- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #33499 üzenetére
NRM-1
Cellular Plus Module ( for AMPS service ) , (OEM)
attaches to back of phone between battery and the phone
not for use with aftermarket batteries
requires: AXR-2 conversion kit for use with complete handsfree kit
CARK-91 or CARK-91H
NRM-1 AMPS module allows phone to roam in analog service areas
for additional service area, check with your carrier on this service as
to any restrictions they may havefor model: Nokia 6190
5190
7160 -
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #32625 üzenetére
És egy Dummy-n van rajta
Ha meg már Dummy: Hozzám jutott egy második 7110 dummy is, ilyen lebontható. Hát nekiestem. Találtam itthon jó kést, azzal lebontottam az akkut tartó szilikont (nem kis munkával de kitartóan). Hát láss csodát!
Makulátlan, gyári új: hátlap, előlap, gombsor, kijelzőplexi, görgő. Most a dummy akkuval tettem el (az is mattos, de nincs benne cella), és a dokkolóban pihen a rendes akku. Felújítottam gyárira a 7110-esem, ugrik a flip (a dummyban nem csak eredeti görgő, de rendes mikrofon is van-illetve volt).
így most házilag csináltam egy IMEI matricát az eredeti alapján, azt meg összeraktam dummynak. Nagyon baba lett, mondanom sem kell. -
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #32491 üzenetére
A töröttet még nem láttam. De távirányítóm meg leírásom nincs hozzá.. Az enyém mondjuk működik, de nem fordul el 90°-kal, de meglazult-meg kellett ragasztani.
Nincs kedve feltölteni.. Vaterára azért feltöltötte..
Mai nyertes, jóárasított
-
-
-
hagymas7up
tag
válasz
stufen2 #32281 üzenetére
Nekem volt CX65 és az ugyanez volt, csak szürke és nem smileys a gombsor. Ez annyiban különbözött, hogy fény és hang jelekkel érzelmeket fejezett ki attól függően, hogy milyen jelet kaptál üziben. Így a funkció csak két azonos típus között működött, meg talán a többi 60as, 70es szériás Siemensel. Bocsánat, tudom, hogy nem lettem kérdezve, csak gondoltam leírom érdekességnek.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #32232 üzenetére
Soha ne mond, hogy soha
Egyszer biztos, hogy bele fognak esni az általam említett kategóriákba, azok amiket szeretnék. Ha meg nem, akkor kimaradnak a gyűjteményből, vagy belenyúlok a pénztárcába, de erre kisebb esélyt látok. Attól mondjuk picit félek, hogy a 8800,8810,8850,8910,8910i telefonokkal bajban leszek. Sajna ezekkel szinte mindenki tisztában van, hogy nem 2000ft-ot érnek. Ettől függetlenül volt már vaterán hibátlan 8850, ami 4500ft-ért kelt el. Illetve, tuti van itt valaki aki ezekhez is jó áron jutott hozzá.
Közben szerkesztetted: Nem az a lényeg, hogy hány kezeden tudod megszámolni az ilyen eseteket. Hanem, hogy néha bele lehet futni....
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #31661 üzenetére
NEO-m sajnos nincs, de szeretnék egyszer
A 3 érintős az 6108, (ilyenem van); 3108, [ha a 6108 a 6100 testcére, a 3108 a 3100-é]] És 6208. A ttavaszi Veletech-en olyan volt nálam, NSN-től kihoztam. Nem rossz, minőségi fogni, fém hátlap, stb, de nehéz, S40, a kijelző meg rezisztív és íráson kívül nem jó másra-navira sem. A virágmintás kinyitható meg a 2652-képek alapján a másik is- ilyenem van, mvalami párszázért vettem, ritka ronda egy telefon... -
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #31661 üzenetére
Első kép OLX. Régóta hirdetik, el is van mentve, de a megvételig nem jutottam soha
-
-
Elims
veterán
válasz
stufen2 #31580 üzenetére
Az is lehet. :-)
De ami biztos,hogy itt Hatvanban vmikor 6-7évvel ezelőtt volt egy ilyen kék ledes 8310-es eladò az egyik telefonos boltban és ott az eladò megmondta,hogy az egy komplett 6510 8310-es elő- hàtlappal. Lehet,hogy màr volt vmi mòdosítàs az előlapon,de az biztos,hogy ràerőszakoltàk. Tuti! :-) -
-
Elims
veterán
válasz
stufen2 #31493 üzenetére
Köszi!!
Akkor minden ugyanaz lesz mint mondjuk egy 6510 csak a menü lesz 8310. (Ami szinte megegyezik)
Megmondom miért kérdezem..vettem vmikor -talàn- innen egy 6510-est,a kedves eladò nem említette,hogy a mikrofon rossz,de olyannyira,hogy nem is lehet megcsinàltatni.Na most ha én mondjuk megveszem Ferret 8310-esét és beleteszem a 6510-esembe akkor működhetne benne a mikrofon.Làttam màr hasonlò vegyítést,ott 6510-ben volt komplett 8310.Furcsa volt fehér vilàgítàssal..szerintem jobb a 6510 kék.Arkades: Egyszer csak lesz normàlis àron. :-)
Még a 20-at is sokallom. :-/ Ettől függetlenül lehet,hogy ennyiért mennek -amikor mennek-.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Oneplus Nord 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest