozzáadom az újat, de ugyanez az eredmény...
Találkozott már valaki ilyennel? Revolut vagy Erste hiba lehet? -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Eddig max 5-10 ezer forintokat raktam a Revolut kártyámra, egyszer pedig 50 ezret.
Ha rárakok most 250 ezret, van rá esély, hogy egyből zárolják a fiókot?
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Közben sikerült megoldani. Hiába telepítettem a G Play-ből, újra rámentem és új frissítést írt (30 perccel később???) amit felraktam és most már elküldte a hitelesítő emailt és be tudtam lépni.
Az viszont érdekes, hogy egy pénteki vásárlást csak most rakott be a listába. A pénzküldés is rendben elment.
Szóval valami nagy dugulás lehetett ebben. Szerintem valamelyik verziót rendesen elcseszték és az adatokat is tönkre vágta, ezért ált le a normális működés. Agilis fejlesztés sucks.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
Lex Icon
senior tag
válasz
emeritus
üzenetére
Köszönöm, de nem jutottam el odáig, mert megpróbáltam azt, hogy letöröltem az app-ot és újratelepítettem, de most meg belépni/regisztrálni se tudok, mert ha megadom a mobilszámom, akkor a "szokásos" valamilyen hiba üzenetet kapom. Ha a "Nem férsz hozzá a számodhoz?" részt választom, akkor a mobilszámom után kéri a jelszót ami után megint a "valamilyen hiba" üzenetet adja. Ez a R egy rakás sz.r lett, amióta elkezdték átdizájnolni, meg szinte naponta frissíteni és felhizlalni 260MB-ra.
-
balinlin
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én is max az appot törölném ha nem használnám.
De szerencsére nem vagyunk egyformák. -
ssgt1981
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem használom és feleslegesnek tartom fenntartási.
-
ssgt1981
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ami rajta van azt elköltöm, de az usd számlámon van 0.07$ és a forinton is marad néhány 100 Ft.
-
ssgt1981
senior tag
Amennyiben van pénz a számlámon, hogy tudom megszűntetni az accom?
-
zivorad
csendes tag
Nálam is eltűnt az eddig látott Revolut partnerek kb. fele. Eddig ha a + jelre böktem megjelent a névjegyzékből mindenki akinek van Revolutja, most kevesebb mint fele látszik. A telefon névjegyzékében benne maradtak szerencsére. A világon semmit nem csináltam ennek érdekében, remélem majd megjavul.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
emeritus
üzenetére
Gondoltam, megpróbálok másnak küldeni. Az egyik rokont választottam ki, akinek sose küldtem még csak a névjegyzék alapján felhozza a R.
Küldeni akartam 1Ft-ot, de ugyan az a hibaüzenet. Szóval a hiba nem a páromnál van.
Mondjuk én levágnám a kezét aki ilyen hibaüzenetet be mer írni egy programba: "valamilyen hiba történt" Legalább egy nyüves hibakódot adna, hogy be lehessen határolni a hiba helyét akár csak nagyjából.
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Pénzt szeretnék küldeni a párom R kártyájára a korábbi tranzakciókból, de akárhányszor próbálom, mindig "Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt, Próbálkozz később." hibaüzenetet kapok.
Ha a névjegyzékből próbálom kiválasztani akkor csak behozza a R Kezdőlapot, de nem csinál semmit.
Ha a Küldés menübe megyek, akkor a telefonkönyvből tucatnyi embert hoz be, de a párom nincs köztük.
Ha a + jellel próbálom hozzáadni, akkor ha a @-os felhasználónévvel próbálom hozzáadni, akkor csak teker körbe a kereső és soha nem találja meg, ha partnerként próbálom, akkor megadom a nevet és a telefonszámot és hiába nyomom a pipát, nem csinál semmit.
Már újraindítottam a telót, frissítettem a R-ot a G Play-ről, de semmi, pedig már vagy tucatszor küldtem neki pénzt és ő is küldött nekem.
Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget. -
devilzero
tag
Sziasztok!
Revolut készülékbiztosításával kapcsolatban keresnék információt. Egy iPhone 11-es teló, ami még 6 hónapnál fiatalabb sajnos Önhibámon kívül ripityára repedt. Próbáltam visszakeresgélni, de nem találtam semmi infót arról, hogy mi a helyzet ezzel a témával.
Amit tudok egyenlőre róla, hogy lehet heti ~600HUF-ért cserébe ilyened. Próbálta már valaki más? Milyen biztosítónál van ez, hogyan zajlik egy folyamat?Köszi!
-
Somatom
veterán
válasz
paulkaresz
üzenetére
500 -at nem tudsz kivenni egyszerre, felár nélkül. Lásd az összefoglalót. Ha ez egyszeri, akkor felár nélkül három hónap kell hozzá. Vagy, Curve kártya. Bp. Flórián téri automatából vettem ki tegnapelőtt Eurót, Curve kártyával.
-
Gabás
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
kifejezetten
-
Gabás
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
OTP bizonyos automatái, megtalálod a bank keresőjével
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
Revolut kártyámon lévő eurót ki tudok venni felár nélkül automatából itthon, vagy csak eurót használó ország automatájából? Ha igen, akkor hol?
Biztosan felmerült már, de nem találom. KB 500 euróról van szó. -
zsamiatt
őstag
válasz
gsprmarcell
üzenetére
számlacsomag függő. A részvény váltás/vásárlás is fizetős megadott mennyiség után. Az utalási limitet nem tudom fejből de az is díjcsomag függő.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gsprmarcell
üzenetére
Nekem az USD-HUF váltással volt költsége. A pénzt Revoluton költöttem el.
Nyereség volt, ha szabad kérdezni? -
gsprmarcell
újonc
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy kiveszem a revoluton 8 különböző részvényben tartott összesen 300 ezer forintomat és kiutalom az otps bankszámlámra. Azt szeretném kérdezni, hogy a folyamat közben számolnom kell bármilyen költséggel, limittel, korlátozással? Esetleg célszerűbb feldarabolva megtenni a kiutalást valamilyen ok miatt vagy mehet egyben?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Xbox Series X|S
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Most is volt, frissítettem és így lett 7.2. A Play-en 7.1.1 van. Passz, hogy ez hogy lehet. A 7.2 még béta lenne, de ha én kérem a frissítés keresését, akkor azt is adja?