-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
MurdR
veterán
válasz
KSparrow #27130 üzenetére
& Novinyul:
Egy ilyen gyűjteményt ha meglátok, akkor teljesen elmegy a gyűjtéstől a kedvem, mert rájövök, hogy ami pénzt és energiát fektettem bele, lófaszt sem ér, mert mindezidáig egy rohadt E60 protot sem sikerült vadásznom, és a szájbaba.... telefonjaim bennevannak egy kurv... 520as BMW árába úgy, hogy egy sem ámulatba ejtő, néptelefonokkal vagyok tele.
-
-
-
-
-
-
-
imi290
aktív tag
válasz
KSparrow #26768 üzenetére
Ezeket a telefonokat az egyszerű embereknek csinálták.Olcsó,és elég jól néz ki a rendszer,és jól is fut.
Szerintem nagyot ugrik vele a Nokia,ha nem is nálunk,de a fejlődő országokban biztos.Mert ott amúgy is sok Asha telefont adnak el a ami napig,nem mindenhol a csúcs készülékeket vásárolják.
Nekem tetszik mindhárom. -
válasz
KSparrow #26689 üzenetére
Nekem a 6600 volt az első okostelefonom.
Talán mondanom sem kell, hogy oda meg vissza voltam tőle.
104 MHz-s procija volt, és mikor reklámoztam az osztálytársamnak, azt mondta, hogy egy mobilban nincs is processzor.
Mondjuk a Javás játékokkal elég sok probléma volt, a nagy részük vagy el sem indult, vagy dög lassan ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest