- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz pictigjis #19184 üzenetére
sajnos én is ezt gondolom, csak mondom hátha valaki taposta már ezt az utat és van valami tippje.
Sajnos jelenleg egymásra mutogatás megy. A Bbank semmilyen tranzakciót nem lát, mér kérést sem. A legutolsó feltöltés mcc kódja: 4829, jelentsen ez bármit is (fogalmam sincs mi ez, de ezt kérdezte a revolutos csajszi).ˣ
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
A Revolut kártyákon van vmi vásárlási limit? Az alkalmazásban kikapcsoltam. 250 ezerért kéne vásárolnom. Menni fog?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Tuomas
addikt
Áhh, jelentem sikerült a szelfis azonosítás is, működik az új telefonon.
Akinek nem megy, mert inkatív az exponáló gomb, az tegye közelebb a fejét ahhoz a (lufi formájú) kerethez, konkrétan az arcnak illeszkednie kell a keretre, akkor aktiválódik az exponáló gomb, és lehet kattintani.Bár megjegyzem, jól bef*stam, mert az eurós zsebet mutatta elsőnek, amin 0 euró van, azt hittem hirtelen, hogy csinált egy új regisztrációt..
[ Szerkesztve ]
We were here
-
veterán
-
ultio
aktív tag
rasti rusti
-
merqree
őstag
válasz mol_pepe #19154 üzenetére
Hááááááááááááát, a GránitBank weboldalán elérhetőek az árfolyamok, és a cikkben tálalt árfolyamok sehol sincsenek.
Decemberben rákérdeztem, akkor azt a tájékoztatást adták, hogy minden esetben deviza eladási áron dolgoznak. Ez február 3.-án 340,13 HUF volt.
Amúgy pedig a könyvelés nappi árfolyam a mérvadó, nem a vásárlás napja. -
-
Sziasztok!
par napja felroppent valami hir hogy az ilyen revolutos feltoltesekhez hasonlatos tranzakciokat kp felvetelnek fogjak minositeni a bankok? Az otp hogyan allt a dologhoz? Lett valami fizetos?
kosziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
kossuth1
csendes tag
Egy revolutos ügyfélszolgálatos megnyugtatott, hogy probléma van a rendszerükben, amit javítanak éppen és ne aggódjak, továbbra is top-up lesz a hitelkártyásfeltöltés is, tehát elvileg ugyan úgy kártyás vásárlásnak fog minősülni. Bár tény, hogy csak az erste bank vont le eddig 200 ft kamatot, viszont a kp felvétes díj még nem jött.
-
tuzpenge
őstag
válasz tuzpenge #19147 üzenetére
Sziasztok!
Esetleg valakinek még ötlete hogy mit kellene csinálnom hogy fel tudjak tölteni?
A BBank nem is látja a próbálkozást sem, hogy egyáltalán fel akarok tölteni pénzt a revolutra. Nyoma sincs a rendszerükben, ilyen feltöltési próbálkozásnak, ezért elutasítás sincs a részükről. A revolut helpje látja a problémát de nem tudja mi az oka. Annyit mondtak próbáljam meg később. A baj hogy ma sem megy a feltöltés ugyan az a hibaüzenet mint tegnap este. Nem tudom mit tehetnék még, ha esetleg valakinek van még ötlete mit kérdezzek meg és kinél azt megköszönnöm.ˣ
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tuomas #19176 üzenetére
Arra ügyelj, hogy sok kódot ne kérj, kolleginát így bannolta a Rev (nem küldtek több SMS-t, miután kért vagy 5 kódot, nem jött egy sem, órákkal később mind egymás után bezúdúlt aztán kész... )
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tuomas
addikt
Help me plsss:
Vettem új telefont, kaptam mellé csere sim-et is.
Az új telefonon nem tudok belépni a Revolut alkalmazásba, mert:
Megadom a telefonszámot, és kapok egy mailt, amiben meg kell erősíteni, hogy én vagyok, Rámegyek, hogy megerősítés, utána megnyílik az app és szelfit kér.
Na de miért kér szelfit, ha már regisztrálva vagyok? Ez az egyik, a másik, hogy nem tudok szelfit csinálni, mert nem aktív a fényképező gomb.Van amikor sms kódot kér, de az sms meg nem jön meg/másodszor jön csak meg, de akkor meg kiírja, hogy valami hiba történt.
Now what?
We were here
-
gzbotii
nagyúr
PayPal témát PayPal topikba, amennyire lehet
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
veterán
válasz pictigjis #19164 üzenetére
Elvileg így tudod menteni a PP-ben azt a beállítást, hogy ne a PP váltson:
- bejelentkezel PP-dbe,
- megkeresed a "Conversion Options" pontot,
- bekattintod a "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." pontot,
- aztán kattints a "Submit" pontra,
- ekkor visszadob az előző oldalra, ott kattints a "SAVE" gombra.
Így elvileg megmarad a kiszenvedett váltás.Azért írom le többször is, hogy elvileg, mert nekem 1-2 hetente mégis visszaáll arra, hogy a PP váltson
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
pictigjis
senior tag
aki megkapta az erste sablonlevelét, hogy elengedik a kamatot a revolut töltések miatt egyszeri alkalommal, az nézze már meg a számláját a miénken simán ott a kamatterhelés, jóváírás nincs
-
balinlin
senior tag
-
ultio
aktív tag
Pár hete használom a Revolut kártyát, így nagy tapasztalatom nincs még.
Tegnap vásároltam ebayen, dollárban volt feltüntetve az ár.
Ft alapú a számlám a Revolutnál, nincs is más pénznemben összeg. Fontban számolta el az összeget.
Ezt miért csinálta?
Én azt hittem, úgy működik, hogy dollára váltja a Ft-ot, majd azt utalja.rasti rusti
-
mol_pepe
csendes tag
Nagy Revolut, Curve, Transferwise, hagyományos bank összehasonlítás:
https://www.anetkukaca.hu/2020/02/a-nagy-bankkartya-teszt-curve-revolut.html
-
hedgehog
senior tag
Ősszel pár hétig a lányom használta az én egyik kártyámat, amíg meg nem érkezett neki a sajátja. Én itthon használtam másikat (igaz, gpay-jel), ő meg Dániában egy fizikait, semmi probléma nem volt.
Azért legyen nála egy saját névre szóló kártya is (pl. egy otp-junior), a biztonság kedvéért.-- aka p3d3str1an
-
MasterMark
titán
válasz HUNited #19130 üzenetére
2019. májusa óta van hivatalosan is Apple Pay Magyarországon. Ami azt jelenti hogy mind iPhone-on, mind Apple Watch-on működik.
A "simának" pedig nem sok köze van hozzá, egyrészt iPhone-on nem fér hozzá az NFC-hez más alkalmazás, másrészt Androidon sem működik olyan jól mint egy Google Pay egyik sem.
Ha ennyire vagy tájékozott ezekben a dolgokban, akkor lehet át kéne gondolni az észosztást előbb.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
A mai napon egyszerűen nem tudok topupolni a budapestbankos kártyámról, amivel idáig minden gond nélkül ment (a napi limit alatt próbálkoztam bőven, szóval nem az lesz a gond, de ezt a BB ügyintéző is megerősítette). A BB azt mondta, hogy még csak nem is látja a tranzakciós próbálkozást a rendszerben, és hogy nem náluk van a gond nem ők utasították el. A revolut meg azt írja hogy a kártya kibocsájtójával vegyem fel a kapcsolatot. Tapasztalt esetleg valaki topup problémát a mai napon (esetleg BB-s maestro kártyával)?
Köszi!ˣ
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Arra keresnék választ, hogy a 16 éves fiamnak hogy tudnék használható Revolut kártyát adni a kezébe egy 2 hetes angliai tartózkodás idejére.
Saját névvel, adatokkal nem lehet őt regisztrálni, mert 18 év az alsó korhatár.
Ha odaadom neki az én kártyámat, elvileg az is szabálytalan.
Figyeli a Revolut a kártya és esetleg a telefonos alkalmazás helyét? gond lehet abból, ha a telefon (és az app) itthon van, a kártya meg Angliában aktív?
Nem csalni akarok, csak egy jól kezelhető, költségmentes fizetőeszközt adni a kezébe.
Vagy felejtsem el?A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
veterán
válasz Friczy #19142 üzenetére
Ersténél a THM 39,4% felett van még mindig ha jól emlékszem.
A többivel egyet értek. Nagyon régóta használom már a hitelkártyát amivel tudok súlyozni és játszani, hogy mikor akarok valamit kifizetni és eddig még egyszer sem jártam rosszul.
Szerencsére, mivel olvasom a rev topicot, most is megúsztam, de nyilván jó dolog erről tudni.
-
Friczy
senior tag
Na, mielőtt itt ekézed a panaszkodókat, gondolkozz egy kicsit, hogy miről is van szó hitelkártyáról top-up esetén:
Hitelkártyánál ha vásárolsz, van egy harminc napos költési időszak, ezután a bank elküldi, hogy az adott időszakban mennyit költöttél, és van egy 15 napos türelmi időszak, ami után vissza kell fizetni az elköltött pénz egészét vagy egy adott hányadát (5-10%-ot). Ha a teljes összeget visszafizeted a türelmi időszak végén, akkor az elmúlt időszak kamatmentes, ha csak a minimális részt, akkor már kamatot fizetsz, ami határozottan nem alacsony (évi 20% köryéke, ami a jelenlegi kamatkörnyezetben horribilis).
Viszont ez a rendszer csak akkor működik így, ha nem volt készpénzfelvétel. Készpénzfelvétel esetén nincs kamatmentesség, tehát ha mondjuk a költési időszak elején top-upolsz, és továbbra is úgy kezeled a számlád, mint korábban, akkor összehoztál magadnak másfél havi kamatot, és ráadásul vannak olyan kártyakondíciók, hogy ilyenkor nem csak a kp.felvételi részre vonatkozik, hogy az első naptól kamat van, hanem a teljes havi forgalomra. Tehát mondjuk egy 100ezer Ft-os top-up esetén ha csak a top-upra van kezdettől kamat, már kifzethetsz 3ezer Ft kamatot, de ha mondjuk egy teljes havi költés teljes egészében kamatozik, akkor ez többszörösére is felmehet. Ha szerinted fillérszekszualizálás az, hogy valaki nem szeretne 3-10ezer Ft-ot kifizetni egy top-upért, akkor neked ez az összeg nyilván nem tétel, szerintem utald át mondjuk nekem -
pictigjis
senior tag
válasz Friczy #19139 üzenetére
én annyira rettegek, hogy inkább 16 dollár után fogok fizetni, nehogy baj legyen!
(én már azt is kétlem, hogy a revolut a navval kezdene levelezni. attól, hogy a jogszabályi kötelezettségeket teljesíti, és bekér mindenféle adatot a kereskedéshez, az a továbbiakra nézve semmit nem jelent. innentől te is tippelsz, én is tippelek, de már csak a teszt kedvéért sem fogok az adóbevallásomban hat dollár árfolyamnyereségről beszámolni, hátha tényleg dutyiba kerülök/giga mulasztási bírságot kapok. elég piti lenne, de legalább jól kiderül)
[ Szerkesztve ]
-
Friczy
senior tag
válasz MasterMark #18940 üzenetére
Az nem derül ki a cikkből, hogy mit ért credit card company alatt. Vajon a Visa/Mastercardot, vagy az elfogadó oldali bankot? (az elfogadó oldal ez esetben maga a Revolut)
-
Friczy
senior tag
válasz pictigjis #18840 üzenetére
Nem, a Revolut nincs bekötve a NAV-hoz. De nem is kell neki. Ugyanakkor a részvény kereskedéssel kapcsolatban bekért minden adatot, amely szükséges ahhoz, hogy te, mint adóalany beazonosítható legyél. Feltételezem, hogy ezen adat alapján egyrészt évente készít egy elszámolást neked, ami alapján ki tudod számolni a jövedelmedet, meg azt is, hogy ebből mit vont le (pl. osztalékadó), valamint ugyanazon adatokat el tudja (és szerintem el is fogja) küldeni a NAV felé is. Tehát ha nyereséged lesz a részvénykereskedésből (akár 6 USD, akár több), arról a NAV várhatóan tudni fog. Innentől a te dolgod, hogy megkockáztatod-e, hogy pár száz forint be nem vallása miatt kapj egy - akár százezres - mulasztási bírságot, vagy sem.
-
Somatom
veterán
válasz VeryByte #19136 üzenetére
Fínoman szólva nem erős az angolom, úgyhogy inkább nem szeretném kihúzni a Revolutnál a gyufát. Saját számláról megy a topup, kártyás költésre is a Revolutot használom és a Forintot is saját számlára utalom vissza. Ha hazai banknál van jó kondíciójú Forint csomag, akkor ez sztem egyszerűbb és stabilabb, mint közvetlenül Revolutról utalni. Érkeztetésnél is jobb, ha látszik, hogy az én nevem van a küldő számlához társítva.
-
gzbotii
nagyúr
válasz HUNited #19130 üzenetére
Miért ne lenne Apple Pay hivatalosan?
"ha neked a nemzetközi utalások és konverziók fontosak"
Aki elmegy egy évben 1-2 alkalommal külföldre, már megérte. Készpénzfelvétel helyben, etc.
Vagy aki vásárol online. Etc.[ Szerkesztve ]
-
VeryByte
őstag
válasz Somatom #19133 üzenetére
És ha a Revolutból utalnád, akkor még az Erste-s forintról utalás is ingyen lenne - kérdés, hogy mennyit utalsz. Persze megvan a hátulütője, ha elrontasz valamit nehezebben jut vissza a pénzed.
Én spec a hitelkártya visszafizetésemet csinálom így, mivel a forintos (és deviza) számlám Erste-s, a hitelkártya pedig BB-s."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Friczy
senior tag
válasz instantwater #18657 üzenetére
Az érintéses gyorsabban terjedt el itt, mint nyugaton. Amikor megjelent a paypass, talán egy év után szinte minden POS, amivel találkoztam, már ismerte. Belgiumban még tavaly év vége felé is sok olyan helyet láttam, ahol nem volt, vagy pedig látszott rajta, hogy valami kiegészítéssel tették Paypassra alkalmassá, illetve pl. a vasútállomási automata még mindig csak chipes volt.
Persze ez annyiban érthető, hogy nálunk eleve később indult széleskörben a kártyaelfogadás, így sok helyre már első POS-nak is NFC-t ismerő POS került.
-
HUNited
őstag
válasz gzbotii #19126 üzenetére
Nyilván ha neked a nemzetközi utalások és konverziók fontosak, akkor te vagy a célcsoport. De ilyenből meg elég kevés van az országban.
Amúgy Apple Pay hivatalosan nincs Magyarországon, ha a karórásra gondolsz. A simánál meg úgy kb minden normális hazai banknál is van már.
A többi funkció MO bankoknál is elérhető. (kivéve a kripto, de az meg végképpen hidegen hagy) -
HUNited
őstag
válasz pictigjis #19124 üzenetére
Egyet értek a Bankmonitoros góréval, hogy két évente érdemes felülvizsgálni minden szerződését az embernek, hogy van e kedvezőbb. És ráadásul eddig még meghosszabbították az akciót, talán a jövőben is megfogják. Lehet érdemes megnézni.
De mondom, a Gránitnál bankmonitor meg minden egyéb nélkül lehet igen kedvező számlája bárkinek. A mobilapp nagyon jó (elsők voltak NFC fizetéssel is), a netbank is szuper. Én nagyon szeretem. az 1500-2500€ jóváírással ha átszámolom forintra, gyakorlatilag tényleg jó kondival kaphatsz számlát. 280 ezer ft felett már majdnem azokat a kondikat kapod, mint az én régi csomagomnál.
-
gzbotii
nagyúr
válasz HUNited #19115 üzenetére
"Mert áruld el nekem mi értelme a kártyának úgy, ha minimum fél százalék költsége van?"
-kedvező valutakonverzió
-ingyenes fizikai kártya
-virtuális kártya, amiből havi 5 jár ingyen
-több pénznem támogatása
-kimutatás a költségekről
-kedvező utalási feltételek külföldre
-kriptó és részvénykereskedelem (igaz csak appon belül)
-támogatja az Apple Payt
-pénzküldés appon belülWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
HUNited
őstag
válasz gzbotii #19122 üzenetére
Nem használtam a revolutot, mert számomra nem volt hozzáadott értéke. Volt egy hype kb 1 éve amikor boldog boldogtalan kipróbálta, én is. Ahogy elfogyott róla a feltöltött pénz, kb le is töröltem az appot, mert olyan számlám van a Gránit banknál (sajnos ma már nem elérhető, de a régi ügyfeleknek még megmaradt), amibe az éves kártyadíjon felül (dombornyomott MC 1850 Ft, szóval ez is igen olcsó) minden ingyenes. A KP felvétel is (évente talán egyszer ha veszek fel KP-t, mert éppen behalt a kártyás fizetés valamelyik boltban), az utalás is. A nemzetközi vásárlások nem olyan mértékűek, hogy megérje fenntartani a kb. fél% árfolyamnyereségért egy revolutot (ráadásul a Gránit banknak a váltási költségei is a legkedvezőbbek közé tartoznak).
Ebből kifolyólag nem tudom hogy ténylegesen vontak e le valakitől, és nem is érdekel. Csak azt tudom, hogy egy ilyen szó nélküli változtatás, és a tény hogy amúgy sem használom, nekem elég volt ahhoz, hogy elvesszen a maradék kis bizalmam, és meg akarjam szüntetni a számlámat (amit egyébként azóta sikerült is).
Egyébként mi lesz ha véget ér a türelmi idő és megszűnik 2021 január 1-el a gazdasági unió is a britekkel? Ez is ketté szakad mint a curve? szerintem MO-n a revolut és társai nem lesznek életképesek ezt követően.
-
pictigjis
senior tag
válasz Donki Hóte #19111 üzenetére
aki nagy mennyiségben, a feltöltéssel azonos devizában elutalgatott, azt már úgyis blokkolták/figyelmeztették
de ha valaki normálisan használja a revolutot, azaz feltölti URAMBOCSÁ' hitelkártyával a számláját, kifizeti, amit akart a revolut kártyájával - miért fáj neked az, hogy ezzel esetleg keres/keresett egy kis aprót is? ha a revolut nem bünteti a hitelkártyás feltöltést extra díjjal, márpedig továbbra sem bünteti, ha adott bank nem zárta ki a visszatérítésekből a revolutot és társait, akkor nehogy már a user köcsögsége legyen, hogy él ezzel. ez nonszensz
az erste az, aki kb. a kezdetektől fogva nem ad semmilyen visszatérítést ezekért, hát szíve joga, nem is rinyált miatta senki. de az erste az egyedüli, aki egy ft-ra limitált hitelkártyás kpfelvételi limitek mellett is kpfelvételként könyveli ezeket a tranzakciókat. EZ AZ IGAZI PROBLÉMA még mindig
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz HUNited #19117 üzenetére
Mutass egy példát, aki nem üzleti vagy hitelkártyával töltötte fel, és díja volt. Mert itt senki nem írta.
Volt olyan, hogy tévedésből üzleti debit kártyának azonosította, írtak a supportnak és megoldották a problémát. Ennyi.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kmarci25
veterán
válasz HUNited #19117 üzenetére
Itt a fórumon, az előző hét vége felé (péntek kb) napi több tucat hsz született ezzel kapcsolatban. Nem minden banknál és nem minden folyószámlánál számolja pénzfelvételnek a feltöltést, nálam pl. az Unicredit vásárlásnak számolja továbbra is. De azért én is utálom a Revolutot, mert szemetek. Ha most nem azok, egyszer biztos azok lesznek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
HUNited
őstag
válasz Somatom #19110 üzenetére
Ha kell egy jó ingyenes bankszámla (jövedelem jóváírással ingyenes), akkor ajánlom figyelmedbe a Gránit Bankot (feltéve ha nem szeretsz bankfiókba szaladgálni).
Illetve ha az egyik magyar bankos közvetítő oldalon (bankmonitor) lehet két évig tényleg ingyenes (minden kivéve kpfelvét) számlád, de az szerintem pont az Erste-nál van, és úgy ügyfeleknek. Asszem Privilégium L a neve
-
HUNited
őstag
NEM csak hitelkártyáról van ez a díj. Olvasd el a cikket. És a 0,5% csak egy példa, lehet több vagy kevesebb is (kártyától és banktól is függ).
De ismét mondom, a legfőbb probléma ezzel nem a díj bevezetése, hanem a kommunikációja (annak TELJES hiánya). Főleg hogy korábban konkrétan azzal kampányoltak, hogy ingyenes a feltöltés.
-
veterán
válasz gzbotii #19113 üzenetére
Igen, úgy tűnik, hogy a kiküldött figyelmeztetéseknek sem sok foganatja volt, ezért inkább meglépték azt, hogy átminősítették az ilyen tranzakciókat.
Az persze ettől függetlenül igaz, hogy ezt a változtatást elvileg kötelező lett volna nekik 60 nappal előre bejelenteni, de gondolom, hogy van ott pár jogász, akik elvileg tudhatnak valami kiskaput a bejelentési kötelezettség ellen.
-
HUNited
őstag
válasz gzbotii #19100 üzenetére
A probléma nem az hogy lehet e nyerészkedni rajta (nincs is hitelkártyám szóval engem nem is érint), hanem az hogy nem értesítették erről a felhasználókat, magyarán sunnyognak és megkárosítanak. Mert áruld el nekem mi értelme a kártyának úgy, ha minimum fél százalék költsége van?
-
pictigjis
senior tag
válasz kovisoft #19112 üzenetére
de ahogy lejött, az alapprobléma az, hogy látott x árfolyamot, de a tényleges vásárlási összeget visszaosztva x+3 huf jött ki. ebből meg nekem az jön le, hogy amúgy nem is tudott a hétvégi felárról
(hétvégén sosem próbáltam még csak játékból sem váltogatni, nem tudom, hogy akkor mit ír ki, már eleve feláras összeget vagy nem)
-
gzbotii
nagyúr
válasz Donki Hóte #19111 üzenetére
Van akit ilyenért figyelmeztettek:
Lehet, hogy az ilyen visszaélések ellen lépték ezt meg. Az ilyen nem kevés pénzbe kerül nekik, hasznuk meg nulla (utalás költsége + ha nem a Revolut kártyát használva költi el, nincs bevétel, ami tranzakciók után 0,
x
% lenne)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kovisoft
őstag
válasz pictigjis #19106 üzenetére
Miért lenne mindegy, hogy hol nézte? Ugyanazt a felárral növelt árfolyamot kellene mutassa az átváltóban, mikor éppen vásárolni akarsz HUF-ért USD-t, mint amennyiért magától konvertál, ha USD-ért vásárolsz a HUF zseb terhére. De ő valószínűleg nem ott vagy nem úgy nézte, hanem pont a másik irányú árfolyamot, azaz az USD-ért veszek HUF-ot irányt.
-
veterán
Ha arra használta a revolut kártyát, hogy hitelkártyáról feltöltötte, de mivel a bankja ezt vásárlásnak minősítette, ezért bezsebelte a jóváírást, majd a revolut kártyáról visszatöltötte a fel nem használt összeget 45 nap múlva a hitelkártyájára, akkor nyilván hiányzik neki az a havi 2 - 4 ezer Ft, amit ezzel szerzett
Az más kérdés, hogy se a bankjának, se a revolutnak nem hiányoznak az ilyen "ügyfelek"
-
Somatom
veterán
válasz gzbotii #19104 üzenetére
Plusz, sztem van ebben másfelől is lehetőség. Nekem már amúgy sem szimpi az Erste. Ha találnék jobbat, akkor átvinném oda a számlámat. Nem vagyok Krőzus, havi 1500 - 2500 Euró érkezik rá, meg van rajta 1 milla körüli tartalék. Sztem ennyiért megérné egy banknak a Revolut ingyen feltöltés ígérete. Vagyis, egy ilyen bevállalással ügyfeleket nyerhet egy hazai bank.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Csak hitelkártyával feltölt, megkapja a visszatérítést, pénzt kivesz kp-ban vagy továbbutalja folyószámlára. Sokan ezt nyomják, ahogy több topicban, fórumon elejtett szavakból lejön.
Ha nincs visszatérítés sem, akkor is a hitelkártyával történő kp felvételnek 25% kamatja van, kb. Így ki lehet kerülni.[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
válasz g.viktor93 #19103 üzenetére
Egészen pontosan hol nézted az árfolyamot? Az átváltóban? Úgy, hogy felül volt a HUF, alul az USD, és mondjuk beírtál 1 USD-t és felül írta, hogy ez 308 HUF lesz?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
g.viktor93
csendes újonc
válasz HUNited #19099 üzenetére
Igen lehet hogy közelebb volt a 309hez mint a 308hoz. De nem ezen van a hangsúly. Hanem, hogy mikor az átváltás menüpontba néztem nem 312-t írt hanem 308 környékén, tehat itt nem irja a hetvegi plusz koltseget. Vagyis most erre a következtetésre jutottam, nem tudom valójában hogy..
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest