-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pszili8
aktív tag
Szerintem ez a vaterás dolog tűrőképességtől függ.Pl nekem is van 1 telóm 1Ft-ért ütötték le egy hete nem bír válaszolni az e-mail-re de vaterán fennvan,látom a bejelentkezési időt.Ja és ezt a telefont már teszveszen is leütötték 1x 1 ft-ért akkor sem kellett neki,mostmár nem szarozok kidobom a francba...
-
KSparrow
őstag
hát nemtom, próbálj neki írni a vaterán, (érdeklődj másik terméknél, esetleg) kerülgesd egy kicsit aztán ha egy hónap múlva se semmi--- esetleg várd meg, amíg a Vatera nem zargat az értékelésadás miatt (engem vagy egy évig piszkált, mire visszaadtam egy semlegest...
olcsón érdekelne majd 7280...
-
pszili8
aktív tag
Oldmobilon válaszoltam!
Úgy tudom ez a Bluetooth cucc csak T28-al műxik meg R320-al,de lehet,hogy rosszul tudom.Rádugtam a T28-ra az adaptert,ha belemegyek az extrákba/tartozékokba ott van hogy DBA-10,ha rámegyek annyit ír ki,hogy Upgrade phone software,de semmit nem csinál sztem ezen kívül,lehet,hogy a fej rész is kéne neki? -
törölt tag
Gigatelben van elég nyomott áron nagyon jó minőségű ugy előlap. Még memo-gombot és headset dugót is adnak vele, meg színre fújt akku fedlapot. Itt vettem még antennát, billentyűzetet, gyári plexi ablakot, akkuk már úton vannak Angliából, másfél font volt darabja.
Még ma igyekszek képet felrakni, csak rá kell szánni magam.
-
KSparrow
őstag
heee heee heee...
na de akkor már tudod hogy kell operálni..
nem tud valaki olcsón BL-4B akkut? vagy 8 kéne. meg vagy 15 Bl-5C is. a tegnap kapott flottához nemigen volt akku... és újra megkérdezem: 2630as függetlenítést tud valaki? olcsón, mert van 10, mind vodás, amúgy jó, szép állapotúak! -
selenge
tag
ez az ember beteg
egy imserősöm mesélt azt a sztorit, amikor lajosmizse krnyékén a sárcok találtak egy világháborús (asszem 1.) bömöst a garázsban, egy kanna borért megveték az öregtőlkellett egy alkatrész a sárcnak, írt a bmw gyárnak. ment a levelezgetés, egyszer csak csengetett egy menedzser egy jó vaskos katalógussal, amiből bármit választhatott a bmw gyártmányaiból a motorért cserébe
nem volt meg a bmw múzeumban az a típus... köcsög mákker a gyerek
-
csoda120
aktív tag
Nekem szerencsére ilyen gondom nem lenne,mert szinte minden telómat piaci ár feléért de volt,hogy 1/4-éért vettem.Úgyhogy ha piaci ár alatt értékesíteném őket,akkor se buknék egyiken sem
(#9135) pszili8 Fater sokszor mondja,hogy miért nem adom el őket és veszek belőle valamit...?De mit??Hiába kapnék értük tegyük fel 100-150.000ft-ot,de mit kezdjek vele,mit vegyek belőle?Mint ahogy mondtam neki én ennek tudok örülni,ez az amivel szeretek foglalkozni és leköt.Ha megérem és nem jön közbe semmi akkor még 50 évesen is meglesznek,sőt remélem akkor már nem csak 300-350db lesz hanem 1-2000db
-
Earl_Muttley
őstag
Köszi, végre valaki meg is nézi. Még ugye a nagy klasszikusok kimaradtak, (Red Bull, Hell, Monster), de én inkább a Nonamebb cuccokra megyek.
MINDENKI: Ezeket az Ericssonokat keresem: A1018, GA628,(Tuti működőképesek), GH197, GF197, GH198, GH/GF: 337/388. T10 T20 T28 T29 T39. S868 S888 SH888
GF788/768. -
Obito1
csendes tag
Tudnátok segíteni a 1011-emmmel kapcsolatban??
A hiba összefoglalva: A telefont akármilyen akkuval próbálom be kapcslni csak ilyen recsegést lehet hallani a hangszórón és nem kapcsol be. Léci próbáljatok meg segíteni, mert egy ilyen régi telefont(kincset) nem szívesen könyvelnék el mint hibást. -
KSparrow
őstag
-
-
KSparrow
őstag
az szép! mondjuk új....
a sminktelefonnal mi van? sikerült megdumálnod? (GD70, vagy mi..)
Na mindenki örömére megcsináltam egy fotósorozatot a kollekcióról!
RAR ban letölthető INNEN.
bocs a színminőségért, N82 telibe vakuzta. a molinó 120*235cm, az utolsó képen meg a p900 és a p910 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest