Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
válasz
Magnum_ #3523 üzenetére
Ez igaz, de szeretek velük babrálni olykor.
A T68 viszont számomra már retro, ezért is említettem meg ezt elsőként. Emlékszem pont abban az időben fuzionált az Ericsson a Sonyval, talán ez az utolsó típus (nem vagyok biztos benne), ami még Ericsson-ként is megjelenhetett, illetve megjelent mind Ericsson-ként, mind Sony Ericsson-ként is. Ezután már más változatát is kiadták, de már Sony Ericsson néven : T68i, T68m. Ezért nekem ez egy kis kuriózum is mostanság.
-
_Fefe_
tag
Jó ez a topic, szeretem a régi jól bevált telókat.
Nekem még mindig megvan egy Ericsson T68, az elsők közül való, de nem a Sony Ericsson féle változat :
Nem hinném, hogy valaha is megválok tőle, annyira megszerettem annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest