- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stufen2
aktív tag
-
-
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
ferret77 #33908 üzenetére
Ő tényleg megbízható, úgy hogy akinek hasonló problémája van, az bátran menjen hozzá.
Nem tudom a GSM boltokban hogy megy, de azért mégiscsak jobb, ha valaki helyben, a szemed előtt végzi el a függetlenítést, minthogy elvigye hátra, aztán ki tudja mit gépészkedik rajta, hányan taperolják össze, milyen adatokat nyúlnak le róla.
Arról nem is beszélve, hogy általában inkább 3 ezer a függetlenítés máshol. -
imi290
aktív tag
válasz
ferret77 #33894 üzenetére
Nagyon vagány,személy szerint én még nem is láttam ilyet.Emlékszem volt egy kedvenc Samsungom,persze csak az lett volna,annak az egyik felső sarkában volt a kamera,és forgatható volt,szóval ugyan azt a kamerát lehetett használni videótelefonáláshoz,akkoriban jött divatba.Kár hogy csak reklámban láttam
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #33675 üzenetére
Legalább év eleje óta ennyiért árulja, 4 hónap alatt nem tudta eladni, 5-öt még megér, life timer nullázása meg 2-2,5 ezer forint...(Nem tudom ezen mit kell vergődni, de én már rohadtra unom, hogy minden héten ez a null perces dolog a téma, egyszer lefényképezem én is a 0 perces telefonjaim, hátha nekem is nagyobb lesz tőle a gatyámban
). 20ért meg dobozos újat lehet venni...
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #33531 üzenetére
én meg megkaptam a 6290-.est, az is le volt ragasztva, de lejött- ellenben a telefon két nap alatt egyszer adott képet, szerintem szalagkábeles. (a belső kép fekete, kint nincs háttérvilágítás) Persze a leírásban jó volt.
Mindegy, majd egy SW-t kap azértHátha. ha meg más nem, akkor a ház megérte, amúgy is amiatt vettem meg.
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #33236 üzenetére
nézd meg ezzel: http://nokiafirm.com/files-171977.html ez euroD. általában abban van magyar. lehet jó lesz, de ha más nem, akkor lehget ide-oda játszani vele.
Nekem ugyanez a bajom 5310-zel, V10.10-es SW, amiben van magyar, az nincs narancsban. ami narancs, az EuroC, és nincs benne magyar. Így a narancs telefonon az ezüst SW van fent. -
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #33191 üzenetére
Tegnapelőtt ilyet raktam össze - csak sokkal jobb állapotban, és a kijelző kerete is a sajátja volt.
Most épp az 5310-esem raktam össze, FULL gyári, fehér-narancs
Betegjó.
Ha lesz időm, lesz pát kép a 6500-lal együtt- megkapta az utolsó elemet, a kameraplexit is tegnap.
Ma meg még összerakásra vár egy N97, hófehér, komplett felújítás -
-
KSparrow
őstag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #33147 üzenetére
Törött sárga 540 gondolom már láttad. Elhozod egy ezresért, szerzel még hozzá egy kéket valahonnan majd egyszer 500-1000 körül, aztán a kettőből kész is a sárga 540-ed. Normálisat még nem láttam sehol...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged