- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #21962 üzenetére
Ha nincs szétszedőd, akkor két passzentos lapos csavarhúzó kell ami belefér a csúszósín vájatába élére állítva.Belenyomod amíg megy, fordítasz rajta picit, majd meghúzod lefele az egész hátsó részt.Túlhúzni egyből nem tudod, mert csak 2 centit enged, utána meg ha erősebben lefelé húzod, akkor fog lejönni teljesen.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21855 üzenetére
Igen azt sejtettem, hogy a kijelzőt is vinni kell az alaplappal. Mert a 6510-en van billentyűzár a 8310-en nincs, szilikon tokban használom és sokszor gond volt vele, hogy a 6510-nek a gombjait összenyomtam (vonalast-meg a telefon mintást) és ezért akkor átváltottam 8310-re, mert annak nagyobb hézag van a gombjai közt, de a 8310-nél meg sokszor benyomódva marad a gomb és foglaltat jelez a hívó félnek, vagy felhívok akaratomon kívül valakit a zsebemből, sokszor volt már, hogy felhívtak, hogy kb 10 szer hívtam őket, én meg csak kamilláztam
. A 8310 tökéletes lenne ha lenne rajta billentyűzár...
-
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #21437 üzenetére
Jó, de saját topicban nem nagyon kap választ az ember-N86 kamera gondomra nem kaptam választ 3 hónapja kb.. Itt van segítő közösség. És úgyis mindegy, már nem vagyunk szakmai..
ON:
Emberek, ki jön Vetelech-re?
Mi megyünk Minoltával és Novinyullal, viszünk retró részleget!
/28-a vasárnap, Millenáris B/ -
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21220 üzenetére
Végre valaki egy véleményen van velem
, múltkor amikor lekommerszeztem akkor majdnem a fejemet vették, nem, hogy pl. 20 ezret egy előlapért
, emlékszem anyámék úgy fogyasztották őket mint a kínaiak a rizsát. Ennél már csak az jobb amikor úgy ad föl valaki hirdetést. hogy ritka 5110-es,múltkor spec. láttam ilyet is.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21153 üzenetére
1. ez nem sayn design
2. ez egy stingray
3. egy ukrán dizájnstúdió csinálta ezeket anno, meg lehet talán most is, egyedi megrendelésre, több ezer euróért
4. nem ehhez való a hátlap hanem egy sima sirocco goldhoz, ha egyáltalán eredeti....
5. szerintem a billentyű betűtípusa se ez
6. hol van a tanúsítvány?
Szerintem tuti nem eredeti.Kb. annyira eredeti mint ez, ebből össz-vissz 10 darabot csináltak 0-tól 10-ig és certifikációval van ellátva mindegyik, ugyan úgy mint pl. a sayn design
de nem ugrik be fejből az ukrán cég neve, ha megtalálom majd közzé teszem
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21128 üzenetére
egyszer lehet, de anno régen láttam egy újságban és most a napokban is láttam valami régi újságban ahogy rendet raktam a szekrényemben és most kicsit felpiszkálta a fantáziám, inkább egy szép 8910 est vennék majd a közeljövőben, mert már igen megbántam amit elpotyáztam kb egy fél éve
-
alufelni
tag
válasz
zorzy4 #20928 üzenetére
Nekem csak átmenetbe volt Mars,azt eladtam gyorsan....
És ez lett ,ez jobb volt,igaz nem sokkal,emlékszem 2000-be vettem meg az első 3210-em,akkor még 28-at kértek érte -
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #20881 üzenetére
Én nem nézem azt a minősíthetetlen valamit, csak sajnos átlag kéthetente látok belőle egy keveset amikor egyik jó barátomnál vacsorázunk, vagy ha nővéreméknél vagyok.Számomra érthetetlen mit lehet még abból kihozni, na de az ominózus részlet eléggé durva volt, hogy 5 másodperc alatt megtalálta az az ostoba gyerek a Nóra telefonját.CIA-nál is dolgozhatna....
-
Tim82
félisten
válasz
zorzy4 #20881 üzenetére
Kijelölöd a hozzászóláson belül azokat a mondatokat, amelyeket off-ban akarsz és használod az Off topic gombot -> az
Áthúzottés a Link gomb között találod. (Arra ügyelj, hogy minden bekezdést külön kell így formázni - vagy minden mondatot, ami után Enter-t ütsz.)Mobilon ha nem működnének ezek a virtuális gombok, akkor az off-ba szánt mondat off tag-ek közé tételével teheted meg: szögletes zárójelben OFF(...) szintén szögletes zárójelben /OFF.
A (...) a mondatod helye.
A piros OK gomb melletti kapcsoló az egész hozzászólást off-ba teszi, függetlenül attól, hogy te amúgy esetleg formáztad külön valamelyik mondatodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged