- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Dee
tag
válasz
zorzy4 #26053 üzenetére
Szerintem is reális érte a 7000 Ft!
Szãmomra fontos a doboz:-)) ha nincs doboza olyan "semmi" NEKEM" egy telefon a polcon!
Az igazi gyűjtők legyen az bármiről szó,dobozosan gyűjtik!
Írtam mår gyűjtöttem MB-ket is! Meg Quartz játékokat is! Azokból is az igazi értéket a dobozosan adják!
OFF:Mostanában vettem a gyerekkorom egyik legnagyobb videojátékàt meg,ami nekem is megvolt a Phillips videopac G7000-est,persze dobozosan:-))))OFF -
VGábor
csendes tag
válasz
zorzy4 #25960 üzenetére
Eddig 4 Er R380 telefonom volt.
Az első kettő, amiket jó tíz évvel ezelőtt szereztem be, sajnos egy idő után tényleg végfokos lett.
Különösen a denim blue színben pompázó R380e halálát sajnálom, ugyanis ez sokkal ritkább darab itt Magyarországon.A két újabb példány viszont - egy vadonatúj R380 world és egy mobilkereskedés elfekvő fiókjából előhúzott R380s - szerencsére kifogástalanul működik.
-
VGábor
csendes tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #25704 üzenetére
Szerintem nem tudod, öreg 60 év körüli öregember, amikor vettem tőle vmit kb. a 10.edik üzenet után értette, meg, hogy nem tudok elmenni érte személyesen, hanem unokatesóm fog menni abban az időpontban és oda ahova ő mondja, mert 400 km-re lakom tőle. 5 évet öregedtem az alatt a levelezés alatt...
-
-
-
bumbalaci55
tag
válasz
zorzy4 #25558 üzenetére
Én nem értek egyet a cikk írójával igen is okos telefon nélkül is meg lehet lenni sokáig.
Sőt egy régi, megkímélt vagy felújított telefont használni érzés pótolhatatlan.
Nem mondom hogy nincs nekem olyan vagy tablet-en nem szoktam volna egy két dolgot kényelemből megnézni. Ez a dolog függ az életviteltől.
Abban igaza van viszont, hogy a kütyük mennyire ellustítanak. -
-
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #25147 üzenetére
Nem kell mindent cikkszámonként bevinni, basszus, ne negatívkodj már
ha te csak azt akarod kiírni hogy mi kell (pl mint ahogy kellett az n400) akkor azt írd ki.
Nokia 3310 et senki sem fog kiírni hogy van neki hozzá kijelző, mert aki gyűjtöget annak tuti akad. De ha Te elolvasod a blogot, látod hogy ennek ez vagy az kell akkor írsz neki. De nem kötelező ebben szerepelni, nem fogok senkinek sem könyörögni. De pl nem árt ha valakinek ki van írva hogy van 6250es alaplapja. -
-
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4 #25086 üzenetére
Van hirdetéhez linked? Megnézném
Vettem egy 3210-est meg egy 3120-ast egy 500-asért, sajnos a 3210 térerőgondos, pedig a Nokiás múltammal tudnék rajta segíteni, de műszereim azok nuku
Pedig nagy reméányeim voltak ezzel a 3210-zel. Egy működő panel esetleg valakinek nincs?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #25086 üzenetére
Hát igen, úgy elég nehéz eladni valamit bárhol is, hogy Magyarország ~85%-át kizárod a hirdetésből.
Az meg, hogy fizetni kell valami szolgáltatásért amit igénybe veszünk, szerintem teljesen rendben van. Tény, hogy én is jobban örülök amikor valami ingyenes oldalon sikerül eladnom valamit és nem kell perkálni a vaterának
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #25053 üzenetére
Találtam 11000Ft-ért is, de akkor még vacilláltam a dolgon és elvitték előlem.E61i-t is néztem ilyen árban, de az valamiért nem fogott meg régen sem, hiába van azon kamera.Mivel sehol nem találtam emberit belőle, így maradt ez.Azt el is felejtettem, hogy új gyári akku van benne.
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #25051 üzenetére
Sajnos nem magyar a billentyűzete, de teljesen jól megy emlékezetből is a gombhasználat
Az ára kicsit borsos volt, 18000Ft, de gyönyörű állapotú, mini töltővel és original fülessel.Nekem ennyit megért ebben a formában, jó ideje hajtottam, így most egy kicsit nyugalmazom a 7650-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest