- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
KSparrow #27130 üzenetére
& Novinyul:
Egy ilyen gyűjteményt ha meglátok, akkor teljesen elmegy a gyűjtéstől a kedvem, mert rájövök, hogy ami pénzt és energiát fektettem bele, lófaszt sem ér, mert mindezidáig egy rohadt E60 protot sem sikerült vadásznom, és a szájbaba.... telefonjaim bennevannak egy kurv... 520as BMW árába úgy, hogy egy sem ámulatba ejtő, néptelefonokkal vagyok tele.
-
imi290
aktív tag
válasz
KSparrow #26768 üzenetére
Ezeket a telefonokat az egyszerű embereknek csinálták.Olcsó,és elég jól néz ki a rendszer,és jól is fut.
Szerintem nagyot ugrik vele a Nokia,ha nem is nálunk,de a fejlődő országokban biztos.Mert ott amúgy is sok Asha telefont adnak el a ami napig,nem mindenhol a csúcs készülékeket vásárolják.
Nekem tetszik mindhárom. -
válasz
KSparrow #26689 üzenetére
Nekem a 6600 volt az első okostelefonom.
Talán mondanom sem kell, hogy oda meg vissza voltam tőle.
104 MHz-s procija volt, és mikor reklámoztam az osztálytársamnak, azt mondta, hogy egy mobilban nincs is processzor.
Mondjuk a Javás játékokkal elég sok probléma volt, a nagy részük vagy el sem indult, vagy dög lassan ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest