- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Igen. Egy Motorola V980-ba kellene, ami nem kezel nagyobbat. Ez is csak a csengőhangok miatt kellene. Sajnos nincs a telefonon se bt se infra. Phone tools-szal meg nem lehet semmit felrakni. A készülék meg valószínűleg lengyel lehet, mert csak ilyen lengyel ordibálások meg kurjongatások állíthatóak be csengésnek. Nagyon idegesítőek.
-
KSparrow
őstag
A CityBird-öt nem találtam me, de itt egy pár retro csengés Oldmobiltól
Szerk: lemaradt a [link]Nekünk egyik (nagyon korlátolt, ott ragadt őskövületés most tényleg az, a nevünket nem tanulta meg, de kirakni nem lehetett, mert már huszonvalahány éve ott tanított, meg kerületi "személyiség") tanárunknak volt bállítva a 6103-asán a "Cackle", a babakacaj. 6600-án is megvan, biztos sudjátok, melyik az.
Persze nekünk azt mondta, az unokáját vette fel, és az kacag ilyen aranyosan. Engem nem ejtett át -
KSparrow
őstag
én papírt rakok alájuk, de már benem is megfordult, hogy egyszerűbb lenne kivenni mindet (kivéve ami hátlapakkus) és úgy eltenni. De sztem ha van alatta papír, akkor ha ki is folyna, van, ami megfogja előbb, nem is merül. Ha nincs benne, akkor meg mondjuk könnyebb, ami kiállításokkor mindenképp előny
-
vegyszer
addikt
Akkor lehet, ha szembe jön egy velem, én is rácsapok...
(most reggel jöttem rá, 2003 mikulásra hozták ki itthon az első 6600 Nokiákat de sebaj. Egyébként egy N95 hányszor eszi meg szegényt? mert olyat nyomkodok, és a ZTE Blade után egy tetű lassú rendszer a Symbian . És mindég a kijelzőt akarnám nyomkodni)
-
vegyszer
addikt
Csak idézném egyik régi barátom gondolatát:
Nagyapám Doxa óráját használom, vagy 25 éve, amit ő is előtte ugyanennyit, vagy többet is nyűvött.
Az első pc-mben volt 1MB RAM, 2MB HDD, és 12MHz-en ketyegett.
A mostani gépemben van 8GB ram, 4TB HDD, és 4x3200MHz. Ennyit fejlődött az informatika 20 év alatt.
De a legújabb Casio óra is egy nap alatt megy körbe, mint a Doxa, azaz kijelenthető: az óraipar semmit nem fejlődött ötven év alatt -
meroly
veterán
Látszik, hogy azok még jól össze voltak rakva, mondhatnánk úgyis, hogy egy másik korban készültek.
Ma már arra mennek rá, hogy minél többet minél hamarabb eladni és direkt nem csinálják meg jóra, hogy vagy megunja az ember a hibákat vagy elromoljon valami benne, hogy vehessen egy másikat.
Ennyi -
zorzy4
addikt
-
KSparrow
őstag
Nem tudom, tiszta volt, én nem bántottam a panelt (elektronikát semmit nem mostam ki, és kiszárítottam rendesen hajszárítóval, percekig nyomattam neki, mire már csontszáraz volt), szóval nem tudom mi baja lett. De mindegy, már elpasszoltam. Kicsit most sajnálom, mert tényleg szép volt, de azért nem túlzottan.
-
KSparrow
őstag
Nekem is volt ilyenem, szinte karcmentes. Koszos volt, de ment. Utána lebontottam, (a szigetelése eszméletlen volt, éveket állt egy pincében egy zsákban, de belül egy porszem nem volt) a burkolatot kimostam. Igazán csak ekkor derült ki, milyen szép állapotú is volt. De miuzán összeraktam, hiába volt jól összerakva, nem talált térerőt, újraindulgatott, fagyott. Aztán nem tartogattam, eladtam a fenébe, mert Nem Nokia volt.
-
KSparrow
őstag
hát igen.írtam neki, hogy nem oyan egyszerűen cserélhető az alkatrész, azt mondja, már volt neki. Hát ő tudja. Én 13-ért vettem jót. (mondjuk az ár alatt volt kicsit)
Szerintetek ez mi a szösz lehet? Mobil 1938-ban?
-
KSparrow
őstag
Teljesértékű sose leszek, hiszen nincs semmi Apple termékem, nemhogy a lehgújabb.
De a retrót csípem, egyrészt telefonban, másrészt stílusban is, meg van pl egy Csepel bringám, én újítottam fel, és használnám is, ha nem lenne ilyen fos idő. Mindig van azzal is valami, most a hátsó tengelyt kellett cserélnem. -
meroly
veterán
Remélem még megy az oldal, mert ezen a fos céges gépen nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest