- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Magnum_ #4387 üzenetére
Az e72 az álmom.
Sok normális nokia van most is a piacon, de jövőbeni nagy klasszikusokra ne számítsunk. A 6233 volt az utolsó szerintem.
Marci, én találtam egy kósza kijelzőpanelt valamilyen nokiáról és abból tettem át a hangszórót a 8850be, és láss csodát bömbölt. Csak nem tudom mi volt a donor. -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4192 üzenetére
Hát a 8800 se arra való sztem.
Az is inkább vitrinbe. Azért az enyémen is látszik a 1,5 év intenzív használat.Most én is új állandó-telefon után vadászom, mert kicsit unom már a 6230i-t, pedig mindent tud amit kell, egyedül a vaku hiányzik belőle, de egyszerűen semmi nincs ami úgy igazán. Jó a 6303, a 3720 meg az X2 is. Megfogni az X2 fogott meg, meg az tudja a legtöbbet, de most így jobban megnézve, olyan gyerekes. Meg hát a háta fém, ugye....
-
T_T
csendes tag
válasz
Magnum_ #4179 üzenetére
Annyiért lehet hozzá kapni?
@meroly: sajnos nem találtam csak 9300i és 9500 prospektust... Biztos hogy itt van valahol a többi is, mert nem is olyan rég beleütköztem, de most nem találomMég néha néha keresgetem, de lehet előbb megoldod, minthogy megtaláljam.
Közben már a cuccaimban elég szép kis lista kerekedett
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #4062 üzenetére
köszi! várom! meg a mega-giga nokia 3310est is..
a posta több volt, mint a "teló"
Csoda: az n91 nagyon vad, hidd el én is nagyon sajnálom, hogy vissza kell adni. ha van rá pénzed, írj PÜ-t, szólok a "jogos tulajnak", hogy fogam rá érdeklődőt.
igen, a 6220 olyan, csak cif kamerás (asszem) de legalább van, több mint a semmi. mp3-at nem tud, az 5140i későbbi darab, de az már tudja. a 6220 az tudásban kb a 7260i, 6610i kategóriája. -
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3930 üzenetére
Uhh, az kellemetlen tud lenni, hogyha business-ről van szó, amin sok pénz is múlhat (akár), és hívás közben merül le. Főleg, hogyha e miatt ugrik valami (pl. nincs mód egyből visszahívni az illetőt máshogy, és erősen határidős a dolog). Hogyha te is elsődleges telóként használod a 8850-öt, mint én, akkor lehet, hogy megérdemelne a dolog egy új / vagy "újszerű" BLB-2-es akksit.
Lehet, hogy e-bay-en meg vatera-n lehet azt is olcsón vadászni. Sőt, biztos.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3625 üzenetére
Bocsánat, hogy kicsit kiborultam
, nem ellened irányul, és nem rád haragszom, meg nem is rajtad akarom kitölteni a bosszúmat (mért tenném..), csak összejöttek dolgok, meg még ez is idegesít kicsit.
Ne hari, veled semmi problémám, kivéve azt, hogy azért picit erősen fogalmaztál tényleg.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3623 üzenetére
@Saint_: Kedves Saint_!
Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kedves stílust, én úgy gondolom, hogy én az én hozzászólásomat teljes mértékben korrektül fogalmaztam, és senki számára sem bántó módon (a "kinek mennyi idő alatt érkezett meg" dolgot, és azt, hogy az engem nem kéne, hogy befolyásoljon azért írtam, mert ugye a kútba sem ugrassz bele te sem, csupán azért, mert más beleugrik...). Ugye átjön a hasonlat? A mártírt meg végképp nem "játszom", azt hittem, hogy ebben a topikban ezeket a dolgokat is ki lehet tárgyalni, mivel a retro teló beszerzése hozzátartozik a retro teló birtoklásához. De ezek szerint tévedtem, bocsánatot kérek, hogy merészeltem írni, többet nem fordul elő...
P.S.: nem unatkozom, most értem haza a munkahelyről, eddig ugyanis dolgoztam. De úgy gondolom, hogy ez magánügy, hogy kinek, mikor, mennyi szabadideje van, és mikor írogat, én sem vonok mást kérdőre ez ügyben.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3620 üzenetére
Én mindezt tudom, hogy a Föld másik feléről jön, de a Föld másik feléről a Sonim is ideért egy hét alatt. Akkor csak ide tud érni az a cucc egy vagy másfél hét alatt is, csak éppen nem úgy, hogy ül rajta, nemtudoménmitcsinálvele. Tehát az érvelésed logikusnak tűnik, mégis hibás, mert ha az egyik ide tud érni gyorsabban, akkor a másik is ide tudna, ráadásul a Sonim-ot először Shenzen-ből Hongkong-ba postázták, és csak utána HK-ból ide MO-ra, tehát sokkal több időbe kellett volna kerülnie, és az volt itt sokkal gyorsabban. Engem nem különösebben érdekel, hogy másnak mennyi idő alatt ért oda, meg mennyi alatt nem, ha múlt hét előtti héten !!! azt mondta, hogy feladta, akkor jöjjön már meg másfél hét alatt, ha pedig nem adta még fel (amit a tracking number bizonyít), akkor nekem ne kamuzzanak olyanokat, hogy ő már feladta... tudom, nem vagyok egy könnyű eset, de nem az a tipikus beletörődöm, megalkuszom, inkább tűrök életem végéig / hallgatok mint szar a fűben tipikus magyar vagyok, hanem eddig is kiálltam mindig az igazamért, meg a mellett, hogy nem hagyom magam átverni, és ez ez után is így lesz. Lehet engem ezért nem szeretni (bár miért kéne
), meg lehülyézni, akkor is ilyen maradok...
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #3546 üzenetére
Nem titok
Debrecenben minden szombaton és vasárnap szokott lenni zsibvásár alias zsibi.Ott minden lim-lomot,kacatot lehet találni.Elektronika,telefonok,töltők,műszaki cikkek,vasak,autó alkatrészek,bútorok,ruhák,kaja.Egy szóval minden ami a tulajnak nem kell.Rengeteg telefont onnan szereztem be néghozzá "fillérekért"
-
_Fefe_
tag
válasz
Magnum_ #3523 üzenetére
Ez igaz, de szeretek velük babrálni olykor.
A T68 viszont számomra már retro, ezért is említettem meg ezt elsőként. Emlékszem pont abban az időben fuzionált az Ericsson a Sonyval, talán ez az utolsó típus (nem vagyok biztos benne), ami még Ericsson-ként is megjelenhetett, illetve megjelent mind Ericsson-ként, mind Sony Ericsson-ként is. Ezután már más változatát is kiadták, de már Sony Ericsson néven : T68i, T68m. Ezért nekem ez egy kis kuriózum is mostanság.
-
Magnum_
nagyúr
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #3172 üzenetére
Állítólag az E51 belül elég jól össze van sürítve, azt mondta a srác hogy egy 1x1 cm-es kockában van minden chip meg ic meg mittomén, nem értek annyira hozzá mik vannak benne.
Pastika: gratula a 8800! Na átérzed a feelinget?
Gyönyörű egyébként!
bepe79: főgázzal vigyázni!
(albérlőkkel még jobban)
Ja és ha már ennyire szóba került a 8800, nézzétek meg, nyitottam egy topikot, rengeteg filmben szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Retro játékok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- BMW topik
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest