- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Gratula!Annyit meg is ér

Most takarítgattam a telefonos polcom,és elkezdtem baszkurálni az Alcatel OT pro-mat.Eddig abban a hitben éltem majdnem 1 évig h halott,hiába bikáztam az akksit semmit sem csinált,töltőt is vettem azóta azzal sem csinált semmit,de most rájöttem hogy fordítva kell beledugni a töltőt
Most bekapcsolt,független jajj úgy örülök neki 
-
csoda120
aktív tag
Ezeket ennél ügyesebben nem tudtam beszerezni

#5309) ligeti8 QD-t megtartom,mivel különböző színűek és az arany elég ritka,na meg elég olcsón kihoztam őket
Tegnap megkaptam a 2db 5510-et,hááát elég rozzant állapotban vannak.Az egyiket sikerült bekapcsolnom,de nem fogad el magyar kártyát.Gyorsan szétkaptam egy 3310-est,na mondom kicserélem az alaplapot.Aha persze,ahogy azt móricka elképzelte...Ugyanolyan a mérete és sok mindene,de 2 csatlakozás nincs meg rajta

Jah meg jött egy szép állapotú 7650,de angol nyelvű.Valahogy bele tudom varázsolni a magyart?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Ne tudd meg,mennyire várom már,hogy a kezeim közt legyenek

Az külön tetszik,hogy nem egyforma színűek a gombjaik,így van egy ilyen is meg olyan is
Majd,ha már minden nálam lesz akkor fogok csinálni egy ilyen képet
2db 7710 alatta 2db N-gage classic alatta 2db N-gage alatta 2db 5510 alatta 1db 3300 alatta 2db 6800
(#5301) minolta5

-
csoda120
aktív tag
Vagy 3 éve vettem egyet 8k-ért majd volt egy másik is amelyiket egy 7650-re cseréltem amelyiket nem lehetett tölteni

(#5150) pszili8 Ne is mond az árakat...Tegnap nem volt nálunk áram és unalmamba elővettem a régi mobilkoros ujságjaimat.

2004.10.
Nokia 6100 44.900ft
Nokia 6600 79.900ft
Nokia 7610 109.900ft
SonyEricsson T630 49.900ft
Samsung E600 64.900ft -
pszili8
aktív tag
Egyébként nem csoda,hogy a 6230 szinte mindenkinél megfordult.Emlékszem amikor bejött csak álmodoztam 69990Ft volt a vodánál,utána rá 2 évre megvettem 25-ért,de nagyon szerettem,beleraktam a 256MB-s MMc kártyát és bömbölt a zene
.Ma is sokan használják munkástelefonnak,bírja a strapát,csak előlap kopik. -
pszili8
aktív tag
Ne aggódj én sem,volt fateromnak egy KA08-a(csak azért vette mert gyorsan kellett egy dual-simes) na ezt egy hétig használtam,de pont elég is volt.
Végül elcseréltem egy szép felújított E50-re(amit aztán tesóm megkapott szülinapjára,és totál leamortizálta
) valamint 20k-ra.Szegény gyerek nem tudta mit vesz 
-
pszili8
aktív tag
Azért volt a 6300-ból 2db mert volt nekem egy kártyafüggetlen,haveromnak meg volt egy zsír új T-mobilosa,és neki független kellett volna,így elcseréltük és lett 1 zsír új telóm
Muterom még ma is a 6300-át használja van benne 630 óra beszélgetés de semmi baja,nincs és nem is volt.Kb számomra itt értek véget a jó nokiák..Még erre az erdos-ra kíváncsi leszek,bár ha úgy elb*asszák mint az n97-et nem kell a kutyának sem.A Nokia még nem adta ki,de már vannak kínai koppincsai,és elég jó minőségűek,és a menü is full Nokia. -
zombinyul
addikt
-
-
ligeti8
csendes tag
Nem, ez eléggé külön irányvonal.
Ugye adott volt a 7700 ami nagyon kis darabszámban jelent meg, szinte proto-ként.
Ez annak a továbbfejlesztett változata.
Közel van az s60 hoz semmiképp nem s80...
Olyan mint egy 6630 as szoft kb, írásfelismeréssel és pötyögős felülettel, bár ebbe én még nem másztam bele...Szintén nem lehetett kapni nálunk szolgáltatónál csak nokiánál és partnereinél,
Ennek ellenére van benne magyar. -
Stimpy001
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Megőrít már,úgyhogy inkább elrakom a dobozába
Nemtudom beállítani a rohadék djuice internetet.Valaki nem tudja véletnen a djuice Apn számát?Azért kemény ,hogy 50k-ért hozzádvágnak egy 5lapos angol nyelvű használati útmutatót...A kütyüt be tudtam állítani csak az internet nem megy még 
-
pszili8
aktív tag
Hát igen valamit-valamiért.Én először úgy voltam,hogy azért veszek régi telókat,hogy eladjam,de nagy részét nincs szívem eladni,meg van egy pár olyan telóm ami nagyon ritka de nem olyan értékes..Szóval inkább őrizgetem.Én el is teszem magam holnapra,holnap is nap lesz,jön a Novatel MiFi(DHL hozza) elvileg a 8910i-is,meg talán a 8810 házam..
Jóccakát mindenkinek 
-
Sony Ericsson BeiBei, a hamutartó alatt, a fekete tokon.
UIQ modell lett volna, G702 lett volna a hivatalos típusszáma. -
Magnum_
nagyúr
ettől a snecitől vettem vazze 2 dolgot is már pedig.
őőőő, nekem azért nincs napi 2 óra beszélgetés, 2. akksit ugyis veszek bele, amint hazaérek, dobom rá a dokkolóra. modnom, letesztelem, aztán döntök. szeretem a 8850-et ám. de a 8800 kijelzője szép
amúgy ennek a 8800-nak sokadik gazdája lehetek és azért látszik rajta a használat, csak azt nem értem, hogy ilyen drága telefontra miért nem vigyáznak?
hogy is hívom elő a lifetimert?
-
Magnum_
nagyúr
ez a 6300 ház iszonyat gagyi.
viszont ugye a 8800-ra vettem egy koplett ablakot-bontottat. ha ninsc lelakva (tehát karcmentes
) akkor azt tenném fel mondjuk erre a jel nélküli utángyártottra. hmmm? jövö héten elvileg futnak be pénzeim, akkor rögvest megrendelem és ahogy ígértem, befejezem, és ha beválik a 8800 (tehát frankón használható lesz munkára) akkor megválok a 8850-től annak ellenére, hogy fullos, dokkolós és 3 akksis (a 3. akksi 1200mah-s lesz) cucc.. de csak, ha ténylegesen beválik a 8800. vagy ne?
(ha már te is szmájlizol) -
Magnum_
nagyúr
nem is kell, mert nincs fehér töltő csatlakozó hozzá. ez lesz a befutó, amint lesz pénz a számlámon, mert már ma megrendelném, de már sokadika van

-
zorzy4
addikt
A vatera azt használja ki hogy mindenke őket ismeri, és valamiféle garanciát ad hogy az emberek nem tuják átverni egymás, hiszen tudják az adataidat és egy rendőrségi eljárás során legalább a tell szám alapján el tudnak jutni hozzád. Ugye ott minden gond nélkül mer az ember előre utalni, nem úgy mint itt.
-
Stimpy001
aktív tag
A parkolás más, az tényleg felháborító! Milyen jogon sajátítja ki egy cég az utcát, egy közterületet?!?!?
Vatera azért üzemelteti az oldalt, intézi az aukciókat, stb. Benne van a szerződési feltételekben feketén-fehéren, ha eladni akarsz fizess x százalékot. Ha nem tettszik ott az apronet,stb. -
KSparrow
őstag
azé nem hizsem, hogy pont olyat látott, mert az (most fejből úgy tudom, de nem tuti) hogy nem gsm, hanem asszem AMPS. ergo egy nagyon hasonló teló lehetett, vagyis egy Moto 7200 vagy 5200. persze ha piacon látta a 60 éves bácsinál, akkor bármi lehet, még az is, hogy elrongyolok megvenni.

8110, barátibb áron, de tényleg szépen.
-
bepe79
addikt
Vajon honnan van neki a 3720c, ha még "kipróbálni sem tudta", mert nincsen hozzá neki akkumulátor..
meg strapateló létére elég leharcoltnak tűnik, nem tudom, mit csináltak vele, de ez is egy barbár kezei közt járhatott (attól, hogy strapa-teló, nem kell szándékosan betonra dobálni, meg fördeni vinni).
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Most bekapcsolt,független jajj úgy örülök neki 

) valamint 20k-ra.Szegény gyerek nem tudta mit vesz